Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu

Anonim

Faʻatuatuaina o le faʻavae mo togalaʻau e mafai ona fausia mai i le pa 10x10 cm. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona taulimaina mea, filifili le ata o lagolago, nofoa ma aoina uma auiliiliga.

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_1

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu

Aoina le togalaʻau mai le pa mo se fale e mafai ona tutoʻatasi. E le manaʻomia lea tomai faʻapitoa. Afai o le tagata faʻaaoga e tatau ona punou, e te faʻaogaina se masini pasi, ae i le va o se galuega ma le faʻamalosi tino gaosia na o oe. O le malosi o le lagolago e faʻalagolago i la latou mamanu. E tasi i latou pe faʻaluaina pou, o se faʻavae o foliga poʻo pa e aofia ai ni elemene. O le pito i lalo o loʻo faʻapipiʻi i le eleele pe fai ni fata feaveaʻi. SOES, O Amepaoa, polokalame lautele o loo tautau mai ia i latou. Faʻamalieina e Devilin Services ma maea. Ua maeʻa ona nonofo ma le fesoasoani a kapeteni ma uʻamea maualalo i luga o taula. Mai luga, o se faʻaaliga mai le au pauna, manino polycarboate papasi, faʻapea foi ma isi moli uila, ma isi mea o le susu ma uniraviile o le susu ma ultraviiolet rasi.

Matou te faia le aau mai le pa i latou lava

  1. Filifilia o se Nofoaga e Faatuina ai
  2. Sauniuniga o le Nofoaga
  3. Filifilia o Mea
  4. Filifiliga o le nofoa mamanu
  5. Bohokin masini
  6. Faapipiiina o le aau
A e faia se aau mai le pa ma ou lava lima, e aoga le sauniaina o ata na o le ata pe a fai o le mamanu o se vaega o le fale po o gazebo. Ona e manaʻomia lea e fuafua le avega i luga o le totonugalemu ma le foloa, o le fua faatatau o leai ma le pisi avanoa. Mo le malamalama faʻamaloloina nofoa, e le manaʻomia le calcute. E gaosia pe a atoa le aofai o le tele selau kilokalama.

1 Filifili se nofoaga e faʻapipiʻi ai

E tatau ona avea ma se mea mataga matutu, o lo o maualuga mamao mai le faletaavale, aoga po o le pa. Punavai o leo pisa ma manogi le fiafia o le a faʻalavelave i le faʻauigaina o tagata matutua ma taʻaloga tamaiti. E sili atu le nofoaga e filifili ese mai i puipui, laina eletise, comput, o se fale manu, o le kesi kesi ma le suavai e faigofie ona teuina.

E taua le ituaiga o matala i luma. O le faʻamalologa faʻamalositino e sili ona faʻaaogaina mai ni pa ma pa i le togalaʻau.

O le umi ma le faʻasologa o le gaioiga e tatau ona fuafuaina ina ia le o ai i faʻafitauli mautu - laʻau, togalaʻau meaafale, togalaʻau faʻalelei.

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_3

Saili le nofoaga saʻo e sili atu faigofie pe a iai se nofoaga faʻapitoa. Ae le i faʻapipiʻiina, e manaʻomia le faʻaali i le eleele le ata o le faavae. O le a fesoasoani lea e vaʻai le vaʻai i le tele o sikuea mita o le a foaʻiina.

O le tulaga o loʻo faʻatulaga i luga o se mauga, leai se saʻolotoga mai laʻau ma fale e faʻalavelaveina i le la susulu, pe i se togalaʻau paleki. O le taupulepulega ma Furrars ma le faaitiitia, ae e le masani ona maua i taimi uma e aveese ai ni eseesega taua. A faʻapipiʻi fata i luga o le malifa, o le a faʻafaigofie ai le galuega ona o le eseʻesega i lo latou umi.

I le pito i lalo i le teritori o le vai o le vai. E talafeagai mo le faʻapipiʻiina naʻo pe a fai o le alavai o loʻo faia, ma e leai ni puddis tumau i lalo o vae.

Pepe laa e latalata i le fale. I taimi o taʻaloga Galue, e mafai ona e pa'ū ma tiga ai. I se tulaga lea, e manaʻomia e matua ona vave tali mai ma faʻaavanoa le fesoasoani muamua.

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_4

2 faʻaaogaina le tulaga o loʻo latalata i fata

I luga o nofoaga mafolafola ma matutu mea e le tatau ona faia lenei mea. Afai e manaʻo i ai, o le pito i lalo e mafai ona oʻo i le tutusa, tuu le sima faʻamalosia sili, moe i le iliili pe oneone. O le alatele laupapa ma papupuni, o le laualuga o le tele o tioata ma paʻepaʻe o aliʻikalafi, foliga lelei. O loʻo iai ni ofutino o le faʻaaogaina o le turf.

