Matou te filifilia poʻo le fea o laʻau o le laʻau e sili atu: Tapulaʻa ma le faʻailoga

Anonim

Matou te taʻuina pe faʻafefea ona filifili se hacksaw i le ituaiga, o le foliga o le apeʻa, lautele, umi ma o a uiga ma mea e manaʻomia e faʻalogo i ai.

Matou te filifilia poʻo le fea o laʻau o le laʻau e sili atu: Tapulaʻa ma le faʻailoga 4762_1

Matou te filifilia poʻo le fea o laʻau o le laʻau e sili atu: Tapulaʻa ma le faʻailoga

O le tisiketi eletise na vaʻaia mo galuega fafie e faigofie, aoga ma fefaʻatauaʻi ma le tele o galuega. Ae e tupu le tele o le galuega e laʻititi, e leai foi se avanoa pe faʻavaivai foʻi e feteenai ai ma le Fono Aoao ma le fesoʻotaʻiga o se vaega taua. O ata na vavae ese mai le laʻau - o le fea faʻataʻitaʻiga e sili atu ma pe faʻafefea ona filifilia se mea faigaluega, tatou talanoa auiliili i totonu o le tusitusiga.

Uma e uiga i le filifilia o se laau hacks

Tulaga mo se meafaigaluega lelei

Fautuaga mo le Filifilia

Mini-rating

Tulaga o Filifiliga

I aso nei, eseese suiga o oloa na aliali mai, o i latou uma ua faamoemoe mo se ituaiga ituaiga galuega. O le mea lea, o le filifiliga e faigata. O le a matou feagai ma le mea e te mafaufau i ai pe a filifilia.

1. O ona pa

O le mata o le vaega autu o le masini ma e iloa ai ona uiga. O le umi o le tapoleni e taua. E mafai ona i ai i le laina mai le 25 i le 50 cm. Nai lo le tapos o le umi, o le tele o elemene tipi le hacksaw. E tatau ona faʻaoga taumafaiga. Ae e i ai le minus: O le umi o le lau malosi e sili atu le malosi nai lo le tautotogo, o le le mautonu. E faapitoa le maitauina i le taimi o le gaosiga o laupapa mautu: Oak, Ash, Map, etc.

O lea la, o matai e fautuaina e tausisi i le tulafono: o le umi o le vaega, e tatau ona faaluaina le vaega o faamau. O lenei fua faatatau faʻamaonia e faigofie ona faʻagaioia. Faagesegesegeseggggggggggggggggggggggese, o le a tatau ona aveeseina o se taumafaiga taua. Ua leva ona amata amata i le tautotogo ma le 'ai, e mafai ona gagau. O nei mea uma o le a faigata ai ona faʻatautaia. Mo ni oloa laiti, o le umi o le 250-300 mm ua filifilia mo lapoa - 45-500 mm.

Matou te filifilia poʻo le fea o laʻau o le laʻau e sili atu: Tapulaʻa ma le faʻailoga 4762_3

O le lautele o le tablevas e taua foi. O le ipu vaapiapi o le a faʻaleagaina ai e tusa lava ma se tamaʻi punou. Tele tele mea faigaluega e aafia ai, tatau ona faia ni galuega taua. O le sili ona lelei lautele mo le lima vaai o 100-200 mm. E manaʻomia le iloa o oloa o se lautele lautele o loʻo faʻaaogaina mo ituaiga eseese o gaioiga. O le mea lea, o matai e faʻatau i latou e filifili se laulu talafeagai mo le faʻamoemoe eseese.

Mo le gaosiga o blades, carbon poʻo se uʻamea uʻamea ua faʻaaogaina. E tofu ma le le atoatoa ma le faaletonu. Muamua maualalo-o le uaea carbon uamea na faaaogaina. O le palasitika, e le motusia, ae vave tele ona alu ese atu. O le agamalu, i se taimi e sili atu, ae le tu mo se taimi umi, ae malepe le taimi na motusia ai le avega. O le uiga ese o le tulaga ese o le bimetallic papatusi, lea ua avea ma uamea na o i luga o le vaega o nifo. E mafai ona faʻatauina atofaʻatasi o Tanenatiki i totonu o faleoloa taʻitasi. O latou o le palasitika, aua le gagau ma aua le valea valea. Ae e le mafai ona faʻamamalu ia i latou. O le uamea uamea ua le lelei le fefe.

Gross Piranha Wooden

Gross Piranha Wooden

Mo galuega faapolofesa, maualuga-alloy Steel Ponels fua. Latou te aumaia le maualuga maualuga o le tipiina, ae i le taimi e tasi lava ia maaleale. Ua maua le tetee o ata lemu e taofiofi, ae o le saʻo o le o oti ua leiloa. Mo saws, maualuga-Alloy Steel Brands M50, M7, M2, M1 o loʻo faʻaaogaina. Oloa mai le igoa o le HSS poo HS. O mea sili ona taugata nei.

