Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima

Anonim

Ua tatou tuufua mea matuia ma ua lelei o le faʻavaʻa, filifili le mea saʻo i luga o le upega tafailagi ma tuʻuina atu i lalo o le fale ma le fausiaina o le faletaavale.

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_1

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima

Fausia se faavaa faletaavale i ou lava lima e faigofie. Mo lenei e te le manaʻomia le umia o ni tomai faʻapitoa. Ina ia faʻatinoina se tulaga faʻapitoa, ua lava le i ai o se mea faitino, se laupepa ma se penitala i le lima lima. Fai se galuega ma ata i luga o fua ma auiliiliga faʻamatalaga o vaega uma e leʻo manaʻomia. E masani ona tusia se ata lea o loʻo faʻaalia ai le vaega o vaega o vaega. O le faavae o le ammp e iloa ai le uta mai le taualuga mai le taualuga ma lona lava malosi. O loo teuteu totonu i totonu ma fafo atu, o le gau ma le mafaufau loloto i sela. O le fale e mafai ona avea ma se vaega o le fale pe tu ese mai ai.

Faia o se laupapa faavaa o faletaavale

Tulaga lelei ma le le lava o le laupapa laupapa

Manaoga mo le nofoaga o le fausiaina

Tapulaa i le tele

Filifiliga o pusa puipui

Filifilia o le Taualuga

Filifiliga Faavae

Laasaga-i-sitepu faʻatonuga i le fausiaina o le faletaavale

Lelei ma le le lelei o le fausiaina

faamoemoe

  • O se tamaʻi mea na faatusatusa i maa papa, faʻamalosia sima, ogalaau ma piliki. Lea e faʻatagaina ai ona e faʻaaogaina ni faavae faigofie ma faʻafaigofieina le fale tekonolosi. Mo le faapipiiina o elemene tuʻufaʻatasi, e te le manaʻomia se livi maʻi, meafaigaluega faʻapitoa ma se nofoaga e tatau ona latou faʻatinoina. E tatau ona maitauina e sili atu le mamafa nai lo se faʻataʻitaʻiga paipa poʻo se tulimanu o le uʻamea.
  • Maualuga le saoasaoa o le galuega. O papuʻu pula mai i faʻamatalaga tetele e fausia i le 2-4 vaiaso. E leai se mea e te faʻatali e faʻatali pe a paʻi atu le sima Mortar. O vaega e faigofie ona faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le uʻamea faʻapipiʻi ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. I le taimi lava e tasi, e faigofie ai ona ofi le pito vaivai o le lapoa.
  • Tumau - le olaga o auaunaga i le saʻo o tekonolosi o le tele o tausaga.
  • A maeʻa, ua lava e tuu se tasi vaega o le mea faʻatau. Matamata le laualuga e le manaʻomia.
  • Le lava o le solomuli, faʻatagaina loa i le taimi lava ina ua maeʻa le fausiaina o le fausiaina e agaʻi atu i le fale i totonu. Faʻamalosia sima sima maua ai se mapu ua i ai le faʻaititia mo le tolu tausaga. I le vaitaimi lea, e sili atu le aua le auai i le shhlock ma le sima - o le a ufiufi ai le a le o le a tapunia le tau.
  • Parky Indemepale o fafie ma Plywood Terom - O le taimi o le puipui o le "manava", e sili atu le mafanafana.
  • Le mafai ona faʻaalu le maualuga-lelei le vevela ma le faʻamalieina e aunoa ma le faʻateleina o le mafiafia o fale faʻapipiʻi. Sima ma piliki sili atu le umi le malulu nai lo se sela tumu i ipu fibrous.
  • Faʻapipiʻiina e mafai ona faʻatinoina i soʻo se taimi o le tausaga. A o le piliki o le pili, ua maeʻa le faʻatumu o le Lima Faʻavae ma Isi Galuega e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le Cleare Tar, e leai se paluga e le o pikiina le malosi o le tino. E fofo le faʻafitauli, e manaʻomia pea le mafanafana faifai pea i le taimi o le puʻeina.

