Toe lipea pu i Linoleum e te faia ia te oe lava: Fautuaga i le toe faaleleia ma se patch ma aunoa

Anonim

Matou te taʻuina e uiga i metotia eseese o le toe faaleleia linoleum, saili pe faʻafefea ona aloese mai le faʻaleagaina ma filifili le ie sili.

Toe lipea pu i Linoleum e te faia ia te oe lava: Fautuaga i le toe faaleleia ma se patch ma aunoa 5207_1

Toe lipea pu i Linoleum e te faia ia te oe lava: Fautuaga i le toe faaleleia ma se patch ma aunoa

Linoleum - o mea e matua malosi lava, ae i le malosi o le gaogao o mea, e mafai foi ona faaleagaina. E tupu lava ile taimi e le mafai ai ona toe faʻaleleia: I le faʻagasologa o le toe faaleleia, ma le faʻatulagaina o meafale fou pe ona o mea sese na faia i taimi o styling. O le isi taimi masani ona le saʻo le inisiua. O le a oʻo lea o le a matou taʻu mai le auala e tapunia ai se pu i Linoleum ma puipuia lona foliga.

Uma e uiga i le faʻasaʻoina o pu i le linosum ma le puipuia o lenei faʻafitauli

Toe faaleleia e aunoa ma patchwork
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a se faʻapitoa faʻapitoa
  • Ma le kelu
  • Faatasi ai ma le fesoasoani o le bitchul bcotch

Faʻafefea ona faʻalelei se faʻafitauli o le patch

Puipuia o le faaleagaina

Tulaga mo le filifiliga o le malosi o linoleum

Faʻafefea ona toe faʻaleleia e aunoa ma le patchwork

Faatasi ai ma le fesoasoani a se faʻapitoa faʻapitoa

Curls, scratches poʻo ni pu laiti o le mea e faʻapipiʻi ai: E mafai ona toe faʻaleleia le faʻaaogaina o se masklanie. O loʻo faʻamatuʻu i se foliga o se pala po o le penitala ma faʻatau atu i toetoe o faleoloa taʻitasi. A le mafai ona faʻatau, e le manaʻomia le faʻateʻa: Se tala e faigofie lava ona fai oe lava. E manaʻomia lenei mea e pei o Rosini, o le suauʻu Castro, valivali puaa, faʻapea foi ma le ava malosi.

Muamua, liusuavai le laina rosan: tuu i totonu o se polesinin bowl, o le mea lea e muamua faapipiiina o vaipuna i luga o pou. O le taimi lava e liusuavai ai le mea, aveese ipu i le vai mafanafana ma faamafanafana ai. A o le rosin e le toe pisa, faaopoopo le 100 g o le caster ma 150 g o le telē i ai.

O PICE, o loʻo gaosia i le ituaiga o le paʻu o se faʻaopopoina o se faʻaopopo i vali ma eseese mea, e manaʻomia le filifili muamua. I le taimi lava e tasi e manaʻomia le manatua ina ua maeʻa faʻamamaina, o le fale o le fale o le a mamana.

Fefiloi uma vaega e tolu, ona tuu lea o le vete. A matutuina, filogia le toe faafou i luga ma pepa e tele-kati. E pei ona e vaʻai, tusa lava pe le talafeagai le tau, o le faʻamatala o le a faʻamatala o le a le faigata tele. O le a aofia ai, o le a e malamalama i le vave tapunia le pu i le linoum aunoa ma se pa puipui.

Toe lipea pu i Linoleum e te faia ia te oe lava: Fautuaga i le toe faaleleia ma se patch ma aunoa 5207_3

  • Auala e faʻasaʻo ai le BURNERS i Linoleum: 3 Auala Faʻaoga

Ma le kelu

E le lava le aveeseina o fale o mea leaga i le faiga o mea manaʻomia poʻo ni tipi. Afai o le faʻafitauli o se mea e tetee ai "gagana", ona o lea, muamua, mama uma, faamama le faʻavae mai le palapala ma le efuefu. Ona sasaa lea o le pu ma se manifinifi vaega o le fola i totonu o le foloa. E mafai ona avea ma Universal Pva Glue, Silkone Sealant poʻo fao o le vai.