Mo malae taʻalo, poloka na faia i paʻu o lapisi e talafeagai. A e pa'ū i luga ia te i latou, e mafai ona e aloese mai le afaina.

O mea e faʻaletonu e sili atu e faʻateʻa ai - i luga o le malifa e fai se faaputuga, vavae ese, ma le faʻamalosia e faʻatumu ai le eleele ma le tatau. O nofoaga susu e moe ai i le lapisi ma oneone. Mai le pito sili ona maualalo, aveese se tamai utu ma faʻafesoʻotaʻi ma se alavai masani. Dno e moe ma le lapisi pe tuu ese pou. Faʻaaoga foʻi le palasitika palasitika chite, interconnectiction ma hermonic steents.

3 kuka mea mo lagolago ma nofoa

Laupapa laupapa

O le faigofie auala e potopoto ai ma lau oe lava lima swang mai le bar 100x100 mm ma laupapa. E le pei o ogalaau, o oloa e iai ni foliga sao, fufusi latalata pe a fesoʻotaʻi. E faʻafaigofie ai galuega ma aveʻesea le manaʻoga e faʻafesoʻotaʻi le laʻasaga e faʻafesoʻotaʻi ma soʻoga. O le maualuga-lelei galuega o le lelei ma le lelei tele ma o se fale elic fibrous fausaga o le a tatau ona ofuina pepa faʻapipiʻi o le a manaʻomia.

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_5

Peitai, o le malosi e sili ona maualuga ei ai o aʻakē, peitaʻi, peitaʻi, pe, pe faʻaaoga e fei ma pine ma pini. E tele lo latou ola tutoatasi, ae o lo latou malosi o le malosi na lava e tatalia ai avega mamafa. E le mafai ona tumau le fafie fafie, ae e faigofie atu i le faʻagaioiga. I luga o uiga-sili, e le maualalo le mautu o ituaiga eseese ituaiga.

Oloa e le tatau ona ni ni faʻaletonu e faʻaititia ai lo latou tauaveina o latou tauaveina. E le faʻatagaina ona faʻaaogaina se faʻasologa ma nofoaga o le teuteuina, masini faʻaleagaina le palu i lalo o le bitch ma resid subtep. E tatau foi ona sao le gauai atu i lona atuatuvale. Ina ua faamago, o mea na muamua na mafua ai o latou maualuga maualuga ma foliga, e tau atu i le pulupulu o le nonoa i le va o latou.

E oʻo i mea sili i le tulaga lelei e faʻamalieina ai le gaosiga o mea e gaosia e tatau ona faʻamago i totonu o nai aso. Ua tuʻuina e latou faʻaputuga, faia ni kesi i le va o le au o loʻo tuʻuina atu le ea.

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_6

Ina ia puipuia le susu mai le ulufale atu i totonu, faʻaaoga le varisnish, suauu vali ma oligfai. E faʻaaoga le pito i luma o le 'auupega antippite e puipuia mai siama. Racks e fesoʻotaʻi ma le eleele o loʻo togafitia ma faʻailoga faʻapitoa mo vaega o loʻo feagai ma taimi uma le tausuaga.

Uamea vaega

Ua faʻaaogaina ni vaega uamea e faʻapipiʻi ai elemene laupapa, o loʻo unaʻia ai papatusi ma puipui. O le faʻamalologa o loʻo tuʻuina atu i luga o le faʻa-uamea uʻamea faʻapitoa poʻo paipa. Ina ia aua neʻi susu i lalo o le eleele, e faʻatumauina le lautele o tulimanu.

Oloa e tatau ona ofuina le timu lelei ma le malulu. Swel vave rists, o lea ua ufitia i le Primaner ma vaega o le suauu vali. Ma le faʻaletonu o le faʻaleagaina o le uunaiga e amata le faʻagasologa o le 'aisa. Na mavae atu lava i lalo o le vaega puipuia, lea e mafai ona tuai na o ia. Galvanzed Steel ma faia o le uʻamea e sili lona maualuga. O le faʻauiga o mea e faʻaoʻo atu e mafai ona faia e okaina i latou lava ata.

4 Fuafua le nofoa mamanu

E masani ona atagia mai ai le laupapa masani a le komiti ma pu, ia faʻalauteleina le maea, ae e tele fofo fofo faʻapitoa.

