Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone

Anonim

I se tamai nofoaga, sa i ai se potu sili ona gaoia, o se potu malolo ese, o se potu moe i le faletaele ma se nofoaga e suesue ai.

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_1

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone

Tagata faʻatau

O le fale mautotogi i se fale fou o se fasi i luga o le 50 sikuea mita. m auai i se teine ​​faʻaipoipo. O le iunivesete tamaititi aʻoga o loʻo fiafia i le ata, fiafia e faitau, talanoa ma uo. Na faalatalata atu loa le mamanu i le galuega o le faʻatulagaina o se siʻomaga o le tagata, tuufaatasiga le uluai ata ma galuega faʻatino.

Tasi tusi ma tele

Nofofua o loʻo i ai ma le sili sofa ma sinoa o sinoa, e faʻaalia ai le paleni o le mafanafana ma le tofo lelei, nono mai le sitaili lautele.

Lipea

O le felelei o le faletaele sa le mautonu e faateleina lona fanua. I se faʻaopopoga, sa matou fausia puipui e lua o loʻo vavaeʻese le potu-fale-ola mai le ala savali ma potumoe. O vaega fou uma e faia i le PGP. Mo iloiloga o taimi faasaʻoina taimi ma o lona uiga mo le tutusa o le faʻavae faʻaaogaina le sili ona lelei. O lona pito i lalo o se faʻasologa o le le fiafia, o le pito i luga o le pito i luga lua vaega o pepa faʻapitoa i luga o le faʻasologa. O le ata tusia o lenei ituaiga e tuʻufaʻatasia ma le tele o ofutino i fafo, ma lona faʻatulagaina naʻo nai aso.

Soloia S.

O le tagata o le tagata eco-faauo scandinavian style o se laulau 'Aunoatonu. E faigofie ona liua mai se tusi talaaga faailoga i le afa, o lea ua togi e le toavalu.

Eletise eletise o moli masini hid i tua atu o le siʻusiʻu o le viʻiga. O le le mautonu i tua atu o le autu 10 cm. O lamepa nei o loʻo tuʻuina atu i totonu ma le tua o le ofaga ua faʻatulaga.

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_5

Toe fausia

I le foliga o le potu mautotogi e latalata i le sikuea. O le fuafuaga na faʻatulaga ai le talimalo. Ole mea lea, le fale fale na faʻafaigofie ai suiga, aloese mai le faʻaaoga e le talafeagai i luga o le suiga ma le faamaopoopo. Faʻalautele naʻo le faletaele, pe a manaʻomia fua mai ni masini talafeagai. O le umukuka ma le potu malolo e masani ona tuʻufaʻatasia. I totonu o le potumoe ua faatulagaina o se tulimanu sili mo vasega.

Mulimuli i le taimi nei o le m

Mulimuli i le taimi nei i le taimi nei e faʻaititia ai le leo vaaia, e le o le faʻafitauli i luga o galuega i ni mea. Uma le mea tatau i luga o le hide i tua o le umukuka tomai.

Fausaga

O le stylitic faaleleia o le tagata mamanu na talafeagai lelei. Na mafai ona ia ausia le amio saʻo o totonu ona o meaafale, lanu ma laupapa laupapa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le tutusa amio. Latou toe faaola mai le agaga o loo toe manatua ai le ufiufi. O se faʻasologa o mea pogisa uila ma ata faʻaliliuga o puipui e maua ai le manino eseese. Faatasi ai ma i latou, o le laualuga e sili atu le manaia ma le tino, ma o le faʻatafunaina o le vavaeina vaʻaia le avanoa. O lenei galuega faʻatino lenei i nofoaga uma o le fale mautotogi e eseʻese ituaiga.

Suesue o le sili ona taua vaega o le olaga ma ...

Suesue o le sili ona taua vaega o le tamaititi aoga olaga. I le talosaga a le talimalo i le potumoe sa i ai sina laititi, ae talafeagai e galue ai le laulau. O le faʻamalama ma se faamalama mai le faʻasologa o se laina o se laʻau lautele na liua i totonu o le faʻamanatuina e faitau.

