11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo

Anonim

Faʻaopopo atu i le mea moni o le nifo nifo e faʻamamaina ai le paʻepaʻe tinoese o sneaker, e mafai ona faʻaaogaina e faʻaoʻo ai se paʻu paʻu i palu ma pa vali. Matou te lisiina i metotia uma o talosaga i totonu o le tusitusiga.

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo 4813_1

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo

1 Linoleum

Uma fale mautotogi e tasi ma linosum i luga o le fola e iloa ai le uliuli tetete foliga mai i luga o lenei fetauiga. E faigofie ona latou o ese mai seevae mai seevae po o le le fiafia i mea foai. O le nifo o le a fesoasoani ia i latou e feagai ma. Naʻo sina mea laiti o lona uiga i luga o laina uliuli ma saʻo ma se pulumu nifo.

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo 4813_3

2 Chrome fefiloi ma lima

I luga o le Chromeme, e tele lava o le mumusu le mumū, lea e faigata ona fufulu e ala ile vai masani. Ae o le nifo o le a fesoasoani e aveese ai. Faamama ma le faaeteete le laualuga i se pulumu vaivai. Aua le faʻaaogaina ni lapisi uamea, latou te valu ai le suauʻu kupita.

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo 4813_4

3 plumping

O le mea moni, faamama le palu nifo nifo e le sili ona manuia, aua o le a tele se taimi. Ae o le sipelaina o le sipela ma le faleuila e ono maua ai se vaaiga fou e faaaoga ai lenei mea faigaluega. Faʻamolemole ia matau o le pase e le faʻapito ai le laufanua, o le mea lea e mafai ai ona suia i taimi uma le faleuila, ae a na faʻafuaseʻi ona faʻaaogaina e avea ma se fesoasoani faʻafuaseʻi.

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo 4813_5

4 taele pa

Afai o loʻo ia te oe le fale taʻele pe leai foi o le vai ie puipui, tioata po o le palasitika poʻo le palasitika fula, ma mautinoa o loʻo e iloa le faʻafitauli o le paʻu. O le faʻafaigaluegaina e mafai ona aveʻese ai le faʻaaogaina o le nifo.

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo 4813_6

5 ti

O faʻata e mafai foʻi ona faʻamamaina i lenei auala - faʻaaoga le nifo i luga o le ie ma alu i le faʻata i luga. Tuʻu atu le fale e mago ma tape le ie mama mea, atonu e tatau ona e faia se taumafaiga. O loʻo fai mai o lenei metotia na taofia ai le pgging, o lea e lelei mo le faʻataina i le faletaele.

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo 4813_7

6 Uilimea

O le tasi o le uʻamea, na faʻalilia e le paʻu paʻu mai le aano mataʻutia ma le na o ni auala umi, e mafai ona faʻamamaina ma se nifo. E pei lava o le Chrome oloa, e le manaʻomia le faʻaaogaina o uʻamea uamea - o le sili ona pulumu ma vaivai vaivai. A e tapeina le filogia, suʻega le uʻamea i le galuega galue i luga o se vaega le aoga o le tisu e faʻaseʻe ai mea uma.

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo 4813_8

7 Faamau GUMS i luga o masini

I luga o le pusaaisa ma i masini fufulu, faʻamau nusi, i totonu o palapala e masani ona faʻaputuputu. E mafai ona fufulu ma se pulumu nifo ma faapipii. O tufuga laʻitiiti o le a ati aʻe le tele o vaega o le faʻamaufaʻailoga ma o le a fesoasoani i le taua mo le mama aʻiaʻi.

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo 4813_9

8 PASSIS PASERS

Ua lauiloa le nifo i lana mea totino e aveese ai manogi le fiafia. Ma o lenei e mafai ona aoga pe a fai o le palasitika pusa o le taimi umi o le faʻaaogaina o meaʻai taumafa. Fufulu ma le nifo nifo. Mai le gaʻo, o lenei metotia o le a le fesoasoani e faʻateʻa ai, o lea e sui i latou ma le fufuluina o le ipu.

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo 4813_10

9 i mai fafo palasitika meafale

A iai ni au palasitika nofoa i luga o lau tatala paneta poʻo totonu o le atunuʻu, e mafai ona faʻamamaina i se nifo nifo. Na o le soda lance ma mea leaga ua faapipiiina ma faamama le pulumu po o le ie.

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo 4813_11

10 puipui

Tulagavae mai penitala ma faʻailoga i luga o puipui o puipui e mafai ona aveʻese ai le faʻaaogaina o le nifo.

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo 4813_12

11 laulau pito i luga

Tulagavae mai le vai, ti ma kofe e mafai ona aveeseina mai se maa po o se laupapa laupapa pito i luga ma se nifo nifo. Ae aua le faʻaaogaina le pulumu faigata ma aua le faʻataʻitaʻia le tulaga malosi.

11 mea i totonu o le fale e mafai ona faʻamamaina e faʻaaoga ai le nifo masani nifo 4813_13

  • Faʻafefea ona faʻamamaina le pepa tao e susulu: 6 fale

Faitau atili