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_7

O le mamanu faʻalagolago i le siʻitia o le mafai ona lagolagoina. Afai e laiti, tautau le nofoa e tasi. Masani ona faaaogaina le lalagaina. O le faigofie filifiliga o le hoop, o pito o loʻo fesoʻotaʻi e le maea e fefiloi i le ogatotonu. O le maea e maua ai le tele o le masani ai radii. O nei radii o loʻo fesoʻotaʻi i le vaega o loʻo tutusa i le lio laina o loʻo fausia ma i latou e mama malosi "web". E mafai ona taofia le nofoa mai le tumau lanu lanu. O loʻo latou faʻatumauina i luga o le lua siʻosiʻomaga ma faʻamaloloina.

E mafai e Racks Racks le toe setiina o se nofoa umi ma le mamafa o sima. O a latou faʻavae e aofia ai Taiala e tutusa o tapuaiga, ua ufitia i laupapa, poʻo se faʻavaʻamau. O se tulafono, o se pusa fausaga ia lea o le fola o le fola. I tua le heat mauga o taiala mo le tua.

O auiliiliga o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o le fao. O loʻo galueaina le polokalama, o lona uiga e sili le faʻaaogaina o fao. E i ai la latou lamolemole luga ma ua sili ona leaga i le faʻasologa.

Lains mo le taofia i luga o taula i lona faavae.

5 Filifili le fata

O le faigofie tali o le lua itu lagolago lagolago i luga o le pito i luga o le sifi o le crossbar. Ina ia mafai ona i ai le mautu, o le a latou palu i le 1 m. O le faʻavae e talafeagai mo le nofoa malamalama e tasi. Mamafa malosi o le a le tu. O le faiga opegata o loʻo tuʻuina i luga o le lautele lautele "punws" e le faʻatagaina ona faʻauiga.

O le malosi e aʻafia ai le maualuga o le maualuga. O le maualuga atu o lagolago, faʻafaigofie foʻi le paoa. O le foʻia o le faʻafitauli, na ia tuʻuina ai pou faʻapipiʻi i luga o le faʻavae faigata. I le va oi latou o ese avanoa avanoa e faʻateleina ai le mautu o le faiga.

A-foliga mai

O le-foliga o loʻo iai ma le mautu. O le faia o le swang mai le pa 100x100 ma o latou lava lima ma ia lagolago, e le manaʻomia le ata. Ua lava le tusia o se polokalame i le lima, faʻailoa uma itu talafeagai o fua. Valivali ata ma auiliiliga uma faʻaalia i luga o le fua o le a mafaufauina manino pe faʻapefea le faʻataʻitaʻiga foliga mai i le tulaga faʻapitoa.

I le pito i luga mo le crossbar, o le pu e ala i le le fiafia i luga o le itu i luga o le tulimanu na maua pe a sopoia vaega tuufua. I le va o itu i se mamao o le 20-50 cm mai le eleele, o le lokaina o le striptal striut ua tauemuina.

P-ata e galulue

Mo le faʻavae lava e tasi, o loʻo taofia le pipisi. O i latou o loʻo masani ai, aua o loʻo sili atu ona fai ma faʻailoga tagata ma latou te mafaia.

O le auala feaveaʻi e tatau ona i ai faʻavae o loʻo i lalo i le pito i lalo o tulimanu ma faʻatino le galuega o le le mautonu. Faatasi ai ma le Jumper mo le faaletonu, latou te fausia ai se tafatolu tafa o.

Mai i koluma e mafai ai ona fai se puipui, tuu i latou i le 10-30 cm atinae. O sea faavae e mafai ona feagai ma soo se avega. Mai luga e le o na o oe, ae o le lua pe tolu foi o le tolu o le crorizark crossbars ma faaletonu.

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_8

6 Matou te aoina ma ou lava lima le swang mai le pa

O se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le faʻavaeina o le faʻavaeina o le fa o fesoasoani i le fa lagolago ma le maualuga o le 2.15 m. O le a latou faʻapipiʻiina le pato i le pito i tua. Lautele lautele - 2 m, loloto - 1.5 mita.

O le a le mea o le a avea mo galuega

  • Vaai i luga o fafie.
  • Vaalele.
  • Ave ma viliina.
  • Sikulukalaiva.
  • Grinder masini.
  • Eletise Siki.
  • Fale tulaga.
  • Roulette ma penitala.
  • Suo po o le taulima.
  • Bar 100x100.
  • Laupapa 150x3030.
  • Rake 50x30.
  • Rubroroid.
  • Sima, pa ma sasaina ma oneone.

Faapipiiina o le faavae

E tatau ona e amata i le Markop i luga o le togafiti. O le a manaʻomia le tatalaina o le 4 taamilosaga broulers ma le loloto o le 1.75 m ma se radius o le 30-50 cm. Pito i luga o moe ai, ona mumu ai lea O le mafiafia o vaega taʻitasi o le 20 cm. O le vaega o le tuʻugamau, vai vai mai le hose.

