Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu

Anonim

Matou te taʻuina poʻo a mea faigaluega o le a manaʻomia mo galuega ma mea uma o le Fono Aoao: mai le sauniuniga o le faʻavae aʻo le i faia le faʻavaʻa i le amataga i le amataga.

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_1

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu

A o le i aoina le faitotoʻa, e tatau ona e fuaina atoatoa le tatalaina. Tusa lava poʻo se tamai faʻaleagaina o le fesoʻotaʻiga i le va o le natura ma le ese o eleelea vaivai. Faatasi ai ma le faifai pea masini tau tupe maua mai le fusi, o le nonoa o saoasaoa o le a vave ona o mai i le mataga. O le iʻuga, o le faʻapipiʻiina o le a amata mai i le amataga. E taua le taofia o se mea sese pe a filifilia se mamanu. E eseʻese faʻalagolago i le mafuaʻaga o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, aua o taʻele ma umukuka e manaʻomia ai le faʻamamaina o le susu ma le vapē. O auiliiliga e tatau ona maua ai le faʻamalosiʻau o le ea i totonu o le pito i luga, pito i luga ma le faʻatauvaʻa elemene. O le avanoa e masani ai le lautele nai lo masani.

Mea uma e uiga i le faʻaputuga pusa mo faitotoʻa totonu

Mea mo Rama

Elemene o le pusa

Fesootaiga auala

Laasaga-i le Laasaga Fono Faataitaiga Faaopoopoga

  • Meafaigaluega mo Galuega
  • Sauniuniga o le Faavae
  • Faʻateʻaina
  • Faapipiiina o fetauiga
  • Faapipiiina faavaa i le amataga

Mea mo le ogatotonu

  • E masani ona faʻalagolago i le tulaga o mea o loʻo faʻalagolago i ai le lelei o fafie. O le leai o se leaga, e maualuga le malosi ma le tumau. I luga o le luga e le tatau ona i ai ni sulugatiti, chips, taʻela, nofoaga o le maʻei, tuʻituʻi pamps. Oloa suia le foliga ma le tele i mataua o le susu ma le vevela. I totonu o le potu malolo, e le taua tele le feololo. Ina ia puipuia le galuega mai le le lelei o le susu, e matua afaina ai ma antissistics ma ufiufi i se vaega o va eseese.
  • O le MDF Panels e le o faʻataʻitaʻia ma e le faʻaititia le mamafa ma le taimi, na tuʻuina atu o latou pito o le hermeticatically tapunia. E le sili atu le ese o le mona i fafo mai le fua masani. O autafa e aunoa ma se mea teuteu vaega e tatau ona lafi i totonu o le uafu pe i lalo o platbas.
  • Palasitika - aua le fefe i le vai ma taofiofi ana tele ma foliga i soo se tulaga. E mafai ona liusuavai i se vevela o le 70 tikeri, o lea e sili atu le taofia i le mamao mai le umukuka i luga o le umukuka ma vevela.
  • Steel - faʻaaoga i totonu o le faʻauiga tumaoti poʻo se faʻamalosia atili o le tatalaina o le amataga. O le uʻamea talaaga ua maualuga lona malosi, ae vave ona toʻilalo. E puipuia ai i le faʻamaʻi o le mea e faʻaaoga ai le proproon ma vali. Latou te faatuai ona o le malosi mo ni nai tausaga. Ma le isi, e faigofie ai ona leaga i latou. O le sili ona talitonuina o lona uiga o le gatete ma faavaomalo i totonu o le fale gaosi. Rama o loʻo i totonu o le faʻaputuputu o le faʻaputuputu ma fao. Talosaga i le fale mautotogi o le Uelding Masini e matua le manaomia.

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_3

Muamua o elemene o le tino oti

O le Faavae e aofia ai vaega autu e fa. O i latou o faapaʻuluina ma se vaega faʻatusa fale, tuʻu i luga o le Tapelation o le Tatalaina ma faʻamauina i totonu ma le fesoasoani a fao. O le sash ulufale i le tulimanu o le mataitusi "g". O loʻo eseʻese faʻamatalaga e ese mai foliga, ituaiga ma faʻamoemoe.

