Auala e Filifili ai se Fale Lelei TV: Taʻitaʻi Atoa i Uiga o Nei

Anonim

Mai le tele o le diagonal i le matrix ma galuega a le STRY TV - matou te suesueina uma tapulaʻa o tapulaʻa o aso nei ma filifili le sili sili ona lelei.

Auala e Filifili ai se Fale Lelei TV: Taʻitaʻi Atoa i Uiga o Nei 4900_1

Auala e Filifili ai se Fale Lelei TV: Taʻitaʻi Atoa i Uiga o Nei

Afai e iai sau poto masani i le faʻatau mea faigaluega, o asiasiga taʻitasi i le faleoloa ua mafua ai sauaga. E foliga mai o le TV e pei o le tasi TV e pei o le tasi: ma le ata e pei o tagata uma e pupula, ma o le leo e tutusa. Tatou tagofia pe faʻafefea ona filifili le saʻo TV mo le fale ina ia aua neʻi e salamo.

Ia uaʻi atu i le taimi o filifili ai TV:

Paketi

Iugafono

Fua

Spell Metotia

Desiggement Tekonolosi

Ituaiga o matrix

Pepa: curved pe tuusaʻo

Leo lelei

Aofai o folasaga

3D galuega

Atamai TV.

Galuega faaopoopo

Paketi

O le TV e faasino i le vasega o tekinolosi o le a le i ai e leai se tau maualuga o tagata. E mafai ona taugata le faitau afe o le afe, ma toetoe a le miliona. O le mea lea, e sili atu le faʻamaonia o se taimi na e naunau ai e faʻaalu i ai.

I le taimi lava e tasi, sailiga o se tali i le fesili pe faʻafefea ona filifilia se tūgofie tele mo le tūlaga, toetoe a leai se eseesega mai le fuafuaina o le tino. O le mea autu o le mafai ona folau i uiga. E uiga ia i latou ma o le a talanoaina i lalo.

Iugafono

I totonu o tagata faʻatau e masani lava o le auala o loʻo faia nei: Faʻatau TV ma le sili atu filifiliga lea o loʻo iai tupe. Ae o mea moni e saʻo, aua e tatau ona amanaia isi uiga o le faʻataʻitaʻiga e te fiafia iai.

Sei o tatou amata i le faʻatagaina - o le aofaʻi o pixels i luga o le mata.

Mea e tatau ona e iloa e uiga i le iugafono

  • O le sili ona lauiloa parameter o le HD, ata tele: 1920 x 1080 pixels.
  • Sili atu le malosi o loʻo alualu i luma nei masini ma se iugafono o 4k, ma o lenei ua maeʻa 3840 x 2160 pixels.
  • O se tasi o le fou pito i luga-talaaga fou oloa o le 8k TV, o le faʻaiuga o le 7680 x 4320 pixels.

Auala e Filifili ai se Fale Lelei TV: Taʻitaʻi Atoa i Uiga o Nei 4900_3

E faigofie tele le faʻailoga: o le maualuga atu o le iugafono, sili atu le lelei o le vitio. E moni lenei mea, o le maualuga maualuga o pixels o le faia o se ata o se ata manino ma malamalama.

Taua taua pe a filifilia

  • Muamua, o le tagata o le tagata mai le mamao e le mafai ona iloa le eseesega i le va o 4k ma atoa HD ata. E mafai le maitauina na o le faalatalata atu i le mata.
  • Lona lua, mamao ese mai le feʻau o mataupu o loʻo faʻaalia e pei o le 4k, e tusa lava poʻo le a le tele o polokalame e tele na faʻasalalauga i le HD. Peitaʻi, o se mataupu o le taimi, e tele le lagolago a sui i uiga maualuga, ma toetoe lava o auaunaga uma faʻaitu i luga ole Initaneti vaaiga 4k.
O le a le mea e tupu i le ata e le oʻo atu i ai le 4k ma sili atu foʻi nai lo le 8k? E faigofie mea uma: TV o le a otometi faaloaloa atu. Ae, e ala, e le o tagata gaosi uma (aemaise le laititi-lauiloa) faʻaaoga le sili ona atamamai, o lea o le ata mulimuli e mamao i tua o 4k, e aliali mai o le a suia.

O ai e tatau ona vaʻai i faʻataʻitaʻiga ma le lagolago 4k ma luga? Afai e te fiafia e matamata BLU-FOI ata tifaga, Tapila faʻaonapo nei faʻamaumauga ma ua sauni e totogi ata ma faʻailoga i le faʻaiuga maualuga i luga o le mata.