Mo manaoga o le aiga, o laina na faia i Carbon mea gaosia. O latou o le palasitika, e le iloga e faʻavasega e mafai ona vaʻaia, e mafai ona tuʻuina atu. Moni, e matua faigata lava ona pauna ma faavaivai nifo. E le o matai uma o loo feagai ma ia ma aua le faaumatiaina le vaai, latou te sailia le fesoasoani i polofesa.

Mo le faʻaaogaina i aso uma o le olaga, o loʻo iai le filifilia o le uamea o le alavai taugofie. E faʻailogaina i numera 45 ma le HRC mataʻitusi. O se sili atu mautu lomiga e talafeagai: 60-55 HRC.

Matou te filifilia poʻo le fea o laʻau o le laʻau e sili atu: Tapulaʻa ma le faʻailoga 4762_5

2. Ituaiga o nifo

O le tele o le tipi ua fuafuaina le saʻo o le tipiina ma le aoga o le mea faigaluega. E faʻapea e laiti, e sili saʻo ona sao. Ae o le saoasaoa o galuega ua faaitiitia. AOAO: O le ipu ma le lapopoa na tipiina vave na vaaia vave, ae e maua ai se coarse vanccurass Fofoga Fetalai.

O le tikeri o le saʻo o le saʻo o loʻo vaaia ai le tau e igoa ia Tpi. E fuafua e faʻavae i luga o le numera o le tipiina elemene i totonu o le inisi. Afai o le lelei o le tipi e le taua, ave se mea faigaluega ma le makaina mai le 3 e 6. Ae mo sili atu le saʻo galuega, o se faʻailoga e manaʻomia mai le 7 i le 9.

Foliga o le paʻu

Blades e ese mai i le ituaiga o tagata tipi. E iloa ai le mafuaʻaga o le vaʻai. Faʻataʻitaʻiga, tolu filifiliga faʻaaoga filifiliga e tolu.

  • Issicles tafatolu. E le aoga le malosi o sui o le kolosi, ae le aoga pe a e feoaʻi i luga o le vaʻa. O le pito i luga e uia saoloto ma i le isi itu. Sili atu copes ma se laʻau matutu, fou mata o mea e sili atu ona leaga.
  • Rhunt dangutegle. O le pamu o loʻo pei o matau, e mafai ai ona malepe i le laupapa fafie. O le lototele i itu uma e lua, o lea latou te tipiina i le itu faafeagai ma tuusaʻoina faatonuga. Faaaogaina mo le faanaunauga na vaaia.
  • Tuʻufaʻatasiga o seugraosila ma le tafatolu incissolar. Sinat i le naunautaiga ma i le auala liua. Lapotopoto pito o loʻo faia se faʻailoga o le auala pe a siʻi le masini i luma. Auiliiliga o le tafatolu tafatolu feololo i le faaluaina tuu ese le tipi, aveese le taofi mai iina.

Matou te filifilia poʻo le fea o laʻau o le laʻau e sili atu: Tapulaʻa ma le faʻailoga 4762_6

O oloa ma pito i luga o loʻo avanoa o loʻo avanoa, o loʻo maua ai le lelei o le leaga o le teteʻe ma le malosi. Ae e sili le faigata o ona nifo. E i ai faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nifo i vaega e ala i ni vaega laiti. O le mea mulimuli e manaʻomia e aveese ai chips mai le mea tau. E sau fua ese, e le faigata ona momoli le mea faigaluega.

O loʻo iai papatusi ma le le fiafia tele. O le mea mulimuli e iloga i le lelei o le ofuina o le tetee, o le umi o totoe o totoe. E moni, a matauina o ia, e le mafai ona faʻamamalu. E tatau ona faʻatau se oloa fou. O se nifo masani e matua fiafia lava, ae e mafai ona sili atu le mafanafana. Mo loʻo faʻaaogaina lenei faila faapitoa, ua i ai le faʻailoga faʻafuaseʻi. O le masini e faia i le tele o taimi mo le ata tipi uma.

Uliuli + Decker fafie

Uliuli + Decker fafie

3. Togafitiga o Saws

Ina ia filifili poʻo le a se ituaiga o laʻau ma se laʻau e sili atu ona faʻatau, e tatau ona e masani ai i ona ituaiga uma.

  • Tulaga. Lautele filifiliga, e masani ona gaosia ni masini ma masini fetuutuunai. Atonu e i ai se ituaiga ma tuufaatasia o nifo.
  • Vaapiapi. Faʻavasega tuʻusaʻo lau ma 'au. Fuafuaina e galue ma auiliiliga ma le mafiafia o le le sili atu nai lo 80-100 mm. E mafai ona faia galuega mālosi: curvililiar inu, e ala i mea e fai ai. Ma le malosi o le faʻaʻaisa e teteʻe mai ai le faʻatonuga manaʻomia.
  • Ma se ekalesia O le 'au e faʻauʻuina ma se isi vaega - o se ekalesia. E faʻatino le matafaioi o le taua o ivi, e mafai ai ona e faʻatinoina vaega mautu. Ae o le i ai o le vasega faatapulaa le tele o le tipi. Atonu e le loloto atu nai lo le lautele o le vaega.
  • Faavae. Alougue o se electrolovka o se mamanu malosi. O se vae vaapiapi o loʻo faʻaofi i se masini faʻapitoa. Lona lelei - o le agavaʻa e faia ai ni tipi i luga o kapesitila, toetoe lava a pei o soʻo se tulimanu.

