Faʻafefea ona e faʻamili le pou pou mai le puaa

Anonim

Matou te tau atu i ituaiga o mea, gaoi filifiliga, filifili se faapapa, saunia le faʻavae ma ia faia le faʻapipiʻi o potu i luga o le taualuga.

Faʻafefea ona e faʻamili le pou pou mai le puaa 5237_1

Faʻafefea ona e faʻamili le pou pou mai le puaa

O le polystyrene o loʻo faʻateleina ai le faʻaaogaina o se faʻaumaina o le faʻauiga: E taugofie, e vave ona mofi. I se faʻaopopoga, ona o le faʻasāinaga o gaioiga, e faʻafiafiaina i latou le pisa ma pipiʻi. I le tusitusiga, o le a tatou faʻailoa pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le faʻauiga o le nonoa mai le 'au ma o latou foliga o lenei mea.

Uma e uiga i le stipking foma i luga o le taualuga

Ituaiga o Mea

Filifiliga mo le taoto

Ai Fesili Tauaga

  • Filifiliga o le glue
  • Fuafuaina o Mea
  • Filifilia o le Faavae

Galuega sauniuni

Faapipiiina faiga

Tifaga ituaiga

O Meaʻai na gaosia i ni ituaiga se tele, ma e tofu lava ma ia ana mea totino. O le iʻuga o le faʻamaeaina o galuega e faʻalagolago i le filifiliga o le tasi ituaiga poʻo isi ituaiga.

Otometi oloa

O lenei ituaiga oloa e faigofie ona iloga mai isi: o loʻo iai se fatu i totonu ma e leai se tauina e mafai ona puipuia mai le palapala ma le pefu. O le iʻuga, o loʻo vave ona palapala le faʻamalama ma toe foʻi atu ia i latou o le muamua felauaiga e matua faigata lava.

O le mafiafia o le 6-8 MM sa le faʻasaoina ai i latou mai le maʻamaʻa, ma pe a fai o le tipiina, lipine o totoe. Peitaʻi, o le Palaueleele uaea mo ni fua tele o nei, e ese mai, ona e le amata ona foliga palapala palapala i lea taimi, e mafai ona e vali. Faʻamalosi pepa faʻapipiʻi e le mafai ona taʻua o le sili sili ona lelei fofo, ae faʻatagaina oe e sefe lelei.

Faʻafefea ona e faʻamili le pou pou mai le puaa 5237_3

Expruded Foam Tules

O sea fesoʻotaʻiga o lamolemole ma le mapusaga, ma se igoa poʻo se ata vali foliga. O LE A LE A LE AOFAI MUAMUA O LE MUTUGA O LENEI ITUAIGA O LE MOMUME ESEESE E toetoe lava o soʻo se tagata faʻatau. E ui lava i le laititi mafiafia (2.5-3 MM), o le faaputuga e le o taʻuleagaina pe a tipiina ma e le maua ai le susu. I ona foliga foliga, e mafai ona faʻataʻitaʻi i le faʻatafunaina, fafie poʻo uamea foʻi. O oloa ma mea teuteu o loʻo mauaina, peitaʻi a faʻatau le faʻatau e tatau ona malamalama lelei pe a faʻapipiʻiina, e tele lava le tuʻufaʻatasia.

Faʻafefea ona e faʻamili le pou pou mai le puaa 5237_4

O le tui i totonu o le tui

O le tisipenisione matagaluega o lenei ituaiga e aofia ai le aʻafiaga i luga o le vevela maualuga o le faʻasaʻo, lea ona o loʻo mafua ai lea o le mea moni maua ai le malosi sili ona lelei. O papatusi na faia i lenei auala e masani lava ona tupu tele ai se auala tele. E le o se mea e ofo ai e masani ona latou le mautonu i le taugata a le stucco. O la latou lamolemole, lamolemole luga e mama atoatoa ma e le faʻatagaina le pefu e ulufale ai. O le iʻuga, e faʻatumauina ai oloa i le tele o tausaga. O le iniseti futu o le ato mama e i ai le malamalama malosi. Mo lenei mafuaʻaga, e masani ona faʻaaogaina pe a faʻapipiʻiina le mauga o le ogalaau faʻatasi ma le faʻaulu i totonu.