  • O le mea e faʻapipiʻi ai - e faʻapipiʻi i le fola ma le fola pe faia foi. I le tulaga muamua, o le ie i le pito i lalo o le pito i lalo. Ile lona lua o loʻo toe tapunia, aemaise lava peʻa faʻaaogaina ni faʻailoga. E i ai ni vaega o foliga e aunoa ma se tapulaa.
  • Lote fata - latou te uuina le sash.
  • Faitotoa racks - o loʻo faʻafeagai ma le tuʻufua. O faʻataʻitaʻiga o loʻo gaosia ma le lamolemole luga ma faʻatasi ai ma le pu i lalo o le kalela larch.
  • Lagolago pito i luga.

Mo masani tapunia ma tatalaina i itu uma, o avanoa o le 3 mm ua tuua. Afai e leai se pito i lalo, lalo o le fola o le 10-15 mm. Totonu i lalo o le fale i fafo, e mafai ona e tuu se vaega o le hydro ma le le mautonu.

A feiloaʻi le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o totonu, o le pito i luga ma autafa o loʻo tapunia ma platbands - o mea teuteu laupapa. I le mataupu pe a tumau avanoa avanoa i le va o le platband ma le faʻavaʻa, e faʻatumuina i se galuega lelei - o se isi mea teuteu i totonu o le amataga. E i ai Telescopiatoc fai galuega e mafai ona fetuunai i se lautele.

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_4

Metotia mo le faʻafesoʻotaʻiina o le tele o le au

  • O le mea e saʻo ai le Doicking - pa e tuu i le itu taumatau. O le pito o le tasi malolo i le pito o le isi. Ia faʻafesoʻotaʻi le poloka ma se fesoasoani faigata, e tatau ona e tipiina vaega o le faʻauiga i luga o le laulau o loʻo faʻaaoga ai le iʻuga.
  • O le Diagonal Docking - pito o loʻo teuteu i se tulimanu o le 45 tikeri faʻaaogaina se paʻu poʻo se fata mata. A latou taosuina faʻatasi, latou te faia se tulimanu sao.

Metotia o le faaleleia elemene

  • Fao - e manaʻomia le faʻaaogaina o oloa ma se lotoa faʻapipiʻi i luga e puipuia ai le uʻamea mai le 'aisa.
  • O le Spike Spriect i le Groove - O lenei filifiliga e mafai ona talafeagai mo le faʻapipiʻiina o laupapa laupapa, faʻapea foi ma le plywood ma MDF oloa. O le metotia e maua ai se mea e sili ona talitonuina ma e sili ona talitonuina. Fai se spike ma tipiina i totonu o le togavao e fetaui lelei ma le tele na o se lauiloa lauiloa.

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_5

Fausia le faitotoa i ou lima

O se faʻataʻitaʻiga, mafaufau pe faʻafefea ona faʻapipiʻi lelei le faitotoʻa faitotoʻa o le faitotoʻa. O le a le mea o le a le o le fola mo le fola e seasea faʻaaogaina i totonu. E masani ona faʻapipiʻiina i le faitotoʻa i le falefaigaluega ma tautua e faʻaleleia atili ai le faʻavaʻa.

Meafaigaluega mo Galuega

  • Roulette, pule ma le tulimanu.
  • Fausiaina ma le Plum.
  • Taufetuli ma Meleds faia o le faʻasologa, faʻaputuga pa ma laupapa.
  • Bulgarian ma se disk mo le tipiina o fafie pe hacksaw.
  • Ina ia teuteu avanoa i se tulimanu o 45 tikeri, o le faioloa vaai o le a manaʻomia. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga foi le tu ma se togalaʻau ma slot i lalo o le lau o le fata o Saws o loʻo i ai i ona itu.
  • Samala ma fao.
  • Sikulukalaiva, sikulukalaitu ma le fusi ia te oe lava.
  • Chisel.
  • Faapipiiina o Aam.
  • Claumps - na ia tuleia vaega o lotoa.

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_6

Sauniuniga o le Faavae

O le tatalaina o loʻo faʻamamaina o mea tuai ma, pe a tatau ai, faʻatusatusa lona luga. O loʻo faʻalauteleina le Slots ma faʻatumuina i le sima sima. O gaʻo ma le gaʻo e tape ma le ava malosi. O vaega i totonu e faʻaititia i antisesptics e taofia ai foliga o le mamanuina. O le fuaina o mata i totonu o loʻo faia i le maeʻa o a latou tapenaga.

