Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale

Anonim

Matou te filifilia se nofoaga, matou te fuafuaina ituaiga faʻavaʻa faʻapipiʻiina, saunia le tulaga faʻatulagaina ma faʻamama le vaitaele.

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_1

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale

Tele o tagata e na o le dacha ma le atunuʻu o loʻo taumafai e faʻavaeina mea faʻapitoa i luga o latou teritori. Tele taimi e masani ai ona filifilia fausaga o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa. O lo latou talitonuina ma saogalemu, o le saogalemu, o le 'aisa-overtant faʻataʻitaʻiga e le mafai ona le mautonu mo le taumalulu. O le a matou auiliiliina faʻamatalaga auiliili i le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa pesini i le atunuʻu ma ou lima.

Uma e uiga i le faʻapipiʻiina o se faʻataʻoto vaitaʻele

Filifili se nofoaga

Faapipiiina laasaga

  1. O le uiga o le ata
  2. Sauniuniga o le Nofoaga
  3. Faapipiiina

Filifilia o se Nofoaga mo le Faatanoa

Nofoaga mo faʻafiafiaga e filifilia ma le tele o manaʻoga. E le o se avanoa lenei, auā e oʻo lava i se tamaʻi fagu ia faʻapitoa o se vai tele. E tatau ona sasaa, ona tuʻufaʻatasia lea. E le gata i lea, e mautinoa lava i le faʻamoemoe o se gaumala poʻo isi faʻalavelave faʻafuaseʻi, le fiafia o le le lelei o le a laʻititi.

Le mea e te le mafai ai ona tuu le vaitaele

  • Latalata i le tino, aiga ma fale nofomau.
  • Ua faasa mai ia tuu le koneteina o le koneteina e latalata i le pito o le otaota, clinks o le vaitafe, ua pei. E le sili le malosi o eleele i le eleele, e le o le taufaʻamataʻu o le paʻu.
  • E le manaʻomia le tuu o se faʻalavelave faʻapitoa i le nofoaga o loʻo i ai muamua le fausiaina. I lalo o le mamafa o le vai mafai ona pa'ū.
  • I le faavae tuai, e le mafai foi le faiga.
  • E le manaʻomia le tuu o le vaitaʻele i luga o laʻau poʻo laʻau. Laulaau, o lala ma isi tagata o le a paʻu'ū i totonu o le vai, ma mafua ai le paoa. I se faʻaopopoga, o le aʻa faʻavae e mafai ona faʻaumatia le sauniaina o se tulaga mulimuli i le taimi.

Povn Intex Tafafa Faapitoa

Povn Intex Tafafa Faapitoa

Le mea e mafai ona e faʻapipiʻi ai le mamanu

O se filifiliga lelei o le la, ua mou ese atu mai fale ma laau. E tatau ona sili ona lelei le vaega e fetaui ma le pesini, ma e iai pea avanoa avanoa. MAI Mai le fale, o inisinia inisinia o lo o faagutu mai i le vai ma lona taʻitaʻi. Se isi mea taua e manaʻomia: lamolemole luga. Ae o le taimi lea taʻitasi, a manaʻomia, e mafai ona faʻasaʻoina, peitaʻi, o le a manaʻomia se taimi tuʻusaʻo ma taumafaiga.

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_4

Vaega o le faʻapipiʻi o le vaitaʻele i le fale

Muamua lava, e tatau ona e suʻesuʻeina lelei faʻafitauli o le tagata gaosi oloa, lea e faʻapea ona faʻataunuʻuina uma le 'oloa. Masalo e i ai ni faatagā e i ai i lenei faʻataʻitaʻiga. Afai e mafai ai lenei mea mo nisi mafuaʻaga, ua tatou fautua atu ia faamasani i le lautele o fautuaga.

1. O LE FAAMASINOGA O LE FAASOLOGA FANUA

Amata i le faʻauiga o le ituaiga o faʻatulagaina mamanu. Atonu e lua lua uma.

Soʻoga

Se seti o le lagolago Rods ma lua faʻavaʻa poʻo hotars ma le tele o le vai suamalie o le vaipanoa. Racks ua setiina i se tulimanu i le faʻavaʻa poʻo le faʻamalosi tino i se tasi mamao mai le tasi ma le isi. A uma ona faʻatulagaina le faʻavaʻa, ua faʻaloaloa le ie e fausia ai le tane. O le faiga e mauaina le le atoatoa pe a uma le suavai tumu. Eseese le faigofie o le faʻapipiʻiina. Mo nisi faʻataʻitaʻiga, o le tulaga faʻapitoa e le faʻaaogaina.