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_3

Miscuses

  • O le maualalo o le le gaoia o le fafie - i lalo o le malosi o le damp, e amata ona pala ma vave pa'ū. Ina ia puipuia mai i faʻamatalaga fafo, o le faʻasologa o loʻo afaina ai i afssiptos ma ufiufi i vale poʻo le vali. Ia faia le sili atu le mafai ona lagolagoina, e masani ona mimita, faʻaaoga le faʻailoga faʻapitoa mo palu ma isi vaega faʻafesoʻotaʻi ma le vai ma eleele. Atoa gaioiga e alu i ni nai aso. O le tulimanu ma o le paipa ole paipa e togafitia i le tasi aso.
  • Afi lamatiaga - o se faʻasologa o le susunuina o le mea e te le fiafia i ai i le antipirens - faʻaopopoina e faʻaititia ai le afi. O nei mea totino e mafai ona tupuaga, aua i totonu o le taʻavale ma faigofie ona susunuina vailaʻau.
  • E le mafai e le togafiti ona taofia ai se laupepa mamafa - e tatau ona faʻapipiʻi i le lagolago i totonu, o le sailia e le faigofie. E i ai se tamai eria.
  • Maualalo malosi faʻatusa faʻatusa i le tele o fausaga na faia o piliki, sima ma ogalaau.

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_4

Manaoga mo le nofoaga o le fausiaina

I le laasaga o le tapenaina o le polokalame, e taua tele le faʻaaogaina o le nofoaga o le mea faitino i luga o le upega tafailagi. E le tatau ona faalavelave i tuaoi, manā o femalagaaʻi, fai isi faʻalavelave. E le gata i lea, o loʻo iai le tele o manaʻoga o loʻo faʻaalia i Spap 2.07.01-89:

  • Mamao i tuaoi tuaoi - mai le 6 m.
  • I tuaoi o le teritori - mai le 1 m.
  • I puipui o le vaega autu i le tasi-tala - 3 m, lua-tala - 5 m. O le fua o le a faia mai le faavae pe mai i puipui pe afai o le base pe a leiloa pe a leiloa le faavae pe a leiloa le faavae pe a leiloa le faavae pe a leiloa le faavae pe a leiloa le faavae pe a leiloa le basi pe a leiloa le faavae pe a leiloa le faavae pe a leiloa le faavae pe a leiloa le faavae pe a misi le base
  • I luma o le auala - a itiiti mai 3 m.

O le mamao mai le fale ua avea ma amanaia aia tatau o le saogalemu afi. Afai o le mea o loʻo i ai se faʻaletonu o le taualuga, o le fua mai o le faʻavae mai lona manatu. Manaʻomia Manaʻoga o Lau Manaʻomia o loʻo tetele faʻavae ma le faʻavae. Faigofie fale e mafai ona faʻaliliuina atu ia i latou.

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_5

Isi faʻatapulaʻaina e mafai ona faʻalauiloaina o le pulega o itulagi pe a latou le feteenai ma tulafono faʻatekinisi.

O manaʻomia o se fautuaga faʻamatala, faʻapea foʻi ma a latou solitulafono, e leʻo nafa le pule o le atunuʻu. I le tulaga o loʻo fai atu ai le toefaʻatasi ma tuaoi, e le tatau ona faʻaoga i le faamasinoga. Afai e tu i tafatafa o le malae taʻalo pe tataloa o pupuni o se fale nofomau, O le faaiuga a le faʻamasinoga o le a lagolagoina le itu tagi.

Ina ia faʻaititia le mamao i le fale tuaoi, e manaʻomia le faʻaiʻu o se feagaiga aloaʻia ma ana tagata e ana le umiaina. O lenei pepa e toe faafou i tausaga uma. O sea maliega maliega o le a mafai pe a fai o le fausiaina tulafono puipuia afi. E tatau ona tuʻuina i se pusa 'pusa ma le oneone ma le vai vaitu, ma tautau le talita ma le faʻapipiʻi ma afi e tineia i luga o le puipui. Ua tatau ona i ai le uaea i le palapala. O lamepa o le a manaʻomia ona tapunia ma le afi ma le attaitis. O le mana e faia mai se vaega tufatufaina tufatufaina. E faʻasaina le faʻaaogaina o le tapeina o le mumu ma faʻamamafa moli ma le le puipuia o mea e puipuia ai.

A faʻatau atu le pamu o tuaoi, o le feagaiga ua faʻaleaogaina, ma e tatau ona tuʻu i ai i tagata fou.

Tapulaa i le tele

E tusa ai ma tulaga faatonuina ma tulafono mama ma faapitoa, le faavaa faletaavale mai o le nofoa faamasino o lo oi luga o le teritori o le tatau tuufaatasi ona le itiiti ifo 7 m i le umi ma le 5 m i le lautele. Le itiiti ifo maualuga o le 3 m. O nei tulaga faʻapitoa e popole foi i le paka i totonu o nofoaga o loʻo fuafuaina mo le latou fausiaina.

