8 manatu masani o le faʻaaogaina i totonu o se ato tuai

Anonim

Ina ia faʻaaoga mo le teuina o le teuina, sui le laulau moega poʻo le laulau moe - aua le faanatinati e tuli ese le lapa, e mafai lava ona latou o mai.

8 manatu masani o le faʻaaogaina i totonu o se ato tuai 5048_1

8 manatu masani o le faʻaaogaina i totonu o se ato tuai

1 o se laulau kofe

Faʻaleleia le ato tuai e ala i le faʻamamaina o lona taʻotoga ma tuʻu i luga o vae. O le a amata ona avea ma se lanu aulelei o le kofe ma se malosi malosi ma le malosi ma le malosi.

O le tele o le laulaufaiva, & ...

O le tele o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le mea moni, o le a faʻalagolago i luga o fuaitau o sili ona talafeagai. Afai o loʻo ia te oe se filifiliga puʻupuʻu, aua le tuʻuina atu mo le 4 vae, ae mo le lua ina ia le vaʻai atu i le lagolago.

2 nai lo le laulau kofe

Afai e te manaʻo e faʻaopopoina le puʻupuʻu o le tusi i le nei o loʻo i ai pe na o le faʻamamaina o le tulaga faaagatoa i se mea uiga ese, mulimuli i lenei faataitaiga.

Lapoa tele matata

O se ato tuai tele ua avea ma sui mo le laulau kofe. A faʻapea e iai se mea tutusa i le faletaavale poʻo totonu o le atunuʻu, e ono aʻafia ai ma tuʻuina atu ia te ia se olaga lona lua lona lua i totonu.

3 nai lo le ato mo tamaiti meataalo

I potu o le fanau, e tele solo meataalo i ato faʻapitoa poʻo ato ia latou te le faia ai ni faʻatuatuaga vaaia. O ia mea e faia e le faʻaeteete i totonu e le gata i lea, ae e sili atu foʻi, pei ona latou avea maoʻaga e pei o se pule tutoʻatasi.

I lenei faʻataʻitaʻiga, o se ato mo taʻaloga ...

I lea faʻataʻitaʻiga, o le ato mo togi na suia ai le vaʻa vaʻai totoʻa, lea na vali paʻepaʻe. Na avea ma se mea lelei o se mea lelei, lelei mo se potu o le fanau i Scandinavia i sitaili.

4 e pei o se faʻaopopoina o le teuina o faiga i le paʻu maualalo

Ulufale avanoa avanoa ma le penefiti e taua tele: i totonu o le fale tele, ma i totonu o se tamaʻi fale mautotogi. Ae afai e te suia le galuega masani i le fau-pe filifilia ni faʻataʻitaʻiga i le ogatotonu o le maualuga e faʻateleina ai le mafai, e te le ulufale i au fuafuaga, faʻaaogaina au fuafuaga, faʻaaogaina mea faigaluega. I sea tulaga, o ato ato lea e pepelo ai le paie.

I totonu o atopau e mafai ona e teuina

Totonu o atopasa e mafai ona e teuina ni lavalava ma seevae e te le manaʻomia ona maua i aso uma, meataʻalo Kerisimasi ma isi mea e te faʻaaogaina mai lea taimi i lea taimi pe faʻavae i le vaitau.

5 nai lo le fata i le alatele ma le carridor

I totonu o le sao o le fale mautotogi poʻo le fale, e masani lava ona tau le fufuluina o fata, e talafeagai tele ona taofia ki, mea laiti ma isi mea laiti laiti e le o le tuua o le fale. Mai le tele o atopau e mafai ona e aoina se mamanu o le a suia ai sea fata.

Ae a pe a o le ato e sili atu, Lu ...

Ae afai o loo i ai ni suti uila, e sili le le mafai ona faʻamalosia i latou o tamaʻi ala ma ala savali, o le a le aoga mai totonu. Ae i totonu o le sikuea nofoaga poʻo le lautele o fesoasoani o se fale tumaʻoti o se fale tumaoti, o se auiliiliga o le a foliga talafeagai ma manaia.

6 nai lo le moega i autafa o le laulau

Retro-Storecases tuu i luga o le tasi i le isi e suia le moega i luga o le potu moega i totonu o le potu malolo o loʻo mafai ona e faia se faʻalavelave pe tuu se tusi.

Faʻataʻitaʻiga, i totonu o le lua itula ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o potu nei, e lua atopapa o loʻo sui le laulau i le nofoa. A e manaʻo, e faigofie ona aveese ma ole atu i se isi nofoaga i le fale.

7 nai lo isi pusa

Afai o le fatafata o toso i le taimi e le o mafai ai ona faia mea uma e te manaʻomia, e tatau ona e vaʻavaʻai i auala eseese e faʻalautele ai lona aoga. Ma faʻatau meaafale fou o le sili ona faigofie, ae i le taimi lava e tasi ma le manaʻoga taugata.

Foia le faʻafitauli o le leai o se pusa

E mafai lava ona foia le faʻafitauli o le le lava o le faʻaaogaina o ato tuai. Na ona tuu i lalo o le fatafata. Ioe, o lenei filifiliga e talafeagai pe a tu le fatafata i vae.

O sea auala e mafai ona faʻamalieina ai sukalati ma lalo o le moega, o lona sui faʻataʻamilomilo mai tua poʻo ato masani.

8 nai lo le moega i autafa

Afai o loʻo e sailia se uluaʻi tali, faʻafefea ona faʻatulagaina teuina i tafatafa o le moega, vaʻai lelei i ato tuai. Gagau ma se faaputuga, o le a latou liliu atu i totonu o se laulau mataina o le moega.

O le mea moni, teuina i totonu o le mea o le a ...

E moni, e le tatau ona talafeagai le teuina o totonu o le mea, e tatau ona e aveesea mea o loo tu i luga o le pito i luga o le atoʻele e tatala ai, pe faʻateʻaina le faaputuga. Ae mafai ona faʻaaoga e teu ai meafaitino.

Faitau atili