Faʻafefea ma le mea e tuʻuina atu ai le lapisi o lapisi

Anonim

Matou te faʻailoa atu i ai o loo i ai i otaota fausiaina, faʻafefea ona faʻaputuputuina sao i latou, pe a mafai ma e le mafai ona auina atu i fafo ma o a mea e faʻafesoʻotaʻi ai tagata faʻapitoa.

Faʻafefea ma le mea e tuʻuina atu ai le lapisi o lapisi 4864_1

Faʻafefea ma le mea e tuʻuina atu ai le lapisi o lapisi

I le taimi o le toe faʻaleleia, o se aofaiga tele o otaota ua fausia. Itiiti nai lo latou aliali mai pe a uma le posmemetic starevens: Photop Wallpaper, vali pe fiafia. Ae o le sui o le taʻele poʻo le toe faʻaleleia o se aofaiga tele o otaota, o sina vaega o chramics, ma isi. Faaseʻe uma lenei mea i totonu o lapisi e mafai ona faʻasao i le fale. O le a matou fuafuaina pe o fea e lafo ai le lapisi o lapisi ina ia aua nei maua se lelei.

Uma e uiga i le fausiaina o le Rardris Tulafono

O le a le mea e fai i le fale lapisi

Offilitter filifiliga

  • Tumaoti Lafoaia
  • Tautua o Tagata Faapitoa

O le a le lapisi lapisi

O otaota uma na faia i le taimi o le toe faaleleia, toe faʻaleleia poʻo le faʻateʻaina o fale. O i latou uma lava i lalo o le tagata lamatia le limaga o lamatiaga, ia o lona toetoe lava saogalemu mo isi. O le mea lea, ua tuʻuina atu ma faʻaaogaina e aunoa ma le usitaʻia faʻapitoa manaʻoga.

Faʻataʻitaʻiga o otaota fale

  • Teuteuga o sima, piliki, plaster, kopi, ma isi
  • Faamalama faavaa ma poloka poloka.
  • Tipiina o uʻamea fausaga.
  • Fragments o fola o fola, wallpaper, demuswall, ma isi mea
  • Teu mai mea fau fale.

Faʻafefea ma le mea e tuʻuina atu ai le lapisi o lapisi 4864_3

E faʻamoemoe i le faʻateleina o latou mea e fevaevaeaʻi i lapo tino tetele, auala e tamaoaiga. O faigata silisili e tupu ma le lafoaia o le vaega muamua. O manoa ia poʻo ni faʻailoga o fausaga, poloka, vaega o pa, etc. E aliali mai i le amataga lava o le galuega. E fautuaina le aveese i latou e galue loa e aunoa ma le faalavelaveina.

E toʻatele e talitonuina o loʻo iai ni aoga o loʻo iai ni aoga i ni faʻafitauli faʻapitoa, aemaise lava talu ai o loʻo iai lava le tuʻufaʻatasi o loʻo aoina. Peitai, e leai. O atigipusa lapisi ua moʻomia mo le MPS (otaota o aiga), o loʻo fausia i tagata o le fale mautotogi poʻo fale tumaoti. Faʻamaonia pepa faʻatonutonu o loʻo i ai ma le uiga e mafai ona lafoina iina. E leai se faʻamaumauga i totonu o lenei lisi.

E mafai ona e tuu se tuusaunoaga mo se tamai numera o scraps o pepa puipui pe sefe afifiina o fale. O isi mea uma e tatau ona lafoaia e tulafono. A leai, e tatau ona tuusaʻo tagata taʻitasi i le aofaʻi o le 1,000 i le 2,000 Norbrages. Ina ua maeʻa le totogiina o le lelei, o foliga e manaʻomia ona teuina lona tuʻua i tua ina ua toe faʻaleleia, i luga o se faʻapitoa fuafuaina mo lenei polegon. Fai atu faasalaga o le a sili atu.

Faʻafefea ma le mea e tuʻuina atu ai le lapisi o lapisi 4864_4

Lea e togi ai se lapisi lapisi mai le fale mautotogi

O nisi e le fefefe i sina vaega o le lelei. Peitaʻi, e mafai ona malamalama e mafai ona faʻateleina tele pe a fai o lapisi o lapisi o le a amanaʻia o se faʻatagaina e le faatagaina. E le gata i lea, o le sisi o lapisi i totonu o koneteina ua mafai ona manatu o se taute. O lea la, e lē taliaina se faʻaiuga.

Mafaufau poo fea e ave ese ai le gaosia lapisi, e manaʻomia muamua le amataga o galuega. E tatau ona faʻataʻitaʻia latou fua ma fuafua le tusa o le mea o loʻo i fafo atu o le auina atu i fafo. Faʻavae i luga o lenei, filifili se faʻamatalaga o le maliega. O lea, afai e tatau ona e aveese le lua pe tolu ato ma linosum po o le puipui o toega, e mafai ona faia oe lava. Ua lafoina i le ogalaau o le taavale ma aveese. Ae afai o le a tatou talanoa e uiga i vaega o le vasega, o le a ave se tamai loli. Ma o lenei o se isi totogi totogi totogi.

E toaitiiti tagata e iloa, ae o nisi ituaiga o otaota ua faʻaalia mo le faʻatau atu. I le aipuʻoga, o le a le mea e mafai ona toe faʻaaogaina. O le taua lea o le afe o le itupa ma pili fai o otaota, eleele ma kuku. O mea uma na faʻatau, tusa ai ma se tau laʻititi. Tagata faʻatau o le a faʻaalia ai le mea e aumai ai mea. Masalo o le a fesoasoani i le latou auina atu i fafo.