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_5

Laupepa

O le faʻavae malosi o loʻo tuʻuina mai i se fetuʻutuʻunaʻi polypropylene. E leai, o le lauʻeleʻele e teuteuina i se faʻamau poʻo le lokaina o le faʻamau. O le pito i lalo ma le pito i lalo o le faʻavaʻa ipu ua sosoʻo ma se paistic faagaau. O le ie e fausia ai se pesini ua tumau i lalo. O le mea e sili ona faʻatuatuaina nai lo le toʻotoʻo. E masani ona faʻaaogaina o le vaitau o le vaitau, pe a fai o loʻo tuʻuina atu i se ata o le frost-resttant. Atonu o se vaega e le o le atoatoa le palapala i le eleele. Avanoa i se tulaga lapotopoto: ova, liʻo, "valu".

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_6
Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_7

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_8

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_9

2. Sauniuniga o le upega tafailagi

O le vai o loʻo i ai le taua tele, o loʻo taumafai i le faʻavae. Afai o le ipu ua lofituina, e le maalofia mo le le tutusa, o le mamafa o le a le tutusa. Na faʻailogaina i pa o puipui ma le faʻamamaina o fausaga. I se tulaga o se setete, e le umi se taimi o le vaniforivolor. O lea, o le pito i lalo tatau ona fesootai. Faʻatagaina o eseesega o maualuga e le sili atu nai lo le 2-5 mm.

I fautuaga, pe faʻapefea ona faʻapipiʻi lelei le faaputuga vaitaʻele i le atunuʻu, e faʻamamafaina ai e le tatau ona i ai ni drivinin, faʻataua pe tiaʻi. O aʻa o togalaʻau ma laʻau ua faʻaleagaina. A leai o le a latou kia ma vete le faavae. E mafai ona faʻapipiʻi i luga o se aluga sima. O isi taimi o loʻo i ai se pou laupapa i lalo o le pesini. Afai o loʻo manatu e pa le ata, o loʻo eli le 'aufaʻatau, i le pito i lalo o le paʻu o le lautele mai le sima.

Intex uamea comple o vaitaʻele

Intex uamea comple o vaitaʻele

Faasologa o toleniga galuega

  1. Faamamaina le Teritori. Matou te aveese le lapisi lapisi lapoa, faavaivaia ai le malosi, tuu le mutia.
  2. Nofoaga. E tatau ona o le 50 cm i itu taʻitasi o le pesini. Afai o le taʻotoga poʻo sikuea, sikoa togitogi i tulimanu, faʻaalu ai le faʻatauaʻiga i le va o latou. Mo se tulaga lapotopoto, e te togiina le pine, fuaina le avanoa talafeagai. Matou te aumaia i ai se tagata Arorol, matou te fuafua faʻatasi ma lana fesoasoani.
  3. I totonu o le faʻailoga, aveese le pito i luga o le eleele i le 10-15 cm. Matou te aveese le rhizomes, matou te faʻatinoina e vailaʻau e puipuia ai le toto e puipuia ai le toto e puipuia ai le toto e puipuia ai le toto e puipuia ai le toto e puipuia ai le toto e taofia ai le tuputupu ae o vailaau e taofia ai le toto. Matou te faʻaaogaina soʻo se mea talafeagai meafaigaluega e tusa ai ma faʻatonuga mo lona faʻaaogaina.
  4. Sa matou faataatia le aluga mai le iliili, sima. Vaega o mea: 10 tusi o le PGS mo le tasi CEEME Brand 300. O nisi taimi e avea ai ma patipati ae. Ma o le tasi vaega o le malamalama mama e tatau ona toe faia mo le 6 voluma o le paluga. O le maualuga o le aluga e tatau ona 500 mm. Lisi mai i luga, lelei i le Rombra, matou te taavai. Pulea le auala fausiaina.
  5. Ua ou moe i le vaega o le totoina o oneone oneone. Maualuga 100-150 mm. Maualuga lona maualuga, fetaui lelei, tapala. Pulea le lelei o le tulaga o le tulaga.
  6. Matou te tuʻuina le packsked gasket: osam, geothextralite, rubbroid, etc. Afai e aofia ai ma fasimea, ma faapipii ma le tasi le isi. A leai, e suia i foliga o le pesini, le maalofia i taimi o le vevela, lona faʻatumu ma leai, o le taunuʻaina o le a faʻaumatia le vaega.
  7. Vili vai ma le stele. O se ata palasitika lea. E mafai ona aofia ai i le lafoina o le oloa.

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_11
Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_12
Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_13

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_14

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_15

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_16

A faʻapea o loʻo fuafuaina le fola mai le laupapa, o loʻo ofuina i luga o le oneone oneone. O loʻo tauemuina i se tapunia ma le maualuga o le fanua poʻo le naʻo lalo. O le mea leaga e suia ma le susu o le vai i luga. Elemene fafie laupapa e tatau ona gaosia e ala i le faʻateʻaina. E mafai lava e gaosi isi itu o fafie, pei o le ata.