Toe lipea pu i Linoleum e te faia ia te oe lava: Fautuaga i le toe faaleleia ma se patch ma aunoa 5207_5

Fetaomi le vaega vaeluaina ma se vaipuna ma soʻo se mamafa, ma soʻoga o loʻo faia ma le malulu o le tatou augani, faʻataʻitaʻiga, o Khomolol. Ina ua uma ona mago, o le a toe maua e le tapoleni lona foliga muamua.

Faatasi ai ma le fesoasoani o le bitchul bcotch

O lenei metotia o le a fetaui pe a fai o le taupulega na maua i le junction poʻo se umi o le taimi na maua ai.

Aioi i itu eseese o le pito. Tatalaina faavae o se sipela. Faapipii se tagata muamua i luga o le faamama luga ma tuu le matutu.

Ina ia mautinoa o le faʻavae o le matutu, tatou vaʻai mai i le keli ma le lipine o le umi manaʻomia ma le alu i totonu o le va. Aveese le ata puipuia mai lona itu i fafo, pe a uma latou te matua fiafia i le scotch renovated pito o mea. Faʻaaogaina le paʻu paʻu, lamolemole le uia ina ia le mafai ona maitauina.

Afai e leʻi sau faatasi le pito i luga ma le tele o millimeters, faʻatumu le aut ma le malulu o le toto. Ia vaʻai nei e toetoe lava a le mafai.

  • O le a le mea e lafo ai le lanumeamata ma linoleum ina ia aua neʻi faʻaleagaina le taina

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se pu i se pato linoleum

Ia, afai o le taʻoto o loʻo i ai o loʻo i ai ni fasi le aoga: o le sili ona matagofie patchwork. Ae faʻafefea ona faʻapipiʻiina le steated tapoleni pe a fai o mea uma na faʻaalu? I lea tulaga, aveese le POLnn o le Pesenā, lea na i lalo. Afai o le faʻaleagaina e matua tele e le lava lea, e tatau ona e alu i le faleoloa, fai le suʻega o le manaʻomia o le lanu o le tagata faʻatau.

Toe lipea pu i Linoleum e te faia ia te oe lava: Fautuaga i le toe faaleleia ma se patch ma aunoa 5207_7

O lea, agai i le toe faaleleia. Ave se tamai fasi pepa ma le fesoasoani a seleulu, ia avea ma mea faitino i le ituaiga o se tafatolu pe sikuea o le tutusa tutusa. Tuu i luga o le areto adpi o le tauina.

Na faaauupegaina i le maʻei ma le maʻaina o naifi, o le tipiina o le patch i luga o le lapisi o le pepa malo, a ua fai sina sili atu nai lo le fiafia ia te ia lava. Maua se fasi vaega lua-itu faʻapipiʻi i lona pito i tua ma loka tuusaʻo i luga o le pu.

Toe fai le lino. O lenei e tatau ona e tipiina ina ia pasi le mea faigaluega i le lua vaega o mea: i le taimi lava e tasi e ala i se patch, ma i luga o le faafitauli o le faafitauli. O le iʻuga, o sea pole e tatau ona liliu ese, e mautinoa lava nofo lelei i totonu o le toʻalua. Fufulu le faavae mai le pefu, faaaoga pva kelu i luga ma pipii i luga o le foloa tipi-ese.

Ma o soʻoga e leʻi vaʻaia, tautau i luga ma se naifi. E tumau pea le faamau i le malulu ma le malulu Soloi i luga o se fulufulu fulufulu.

O le vitio faʻaali atu 33 eseese le foia o se faʻafitauli nai lo le tapunia o le pu i le linouum i luga o le fola.