Faʻafefea ma le mea e tuʻuina atu ai le lapisi o lapisi 4864_5

Tuufaatasi

O le faigofie auala ia i latou e nonofo i nofoaga o fale fou. O iinei, e tele lava taimi, o fale fale mautoo na tuʻuina atu se maliega ma le kamupani kamupani e faʻatuina se koneteina o le tagata faʻatau-faʻapipiʻi i lalo o otaota. E moni, e tau atu i le tulai mai o isi kalafi i totonu o tupe maua totogi.

E i ai le isi filifiliga. O le tulafono o soligatulafono e agavaa e ulufale i se maliega ma le faʻalapotopotoga, lea ua fuafuaina e faʻailoa atu mea tetele. I lea tulaga, o le a nofo lelei i le aso o le a faia ai le malaga lata mai. E manaʻomia foʻi le faʻamanino, o le a le ituaiga o kuka faʻatasi. E manino o le a iai ni tapulaa i aofaiga ma tusi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e foliga mai o le a mafai ai ona aveese ni loli se lua pe tolu. Ae mai faitotoʻa tuai, faʻamau o fausaga ma mea faʻapena o le a ono mafai.

Peitaʻi, afai e le faʻaiuina konekarate, e tatau ona e faia se tutoʻatasi. E tatau ona e amata i le faʻamalamalamaga o le mea e mafai ai ona e tutoʻatasi mai le lapisi lapisi. E le o polygons uma ave - naʻo i latou e iai ni mea faʻapitoa mo le faʻavasegaina ma mauaina o ia otaota. E manaʻomia ina ia saunia mo le mea moni o le mamao lea o le fanua lea e tele naua.

E le gata i lea, o le aofaʻi o otaota ua fuafuaina. Faʻavae i luga o lenei, o le tau o se taʻavale o le taʻavale, penisini, ma isi Leai se manaʻomia e faʻagalo foi e uiga i le utaina ma tuʻufaʻatasia galuega. E mafai ona sili atu ona aoga le sailia o fesoasoani i faʻalapotopotoga faʻapitoa.

Faʻafefea ma le mea e tuʻuina atu ai le lapisi o lapisi 4864_6

Galuega o tagata tomai faapitoa

Kamupani ia tuuina atu nei tautua o loʻo i soʻo se taulaga poʻo se vaega tele. E mafai ona e mauaina i latou i luga o le initaneti pe o faʻasalalauga i nusipepa i le lotoifale.

Ituaiga o le aveeseina o le UTIL

  • O le tagata faʻatau faia se tusi talosaga. I le taimi atofaina ai se loli e o mai. Movers faia ni otaota mai le fale mautotogi, utaina i latou ma aveese.
  • Latalata i le faitotoʻa ua setiina i se isi pusa, o loʻo ave e le tagata faʻatau le lapisi. O le kamupani na aveese le pusa tumu.

O le filifiliga lona lua e taugofie, ae o le muamua e masani ona faigofie mo le tagata faatau. O le tau o le tautua ua fausia i ni vaega.

Faʻafefea ma le mea e tuʻuina atu ai le lapisi o lapisi 4864_7

O a ituaiga o le tau

  • O le tele o mea e auina atu ai.
  • Le manaʻoga e tosina ai tagata taʻalo.
  • Ituaiga o tekonolosi.
  • Itulagi o loʻo faia ai le faʻatonuga.
O le tau o galuega i le tele ma lautele ese i taimi. Peitai o loʻo tupu pea le mea e sili atu ona aoga nai lo le aveʻesea o le sasaina lava ia.

Taimi taua. A maua le taʻavale, e tatau ona maua mai o le a le teuina o mea laiti. O nisi taimi o kamupani kamupani e le tuʻuina atu auaunaga pe a fai o le tagata faʻatau e le teuina le togi i se auala faʻapitoa.

O le a le mea e faʻaaoga mo le afifiina

  • Fabric ato. E mafai ona faʻasaʻo ma faʻatumuina i le tele o taimi. O le mea autu o le tele o fetautega e le motusia le ie.
  • Polypropylene bag. I faleoloa faʻatau atu le faʻamalosiina o le polypropylene afifi, ua fuafuaina e auina atu i fafo le pamu pamu, sima (faʻalelei, ma isi E pei o ato Faberics, e toe mafai ai.
  • Atigipusa pusa. Talafeagai mo mea faigofie o le laiti numera. E mafai ona e maua fua fua, ole atu i totonu o se faleoloa.

O mea faʻapipiʻi o loʻo tuʻuina i se tulaga muamua o le taimi. E le mafai ona lafo i fafo, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le sitepu e aunoa ma le faʻatagaga a isi tagata nofoia. Tusa lava pe latou te nofo ai iina. E sili ona lelei e ave saʻo e afu mai le moega i le fale mautotogi mai le fale mautotogi.

O loʻo faamatala mai e le tulafono le mea e togi ese ai le lapisi lapisi. E matua faʻasaina e fai i totonu o atigipusa mo le MBO poʻo luga o le upega tafailagi, o loʻo latou tau ai. E le gata aua e mafai ona e maua se sala mo gaioiga e le faatagaina. E tatau ona manatuaina o le fale ma nofoaga o fale e tatau ona mama, ma manatu mamafa i lenei popolega o tagata uma.

Faitau atili