Faamafanafanaga ma le Lotoleaga: 5 Ituaiga o Tafa o Mea Maua Manaomia mo Aiga ma Ofisa

Anonim

Nofoai, lokaina, mafanafana o tamaʻitaʻi ma isi mea talafeagai - faʻamatala, e aunoa ma ni mea, o lau nofoaga ma ofisa o le a le lelei ma saogalemu.

Faamafanafanaga ma le Lotoleaga: 5 Ituaiga o Tafa o Mea Maua Manaomia mo Aiga ma Ofisa 5087_1

Faamafanafanaga ma le Lotoleaga: 5 Ituaiga o Tafa o Mea Maua Manaomia mo Aiga ma Ofisa

E le tatau i mea sili ona lelei ona faʻamilo, galue mo se taimi umi e aunoa ma le malepe ma puipui le potu mai le hacking. Ae e lē faigofie ona filifili. Ina ua taoto a latou i luga o le laulau poʻo faitotoʻa i luga o le fata mautotogi, e foliga tutusa uma i latou. Naʻo le taimi o faʻagaioiga e mafai ona malamalama i oloa e sili ona maualuga-tulaga. Ina ia aua neʻi e misia, e tatau ona e filifilia ni oloa o le faʻamaonia o ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fatuina o fatu e maua ai le talitonuina o tagata tumaʻoti ma faʻalapotopotoga tetele. O mea e fai ai lenei ituaiga o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le Central Chest of the Chinsian Federation, VDNH, Sochi Park, Holton's Hotels ae le gata. O le kamupani e galue i luga o le maketi mo le silia ma le 20 tausaga.

O loʻo matou faʻatasia ni vaega lauiloa o 'oa o loʻo manaʻomia i fale uma ma pisinisi.

1 tagata faigaluega - leai se cotton ma mago tulimanu

O loʻo faʻatagaina sosoʻo ina ia tapuni le faitotoʻa, e le mafai ona 'alo ese mai le le le lelei o' olo ma le palu i le tulaga muamua. O le filifiliga o le manaʻoga masani o faʻataʻitaʻiga faʻalagolago i le lautele ma le mamafa o le faitotoʻa, ae e tau foi i le faʻatauaina o ni tapulaʻa lautele.

I luga o le faitotoʻa 'upega tafaʻilagi e mafai ona e filifilia uma le faitotoʻa o le past past past pasta faʻataʻitaʻiga ma le totogi muamua mo Dorma o le ISMA I96 ma le toso toso.

Faamafanafanaga ma le Lotoleaga: 5 Ituaiga o Tafa o Mea Maua Manaomia mo Aiga ma Ofisa 5087_3

2 Daneles - faʻatuatuaina le puipuia o le hacking

E masani ona i ai le 'auvae ma fale le saogalemu ma faʻatuina ni tamaʻi loka o loka. Ae o fuainumera fai mai o se mea sese lea - toetoe o le tolu o fale e amata i le soifuaga o le maota, o lea e taua tele le filifilia o se faiga faatuatuaina.

O le lisi o le lisi o loʻo i luga o loʻo i luga o le Hortilog, uaea, luga aʻe ma faʻamalama faʻataʻitaʻiga o loka. I le ala, e toaitiiti tagata e iloa e uiga i le aʻoga, e ui lava e ala i le faʻamalama e matua faigofie ona tui le fale poʻo le fale mautotogi. Ma le tele o tagata gaoi ua faia lenei mea. E maualuga le lelei o loka e sili ona lelei, e talitonuina ma faʻamautu i mea tau leai o se mea, o le a latou fesoasoani i le puipuia o se nofoaga nofomau ai falemaʻi.

