Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga

Anonim

Matou te taʻuina mea ma mea faigaluega o le a manaʻomia mo le fausiaina o le faʻamaumauga, faʻafefea ona faia se faʻavaʻa mai le uamea o loʻo uʻamea ma laupapa, puni le tini.

Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga 4888_1

Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga

O le faia o le ARC mai le Detec e faia ai oe lava, aua nei manaʻomia tomai faʻapitoa ma tomai faʻapolofesa. Tasi le tagata o le a feagai ma le galuega. Pepa, o fua ma le tulaga e tatau ona mafaufau muamua i ai, a leai o le aʻafiaga o le a faia se mea sese. O le mea sili ona taua o le faavae - o le faʻavaʻa o le laupapa laupapa poʻo se faʻapitoa o le uamea. O Ia na te faʻatuina uma tapulaʻa faʻapitoa. E le gata i foliga faʻalagolago i ai, ae o le malosi tele. O le tali o le faigofie o le toe faaleleia. Tele taimi e tele ma le malosi e ave ai le au uliuli ma faauma. Afai o i lalo o Sese, e fuafua e nana ona paipi poʻo uaea, manaʻomia le galue e tusa ma le Tulafono. E tusa ai ma le tumama ma faʻatekinolosi tulafono faatonutonu, e manaʻomia le mautinoa o avanoa tumau.

O mea uma e uiga i le auala e fai ai se ata

Filifilia Faʻapipiʻi Nofoaga

Pepa ma ituaiga o le fausaga

Laasaga-i-sitepu faatonuga

  • O le a le mea o le a avea mo galuega
  • Sauniuniga o le Faavae
  • Mauga i luga o le pito i luga
  • Montage Karcasa
  • Faʻafefea ona punou o le laʻau
  • Faauma uma

I le mea e mafai ai ona e faia le ato ma le mea e mafaufau ai ae le i faʻapipiʻiina

I le avea ai o se tulafono, o le teuteuga na tuʻuina i le faitotoʻa pe i le alatele. O lenei metotia e masani ona faʻaogaina i le faʻaliliuina o se potu tele vavaeʻese mai le vasega. E tatau ona maitauina e le mafai ona tipi pe faʻalautele le fuaitau i soʻo se mea. E i ai vaega o le uuina o puipui e faʻasaina. E le aoga le faʻasaina i ni vaega. E mafai lava ona aveese le vaega o le kapefea puipui naʻo le maeʻa o se suʻega faapitoa ma le poloketi. E taua foi le manatu o le tulafono e le faʻatagaina oe e tuʻua se ulufale ulufale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona tuʻufaʻatasia le faitotoʻa i le umukuka ma le ogaumu kesi.

Tuu le potumoe po o le ofisa o le ofisa e masani ona tatala pe a fai o nisi tagata o nonofo i le fale mautotogi. E manaʻomia le tapunia o nofoaga o loʻo faʻatulagaina i potu aʻoga poʻo faaputuga, a leai se leo o le a faʻalavelave i tagata uma o loʻo nonofo uma. E le tatau ona e tuʻua pea le masani ona tatalaina mea ma le vevela vevela ma potu teuina o mea e teu ai vailaʻau ma le manogi malosi. E taua le fai mai o le faitotoʻa o le heremetic e manaʻomia pe a iai ni kesi ma kaniti ma penisini.

Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga 4888_3

Faʻapipiʻi mafai ona faia i le umukuka ma le faletaele. E tatau lava ona iu ai o le siosiomaga susu ei ai lona aafiaga faatafunaina i le pito i lalo o pou laupapa. E tatau ona latou leleaina i antisestics ma le peleue o le vaega o varnish tapunia le fibrous fausaga. Alumini ma Kalvanzed Steel o loʻo faʻaaogaina i soʻo se siosiomaga. Leaga e faʻaputuputu e oʻo atu i se vave oso. O le mea lea, pe a faʻapipiʻiina e tatau ona faʻaeteete. Volt ma Primer e le maua ai se puipuiga togiolaina.

O le ufiufi e le fefe i le susu pe a fai e puipuia ma le malupuipuia le. O le mauaina o le maʻi i totonu, e faigofie ona faʻafiafia le susu. I le aluga o taimi, le fale puipui mai i totonu, ma ua amata ona taomu puipui i luga pito. Faʻaaoga le susu-faʻamalosi pepa ma lanu meamata. Masani vave e sau i le le mautonu.

A o le i faia se arc mai le palapala ma ou lava lima, e tatau ona e mafaufau i ai i lana faauma. I potu raw e le faʻaaoga le inisiua ma le matala. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le falefaigaluega fuafuaina i le aiga Sana, o le pusi manoa ua faʻatulaga, mai lenei manatu o le a tuʻulafoaʻia.

