5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan

Anonim

Matou te faʻailoa ia latou taʻitaʻia e le fausiaina o Suetena, poʻo le Ofisa o Suʻega;

5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan 5216_1

5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan

O le faʻaititia o le faʻataʻitaʻiga, sili atu le maualuga o le aoga ma sitaili mamanu - scandinavian style e aulelei ma totonu o le fale, ma fafo. Tamai fale sili ona lelei o loʻo i ai le tele o sone eseese ma galuega e le masani ai ma soʻoga ma soʻo se mea. Matou te faamatalaina po oa mataupu faavae e tatau ona tausisi i le fausiaina, afai e te manaʻo e maua se fale i Scandinavia.

1 Payruramic Windows

O le a sou manatu o a faamalama i totonu o le fola e pei o le itu i matu uma? O le manatu e le gata i totonu o le manatu o le asthetic, e ui lava e matua matagofie lenei. Afai na e faʻaogaina se faʻamalama i le itu i saute o le fale, e sili atu le mafanafana o le potu i luga, ma o le a tumau ai foʻi le moli umi.

5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan 5216_3

  • 5 mea e tatau ona iloa e tagata uma o ai e fia fausia se fale

2 Taua

I le avea ai ma tulafono, e fausia e Scaninavins o latou fale mai le laau i le motu o le Etosoga eseese: o se laupapa, ogalaau, tusi ogalaau. O le a se isi mea e mafai ona faʻaaogaina i le faigata o le tau e avea ma eco-faauo, matagofie ma faʻatuatuaina? Mo se faʻataʻitaʻiga, o poloka Paaga. Latou te le fefefe i le susu ma le maualalo o le vevela, o le vevela o le susu ma taofi le microclite o le potu i le tulaga mafanafana. E mafai ona e tuufaatasia ia te le masani ai ma laupapa. Afai o le foloa muamua o loʻo faia i luga o pou, o le a vave ona nofo lelei ma e le malulu e ola i le tausaga atoa - o mea e sili ona lelei o le tau o le taumalulu ma e le vevela tele i le taumafanafana. O le fogafale lona lua e mafai ona faʻaaogaina i le taumafanafana. I le auala, o lenei metotia o le fausiaina faasaoina o lapisi i luga o le tele e mafai ai, siitia i se saogalemu saogalemu mai le eleele susu.

5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan 5216_5

3 taumatau

Afai e te alu i totonu o le Scand-House, o le a e vaʻai i le masani i foliga o le potu - sikuea ma faʻatagata. Toetoe a leai se faigata o le tusiata mamanuina ma ituaiga. E na ona faamatala. O lenei pepa e sili ona susulu ma vevela masani - e ala i le passramic faamalama. Scandinavian fausia i le fale e selau tausaga, ma lalaga ma lapoa ua uma ona toe maua mai i le taimi ma le poto masani - o le sili atu o le khrushchev, pe a sau i le fale e tasi-faleoloa. I le avea ai ma tulafono, e leai se faʻataʻitaʻiga, o le faʻasaupao ona manatu i ai le aoga. E le gata i lea, e manaʻomia le faʻaaluina atili o le faʻaaluina o isi mea faʻaopopo mo le fiafia ma le inisiua o se "tagata Tambra", ma e matua leaga lea. O le umukuka ma le potu malolo e masani ona tuʻufaʻatasia i le tasi sone - avanoa avanoa sili atu ona sili atu ma le tamaoaiga i tulaga o le malosi punaoa. O le faletaele e masani ona e le mamao mai le umukuka - e faafaigofie paipa paipa.

5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan 5216_6
5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan 5216_7

5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan 5216_8

5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan 5216_9

4 lua taualuga

O le tau o le tau i le itu i matu, o le tele o le vave faia o le tausaga - o le tau na fesoasoani i foliga o Scandinavian fale. O le taualuga ua avea ma maualuga ma maua ai se fuata fua: E faigofie tele le tapenaina o le kiona ma vai e le teuina. E ui lava i le mea moni o lena ituaiga foliga foliga mai o le ate, o loʻo iai pea, o se tulafono, faʻatautaia le potumoe poʻo le tofi. Mo le taualuga o le taualuga, cereamomimini o taʻamilosaga e masani ona faʻaaogaina. E le tumau o ia - tautua e sili atu nai lo le 100 tausaga, eco-faauo, ma tumau tele. Pint, o se tulafono, filifili pele: E le o se tele o se isi itu pei o lea, toe aoga.

5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan 5216_10
5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan 5216_11

5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan 5216_12

5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan 5216_13

5 laconic scrades

Mai fafo o le fale e masani ona laina i le clappord, sivifo pe laupapa laupapa. O mea e fiafia iai e tuʻuina atu i mea masani a le siʻosiʻomaga. O lanu e faʻaaoga eseʻese: tele e masani ona o se neuram palette: pigee, efuefu, paʻepaʻe. O nisi taimi o le eletise poʻo le lanumoana o Gamut, ae o loʻo iai foʻi ni filifiliga ni manino, mo se faʻataʻitaʻiga, mumu ma le mugamu. Valivali, pei o se tulafono, mama ma e aunoa ma le mama. O nisi taimi mo le faʻatusatusaina, o le faʻamalama faʻavaʻa ma faitotoʻa vali i se isi lanu malamalama.

5 Mataupu Faavae o le Fausiaina o Fale i Scandinavan 5216_14

Faitau atili