Puipuia o le faaleagaina

E faigofie lava ona puipuia nai lo le faʻasaʻoina: faʻaaogaina Linoleum, taumafai e aua neʻi e faʻaalia e utaina mo le mea e le o fuafuaina.

Aveesea o le sologa lelei

O lenei faaletonu e le faʻaleagaina, 'a faʻapea e le malaia i le taimi, o le a mautinoa le pu e foliga poʻo, a itiiti mai, ma le itiiti ifo. Mo se faʻataʻitaʻiga, e maua mai e se tasi se "foʻi" o aao o le stafa, faʻatasi ai ma totonu o le potu, ma i le faʻaiuga, o le a solia e le tapoleni.

Muamua lava, aveese uma le fiva. Taumafai e toso le tale ina ia vavaeeseina le fulafula. Afai e te faʻaloaloa atili i se isi itu, tipi pito ma taumafai e faʻapipiʻi le mea. O le taimi lava e alu ai le "galu" i le nofoaga o le mea sa i ai, nonoa le oloa i le fola, ona loka lea o le iva.

O lea, e faigofie ona aveese le tamaʻi fulu, lea na mafua ai ona le saʻo le mou. Afai e foliga mai o fula i le mea moni o le uunaiga o le na o le taʻotoga na o le faʻaloaloa atu, e alagatatau ona gaoioi ese.

Faʻaititia le ogatotonu o le palu ma le mafiafia o nila poʻo se tasi, faʻamatuʻu le ea ma faʻamama le faʻafitauli avanoa. Ae o le a oʻo i le taimi lava lea, e oʻo mai i le tele o mea e tele na paʻu vavae ese e tatau ona aveʻesea ina ia mauaina le faʻaaliga muamua.

Toe lipea pu i Linoleum e te faia ia te oe lava: Fautuaga i le toe faaleleia ma se patch ma aunoa 5207_8

Faʻaaogaina le Blade poʻo le Mauga o naifi, fai se maʻi, tipi i lalo tele ma toe alu pito. Afai latou te o mai faʻatasi e aunoa ma se fula, ua foʻia le fesili.

Faatumu le Seam ma le suavai fao poʻo le pā ma curk o pito i le malulu o le toto. Tuu le au lolomi i luga (mo se faʻataʻitaʻiga, o se tusi mai le Dumbbells) ma faʻatali seʻia mago lelei mea uma.

  • Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala

Faagaioiga talafeagai

Ina ia aua neʻi e mafaufau, nai lo le aveina o se pu i Linileo i le fale, mulimuli i fautuaga o loʻo lisiina.

  • Aua le alu i le tafeaga i luga o mulivae. Mafaufau i le tulaga: Alu e alu ese mai le fale, le ona le tagata o le fale mautotogi, o loʻo fai ai le tapuni o le telefoni, faʻafuaseʻi ona ou galo le telefoni. Ua e le toe manaʻo e 'ai, o lea e toe foʻi mai ai i le potu i le maualuga maualuga. O mulivae e faigofie ona aofia ai i totonu o le vaivai polyman vaega, o le tuua o ni mea, ma o nisi taimi pu laiti.
  • Felelei lemu le meafale. O vae ma le creak o loʻo faʻamama ai le fola, o le iʻuga, o se lapoʻa umi e aliali mai i luga. Afai e aunoa ma le toe tuʻufaʻatasia, aua le faia, ufiufi ni lagona lagona poʻo le faʻapipiʻi faʻapitoa. O le ala lea, o se auala lelei lea e aloese ai mai nifo e foliga pe a fai o le kapeneta ma sofa i se taimi lava e tasi.
  • Aua le galue ma mea faigaluega i luga o le lavalava fola. Toatele o tatou e fiafia e galulue ma ou lima faʻaaogaina se isi mea faigaluega. Peitaʻi, o le liliu o le potumoe poʻo le potu malolo i le fale faigaluega e le o le sili ona lelei manatu. E aoga tele le mea sese, ma i luga o le fola ua uma ona tu i luga o le 'aisa pe fai le uʻamea.
  • Faaeteete i afitusi ma malala. O le tapaa e matua faʻavavevave mai le fesoʻotaiga ma sikaletifu ma sikaletifulu poʻo le koale, ua paʻu i fafo o le maaokah. Ioe, o le koale e sili ona matautia: ona o iai, e ono le naʻo se pa uliuli, peitaʻi o le pu lapoa, e le taua ai le lamatiaga o afi.
  • Aua le faʻaaogaina le ie i luga o le le tutusa faʻavae. Maualuga-tulaga lelei o le mea e aofia ai le i ai o le i ai o le matua maualuga maualuga. A iai ni fasi poʻo le maualuga o eseesega, a o le i uma ai le maeʻa o le ii, aveese le faaletonu. A leai, i nei nofoaga, o le a vave tele atu, ma ua fiafia ai faatasi pu.