Auala e Filifili ai se Televise Tele

O le isi tala a le tagata faʻatau: Faʻatau le sili ona tele meafaigaluega ma le tupe oi ai nei. E sese foi o ia. Ma o le mafuaaga lena lena.

  1. Ia mautinoa e mafaufau i le parameters o le nofoaga o le a iai le masini. Na tupu ina ua faʻatau e le auv, ma e leʻi finagalo na te faʻafao ia te ia i le kapoti, po o le laulau faʻataʻavalevale.
  2. E aoga le fuaina ma le mamao o loʻo fuafua e matamata TV. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le umukuka o loʻo iai le tele o le lauaga leai se mea, ma i le potu malolo poʻo se potu fiafia ma se moega tele, o le a fetaui lelei.

E masani lava, o le tele ua fuafuaina: O le diagonal i le CM e faʻateleina e le faʻaaogaina mai le 1.5 i le 2. E aliali mai o le 32-inch dignonal o le 81.28 cm (1 cm - 2.54 inisi). Ma o le mamao sili ona manaia mo le maimoa o le a tasi, maualuga le lua mita.

O loʻo faʻaalia mai ai i le laulau lenei le averesi o le diagonal e amanaia le tele o potu o potu. O le a latou fesoasoani ia te oe e filifili se TV mo le fale i le mamao i ai.

Potu Diagonal
Umukuka Fetaui lelei i le 29 inisi
Potumoe Feololo tele: Mai le 29 i le 39 inisi
Potu malolo Feololo ma lautele diagonals: mai le 39 i le 49 inisi
Fale o Fale o Fale o Fale o Fale, Vercious Operals (maualalo mamao pe a matamata - 1.8 mita) Lapoa tele mai 49 inisi ma luga atu

Ina ia faʻafaigofie ai le folau pe a faʻatau, puʻeina se roulette poʻo se centimeter lipine ma oe. Ma aua neʻi galo e fuaina le mamao mai le sofa poʻo le moega i le puipui, o loʻo fuafua e tuu meafaigaluega.

Auala e Filifili ai se Fale Lelei TV: Taʻitaʻi Atoa i Uiga o Nei 4900_4

Spell Metotia

O le numera o ata e suia i le tasi sekone, o le parameter e fuaina i Hertz. O le faʻaiuga, o le a le aoga ma le maʻai o le a atagia mai ai mea o feoai ma mea i luga o le mata. E mafai ona e matauina lenei mea pe a vaʻavaʻai i ata lemu faʻaaogaina o ata lemu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le komipiuta o Gambing o loʻo faʻaalia i le 300 HZ e mafai ona mitamita i le sili atu o le faʻasalalauga o le fealuaʻi, aʻo le o le a le fiafia i ai le ata.

Talu mai nai tausaga, e malosi tele ai maka i lenei tapulaʻa. Tagata faʻatau e taua tele e tatau ona amanaia le tele o mea: mo le atoa HD tekinolosi, o se faʻailoga o le 120 hz e sili ona lelei. O lenei ata o le a sili atu nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le 4k mata ma taimi o le 60 hz.

Desiggement Tekonolosi

O lenei faʻamoemoe i le pupula o le vitio. E tele filifiliga.

  • Taid poʻo le LCD Matrix ma Tail Readentight e tupu i faleoloa sili atu nai lo isi. O ia faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se lelei foliga foliga foliga, ma latou te le o mauaina le tele o le malosi. Pau le mea e sili ona taua e mafai ona taʻua o le faʻaseseina o le lafoaʻi pe a vaʻai i se tulimanu, faʻapea foʻi ma le faʻatapulaʻaina o le lanu: uliuli atonu e le pouliuli pe lanu uliuli.
  • Okela o se marric marix lea e aofia ai ma le tele o auala. O lona tulaga masani o le loloto o le savali o le uliuli. O ia faʻataʻitaʻiga e sili ona taugata.
  • Qled masini e faagaoioia i luga o le tele o le tekonolosi. Ma afai e puʻupuʻu le mea, o le uiga lelei o le ata ia i latou e sili atu nai lo le uia. E le gata i lea, e leai se gaoi aafiaga peʻa maeʻa le vaʻai i le faʻaliliuga ma le logo i le tulimanu, o loʻo e vaʻai atu pea i le ata o lenei faʻailoga lava.

E tatau ona ou fai atu o le ata mulimuli faʻalagolago i le tele o talitonuga mai le gaosi oloa. E oʻo foʻi i uiga lava e tasi, e suia tele lava a latou mau. Ae e te leʻi filifilia se TV mo le fale i le 2020 i lenei tapulaʻa, faʻatusatusa le faleoloa tasi ma le ata e tasi i lua o masini: faʻataʻitaʻiga ma le vao ma le vao ma le vao. E le gata i lea, e faʻaaogaina le manatu e le o se faʻasalalauga vitio, ae ia tusia lau oe lava faʻamatalaga vitio i le USB flash drive ma fai atu e toe gaosia.