Afai o le fausiaina o se vaega o se fale nofomau, o le maualuga o le maualuga e ave i le 1 m mai le taualuga o le masini. O le mamao e tasi e alu i luga o itu i totonu o puipui ma fata. E manaʻomia o le faitotoʻa o le taʻavale na tatalaina i itu uma e lua.

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_6

Sauniuniga o mea mo puipui

A o le tulafono, o le pa e faʻaaogaina ma se koluse vaega o le 15x15 poʻo le 10x10 cm. Afai e manaʻomia, e mafai ona maua mai i laupapa. Latou te faia foi e fausia le faavae o puipui malamalama, teuteu ma le fola. Faʻaaoga laupapa ma le koluse vaega 5x15, 2.5x15 ma le 5x10 cm. Faʻasologa o le umi o le umi - 6 mita.

A o ni avanoa e filifilia, e tatau ona totogi i lo latou lelei. O oloa e le faʻatagaina e galulue ma masini faʻaleagaina paʻu paʻu ma resid subtep. Luga o le luga e le tatau ona i ai ni tulaga o le mamanuina. Afai o latou, e ao ona iloiloina e magafagagā i antisespilics. O nisi taimi o le ata o loʻo pipiʻi tele. E sili atu le faigofie ona aveese ia faʻamatalaga nai lo le taumafai e faʻaola ai.

O le rate e tatau ona mago. Susu o le fibers e noatia i le malosi malosi pe a mago. E oʻo i le vaega lea e talafeagai ma tulaga uma o le a matutu, ae o ia oloa e le suia o latou foliga ma lapoʻa o latou foliga ma tele. Ina ua uma mago ma valevale, latou te taofia ai i le taimi o gaioiga.

O le fausiaina e masani ona faʻaaoga uʻamea tulimanu ma papatusi o loʻo faʻamaumau ai laupapa i luga o itu. Ua maualuga le malosi o Steel, ae i lalo o le faʻamalosi a le ea, e vave ona faʻamalosi. E le mafai ona faʻatagaina e le valiina ma le valiina o le taimi umi, ina ia sili atu le pa o le pa o loʻo tupu ai le paʻu o loʻo leaga ai. I fafo ma totonu o foliga manaia tele e siaki ai le aumea. Latou te le tuliesea ma latou te le talimalo i le malosi mai le maualuga o le steel.

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_7

O auiliiliga o le faʻavaʻa ua faʻapipiʻi i le faʻauiga o le tagata e fao - fao maua se lamolemole luga e le atoatoa ona taofia i totonu o mea. O loʻo faʻaaogaina mo le tipi, e le iloa ai ni lapoʻa lapoʻa tele. O fao, fao ma isi fusiua e tatau ona iai se maupuʻee faʻamau e puipuia ai i latou mai aʻafiaga o le tele o le susu.

O mea mo le taualuga ma faʻavae e filifilia e faʻatatau i le latou mamanu.

Vaa o Vaa Filifiliga

O lana mamanu ua faʻamoemoeina i le tulaga o tapenaga o le ata o le Faʻavae Faletupe. O le fale taua e talafeagai mo se faʻaopoopoga. Afai e te faia ni vaalele, e tatau ona latou o ifo mai le fale tele - a leai o le loloto e fausia, o le a faʻaputuputu pea le vai ma lapisi.

O le eseʻese fausaga e masani ona tapunia ma lua skates - a leai e tatau ona faia se tasi puipui i luga. Lenei o le a faʻatupuina ai sili atu o mea. Ma se tala mafolafola o tala mo nisi taimi e aveese ai le kiona.

Filifilia o le Faavae

Mo se laupapa falama, moli moli ma le averesi o le mamafa o le mamafa e talafeagai:

  • O le vaega o le vaega o se laina sima o le sima o le sima.
  • O le kibbonlically laʻititi vaega o le faʻamalosia sima sima i luga o le va o puipui.
  • Fasi ata ma pou i luga o le mea e faʻapipiʻi ai le fana i luga. Lagolago e mafai ona faia o paʻu tumu i oneone ma lapisi ma faʻamau e se sima.

