Faamamaina ma le aveesea o varnish: 7 manatu mo le faʻaaogaina

Anonim

Fusi o le foloa, faamama ipu, faʻamaʻi ma le aveeseina o le lavelave soʻotaga - e aliali mai, o le vai mo le aveeseina o le vanu e aoga tele i le tamaoaiga.

Faamamaina ma le aveesea o varnish: 7 manatu mo le faʻaaogaina 4955_1

Faamamaina ma le aveesea o varnish: 7 manatu mo le faʻaaogaina

O le taimi lava e faitauina ai se tusitusiga? Vaʻai se puʻupuʻu vitio e uiga i le auala e mafai ai ona e faʻaaogaina le suavai suavai o suavai

O le vai suamalie mo le aveeseina o vale o se taʻutaʻua lauiloa ma le aufaʻaleaga mea e tatau ona i ai i se itupa e oʻo lava i latou e le o faia le faʻavalevalea. E mafai ona faʻaaogaina o se sipela lelei sipela, le faʻamaonia ma le faʻamamaina ma le faʻamamaina. I le auala, o le faʻasusuna o le vai e le talafeagai mo le faʻamamaina. O le tulaga atoa e tupu ona o le i ai o le acetone, o le a sili atu le malosi o le tele o le tele o le tele o lapisi ma mea. Ma o le a se mea e mafai ona faʻaoga e aveese ai le eseese o le olaga i aso taʻitasi?

1 mo le faʻamaʻi

O le faʻailoga faʻatauvaʻa ma isumu e ono afaina ai pea. A leai, e mafai ona latou faʻatupuina le ita tele ma le pipisi o paʻu maa maaleale ma foliga foliga. O le le fiafia o loʻo faʻatinoina muamua: o le cotton disk i totonu o le fale ma solo mea. Ina ua maeʻa, fufulu ma le vai ma le fasimoli ma mago.

Faamamaina ma le aveesea o varnish: 7 manatu mo le faʻaaogaina 4955_3

2 e aveese ai ni tagata talimalo mai le fola

E faʻaaogaina le vai inu e aveese ai le vateatea i luga o le fola ma e te manaʻomia. Ae maise i le umukuka, pe a fai o gaʻo gaʻo ma 'ai o le' ai o ala e tumau pea. O lona uiga i luga o le foloa fola, o le vai ma le acetone ua faʻasaina, e mafai ona faʻaleagaina le fausaga o le laʻau. Ae o le taʻele e fetaui lelei mo lenei ituaiga o faʻagaioiga.

Faamamaina ma le aveesea o varnish: 7 manatu mo le faʻaaogaina 4955_4

3 e aveese le superclaud ma scotch respees

O toe vaega o kenue ma scotch o se mea moni le tiga. E toetoe lava a le asi i le soli ma se auala masani ma le vai ma le mama. O le talatala o le aufaʻatau filifiliga e le masani ona talafeagai - o nisi o laufanua e faigofie ona valu. Ae afai e te aveina se fagu ma le fesoʻotaʻiga suavai, e leai se tāgā mai i pisia. O lea e mafai ona e aveese mea totoe o faʻapipiʻi, igoa ma kulimi mai tioata ma uʻamea luga, faʻapea foʻi ma le paʻu.

Faamamaina ma le aveesea o varnish: 7 manatu mo le faʻaaogaina 4955_5

4 Ia aveese ni tulaga mai le faailoga

O loʻo fai foi le faigata foi le faʻailoga o loʻo i totonu o le faʻailoga e aveʻese ai mai luga. E sili ona masani lelei i latou matua ma aoga faiaoga faiaoga. O lou faʻaolataga o se cotton swab poʻo le vai o loʻo susunu ma varnish vai. I lenei auala, e mafai ai ona e faʻamamaina le tioata, paʻu, faʻaiʻuga o laʻau ma ni ie. E taua le siakiina pe le o le a le 'oloa o le ie ma e le faatafunaina lona fausaga. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga ma le faʻaeteete le vai i le nofoaga e le mafai ona vaʻaia ma faʻatali i le lua minute pe a fai e leai se mea na tupu, faʻaaoga le tele o lenei metotia.

Faamamaina ma le aveesea o varnish: 7 manatu mo le faʻaaogaina 4955_6

5 e aveese le ti

Tea Teteʻa i luga o ipu e le vali ai. Ma e ui lava e talitonu o le lauti osofaʻiga o luga o le ipu faʻaleleia le isi vaega, o le a le manino o ia o se sauniga faʻafiafia. Vave aveese le osofaʻiga osofaʻiga mai le pscedin o le a fesoasoani i le vai mo le aveeseina o le vateatea i le vale. Aveese le pisia e faʻaaoga ai le cotton disk, ona fufulu lelei ai le ipu e aveese ai le manogi.

Faamamaina ma le aveesea o varnish: 7 manatu mo le faʻaaogaina 4955_7

6 mo le taele fufulu

Galo ona fufulu le taele pe a uma ona e taele? O le fasimoli ma vai taele e mafai ona tuua ai ni vaega le lelei i le plumbing. Aveese latou faigofie ma acetone suavai. Faasee i totonu ma le vai ma solo luga. Mai i ni pisia o le a le tumau i se tala.

Faamamaina ma le aveesea o varnish: 7 manatu mo le faʻaaogaina 4955_8

7 mo le faamamaina tioata mai vali

Oomi le ata o le Windows i luga o le Windows e le faigofie tele. Taumafai e fai ma le acetone. O le rag e tatau ona vaivai ae le teuina le tioata. O le polokaina, ona ma le malamalama ma le malamalama, faia - O faʻailoga o vali e tatau ona mou atu.

Faamamaina ma le aveesea o varnish: 7 manatu mo le faʻaaogaina 4955_9

Faitau atili