Faʻateʻaina

Lalo 90 tikeri

O loʻo faʻaputu le faʻavaʻa i luga o le moli lamolemole - e faigofie ona maua ai le saʻo e aumaia ai elemene i le itu taumatau.

O autafa o loʻo faʻapipiʻi i autafa. E i ai i le va o latou. Afai e te faia ni fata i autafa, o le fesoʻotaʻiga o le a tumau. I le tulaga o le apoapoai atu i le shruding o le shruding chizytal ua vavaeeseina. Naʻo lona lautele vaega e tatau ona fesoʻotaʻi ma mea faʻapitoa.

O le umi o le pito o loʻo fuafuaina ina ia tumau ai le 3 MM avanoa i le va o latou ma le SATH. Afai e leai se mea, o le lautele o le lautele avanoa e tatau ona 10-15 mm. Ave ia le tau maualalo. E tusa ai, o le umi o le lagolago e tutusa ma le maualuga o le tapoleni ma le lautele lautele o avanoa o le 10 + 3 = 13 mm.

Fao alu ese mai luga. A o le faʻapipiʻiina e le mafai ona faʻatagaina. O laʻasaga taʻitasi e tatau ona siakiina ma se kapoti ma lipine fua.

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_7

Lalo ifo o le 45 tikeri

O nofoaga Conjugtation o loʻo teuteu i lalo o le 45 tikeri. Na latou faia faatasi e fausia se tulimanu sao. E tuʻuina ia i latou le foliga manaʻomia, faʻaaoga se mea na vaaia. E mafai ai ona patipati ma tipiina i se taʻitaʻiga. O mea na e masani ona faʻaaoga ai le tomai faʻapitoa. E faigofie ona faʻatau pe fai se mea faʻapitoa. O le auta lea na tuu ai le vaega. O puipui o le suavai, e tele pu i itu uma na faia. O le lau o le hacksaw ua faaofiina i totonu.

Pe a saunia le vaega o vaega, latou te fesoʻotaʻi e ala i le faʻapipiʻi o le fao i luga o le diagonal. O lea e le iloa a latou ulu. A o le i aoina se pusa mo le faitotoʻa totonu, e tatau ona e filifilia le saʻo le umi o le fao. E tatau ona i ai i se tulaga le itiiti ifo ile 3 cm.

Faapipiiina o fetauiga

Afai o le Trusa Tyvas o loʻo faʻaaogaina, o le nofoaga o ona matase ma le loka e fuaina. O tulaga e faʻaseʻe atu ai i le itu tutusa.

New Lais tuu 20 cm mai le pito i luga ma lalo. O faʻailoga o loʻo faia i luga o le au faigaluega, o le teto e faʻaaogaina ia i latou ma tuʻu le faʻamalosi i luga o le faʻaputuga ma le penitala. Mea o loʻo aveʻeseina ai nei faʻailoga e le chizing i luga o le mafiafia o le lopas. Ma o le nofoaga o pu mo le popo o le faʻauiga o le toso i luga o uʻamea papa ma faʻamalosi ia i latou i le faʻasologa. O le malologa e teu i le affaseptic ma mago, pe a uma ai papatusi o lopas ua mautu. I le tutusa ata, o le frameng ua sauni e ulufale i le loka lacleva.

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_8
Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_9

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_10

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_11

Faapipiiina faavaa i le amataga

O le sash tautau i luga o le matasele. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina le mea, o avanoa o le 3 MM o le faʻatulagaina o fasi pepa malo. Socials e alu ese ma lighten spews. Ona tuʻu lea o le tusi tusi mulimuli ma taʻitaʻi i le tulaga e tatau ona nofo ai. Lagolago e faʻaaogaina le apaau i laupapa laupapa, pe a maeʻa e ala i le faʻamoeina o manu. O loʻo lafoina lemu, mulimuli ane faʻatumu lava le avanoa avanoa. E le mafai ona tuʻua le mafaufau ona ua latou faʻaititia le malosi. O loʻo aveʻeseina e le sili ona aveʻesea e le Jubinery naifi ina ua maeʻa faʻamago. I le tulaga mulimuli, o elemene ua tapunia ma platbands.

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_12
Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_13
Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_14
Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_15

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_16

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_17

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_18

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu 4822_19

Faitau atili