Poles faia mai le Bar 100x100 mm. O le maualuga o le eleele vaega o le 2.15 m. O le pito i lalo o le a faʻapipiʻi i le 1.35 m

Ae le i faia se faʻatiga mai se pa i o latou lima i o latou lima, e tatau ona e galueina i mea le maua i le tau saʻo. O le mea itiiti o le a le paie tatala lua, o le pito i lalo o le ono o le a latou faatumuina timuga poʻo eleele vai.

O mea uma e tatau ona gaosia e le aftispice. E i ai ni fofo faʻapitoa mo ni eleele laupapa i lalo o le laupapa e puipuia mai siama ma le gaʻo faifai pea. A maeʻa ona faʻaaogaina le fofo, o le oloa ua mago ma leai. O le vaega muamua ua tuʻuina atu e mago, ona faʻapipiʻi ai lea ma faʻaaoga le lona lua. Faatasi ai ma lenei metotia, o fafie e foliga mai o se sili ona tumu i le ufiufi. E maua ai le loloto loloto i totonu o le fibers ma taofia le susu mai le ulufale i ai.

O le pito i lalo e le tatau ona faʻafesoʻotaʻia pe o se eleele pe i sima sima. E faʻamaumau i le vae o le mafiafia o le uʻamea uʻamea, ufiufi vali ma sima. E i ai le isi auala e puipuia ai fafie. O le eleele lalo o le a suia ma fusi mau i le rubbroid. Ulugala latalata bimmemen. Faʻaaoga le malulu o faʻafanua e le manaʻomia le mafanafana ma le fesoasoani a le kesi kesi.

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_9
Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_10
Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_11
Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_12

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_13

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_14

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_15

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_16

Ua saunia le faʻafefiloi o le fale mai le sima ma le oneone i le 1: 2 fua faatatau. O le vaieli e ufiufi ai le rubbroid o lea o le vaifofo e le manuia i le eleele. Poles po o le sauni-faia itu e faʻaalia i tulaga o le maualuga ma sasaa le paluga. E tatau ona latou vave lelei i le faalava o elemene i luga ma lalo. I luga o le pito i luma ma tua itu i luga o le faʻapipiʻi o ia lava, o laupapa, na totoina i le lautele o le fausaga. I le itu taumatau ma luga o le itu tauagavale e te fao i luga o nofoaafi i le pito i luga ma lalo ifo vaega. Faʻatulagaina o le faʻavaʻa, matou te tuʻuina atu mo 28 aso. O lenei taimi e manaʻomia mo le faʻavae e tusi ai le malosi. I le taimi lea, e le mafai ona utaina le faavae.

O le pito i luga e aofia ai 2 M Young Boards na faʻapipiʻi i le pito o le pito i autafa ma se leo o le 60 cm. I latou, o le jigsaw o le tipiina o le fale ma tua o le faʻavae. I le ogatotonu o le lona lua ma le penisione auiliiliga o le utu ato luga o le taula. O le pagota e mafai ona vaʻaia e polycarboate poʻo isi mea taualuga.

O autafa o le laulau e masani ona faia le mataitusi "A". O lenei metotia e faʻatagaina e faʻaititia ai le taumafaina o mea, ae e itiiti lava mo le faʻapipiʻiina o se pato.

Aoina le nofoa

O le pito i tua ma le pito i lalo o aofia ai i le tolu tutusa taiala, na lafoina e alatoto. O le fola e faia le galuega o le malosi o ivi. O taiala pito i lalo e faia mai le alavai, o le pito i luga - tagi mai laupapa e faaaoga ai le jigsaw. A latou lautele faʻatagaina oe e faia ni elemene togi. O le a sili atu ona faigofie mo se tua e aʻe i lalo nai lo tuʻu saʻo. Fitu lautele - 1.5 M. Ile mamao i tafatafa o fata - 25 cm i itu uma. Ou te faamanino le loloto ma le maualuga o le ita.

I luga o itu tuu i luga o le fusi faafanua. Ua faapipiiina i latou i le itu o itu faalava ma faafiafiaga. O le maalili e aofia ai nofoa e lua e fesoʻotaʻi i le tulimanu o le 90 tikeri. Faaiu le tasi matou te malolo i le pito i luga o le isi. E i ai le isi auala. Uma pito o loʻo tipi ma le paʻu i se tulimanu o 45 tikeri. O le stuslo o se chite o le mea e faaputuputu ai le aitema, ma saws mo se vaai. Latou te faʻatagaina oe e faʻatulaga le lau i le tulaga manaʻomia ma faia se lamolemole tipi.

Taula ma le Hinges na faaeeina i luma o le nofoa ma i le ogatotonu o le pito i tua.

Fausia se aau mai se pa ma ou lava lima: ata ma se fuafuaga o 6 sitepu 4950_17

Faitau atili