Matagofie ma siosiomaga faauo: 4 tali i fesili e uiga i le laupapa i luga o meaafale

Anonim

O le fea ituaiga o fafie e sili atu le filifilia o mea e te vaʻai atu ai pe a faʻatau ma faʻafefea ona tausia meafale e faʻasao ai manatu ma faʻagaioiga i le tusitusiga.

Matagofie ma siosiomaga faauo: 4 tali i fesili e uiga i le laupapa i luga o meaafale 5006_1

Matagofie ma siosiomaga faauo: 4 tali i fesili e uiga i le laupapa i luga o meaafale

O le laʻau e aulelei tele, fai se taimi umi ma o se mea lelei tele mama. O le mea lea e matua taʻutaʻua ai, aemaise lava mo le gaosia o meaafale mafuaʻaga. Ae maise lava, latou te faia se mea autu mo foliga vaaia. Puʻe puʻupuʻu puʻupuʻu mo mea autu e fesoʻotaʻi ma le filifiliga ma le tausiga o le tele o le 'au mai le laau.

1 O le a le ituaiga ituaiga o le ituaiga e filifili?

Eseese ituaiga eseese e le gata i le malosi, ae faʻapea foi i le paolo. Le a le ituaiga ituaiga e faigofie lava ona galue, ma o le a le mea e aoga ai le bypass?

  • O se tasi o le sili ona taugata ituaiga o mea ua tupu. E tumau o ia, e i ai lona lalelei foliga ma se lanu matagofie.
  • O mea lauiloa mo Kitchen Headcards, e le maualalo i le oak i luga o uiga - pine. E iloga e le sili ona susulu.
  • I le faʻaopopo atu i le pine, o le isi o le faʻailoga o le faʻailoga e faʻaaogaina mo le gaosia o le umukuka o loʻo iai - laina. O le ulu ulu mai lenei fafie ua le mautonu i tulaga faigata o le umukuka: siitia le vevela ma maualuga le susu.
  • E sili atu ona faigata le faigaluega ma se laupapa afi, ae o mea uma o le tulaga e ono faʻamamaluina mai nai lo le, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le laʻau. I le faʻaopopo atu i lea, o le subruce laupapa e lelei le faʻamamaina o le susu.

Matagofie ma siosiomaga faauo: 4 tali i fesili e uiga i le laupapa i luga o meaafale 5006_3
Matagofie ma siosiomaga faauo: 4 tali i fesili e uiga i le laupapa i luga o meaafale 5006_4

Matagofie ma siosiomaga faauo: 4 tali i fesili e uiga i le laupapa i luga o meaafale 5006_5

Matagofie ma siosiomaga faauo: 4 tali i fesili e uiga i le laupapa i luga o meaafale 5006_6

2 O a ni fasipepa o fafie?

Uma ituaiga fafie uma e mafai ona vaevaeina i ni lanu se tolu: pogisa, malamalama ma ogatotonu.

Malolo uliuli E aofia ai Ulnut, Vilices, Mathoniny, EBY. O nei lanu o le lelei e foliga lelei i totonu o mea laiti, o le tagata e manaʻomia e faʻamamafaina lo latou faaaloalo.

Malamalama lanu o le birch, lefulefu, paie, beech. Talu ai nei lava, ona o le tuputupu aʻe o le lauiloa o le Scandinavia Style i totonu, na sili atu ona aoga meafale lanu. O na toleniga e le gata mo le ulu o le umukuka, ae faapea foi mo le kapeti po o fata i totonu o le potu malolo, o le tofi, moega o le potu.

O se faiga faʻaleaganuʻu e tosina ai cerer, alder ma ala i leo ogatotonu. O nei leo e fausia ai se paie pastel gam mum i totonu.

Matagofie ma siosiomaga faauo: 4 tali i fesili e uiga i le laupapa i luga o meaafale 5006_7

3 Faʻapefea ona tausia lelei mo meafale faia i laupapa?

  • Ina ia mafai ona umi le mea i totonu o le paso mai le fafie, e taua le faʻatumauina o se microclite i totonu: O mea e le fiafia i le ea vevela, o le vevela tele, o le ea mago. Optimal Parameters: Faʻamalieina - pe tusa o le 70-75%, ma le ea vevela - mai le 15 i le 23 ° C. Ina ia fatuina tulaga lelei, sili atu masani ona taulaʻi le potu i le taumafanafana, ma aua neʻi galo foi e uiga i le faʻamafanafana lelei i le taumalulu.
  • I le auala, e uiga i le vevela - e le tatau ona tuu se ie puipui i autafa o le maa po o le vevela. E maualuga tele le vevela ma le matutu le ea e mafua mai i le foliga mai o le faaputuga o le faaputuga o le oloa. Aua le faʻaofuina meaafale i lalo o le tuʻusaʻo o le la o le la, e mafai ona faʻasusu ai tagata pe suia le lanu i se aulelei.
  • O meaafale e tatau ona tausia mama. E sili le efuefu o le efuefu ma le ie mago, ma liligiina le suavai - i le vave solo solo. Ua e mafaufau i se mea lautele ma le fufuluina o le heash stades? Faʻaaoga le malu o chemistry ma leai ni abronds, a leai e mafai ona faʻaleagaina le "ola" luga. Sili ona fufulu le meaafale ma se vaipuna vaivai. Aloese mai le ACETOne, ava malosi, ua latou faʻaleagaina le laʻau.

Matagofie ma siosiomaga faauo: 4 tali i fesili e uiga i le laupapa i luga o meaafale 5006_8

  • Faʻafefea ona fufulu umukuka suʻega: 8 fesoasoani mo le atoatoa mama

4 O le a se mea e te manatu ai pe a filifilia?

E manino lava, faʻatau na o le tagata faʻatau se tagata faʻatau e maua ai se faamaoniga. Ma i lea taimi o ni laupapa matata, o le mea saʻo lenei, ona o le le-faʻatau-tagata faʻatau tagata faʻaaogaina e masani ona faʻaaogaina i le faʻaogaina o se paʻu susu-mama-mama. E uiga i le faigata e leai se tala iinei. O fafie - mea tetele, ma mea sese i le gaosia e mafai foʻi ona tupu i se pisinisi tele, ae le o le faʻailoaina o mea taulima. O le ulugalii sili ona masani "faaipoipoga" - i se taimi puʻupuʻu e amata ona alu i le lacquer, poʻo meaafale e amata ona "siva": o le suia o lona foliga.

Matagofie ma siosiomaga faauo: 4 tali i fesili e uiga i le laupapa i luga o meaafale 5006_10

Faitau atili