Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino

Anonim

Faʻapefea Ona Faʻatulaga ai se Mata faigaluega, Potu Soifua, umukuka aoga ma teutusi i se itu o 42 sikuea, a o filifilia faʻaititia? O le Degiganer O.ona Ivinnova na puleaina e faia ma le fiafia.

Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino 5063_1

Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino

O le tasi-potu potu potu i le fale tuai o Designer Embava na mo i latou lava. O le manaʻomia manaʻomia o loʻo i ai se fale faigaluega, teuina mo mea ma le agavaʻa e tuʻuina ai le tele o tusi ata. Na taua foi le mauaina o se nofoaga mo se paʻu i totonu o se tamai umukuka ma faʻatulaga se paʻu i totonu o le faletaele. I le faʻavae, o le tusitala na filifilia se vaega o le taimi nei ma le teuteuina o le avanoa ma ni faʻailoga pupula.

Toe fausia ma toe faaleleia galuega

O le amataga o le lalaga e le o ergonomic - tamai umukuka ma faletaele, lua vaapiapi. E leʻi faia ni vaega o le fale mautotogi, o le uia i luga o le puipui, e tuaoi ma le fale o tuaoi. I le auala lata mai ma le potu moe sa mafai ona ia nana i tua atu o kapeneta, ma i le potu malolo na faia ai se pusa teuteu i luga o fata tusi. Ona o le sar-formatal warridor, o le potu malolo ma susu sone sone. Ma i le umukuka na fai ai se auala i fafo.

Na mafai e le Cuisine ona faalauteleina mo Sozh & ...

Na mafai ona faʻalautele le umukuka ona o le va o le ala savali, na tuʻu ai le ipu orhwash i totonu, ma na mafai foʻi ona mamanuina se manaia tele siva.

I le amataga o galuega falepe, na maua mai o toe vaega e le o faia, ma faʻasaʻo lenei mea, mea lelei ma taumafaiga o le a manaʻomia. O lea, na faaumatia uma pa puipui ma fausia fou: mai i le Bam Block - i potu malolo ma piliki - i le va o le umukuka ma le vaipuna o le umukuka kamuta. Pe a faʻaletonu le fola tuai, o le isi "ofo" na faʻaalia "i lalo o le tuai o le parqut ua avea ma binumen. O lea, o le tetei na saili i le afu i lalo ma faia se fou.

O le sili ona faigata i le faʻaaogaina o le poloketi o le faʻatulagaina o le toe faʻatulagaina o le toe faʻatulagaina o le toe faʻatulagaina ma le vaitaimi ua suia ona o le faʻamalosia o le faʻatafunaina uma o puipui ma le ua tuai. O le taimi toe faʻaleleia i le iʻuga sa 4.5 masina.

Maualuga kapeneta i le umukuka faapitoa & ...

O le pito i luga o le kapeneta i le umukuka faʻapitoa o loʻo faʻatonuina le 92 cm maualuga e faʻateleina ai le avanoa mo le teuina o ipu ma umukuka. O se filifiliga lelei tele lea mo se tamaʻi umukuka, e aunoa ma le isi laʻei e siʻitia le maualuga o le taualuga.

Valivali Alavai

O le alatele, o le faletaele ma le potu malolo ua foʻia i se mafiafia efuefu-beige gammu ma lanumoana, lilac ma le lanumeamata o le potu o le potu. O le potumoe ua teuteuina i se sili sili ona lelei lanu lanu - faʻasaga i le talaʻaga o lanu efuefu-beige pa e faʻaaogaina emerald ma moli-samasama-samasama.

O le DECOR e faaaogaina i aso nei

Na faʻaaogaina le vevesi i tala faaonapo nei ma mau faʻaupuga i le 60th, ma le faʻatosina mai ai o le 60th, ma le faʻatosina mai ai o loʻo totogi i meaʻai tausamiga, lolomi. E faigofie ona suia pe a fai e te manaʻo e faʻaopopo isi lanu lanu, o le a suia ai le lagona ma le totonu atoa.

Mea teuteu

I totonu o le sone o le alatele ma le umukuka na faʻaaogaina popcelain romantwres - mo le manatu o le aoga. Na filifilia foi e le faletaele nei mea. Na manaʻo le tagata tufuga i se potu pupula, o lea o le potuneti matitusaga ma se faʻatulagaina o le maʻa masani na latalata mai lenei mafuaʻaga.

Na faatulagaina se tasi o galuega & ...

O se tasi o galuega o le faʻatulagaina o se fale faigaluega i le potu malolo latalata i le faʻamalama ma ulufale i totonu o se laulau tele o loʻo iai.

I potu nofomau ai, o le inisinia a le afi o Rusia gaosiga (o le oak) na taoto) i luga o le fola. Pa puipui vali vali ma piki i luga pepa puipui.

O le potumoe na amata ona tumu

O le potumoe na amata ona tumu i le malamalama, lanu ma sili atu.

Meafale ma teuina

I le alatele na faʻapipiʻiina se tamai fale puipui mo le teuina o mea leaga i totonu ma seevae. Ma i le potumoe na tauemuina se ofutino mo mea tau taimi, e iai le fatafata o 'olo.

A o le filifilia o meafale e uiga i & ...

A gay aitema meaafale mai i foliga o ata i le faitauga o aso nei, le faʻaaogaina o velovela i le uʻu o le saʻo.

Malamalama loloto

Tolu faasolosolo manatu o loʻo manatu i le umukuka: O le moli autu i le ituaiga o moli, o le tautau i luga o le potu pito i lalo o le potu. Ona o le tamaitusi o le maualuga o le taualuga i totonu o le potu malolo ma le potumoe na avea ai fale nofomoli e aunoa ma le faaletonu. O le potumoe foi e iai ma le stosoum ma tagata faitau (faʻatonuga o le faitau moli moli), ma le potu malolo o se laulau o loʻo laga i le nofoaga faigaluega.

I le faletaele i luga o le masini fufulu & ...

I le faletaele i luga o le masini fufulu, e tele ai lafulemu mo le teuina o vailaʻau o aiga.

Designer Onna IvanOva, tusitala ...

Designer Onna IvANOva, Poloketi Tusitala:

O totonu o loʻo fuafuaina i le ituaiga o faʻapotopotoga o aso nei, o le filifiliga na faia i le alofagia o ia ona o ia ona o le vete o lenei aresithotics. O le faia o polofiti faʻaonau faʻapoleni o se faʻavae, e mafai ona e faʻaaogaina toetoe lava soʻo se tuʻufaʻatasiga o tusitusiga ma lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatupu se mataga o le vai ma le faigofie ona suia le lagona e ala i le faʻaopopoina o ni leo pupula.

Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino 5063_11
Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino 5063_12
Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino 5063_13
Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino 5063_14
Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino 5063_15

Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino 5063_16

Potu malolo

Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino 5063_17

View mai le potu malolo i luga o le potumoe

Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino 5063_18

Umukuka

Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino 5063_19

Potumoe

Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino 5063_20

Potumoe

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lima le lua-potu fale mautotogi i le 1960 fale, o loʻo faʻaalia ai e tagata faʻasino 5063_21

Designer: Elena Ivantouva

Stylist: Yana Yahina

Stylist: Posona Rozhkova

Matamata i luga

Faitau atili