E masani ona tautua le Avatena i Mak paipa ma eletise eletise. E tusa ai ma tulafono faapitoa faʻapitoa, o ia fausaga e tatau ona aveʻesea pe tatalaina. O loʻo tuʻuina atu i faitotoʻa e le mafai ona faʻapipiʻiina i faitotoʻa ma faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i soʻoga o paipa, atoa foi i nofoaga o loʻo tu ai alatoto.

O le avanoa i totonu o le faʻavaʻa e mafai ai ona e tuʻuina ni moli faʻapitoa. Na latou tuu i luga. O le tulaga o le nofoaga e mafai na o le taimi pe a iai se avanoa fua i luga o pito. O lenei nofoaga e le talafeagai mo le pasi pasi ua fuafuaina mo se tasi shish.

O suisui ma paket e sili atu le tautau i luga o le sima i luga o le pito i luga - o le uaea o le manava i luga o le taimi e vavaeeseina mai i uta faifai pea. I se faʻaopopoga, o se atigipusa avanoa e aunoa ma le faʻatumuina o se tagata ulufale lea e faʻaleleia atili ai le leo.

Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga 4888_4

Filifiliga o foliga ma lapoa o le arch

O foliga o le Archi e mafai ona i ai, peitaʻi e masani lava o agavaʻa o loʻo faia ni taufafa poʻo le lapotopoto. O itu ma tulimanu o le faʻatagata o taimi o taimi nei o loʻo i ai i le taamilosaga, fausiaina o itu fetuutuunai ma sasaina tulimanu. E mafai ona faia na o le tasi o foliga e ala i le faia o se potu malolo.

O avanoa o faʻataʻitaʻiga e sili ona fetaui ma faigofie ona gaosia. Latou te talafeagai mo nofoaga masani ma mea laiti o misi ma vaapiapi fuaitau. Faatasi ai ma se tamai puipui, tuʻusaʻo puipui ma lapotopoto pito i luga o le i lalo pe o se nofoaga tumau. O nisi taimi o polygons o loʻo faʻaaogaina, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasia o laʻasaga saʻo ma faʻavasegaina, ae o lenei ua le toe aoga lenei mamanu.

O le lapotopoto e le gata i le pito i luga, ae o le auala. O lenei tali e talafeagai mo le ulufale atu i se potu malolo a le tagata poʻo se tamaʻi umukuka i totonu o le fale. Fuafua i le lautele o le tatalaina, o le pepa ua tosoina i luga i itu.

Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga 4888_5

Lautele ma le maualuga e faʻatapulaʻaina i le avanoa i totonu. I le masani ai, o le maualuga e masani lava 2 m, lautele - mai le 60 i le 80 cm.

Mo se auala, o le lautele o le itiiti ifo i le 1 M e sili atu le 1 M e sili atu le tuu se tino e aunoa ma le maywall.

A o ni vaega fuafuaina, o le maualuga e mafai. O le mamanuina o le lelei-malosi faʻavae o le a tumau ai i le lautele lautele.

Laasaga-i-Laasaga Felauaiga Faatonuga

O se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i ai i le laina o le laina i le faia o lau lava faʻasologa tikeri mai le digywall e aunoa ma ni mea. O le tekonolosi o le faʻapipiʻiina o se uʻamea ma laupapa laupapa e le eseʻese. Matou te faʻataʻitaʻia ese atu le auala o le faʻapipiʻiina o le pito i luga o le alumini ma le faʻasologa masani. O isi vaega o faʻatonuga e talafeagai mo nei lua tekinolosi.

O le a le mea o le a avea mo galuega

  • Roulette, pule ma le penitala.
  • Sikulukalaiva pe sikulu.
  • Woodsen Hacksaw pe a fai o se faʻavaʻa mai le pa e faʻaaogaina pe mo le uʻamea, pe a fai o le faʻavae na faia mai le talaaga. I le tulaga faalua, o le a latou manaʻomia foʻi ni selefiti mo uamea.
  • Auai.
  • Eletise eletise.
  • Puipuiga meafaigaluega - Hownirator, tioata ma totigilima. Nai lo le manava, e faʻatagaina ona faʻaaoga le susu susu.
  • O laupepa i luga o le gell.
  • Talaaga poʻo se faʻailoga mai le faʻasologa.
  • Sava ma lio.
  • Leoleo ma mea faigaluega mo le faaaogaina.
  • Manifinifi palasitika mesh mo le faamalosia o le spocion systeer.

Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga 4888_6

Sauniuniga o le Faavae

  • O le tatalaina ua faamamaina mai le tini.
  • O pipisi gaʻo ua aveeseina ma le ava malosi. Ua tape le efuefu ma le ie susu.
  • Faʻateʻaina o le faʻalauteleina ma le spatula, aveeseina pito i luga o le faʻaseʻe.
  • O le faʻamalositino o le sima o loʻo togafitia ma se antisesssitic e taofia ai le foliga o le ata.
  • Orthodiy latalata i le sima sima. Fuafua la latou vaega, ma nana i lalo o le faitotoa, ae le o le.
  • Afai e tatau ai, faʻaloaloa le uaea mo le tulaga o luminare.

Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga 4888_7

Mauga i luga o le pito i luga

  • I luga o le GLC apalai maka. Ae le i tusia le amo i luga o le digwall, e tatau ona e fuaina le fuaitau ma faʻaopopo i lona lautele o le faʻatiga le mafiafia i itu uma. Lenei o le a mafai ai ona faia se suiga sili atu mai luga o le pito i luga o le aluga i le faitotoa tele.
  • I luga o le laupepa, o le ogatotonu o le lio ua faamanatuina ma se fago manifinifi ua lapu i ai. O le maea po o le filo ua nonoa i le fao. I luga o le scrius o le adge ma fusiua i lenei mamao mai le ogatotonu o le penitala. E sili le fusifusia le maea i lona pito i lalo, e faigofie ai ona tusi. Faʻatautaia se penitala ma se maea faʻapipiʻi i luga, tatou maua ai se lio lamolemole o le manaʻomia tele.
  • Tipi glcs sili faapitoa fuafuaina mo lenei ma le hacksaw. A leai, o le masani masani mafai ma tamaʻi nifo e talafeagai - tele mafai ona gagau pito. Ae le i amataina galuega, o mea e tatau ona malupuipuia i luga o le laulau. O le a le taimi e galue ai e uu se fasi tipi. A taʻoto, e mafai ona maua ai le tele o le tele o faʻasologa. Sili ona lua itu i itu uma e lua o le amataga.

Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga 4888_8

Montage Karcasa

E faigofie ona fai ma le Mauga ni uʻamea ma le Mauga. Ua faʻaaogaina tele nai lo laupapa.

Uamea

Oloa mai le alumini po o galvanzed steel o loʻo faʻaaogaina. O nei mea e mafai ona avea ma tulimanu po o le p-ata ata.

  • O Blillets ua tipi i le maualuga ma le lautele. E tatau ona latou faia se fuafuaga o le afu i le itu i totonu o le fuaitau. A o le i faia le amo mai le talaaga ma le digwall, e tatau ona e iloa le maualuga o le faʻatulagaina o le uʻamea faʻatulagaina uamea. O le sifi o le tutusa ma le lautele o le lautele o le avanoa.
  • I luga o le faʻatonuga sili ona faʻamalosia sima e faʻaaogaina ai le makaina mo ni taʻiala. Ia i latou, pe a manaʻomia, o isi faʻamatalaga uma ua faʻapipiʻi. Ua aoina e faʻaaoga fao. E le faaaogaina.
  • O taiala o loʻo tuʻuina i luga o pito o le fuaitau e le itu i totonu o le potu. O loʻo faʻaaoga i le pito i luga ma vili pu ma se sitepu o le 10 cm. O loʻo faʻapipiʻi e le au lita i totonu o latou ma sikulu. E sili le ave o se sabotage ma le umi o le 5 cm. O sea faʻavaʻa e lava mo le malamalama o le ala o le 50 cm maualuga ma le 90 cm visa.
  • O le uʻamea aumea e mafai ona faia mai ni vaega faʻapitoa o loʻo fuafuaina muamua. I lea tulaga, o faʻamatalaga masani e le tatau ona punitia. Ina ia faia se 'au o le a tutoʻatasi, e tatau ona e faia se tulimanu poʻo le p-mamanuina talaaga ma tipi tutusa tovine mai vaega i le tele o vaevaega. O le sitepu lea e faʻalagolago i le laina pipiʻi. Mo lenei, faʻaaoga seleulu mo uamea. Afai e te punou le taunuʻuga o le galuega, o itu o tafatolu o le a fesoʻotaʻi ma e aliali mai se affive arc.

Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga 4888_9

Mai fafie

Fua e faia i le auala tutusa. Bruks 3x3 cm o loʻo faʻaaogaina o se mea. E manaʻomia le faʻalogo i lo latou lelei. O luga e tatau ona i ai ni papatusi o le teuteuina. Oloa ma le totini-i lalo o le bitch ma retin clatepters ua teena. Aua le apalai mo le aufaʻatasiga o le aufaʻatasi ma le faʻaleagaina masini. O esega i le tele ma foliga e sili ona le manaomia. E tatau ona mago Blillets.