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_8

Ia mafaufau nei i lea laasaga ma lea sitepu, faʻatonuga mo le fausiaina o se nofoaga o loʻo iai i totonu o ou lava lima.

Faʻatonuga mo le fausiaina o se faʻavaʻa tino mai le laʻau

Ae le i amataina se faavaa faletaavale, e tatau ona e filifili pe faʻafefea ona faʻaaogaina. I le tulaga pe a manaʻomia le tatau ona tausia se potu vevela, ma se itu i fafo atu o le faʻamalosi i le va o le crate ma le trim. E manaʻomia le tuʻuina atu o se nofoaga e maua ai le mumū vevela.

Ma te Faia le Faavae

O se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le faʻapipiʻiina o kalama o le kalika. E tele auala o a latou gaosiga: piliki, liligi se paluga ma le maualuga o aano o le laugutu tele o le laugatasi ma Asbestos Paipa, o le gaosiga o koluma e ala i le pepa.

Vaega o galuega

  • Muamua saunia le tulaga. E taulaʻi ma faʻamaoniaina o le tulaga. E le faatagaina ni taumafataga.
  • O le feʻau o le fa 'faʻamaumauga ua faʻaigoaina ma faʻaofuina i latou i le maea.
  • O le tulaga o le koluma na matauina e ala i le feololo o maea na tuleia i le va o pito. Ona, i faʻailoga, o le taliaina ma le lautele o le 0.25 m ma le loloto o le 1-1.2 m. O le mamao e faʻaaoga ai le polokalame.
  • Dno e moe ma le lapisi ma le oneone. O le mafiafia o vaega taʻitasi o le 10-20 cm. O le oneone o loʻo tosoina, vai vai mai le hose.
  • O se galuega e faia mai laupapa poʻo uo teine ​​ma tuʻu i totonu o le Pit ia ina ia le alu le tali i le eleele. O le pito i lalo o loʻo tumu i le rubbroid poʻo polythylene ata. O le mamanu e fesoʻotaʻi. Faʻatagaina le faʻaletonu - 5 mm.
  • Totonu o le mea e faʻatulaga ai le faʻamalosiʻau tumu i luga. E aofia ai le tutusa o le pilote uʻamea e nonoa i luga o le soloi i luga o le kisi uaea puipui. Faʻaaoga foi le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga.
  • O le pepa e tumu i se paluga ma le maualuga o mea o lapisi. O lea la i totonu o loʻo i ai le leai o se osofaʻiga a le ea, o le tali e faʻaleleia atili ai le uamea o loʻo liliuina.
  • O le fofo o loʻo uʻuina mo le tasi masina. I lenei vaitau, ua le mafai ona utaina ai le faʻavae.

Ua sili atu le faia o le faitioga mo le lelei vevela. I le taumalulu, o le a le mea e tatau ona e faʻamafanafana ai lava ina ia mafai ai ona vili le paluga a le vaega o le malosi o le toto. I le taimi malulu, fausia fau fale, mai i se laau ma o latou lava lima, saunia-saunia-fafie i le eleele.

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_9
Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_10

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_11

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_12

O le lelei o le faʻavae o le faʻaputuga o le mea e talafeagai e faʻaaoga ai mo faʻapipiʻi. O le a faigata le fusi ma lipine e tuufaatasia le fale autu ma le pito i lalo. O le ai ai le vevela stam, quanching voltage i taimi o mafaufauga. Latou tulai mai o se taunuuga o le le masani ai. Ua uma ona lafo le fale i le eleele, ma e leʻi mafai ona faia e le faʻaopoopoga i le tulaga mulimuli. O le a ia tausi mo lenei mo le toe tolu tausaga.

Kuka le pito i lalo ifo

Ina ua sauni le lagolago, o le tauaveina o le auala mai le uamea dime debime po o fafie ua tuu i luga o latou. O le a faʻataʻuina le eleele vaega o le suʻega. Mea e fai ai le utupoto i bems 15x15 cm. O le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi e le umi.