Ia o le totonu o loʻo foliga mai e le o se mea e le atoatoa ma geometric, o le mea e tatau ai ona faʻaleleia ma le lautele ma le laʻasaga o le nofoaafi. I le potu malolo i luga o le puipui i luma o le SANA, latou te tutusa ai ma papalagi laupapa laupapa, i tua atu o le laupapa ma le Longtodop moni lava i taimi. Filifiliga faaletino ma filifiliga. O le faʻavae o taulaga taʻitasi o se mea lelei mdf. Phanskaya - mai veneer nati. O oloa uma e le pipii i luga ma aua le oso i luga pe a pa'ū le vevela ma le susu. Ua latou faatulagaina i luga o le puipui ma le fesoasoani a "o le" fao vai "po o faiga o le fusifusi o le ufiufi. I le ala, o se faʻaiuga na filifilia e le gata ona o le fuafuaga faʻapitoa. Wooden Rils e sili atu le faigata ona le fetaui pe mumu nai lo le vali puipui.

Tele, mai le fola i le taualuga o le na o ...

O le tele o le fola e le gata i lea potu i tafatafa o le potu ua fausia-i totonu o le potu gaosi, faatasi ai ma le siosiomaga loloto o le isi potu.

Malamalama

I potu uma o loʻo i ai ni moli malamalama. O tuʻufaʻatasiga ia o le faʻamaloloina ma fausia-i lamepa, o tua o le galuega galue o le umukuka ma le faʻamafu.

Le mautonu o puipui

O le le mautonu o le puipui o loʻo faʻatagaina ai oe e faigofie ona suia le avanoa o le ola ona o faʻamatalaga auiliili, aloese mai stylist le le mautonu.

Sitaili

O se fale mautotogi i totonu mo se tamaʻitaʻi aʻoga teine ​​o loʻo atagia ai atoatoa e ala i le taimi o le vevesi. Lenei faʻaalia le tuʻufaʻatasia o elemene o le faʻaumaina ma meafale aitema, i le faʻatulagaina o avanoa. Efuefu lanu efuefu-lanumoana, fiafia i luga o fafie, meaola mamana e talafeagai mo suesuega, malolo ma fonotaga ma uo.

Spacious faletaele faigofie wpi & ...

O se fale malulu o le vai malulu, o le kapoti ma le laulau i luga ma se laulau lapoa, potu mo le fufuluina masini ma se faletaele a le Long Shicket i totonu o se faletaele. O le pupuʻu lanu efuefu o lapoa-mamanuina o tusi tino tino e toe faʻaleleia ai le lanumeamata o lanu.

DEIGERS EKALINA DARAVA, tasi & ...

DEIGING EKALATINI Durava, o se tasi o tusitala o le poloketi:

Fausiaina se fou fale gaosi poloketi ma lona faʻamatuʻuina i le tasi le manava. O le tagata faʻatau o se uiga alofa ma se tofo lelei ma se lagona lelei o le sitaili - le faʻatuatuaina ia matou. Mulimuli ane i le taimi nei aga masani i luga o le tulaga o le avanoa, sa matou taumafai e faia le tulaga aoga ma talafeagai muamua mo mea uma. Iloaina o le fiafiaga o se teine ​​ma le ata o aso nei, nofoaga e nofo ai nofoaga o le tusiata Yurists Yurisontan Jr., faauu Megah latou. Totonu ma. Supipova. O ata vali na faʻatumuina ai le totonu ma se faʻapitoa faʻapitoa ara ma i se isi tulaga na fuafuaina ai lona lanu gamum, e aofia ai ma le agaga pupula, totoa ma lanu moana.

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_12
Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_13
Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_14
Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_15
Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_16
Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_17
Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_18
Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_19
Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_20
Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_21
Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_22
Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_23
Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_24

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_25

Vaʻai o le umukuka

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_26

Umukuka

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_27

Umukuka

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_28

Potu malolo, puipui faafeagai ma le sofa

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_29

Potumoe

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_30

Potumoe

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_31

Potumoe

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_32

Vaega

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_33

Vaega

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_34

Faletaele

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_35

Faletaele

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_36

Faletaele

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_37

Faletaele

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Odnushka mo se tamaititi aʻoga, pe a taua mea taua uma sone 4985_38

Matamata i luga

Faitau atili