E mafai ona e faʻaaogaina se paʻu laʻau, ae sili lea ona mago aʻo leʻi tataina ma le le gaoia ma le leai o se fofo. E manaʻomia le puipuia mai le faʻagaioiga. O le susu o loʻo i totonu o le ea na faʻasolosolo ona faaleagaina ai le faʻasologa. Ina ia tapunia le fausaga faʻalili mai lona laiti, lacquar ma suauu vali o loʻo faʻaaogaina.

Fai se arc fausia le arch, e le mafai mai le pa i le fale. O le galue, o le a e manaʻomia se fasipepa o Plywood. O loo tipi i le lio pe a uma ona faʻaaoga ma le faʻailoga ma le penitala ma le maea. O le faʻapipiʻi o loʻo pipii ia te ia i luga o le faʻafanua o oe lava. I le pito o iai taiala. A faʻapipiʻiina, e tatau ona loloto i luga o pito o le tatalaina o le glk mafiafia. Ina ia mafai ona fafagaina le laupepa, faʻaopopoina o pa o loʻo sau i luga o le daza i taiala e faʻaseʻe ai i totonu o le tagata i totonu o le fusi. O loʻo tuʻuina i latou i le 10-15 cm. O le a faʻatumauina le Arch. Plywood faʻaiʻu mo lenei ua le talafeagai lelei. Ina ua uma ona faapipii le auala, e faʻasatauroina e le tuʻufaʻatasia o le HCL.

Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga 4888_10

Auala e Puli ai le Plasterboard mo Arch

Le mafai ona suia le mea e suia ai le faiga e faʻalagolago i le mafiafia o le oloa. O le a le mea e makaina ai, o se faigofie foi lea o le punou. E i ai oloa ma faiva, faʻapitoa fuafuaina i luga o le armular luga. A le mafai ona e mauaina, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o tolu auala e fausia ai se ovatu poʻo le sologaina o le matagaluega.

  • O le mea o le ogalaau ua tipiina i luga o fasi 10-15 cm, o loʻo tosina atu e le tagata lava ia e ala i le 5 cm faʻaopoopo.
  • O le vaega ua tipi ese mai le tauina, atoa tapunia le pito i lalo o le mamanu, ma fola atu le tagata e puipuia ai le vaa. Pu e tatau ona tu i fafo i fafo faasaga i le fola. Ma o le fofoʻaga e faʻamalamalamaina faʻatasi ai ma le pulumu suamalie i vai mafanafana, ma e masani ona faʻatulagaina mo le 15 minute. I le taimi lea, e i ai le fausaga sili atu, ma palasitika sili. Ina ua maeʻa le teuina, e mafai ona faʻapipiʻi le avanoa i se taimi muamua.
  • O le matutu metotia o loʻo faʻaaogaina ma se lapoʻa lapoʻa. Ina ia aloese mai le faʻatulagaina o avanoa pe a faʻaititia, latou te faia ni laina feʻaveaʻi ma se matagā tuʻinaua. O le loloto o 'oti e tele miliperi. A o le faʻapipiʻiina o le laupepa o loʻo faʻaalia i se malosi tele. E sili atu ona faigofie ona faia le galuega. Tasi le tagata e mafai ona e faia le galuega, o le isi - fao i le fao.

Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga 4888_11

Faauma G.

Filifili nai lo le vavaeʻeseina o le laupapa laupapa, e sili atu le puʻeina o mea palasitika. Latou te le gauia ma e le foliga pe a suia. E mafai i le tele o mataupu pe a solia le tekonolosi, ma masini masini e sili atu le talafeagai i le taimi e mafai ai. O auiliiliga e suia foi le tele ma foliga pe a fuaina susu. Ina ia faʻaititia le voltage, faʻaaoga se uaea uatiina i luga o se manifinifi polymer grid. O loʻo tuu i luga o se manifinifi manifinifi o le paluga ma le toto i le spatula. Ua ufitia i se isi vaega ma le mafiafia o le 1 mm.

O le tali faigofie o le faʻasalaina lea o le pepa puipui mai luga. O le valiina, o le a manaʻomia e tuu se vaega o le faʻauma faʻamaumau ma faʻamau i se tamaʻi nifo. Ona palapala lea o le eleele ma mago mo le tele o itula. O le isi o le faʻamaeaina filifiliga o se mea teuteu faʻapipiʻi ma le polymer matala.

Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga 4888_12

E mafai e le vavaeʻese le ata i soʻo se mea, saunia e mausali mautu. Plasterboabboard o le a tatalia se mafiafia o le vaega o le sima, tago i maa ma le faaputuga.

Vaʻai atu foʻi se puʻupuʻu vitio, Faʻafefea ona fai se laupepa pala laupapa i luga o le faitotoʻa auupega.

Faitau atili