8 O mea e sili ona galue ai 8 nofoaga o tagata faigaluega

Anonim

Cherry lanu, mea pupula, galuega faʻatino - I le tatou filifilia o Manatu mo le atinaʻeina o fale faigaluega na matou maitauina i IVDD.RA.

8 O mea e sili ona galue ai 8 nofoaga o tagata faigaluega 5152_1

8 O mea e sili ona galue ai 8 nofoaga o tagata faigaluega

1 Cherry lanu ma feminine auiliiliga

E talitonu o le pupula o puipui o se fofo malosi tele mo le eria faigaluega, ae le mo le fale mautotogi. O le poloketi atoa ua fausia i luga o le faʻavae o faʻatasia o ata tetele, e aofia ai i totonu o le potumoe, le mea e maua ai lenei kesi, pe a manaʻomia o se laulau laki.

Luga o le laulau o le fata - o lenei ua tuuina mai & ...

O luga aʻe o le laulau o le fata - o se faʻafetai i le talafeagai galuega, a aunoa ma le mea e le manaʻomia e fai ai se avanoa faigaluega. Ma le isi i le laulau o se ato susu, lea e mafai foi ona faʻaaogaina o se teuina polokalama.

  • Tiute mo Vitio telefoni, sone mo toleniga ma 3 sili atu fautuaga mo se nofoaga lelei o le fale

2 Lakenic meaafale ma mea manaia

O le nofoaga o loʻo fuafuaina ua fuafuaina mo le tamaititi laititi o tagata e ona o lenei maunu. E ui lava i le Lanikis meaafale, e le o faatagaina aʻu o ni auiliiliga malamalama. O se maile-bustpur dog, ma se laulau moli i samasama.

8 O mea e sili ona galue ai 8 nofoaga o tagata faigaluega 5152_5

O sea galuega o le a "tuputupu ae" ma le tamaitiiti. Ma, lautele, o faʻavae o mamanu e mafai ona avea o se faavae mo le faʻasalaina o se tagata matua faigaluega fale faigaluega.

  • 6 Filifiliga i le faʻatulagaina o le nofoaga faigaluega mo i latou o loʻo faʻalavelaveina pea i aiga

3 Blight Pati ma Vaega Galue

O lenei nofoaga o galuega e mai i le galuega a tamaiti o se tamai atunuu fale mai le pa. O le gauai e tosina mai ai se pa pupula - o le laau ua vali i lanumeamata. I le ala, afai e te talitonu i lanu mafaufau, lanumeamata sao i le fealofani ma na fautuaina foi mo tamaiti, lea e nofo lelei ai se tamaititi, ma taaloga.

Le laulau i luga o uili e mafai ai e le & ...

O le laulau i luga o uili e faʻafaigofie ai ona faʻasolo atu i se nofoaga talafeagai, ma le fata i luga o le puipui i tua atu o le laulau faʻaopopo le sone e aoga ai.

4 lanu uliuli ma laupapa meaafale

Lanu uliuli i le fale faigaluega? Aisea e le fai ai. I totonu o le poloketi o lenei potu, o faʻamatalaga uma e lava le itiiti ifo - e aofia ai ma le fale faigaluega. O le a i ai le tamaititi aʻoga ia te ia, faʻapea e aunoa ma se leo, i le mea e mafai ai ona e suʻesuʻe, sa leai seisi.

E ui lava i le le lava o meaafale

E ui i le manino o meafale ma teuteu, o le sone e le o le leai o ni mea ma maitauina faamatalaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le kashpo i luga o le puipui i luga aʻe o le laulau. Latou faia le totonu o le le fiafia ma le faaopoopoina tagata taʻitoʻatasi.

  • Aua le fefe i le Black: 8 nofoaga i le fale mautotogi o le a fetaui lelei

5 piliki puipui ma laconic meaafale

O le fuafuaga o le potu malolo i lenei fale ma na faʻapitoa ona fuafuaina o le le faigaluega, ona o le lumanaʻi ua fuafua i le vasega pepe. Ae o lea ua iai mea uma mo le lelei galuega.

O le faamalama e iai se laulau tele ...

O le faamalama e tele le laulau ma le lua sirales-lagolago, e iai le teuina o faiga - o le fata e mafai ai ona e lafoina tusi, ae fou pepa.

6 le le mautonu ma le tele o fafie

O le fale faigaluega i lenei fale mautotogi ua tuu i le potu malolo. Talu mai le aotelega o tulaga o le potu o loʻo faʻamatalaina e maualalo ifo, ae le o le faʻamalosia o le faitau faʻamalosi, ae o le solomuli - ma le tele o ni mataʻupu ma le mea e tasi o loʻo atagia i le fale faigaluega.

Ua ou faalogo i le pefu

Ua ou faalogo i le faatealoga o tusi i luga o fata - roats toe foi mai. O lenei metotia faʻatagaina e le mafai ona faia ni ata vaʻaia ma ogatasi lanu i totonu.

7 kapeneta i luga o le faapaologa

Faʻaaoga se paʻu mafanafana mo le faʻalauteleina o le avanoa o le avanoa o se tali lelei. Sa faaaoga mo lenei fale mautotogi.

Laulau laulau ma mafanafana nofoa & ...

O se laulau tele ma le mafanafana o le matou samoa o le a faia se fausaga talafeagai, ma tioata malu, e mafai foi ona faʻaaoga i se nife, mafai ona faʻaaogaina mo le teuina, ma mo le teuteuina.

8 Blorid Pa ma Specticur auiliiliga

I lenei fale mautotogi, sa toe mafai foi lea nofoaga a le Kapeneta i tupe faʻaalu o se fale le nofomau. Na faʻapea ona laʻititi, ae o le mafanafana ma le potu - naʻo le mea e manaʻomia mo galuega faʻapitoa. E ui lava i le mea moni o potu laiti e masani ai ona galue i lanu susulu, sa iai le tuusaunoaga. Pa - pogisa, meaafale - susulu, pei o auiliiliga.

O le taualuga na valivali i le lanu tutusa, m ...

O le tuʻuga lea na vali i le laʻau e tasi e pei o pa puipui e 'alo i le maualuga o le laʻau. E ala i le ala, talu ai o le potu e leai se faamalama, o le tafe ma sili atu le galueainaga o loʻo faʻauʻuina iinei.

Faitau atili