Matou te filifilia poʻo le fea o laʻau o le laʻau e sili atu: Tapulaʻa ma le faʻailoga 4762_8

Filifiliga Algorithm

Ae e te leʻi filifilia se ofu talaloa lelei Hacksaw, e taua le mafaufau i se oloa faʻapitoa mai itu eseese. Matou te fautuaina oe e galue e tusa ma le mea nei o Algorithm.

  1. Fuafua poʻo le a le mafuaʻaga ua fuafuaina e faʻaaoga ai se masini. Afai e te manaʻomia le saʻo ma le lelei o le moe, fai se faʻataʻitaʻiga ma se tamaʻi nifo. I isi tulaga - ma le tele.
  2. Fuafua le taimi o le faaaogaina. Mo galuega tumau, ae le o oloa tolopoina ave. Mo le tasi-taimi sili atu faigofie pulumu. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o loʻo aʻoga umi, faʻaopopo, i le taimi o le faʻagaioiga, latou te le manaʻomia le faʻapalapala.
  3. Fuafua le lelei o le hacker laulau. Ua faʻavasegaina i se tulimanu o 30-40 °, na tatalaina ai. O le sili atu o le mafaufau loloto. Afai e oʻo lava i se laʻititi o loʻo i ai i le punou, o le faʻailoga lea o le le lelei o le leaga uamea.
  4. Siaki le leai. O lo o taofi le tele o palasitika, e tele lava laupapa laupapa. O le mea e sili ona fuafuaina e le mafai ona le mautonu ona e le maua le malosi o le tino. E sili atu le ave o se malosi mautu. Ia, afai o le paʻu faʻapipiʻi mo tamatamailima. O le a saunia le palapala e aunoa ma le faʻaseʻe. Lenei o le a lapatai mai ai foliga o saito ma misia i luga o le alofilima.
  5. Siaki mo le teuteuina. O nisi oloa e le o le Calene o loʻo faʻatau atu e le o le teteʻe. O lea, o le a latou le galulue vave. E tatau ona uma le olopalaina.

Fafie Fafie Epikopo

Fafie Fafie Epikopo

O se tulaga taua i le filifiliga o le fea laupapa Halken e sili atu, o le fua faatatau o le lelei ma le tau ua avea. E tatau ona malamalama o le lelei oloa sili, aemaise mai le au faifaipea kamupani ua lauiloa, e tele lava taugofie. O lenei mafai ona taʻua o se mea faʻapitoa e mautinoa ai le lelei ma le tumau o oloa. E sili le filifili mo le faaauau pea le faaaogaina. Mo galuega o se tasi taimi, o se taugofie taugofie e talafeagai, e le faʻamalie atu ona o le malologa e sui ai le fou.

Matou te filifilia poʻo le fea o laʻau o le laʻau e sili atu: Tapulaʻa ma le faʻailoga 4762_10

Mini-rating o le sili laau mama hacks

Filifilia o se faʻataʻitaʻiga talafeagai, e mafai ona e amanaia le manatu o i latou ua uma ona faʻatau le oloa ma mo sina taimi latou te faʻaaogaina. O le mea lea, matou te ofo atu le uiga o tamatamai lima.

  • Uliuli + Upega Tafaʻilagi-Bdht0-20169. O uiga: Patt 500 MM, Creving Clating Typenes - 11. Faʻatonuina le faʻafanua faʻa-astitudalil
  • Gross Playha-241066. Lautele faʻataʻitaʻiga ma le tumau i luga. Umi 450 mm, nifo mimita, o le tapolo o le ogaumu, 3d olopalaina. Faigofie le tuʻituʻi o le faʻasologa ma le paʻu o le paʻu. Mafai ona taulimaina fafie, lalata, polystyrey osam.
  • "Zubr tomai". Faʻataʻitaʻiga Lautele, Civil namea Blade, o nifo o se faigata tele o le teteʻa teteʻa. Lua-itu-itu. Tasi-fasi lima o le palasitika palasitika. Mamanuina e tausia le togalaau, toe faaleleia ma faufalemū.

Matou te filifilia poʻo le fea o laʻau o le laʻau e sili atu: Tapulaʻa ma le faʻailoga 4762_11

Na matou lafoina le taua filifilia o tulaga faʻapitoa ma sina tamaʻi tala o laʻau o laʻau, ae o le a le mea sili e faʻatau, e foia ai le lumanaʻi. Ina ia aua nei faia se mea sese, e tatau ona e manatua o le mea faigaluega ua filifilia e faia ni galuega. E tatau ona tumau, lelei ma maualuga le tulaga. Aua le taumafai e sefe tele. O le lelei vaʻaia o le a fesoasoani e faʻatino galuega vave ma lelei.

Faitau atili