Faamafanafanaga ma le Lotoleaga: 5 Ituaiga o Tafa o Mea Maua Manaomia mo Aiga ma Ofisa 5087_4

3 faiga o "antiparte" - galuega i le tasi gaioiga

Tusa lava pe e te le tau feagai ma le manaʻoga e aveesea tagata mai le fale, o lenei taimi e taua tele le faʻavavau. A alu le sikoa mo sekone, e le mafai ona avea ma popole, faʻapea foi ma le faʻaalu o se taimi faaopoopo mo le tatalaina o le maota. O faiga o "antipartirtery" Faataga oe e tatalaina le loka loka i totonu o le tasi lolomitusi, ae na o i totonu. O le lisi o le Roack o loʻo i ai i luga o le Moortise ma luga o faiga o faiga: mai le paketi laina laina pusa v i le malosi o Nemef 3651/1 Mechanisms.

Faamafanafanaga ma le Lotoleaga: 5 Ituaiga o Tafa o Mea Maua Manaomia mo Aiga ma Ofisa 5087_5

4 otometi faitotoa - faigofie ma saogalemu

Afai e masani ona fesoʻotaʻi faitotoa taʻitasi vagana ai ni nofoaga faatau fale, o lea ua faʻaaogaina ma galulue malosi i ai i totonu o le faʻalapotopotoga tumaoti, fale ma i alamanuia Ma le tala otometi e te le tau faia ni gaioiga i le taimi uma e ulufale ai i le potu, tusa lava pe pisi uma lima. O se lelei sili lea mo hermophobian e fiafia e le paʻi atu i ai vae i nofoaga faitele ona o le fefe ia siama o siama.

Naʻo ia e faigata ona faʻapipiʻi ma tuʻu ai faitotoʻa ia tutusa, ae a o tagata tomai faʻapitoa o le a fesoasoani i le foia o le mataupu. O le a latou faʻapipiʻiina ni faʻataʻitaʻiga o lauiloa 'eseʻese, mo se faʻataʻitaʻiga, DRA ma gatete ma, pe a manaʻomia, o le a taʻitaʻia ai le latou maʻi ma toe faʻaleleia. Afai o iai sau fale ma se tuputupu ae, o loʻo i ai le ono mafai o le siʻitia o le couroerel faʻataʻitaʻiga.

Faamafanafanaga ma le Lotoleaga: 5 Ituaiga o Tafa o Mea Maua Manaomia mo Aiga ma Ofisa 5087_6

5 lima - le faavae o le faigofie ulufale

O lima e tatau ona iloa, ae o le mafanafana foi lea. I totonu o le ulutala lisi e mafai ona e mauaina ai le tele o faʻataʻitaʻiga - ulufale, totonu, o le afi-tau ma tele isi. Mai le faigofie paketi filifiliga e pei o le faitotoʻa 16/003 cr e tuʻu i lalo o le musmore telē.

Faamafanafanaga ma le Lotoleaga: 5 Ituaiga o Tafa o Mea Maua Manaomia mo Aiga ma Ofisa 5087_7

Meafaigaluega mo se fale poʻo se fale pisinisi e mautinoa lava e leʻo se mea e aoga e filifili ai le rash. Amio ma le faaeteete Filifiliga o Mechanisms, e mafai ona e puipuia le fale ma fai ia sili atu le faigofie. Faʻatosinaga i lalo, i le faʻaopopoina o le maualuga-lelei oloa, ofo atu le sili atu auaunaga tautua - e aofia ai ma tagata faʻatau i le aso malolo tumaʻoti ma faʻapipiʻi o se tagata faʻatau. O tau mo oloa e maualalo, ma roorlock iloiloga o mea lelei. Mautinoa Oe!

Roma Shashkov, pule pule:

Roma Shashkov, pule pule:

Ua mafai ona matou malamalama lelei o le filifiliga o fetaui lelei, o lea e te ofo ai i taimi uma tagata e faʻailoa se fautuaga auiliili e manaʻomia ai o latou manaʻoga. Matou te le faʻatuina se tali le lelei mo tagata faʻatau - o la matou sini o tagata ma faʻalapotopotoga faʻatuatuaina matou ma avea ma a tatou paʻaga masani. Matou te taumafai e filifili se fautuaga talafeagai - matou te tuʻuina atu fautuaga i le telefoni, imeli, i le talatalanoaga i luga o le upega tafailagi, galue ma ata o le kalani.

Faitau atili