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_17

O tagata e ona o se tele o le tele o le tele o le tino, e le masani ona iloa le mea e faʻapipiʻi ai le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le atunuʻu. O le sili fofo o le a sili ona lelei faavae. E faʻatumauina le tele o le vai. Pa'ū i luga o le nofoaga tuufaatasiga. E faʻaauupegaina i luga poʻo le lua, pe a fai o le tane ua fuafua e pa. O le mafiafia o le prerete Plate o le 15-20 cm. Aua o loʻo faʻapipiʻi le galuega i lalo o le faʻavae, o le faamalosia e tuʻuina, o loʻo liligiina le faʻamalosi, o loʻo liligiina le malosi o le fefiloi. Mauga le tane na o le mafai ona maeʻa.

Pool Bestway Steel Produt

Pool Bestway Steel Produt

3. Faʻapipiʻi le ata

Faʻapipiʻi le agavaʻa e sili atu ma le fesoasoani, aemaise lava pe a lapoʻa. E manaʻomia e le lagolago, o le a manaʻomia ni sikuluga, seti o wrenches, tulaga, tusi faʻamau ma le fuaina o le meafaitino. O le faʻapipiʻiina e sili ona lelei i se matagi la le la. Amata i le tapenaina o le tisu mo le gafatia. E pupula ma iloilo lelei. Afai o le faʻamaoni o le tapoleni ua solia, toe teuteuga e manaʻomia. O le ie maunu e tatalaina i le la ma alu ese ai e mafanafana. O le vevela o loʻo tautala lelei, o le aofaʻi o le le masani ai o le a faʻaititia o le a faʻaitiitia i luga.

O le isi laasaga o le saunia lea o pou. Ua faataoto i le eleele. Afai e talafeagai, faʻaopoopo nofoaga faʻaopoopo o loʻo saunia muamua, e faia faʻailoga le talitonuina. O fata e faʻaalia ai le masani ai i le pito i lalo e tuʻu ai le faʻamalosi o le mamafa i luga o puipui ma le pito i lalo o le ipu. Ona alu lea o le tino. Mo ni pepa faʻataʻitaʻiga i lea tulaga, e taua tele le faʻatulagaina lelei o pu mo auvae. E le tatau ona i ai i tua o fata, a leai e le mafai ona latou faaaogaina.

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_19
Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_20

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_21

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_22

Ona sui ai lea o geothexles i totonu o le pito i totonu o le faʻavaʻa ma faʻapipiʻi ma le saogalemu ma le scotch i ona puipui. Mo le stem fausaga e le tatau. O le isi mea i luga o le faʻavaʻa e teu e se ie na maua e le pesini. E faia lelei ma le faʻaeteete se mea e faʻaleagaina ai le mea. Afai o le tane o se lapoa tele, vave na tautau le fasi e le masani ona galue. Fai faasolosolo ona tuu i le avanoa uma avanoa ma le puipui.

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_23
Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_24
Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_25

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_26

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_27

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_28

Mo le sili atu le fetaui lelei o le laina i totonu o le pepa tane, o le spumum mama ua faaaogaina. O le hose ua faʻaofi i totonu o le pu mo le pulupulu ma pamu i fafo o le ea, o le ua i luga o le ua tapunia i lalo o le skimmer. Ae i le taimi lava e tasi, latou te aofia ai le tafe o vai lea e fesoasoani e tufa ai le daycas. O le taulaga autu e aoina laititi. Ina ua maeʻa le tane ua faʻatumuina i le 10-15 cm, mulimuli ane fetuunai le maualuga o fata. Afai e tatau ai, ua latou faʻapipiʻi teisi pe siitia. A oʻo mai le vai i le 40 cm, o le pito i lalo fusi ua iʻu ina tumau.

Sauniuni mo le taumafanafana i luma atu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le vaitaʻele i le fale 4882_29

Ina ua maeʻa le Fono Aoao, o se fasi pamu ma isi mea e faʻaopopo masini.

Faʻapipiʻi le vaitaʻele i luga o le togafiti e faigofie. Tele faalagolago i le volume o le ata filifilia. O le a le mea o loʻo ia avanoa, o le tele o faigata o le a tulaʻi atu pe a faʻapipiʻi. Tamaiti a Tamaiti Laʻu o le a avea ma le afa itula. O le a manaʻomia tele taumafaiga a le vasega, ae afai manaʻomia, e mafai foi ona latou aoina ma o latou lava lima.

Faitau atili