7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!)

Anonim

MII-Ova, Rails, Faʻaofi i luga o le fata ma isi mea aoga o le a fesoasoani e sili atu le lelei o le teuina ma sefe le avanoa i luga o se tamai umukuka.

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_1

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!)

1 minupi ogaumu

E masani ona masani lava, i luma o lē e ona o se tamai umukuka, o loʻo iai sau filifiliga: fausia le ogaumu ma tuu le fata, ae ia saunia fale teu oloa, MIII-Ova, ua taua foi lea o Roster, fesoasoani ia le faia se filifiliga tiga ma aua le faʻaitiitia le galuega o le umukuka.

O le tele o ogalaau e mafai ona eseʻese, e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga ma gaosi oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tautua a le minica o loʻo iai le tele o le 22 lita ma le lautele o le 48 cm, ma o le bank e sili atu le komepiuta i luga o le ufiufi pito i luga o le ufiufi i luga. Faʻatagaina oe e lafoai le kuki ma sefe le nofoaga i luga o le laulau. E i ai filifiliga 3 i le 1, pe a o le kuka luga ma mini-umu e tuʻufaʻatasia ma se kofe kofe.

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_3

O le mea moni, o lenei filifiliga o le a le matua talafeagai mo aiga tetele, ae mo le tasi pe lua tagata e le saunia tele ma e masani lava, o le a aoga atoatoa ma o le a leai "o le faʻatauga o le faʻatau Pepa kuka ma se kapeteni apamemea.

2 puked umukuka sootaga

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_4
7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_5

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_6

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_7

Afai e te filifilia se Pan, teuina o pusa ma isi ofu umukuka, e sili le tuʻuina atu o le fiafia i mataupu, e mafai ona pipiʻi i le tasi ma le tasi i le isi poʻo le mataupu o Maryoshki. O lenei filifiliga puipuia o le a matua maua ai se nofoaga e matua mafai ona sefeina i totonu o kapeneta, lea e faigofie mo tamai ueleka.

  • O fea e tuu ai se masini kofe: 8 o se lautele ituaiga o aitia

3 mea moni

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_9
7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_10

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_11

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_12

Afai e te manaʻomia le tuʻuina mai o pusa ma se galuega, o le ae fesoasoani i le faʻatasia ma matau. E mafai ona e tautau e aoina ipu, maseu magafagafa, masini masini mo ipu, o faʻalapotopotoga mo mea manogi, solo pepa - i sau upu, soʻo se mea. Faʻataʻitaʻiga, o mea faʻapitoa mo suʻega mo le faʻaaogaina i nofoa afi o loʻo faʻatau i IKA.

4 maneta e umiaina mo naifi

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_13
7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_14

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_15

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_16

O le teena o le faʻalapotopotoga faʻapitoa mo naifi ma le filifiliga o maneta e le gata i le sefeina avanoa i luga o le laulau pito i luga, ae taofi foʻi le umukuka i le umi o le umu i le umi. A uma mea uma, pe a na e gagau naifi i totonu o le pusa, o le a vave tele le mata i le au faifai pea mai isi fegalegaleaiga ma isi masini. O le mea lea, matou te faʻamalolo ai le tagata maneta e taofi i le Talisuaga pe tuʻu i le pito i tua o le faitotoʻa a le Kapeneta, pe a e fiafia e tuʻu le galuega.

5 fata-faʻapipiʻi i totonu o le pusa

E masani ona faʻaogaina ni module modules e naʻo le tasi le fata. Faigofie, pe a mafai ona e fetuunai lona maualuga e faalagolago i luga o mea na teuina iina. Ae e le o mafai i taimi uma, e sili atu nai lo le afa o le fatu o le fata e tumau leai se avanoa.

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_17
7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_18

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_19

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_20

Faʻaofi i totonu o le pusa faʻataga oe e faʻalelei lelei le teuina o faiga, mo se faʻataʻitaʻiga, tuu ipu poʻo tioata i le lua laina. O ia mea e mafai ona maua i totonu o le vaega "Fesuiaiga" i IKAA poʻo isi faleoloa maketi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Hoff o loʻo iai se faʻaseʻe, e talafeagai lelei i le umi.

6 Faʻapotopotoga mo le Cuslellery

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_21

Faʻaofi faʻalapotopotoga i le toe faʻatulagaina o pusa e taua tele pe a manaʻomia ona e faʻatumauina le faʻatonuga. Ae afai latou te nofoia le pusa atoa, e ono le masani ai mo se tamai umukuka. E i ai le fofo - Filifili se sili atu le faʻaaogaina o le vaega o le a le mauaina le tele o avanoa, ae o le a lava le tele o mea.

7 Mobile Tralley

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_22
7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_23

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_24

7 masini aoga, lelei mo tamai umukuka (o oe na manaʻomia saʻo!) 4831_25

O se telefoni feaveaʻi e mafai ona avea ma fesoasoani taua i le umukuka pe a teu avanoa i luga o fata o loʻo misi. Faʻataʻitaʻiga, i le mea e mafai ona e faʻapipiʻiina ai tamaʻi mea i le fale ma fesoʻotaʻi i le vai aoga i le taimi o le faʻaaogaina (mo se faʻataʻitaʻiga, paopaʻu ma faʻatoʻaga. O se faʻataʻitaʻiga o sea tralley o le roskug faʻataʻitaʻiga mai ikea. Ae e mafai ona e mauaina filifiliga ma isi tagata gaosi.

Faitau atili