7 Mafaufauga ma matagofie manatu mo le tusiaina o se suhuhust i le umukuka (o le a e maofa ai e mafai!)

Anonim

Laina paʻu, atigipusa vali, pepa puipui, Tile - tele o manatu, ma e aulelei tagata uma.

7 Mafaufauga ma matagofie manatu mo le tusiaina o se suhuhust i le umukuka (o le a e maofa ai e mafai!) 4981_1

7 Mafaufauga ma matagofie manatu mo le tusiaina o se suhuhust i le umukuka (o le a e maofa ai e mafai!)

O le pulou i le umukuka e foliga mai o se mea o le utilitania mea. Afai latou te mananaʻo e nana - faʻapipiʻi i totonu o le kapoti. Afai e leai se mafuaʻaga e ofi ai, filifili le Dome poʻo le Island Models. Ae o nisi taimi o nofoaga o le pulou e mafai ona tuuina atu e sili ona matagofie auala. I le matou filifiliga - o le tele o manatu.

1 ufiufi laupapa laupapa

Laau o se manumalo-manumalo lomiga o le mamanu i totonu. E talafeagai mo le masani masani, scandinavian, o aso nei, loft poʻo le atunuʻu - pei o lenei umukuka i le ata.

Lenei mo le faauma o le mea e sili ona vaivai & ...

Lenei mo le faaumaina o le ata tusia, latou te filifilia se laupapa aulama, na avea ma faamamafaina i le pito o moli malamalama. E moni, o se laʻau i le umukuka e le aoga tele. O le susu, ulugalii - mea uma e mafai ona aʻafia ma faʻaleagaina ai ma faʻaleagaina ai. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona faʻaleagaina le laʻau i se auala faʻapitoa e puipui ai.

2 Grand Kluts

O lenei suʻega o loʻo i totonu o le umukuka, pe a leai ni laupepa pito i luga. Ma o pa puipui i luga o le silafaga ua tapunia ma le paepae paepae panels. O le mea lava e tasi o loʻo taʻuina i luga o le mea leaga.

O lea ua avea le togafiti

O lea, o le metotia ua avea e pei o se elemene le talafeagai o le totonu o le totonu, e ui lava e tele le avanoa. O le mapuʻu o le mapusaga o se auala lelei e faʻamamafa ai pe a e manaʻo i se mamanu le lelei, ae leai se manaʻo e faʻaaoga le lanu.

  • E te leʻi vaʻai: 7 e le-faʻailoga manatu mo le mamanuina o umukuka tomai

3 trim tule

Ae a pe a tatou vavaeeseina le pusa o le pulou i le tutusa ma le apili? Pe o se puipui atoa, pei ona i ai i lenei tulaga?

E fatuina le le mautonu v.

O le faʻaaliga vaʻaia o loʻo faia, o loʻo iai le vaega o le "faʻateʻaina" i luga o le puipui. Lanu, foliga ma le mamanu o nonoa e sili lona taua. E faigata tele se pa pupuni sa foliga talafeagai i lenei mataupu. Ma o iinei o se mea sili ona matagofie i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe, pei o iinei (poʻo se monophonic lile), alu ese.

4 lanu klya

O le isi auala e "toe faamaualuga ai" o le valiina o le pusa i le lanu o le puipui. I totonu o lenei inroura, o le faapapaga e tutusa lava.

Valivali faaaogaina e H & ...

O le lanu na faʻaaoga i luga o le pusa pusa ua na o se vaega laʻititi o le puipui i luga aʻe o le talieleele ma luga o le laupepa pito i luga o le taualuga. Ae e foliga mai e matua matagofie. Manuia tele - o le filifilia o se lanu. Pe o le Achromatic Tone - White, Biee poʻo le Grey - totonu ma tusi le ata faʻapitoa e le tosina mai ai.

  • 8 umukuka ma se vavaeʻese vavaeina, o loʻo foliga mai o le lalelei (e le o se fatu)

5 Hood Hood

I totonu o lenei umukuteria i totonu ...

I totonu o lenei atunuʻu, o loʻo tuu le umukuka i le va o le potu-fale-ola, ma o le ogaumu o loʻo i le motu. O Detaigner Marina Sargyan na pikiina se shuthust chandelier ma laufanua eleelea, e taofi i luga o le totonugalemu i luga o le ogaumu. O le faʻatulagaina o soʻoga o le aʻoga.

6 Faʻamaeʻa pusa ma pepa puipui

I totonu o lenei poloketi, o Tatiana Petrov o loʻo fautuaina e le o le tino.

Faaputuga o simentasboapi o sala & ...

O le Drywall pusa na ufitia e le cardpaper - na amata ona fausia se lagona le fananau mai. I le taimi tasi, o lea orkspers na faʻaaogaina i luga o le puipui ma i le isi potu, o lea o le aofaʻi atoa e sili lo latou fiafia. O le lautele o le EAVE na faʻaaogaina i le faʻatasiga ma le taualuga, ma le pito i lalo o le pusa na faia e se teuteu mamanuina.

7 Pusa ni pusa i le agaga masani

I le ipu tele - o le tutusa tutusa

I totonu o lenei totonu, ua teuteuina le pusa & ...

I totonu o lenei totonu, o le pusa ua teuteuina i le auala tele, o loʻo lagolagoina le ata faʻapitoa faʻapitoa ma faʻamalieina le mamafa tele. Faʻapea foi, o le faitotoʻa e foliga faigofie tele ona o le malamalama o le malamalama.

  • 7 umukuka, na matou feosofi ai e toese ai ni fusiua i luga o le Apron

Faitau atili