Auala e Filifili ai se Fale Lelei TV: Taʻitaʻi Atoa i Uiga o Nei 4900_5

Matrix LCD Telefication

Seisi taua taua o le a faalagolago le ata mulimuli.

3 sili ona taatele ituaiga o matata

  • O le IPS e iloga i le lelei uiga lelei o vaaiga faigata, ae o se taimi umi o le taimi o le taimi lea o le a manaʻomia ai le vaega. I le taimi lava e tasi, faʻatusatusa i isi, o le matrix e tele naua vaaiga taua. LG o loʻo gaosia ia fola, ma o loʻo faʻaaogaina e toetoe lava o uma tagata gaosi. E le gata i lea, i masini tau maualalo ma tau-tupe-paketi.
  • Pls - e le mafaamatalaina Analog ips. E maualuga atu le matagofie o Pixel. Ma pupula, ma le lanu talimalo.
  • Pva Matrices - Samsung Atinae, e faʻaaogaina e toetoe lava o tagata uma tele taʻavale. O le lelei: O se vaʻaiga tele o le tulimanu, lelei foʻi ma le lanu uliuli. E tele ituaiga ituaiga: Super PVA, AMVA ma o lea i luga - latou te eseese i le tulaga lelei.

Pepa pepa

E faigata le tuʻuina atu o fautuaga ile auala e faʻataʻitaʻi ai se TV mo le fale e faʻalagolago i le foliga o lona mata. Lenei tagata e faalagolago i latou lava lagona. Ae ui i lea, e iai faʻamatalaga e faʻalogo ai i ai.

Taua foliga o le tuusaʻo ma curved screens

  • Muamua, curved ave sina avanoa. Ma sili atu le mafaufau e totogi. I aso nei ma le faʻitu i totonu e leai ni faʻafitauli i lenei, peitaʻi pe a fai o le sitaili o ata, o le masani masani o faigofie e teuteu ai.
  • O le lona lua, o le masini uila e le o le tautau foi i luga o le puipui - o se faiga e pei o se pisinisi faiga. O mea uma na fuafuaina e mamanuina e faʻapipiʻi ai i luga o laina tafailagi.
  • Ma le mea mulimuli, faʻatali mo le aʻafia o atoa, pei o le ata tifaga, lea na folafola mai e le toʻatele o tagata gaosi, e le aoga. Tusa lava poʻo se ata ma se diagonal mai le 60 inisi, e le o maitauina tele.
  • O le a le mea e sili ona aoga e mafaufau ai o le tulimanu o le vaʻai, o le taua o loʻo mafai ona faʻaititia ona o le curvature. E faapitoa le matauina i luga o tamai tafatolu.

Faʻamasino e le toe iloiloina, faʻatau se curved screen e faʻamaonia pe a e mafaufauina se masini ma se diagonal o le 70 inisi ma le 4k tali.

Auala e Filifili ai se Fale Lelei TV: Taʻitaʻi Atoa i Uiga o Nei 4900_6

Leo lelei

O le sili le masini, sili atu lona malosi o ona leo. Ae e le aoga le faʻalagolago i le tele pe a faʻatusatusa ai ni eseʻese eseese tagata gaosi. O le mea moni o le auala o le fuaina o le mana latou te ono eseese ai. I le maualalo-tau faʻataʻitaʻiga, faitau i luga o se leo leotele ma le manino leo. Faʻaititia o faaitiitia o tekonolosi, kamupani e masani lava ona ofoina atu le taulaga faʻapea le affistic system. O le mea lea, afai e te manaʻo i se leo malulu moni, mafaufau i le faʻaopopoina o le faʻatauina o le acoustics.

Auala e Filifili ai se Fale Lelei TV: Taʻitaʻi Atoa i Uiga o Nei 4900_7

Aofai o Hdmi Art

Mai a latou numera, le mafai lea o le fesoʻotaʻi o le taʻaloga o le taʻaloga, tagata taʻalo, komepiuta, nofoaga, ma o lea la e faʻalagolago saʻo. Afai e te manaʻo e faʻaaoga le TV e le gata i le vaʻai i le mea taua ma tifaga, e te manaʻomia le itiiti ifo i le 3 taulaga. Afai ua filifilia le TV i le umukuka pe i se potu o le tamaititi, e mafai ona e faia na o oe. O le faʻailoga tutusa e aoga foi mo le USB ma isi fesoʻotaʻiga.