Laasaga-i-sitepu gaioiga

  • Mai luga, o lagolago o loʻo ufiufi i Rubbroid, o loʻo taoto i se vaega o 2-3 laupepa.
  • O pa taʻitasi mai le pito o loʻo tipi ese le afa o lona mafiafia i le 15 cm. E manaʻomia mo le sili atu le mafiafia o le goote i le va o vaega.
  • O le faavaa talatala matautia mamafa, e tusa lava ma fao uumi ma taula o le a le lava. O soʻoga o le utupoto i luga o itu o loʻo faʻaaogaina i fasi uʻamea ma pu ma faʻamalamalamaina ai i latou ma le umi tele o le tagata lava ia. I luga o soʻoga o soʻoga, e faigofie ona faʻaaoga le uʻamea tulimanu. Latou te faamaapeina le ivi e fesoʻotaʻi ai le tino. Afai e te fuafua e fai se lua pu, o se faʻamalama talafeagai e faia i le tusi apa.
  • O le faʻavaʻa ua tipiina e laupapa ma le koluse vaega o 5x15 poʻo 2.5x15 cm, fausia se taʻoto i fafo. O luga o uili o le masini o loʻo tuʻuina atu le tele o le fola poʻo le tekonolosi linoleum.

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_13
Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_14
Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_15

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_16

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_17

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_18

Matou te fausia pa puipui

O le faʻavae o le pito i luga o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le pito i lalo. O loʻo tuʻuina i latou i faʻaopopoga o 0.6-0.8 m, amata mai i tulimanu, ma faʻasaʻo le pito i luga. Ona fai lea o le pito i fafo o tipi i le laupepa po o le susu-moli-fusi mau o le OSB.

Ina ia faʻateleina le malosi, o ivi i luga o le tasi pe lua tulaga e tu i le va o fata. O tulimanu ua avea ma se vaega o loʻo tipiina e le diagonal 2.5 cm mafiafia. O le elemene o loʻo manaʻomia e tatau ona fausia se fale. Afai e le manaʻomia se puipui i le va. O le faʻafanua ma le faalava faʻavae o loʻo tuʻuina atu i luga o le maeʻa o le faʻavae i le faʻavae.

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_19
Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_20
Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_21

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_22

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_23

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_24

Faapipii le taualuga

O le rafters e faʻasaʻo i luga o le pito i luga. O loʻo faia i le 2,5,5,5,5 cm laupapa tuʻu i luga o le pito ma tipi i lalo o le manaʻomia o le itu i le pito i lalo ma le umi ma le umi. Uamea tulimanu ma papatusi faʻaaoga e pei o faʻapipiʻi. O faʻailoga taʻitasi o loʻo tuʻuina atu ai le taʻavale i luga o le puipui puipui. Mai luga faia se faʻailoga o loʻo tuʻuina atu ai mea taua i le taualuga. E faʻasaʻo i fao poʻo le le manatu faapito.

Matou te fufuluina puipui

A o sauni Lautele Foolmail, o lo latou faʻamalologa, o loʻo faʻatino ma le faʻaumaina o le faʻaaogaina. Mai fafo, o le uʻamea pepa o loʻo faʻatulaga, tuʻu i ai, tuʻu le vaega sili o mūlilo poʻo le faia o mea teuteu. Afai e tatau, o le laufanua e eleele ma lanu.

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_25
Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_26
Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_27
Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_28

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_29

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_30

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_31

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_32

Afai e mafai lava ona e faʻaalu i totonu, a aunoa ma le faʻalavelaveina le saogalemu o afi, o le vaega i fafo ua solia. E pei o se tulafono, e le o lea mea, auā o fale moli ua fuafuaina e apilia ai le taavale. E manaʻomia mo falesaa o loʻo fuafua ai e faʻaalu le tele o taimi, mo le aʻoga.

O le faʻalumaina o loʻo tuu i sela tapunia ma le polythylene ata. O lona stealth ma se tumutumu 10 cm ma nonoa ma scotch. E masani lava, e tolu ituaiga o feutafaʻi o loʻo faʻaaogaina: minerale fulufulu, polyyyreen osam, polyarethane baam.

O le mea e sili ona aoga. O le utiuti o le a sheat i le spray. Ina ia ufiufi se vaega tele, o le a manaʻomia le faʻapolofesa. O le lelei o lenei metotia o le leai o le malulu o alalaupapa - o tagata taulaiga poʻo ni taulaiga mautu - taula, fao ma sikulu. O le malulu ia latou faigofie ona faoa i totonu. Mai luga, o mea ua tapunia ma se vaega o hermetic o polythyne ma ua vavaeeseina e Plywood, Plasterboard po o le patipati.

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_33
Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_34
Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_35
Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_36
Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_37

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_38

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_39

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_40

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_41

Faʻafefea ona fauina se nofoaga o le skeleton mai se laʻau ma ou lava lima 4947_42

Faitau atili