Toe lipea pu i Linoleum e te faia ia te oe lava: Fautuaga i le toe faaleleia ma se patch ma aunoa 5207_10

  • Faʻafefea ona faʻamamaina le Linoleum mai le palapala o le palapala: O se aotelega o le aoga meafaigaluega ma metotia

Tulaga mo le filifiliga o le malosi o linoleum

Afai e te manaʻo e mauaina se oloa faʻatuatuaina moni e le tumau le tasi le luasefulu tausaga, pe a faʻatau, faʻaeteete, faʻaeteete i le lua tulaga.

Tulaga tetee

Ina ia malamalama po o le a le tele o le tauemuga e tetee atu ai i Aperaamo, faʻailoga faʻapitoa i foliga o numera, faʻailoaina o le vasega o loʻo iai. O lea, mo le potumoe ma le kapeneta o le a fetaui ma le vasega 21 vasega. Mo se potu poʻo se potu malolo o le fanau, o loʻo sologa lelei le uta i luga o le fola (o tamaiti e tamoe, e amata ona maua malo) e maua ai se vasega 22 vasega. Ma mo le ala savali, lea e le naa le tino, o ē na nofoia ma le solia, ae o tagata foʻi na o tagata asiasi o Sau atu mo i i latou o le a latou manaʻomia le vasega 23.

O se mea se mea e 'a leai o nofoaga ma nofoaga tuʻumau, ae o fale lautele. E mafai ona avea ma aʻoga, ofisa tutotonu poʻo isi faʻalapotopotoga o loʻo iai pea le toʻatele o tagata. Mo latou, o mea o le vasega faapisinisi ua manaʻomia - 32-34.

Afai o taimi uma o ona o sau i lou fale, tuaoi, ma le umukuka o loʻo fautuaina ai e faʻatino se pasta o le atunuʻu 31-32. Ma afai foi e iai foʻi se aiga tele, o lona uiga e sili atu le faia o se faʻataʻitaʻiga ma le magelia 33. Matou te mautinoa e le sese.

Toe lipea pu i Linoleum e te faia ia te oe lava: Fautuaga i le toe faaleleia ma se patch ma aunoa 5207_12

O le faavae

O le malosi o le oloa, e faʻalagolago foi ile faʻavae lea, faʻaaogaina poʻo ai na tuʻuina atu. Faʻailoga na faia i luga o le tulaga o lagona poʻo le faʻailoga, mafanafana ma masani. Ae, o le leaga, e le oi ai le maualuga o latou malosi. Tele mea e teu ai linoleum mai polyester po o polyvinyl chloride (pvc). Peitaʻi, o se tagata paluvaivai mapesai o se tagata o loʻo avea ma se fesoʻotaʻiga fefiloi lea, lea e ulufale uma ai nei vaega: ma le PVC, ma le polesi.

Faitau atili