Auala e Filifili ai se Fale Lelei TV: Taʻitaʻi Atoa i Uiga o Nei 4900_8

3D galuega

E lua ituaiga o 3D: malosi ma pasi.

Mo le sili atu le tekonolosi, faigofie polarization 3d tioata e manaomia. E malamalama ma taugofie. O lenei faiga o loʻo faʻaaogaina i totonu o le falemaʻi. Ole a le mea e taua: O lena tioata e le o le aveina o le tele o mata mata, ma o le matamata i tifaga i latou.

Faʻaaogaina le malosi 3d, manaʻomia foi matatioata. O le 3D aafiaga o le faʻatinoina ona o le "tapunia" faiga "masini o faʻapipiʻi faʻapitoa, ina ia aoga ia tepa mai le maa. E faigata tele ma sili atu taugata - o se mea taua pe a e manaʻo e faʻatau se isi paga. Ae peitai, o le taunuuga lava ia e sili atu: O le 3D aafiaga e matauina e tusa lava pe puʻupuʻu.

Ae le i faʻatauina, mautinoa e suʻea filifiliga uma: O le maliega e uiga i le tekonolosi e sili le le leai, leai. E sili le faalagolago i ou lava lagona.

Atamai TV.

Afai o le galuega o le filifilia o se fiafia tele TV mo le fale o le autu, e aunoa ma le poto tekinolosi e le mafai ona faia. E maua ai le initaneti i luga ole wi-fi pe lan ma faateleina le avanoa o le tekonolosi. E i ai le ulufale atu i luga ole laiga o faletupaʻu i luga ole laiga, Coudine Courgatine, faʻamatalaga ma faʻafiafiaga auala. I se faʻaopopoga, o le faʻafetai i lenei mea e mafai e le TV ona fesoʻotaʻi i le faiga o le Smaro. Ma o nisi faʻataʻitaʻiga ua faʻatagaina le faʻatonutonu e le gata i se faʻatonutonuga, ae faʻapena foʻi eseʻese, ma le leo.

O loʻo avanoa TV o aso nei i luga o le tele o faʻagaioiga, lea, e le tala faatusa ma os, e mafai ai e le poto ma papa o mea e te faʻapipiʻiina ai eseese aʻoaʻoga aoga.

Auala e Filifili ai se Fale Lelei TV: Taʻitaʻi Atoa i Uiga o Nei 4900_9

Faaopoopo faaopoopo

I le faʻaopopo atu i mea i luga, o loʻo i ai TV i luga o le TV, o loʻo i ai ni isi galuega e faʻatele ai le faʻateleina o latou faʻaaogaina.

  • Pip o le ono mafai ona taʻalo lua ata i le taimi e tasi mai auala eseese. Faigofie, pe a e manaʻo e mulimuli i le taumatemala ma, faʻataʻitaʻiga, vaʻaiga faʻaaliga tala.
  • O le puʻeina vitio faʻatagaina oe e faʻamaumau se faʻasalalauga i luga o se taʻavale fafo pe tuʻu saʻo i le mea faigaluega.
  • E mafai e le taimi ona taofia oe e taofi le Ether ma faaauau pea ona matamata mulimuli ane. Mo se faʻataʻitaʻiga, a o ou faʻalavelaveina e ala i le faʻaseva i isi mea.
  • Bluetooth - o le galuega e le itiiti le aoga nai lo wi-fi. Faafetai ia te ia, uaeata e aunoa ma ni tama samani, telefoni, o papa ma isi metotia e mafai ona fesootai i TV. Ma, e tusa ma le, toe fuataina ai aano, pei o le ata ma Vitio, lea e teuina i o latou manatuaina.
  • O le Memory Card slot o nisi o le TV o loʻo mafai ona vaʻai i ata, vitio ma isi faila mai lenei faʻasalalauga.

Pe a faʻatau, faʻaeteete i le faʻasologa atoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, ae le o tagata gaosi uma tuʻuina mai puipui faʻapitoa e mafai ona e faʻapipiʻi I LE pa puipui. E tele ina latou maua eseese. Ma i le tulaga o le TV lagolago TV 3D, e le sili atu. Afai e te le ola e le naʻo le fiafia i ata tetele, o le a manaʻomia ona e faʻatau ni nai manatu. Tele tagata gaosi e maua ai naʻo le tasi le fesoasoani.

Auala e Filifili ai se Fale Lelei TV: Taʻitaʻi Atoa i Uiga o Nei 4900_10

Faitau atili