Faʻafefea ona e faʻamili le pou pou mai le puaa 5237_5

Filifiliga mo le taoto

Pei o se tulafono, o le alafua o loʻo tuʻuina atu i se tasi o auala e lua: lamolemole laina, o se polokalame masani, poʻo le ata.

  • Laina lamolemole. O loʻo amata mai ai le au faʻasalalau o loʻo faʻaaogaina i le faʻaaogaina o le muamua fa fafie, o loʻo tuu i se auala faapena e ogatasi ai lo latou feteʻenaʻiga i le ogatotonu o le taualuga. O loʻo totoe o laina o loʻo totoe i laina lautele o faʻailoga, na faʻasolosolo lemu ona alu ese mai le ogatotonu i puipui. Faafetai i sea faataatiaga, o laupepa o laina ogaoga, tusa lava pe latou te siakiina, o le a latou tutusa tutusa.
  • O le metotia o le tele o le ata tifaga e sili atu faigata. E manaʻomia le saʻo ma auiliili faʻailoga ma taimi uma e tele se taimi. Faatasi ai ma le manoa mo le faʻapipiʻiina o le puʻeina, o le tele o mea o loʻo alu i luga o le tipiina, o lea o le fumū i lenei mataupu e tatau ona faʻatauina ma se laina. I le isi itu, o le taotoga o le rhombus, e mafai ai ona e nana ni mea faʻalenatura o puipui ma tulimanu ma faʻatupu ai se fofo i totonu. E masani lava, o le pipii i lenei auala e amata mai i le ogatotonu, eo ai i pa i luga o laina o loka o lork. I potu laiti i potu laiti, faapipiiina i nisi taimi e taitai mai le tulimanu. O le vaega muamua o loʻo tipi le afa o le afa ma faʻapipiʻi i le tulimanu. Ona faʻatumauina lea o le laʻau atoa, tasi ma isi ile faʻafeagai puipui, aʻapa i lena, o mea mea ua toe tipi. A uma lena, ae o loo alu agai i le isi laina.

Faʻafefea ona e faʻamili le pou pou mai le puaa 5237_6

O fesili taua aʻo leʻi faʻapipiʻi

Faʻafefea ona e faʻamili le pou pou mai le puaa

I tuʻufaʻatasiga, o loʻo vavaeʻese ai le taualuga i le polystyrey aream, aua e te faʻaseseina foʻi manaʻoga faigata. Ae peitai, o nisi meatotino o loʻo manaʻomia pea ona tatou mataala faʻapitoa. Muamua lava, o le kulimi e tatau ona vave puʻeina, auā mo se taimi umi e te faʻamau ai lima i luga o lou ulu le mautonu. Ma, o mea moni, e taua tele lava, o le mafuaaga e fetaui lelei ma polysstyrey. A leai, o le laua a le fesoʻotaʻiga ma le puipui o le a faʻamatalaina, lea o le a oʻo ai i le faʻaumatiaina o le tafana.

O le a le kelu mo le ogatotonu o le ogaumu mai le fumm fetaui e sili ona lelei? O se tasi o le sili ona lauiloa o le "taimi-faʻapipiʻi." O lona tau e faigata ona faʻailo maualalo, ae o iina e vave ai ma toe fetaui i papatusi i soʻo se mea faʻavae. I le taimi lava e tasi, ua i ai le malae faitaili i le afa minute le fetuunai le tulaga o le laulau i luga o le taualuga, pe a tatau ai. E mafai ona e faʻaogaina le kulimi e ala i le faʻapipiʻiina o le fana poʻo le faʻatau e ala i le faʻatauina o le tuʻufaʻatasiga i le afifi i le ituaiga o le paipa.

E le leaga ma glue "Elsettasi", o le mea moni, e lautele, ma e mafai e galue e le gata i falaoa, a o tutusa ma fafie, sima. Ina ua faamago, o le tufuga ua fausia ai se ofuvae ola mama. E moni, e umi lona mamao i le taimi na tupu nai lo le "taimi".

Faʻaaoga foi e faʻaaoga ai le pva ma "Bauslalat". O nei tuʻufaʻatasiga e manaʻomia tele, ae tele na faʻaaluina, ona e le tatau ona faʻaaoga e le gata i luga o le fola, ae faʻapea foi i le taualuga. Faʻaogaina i latou, e le tatau ona galo lo tatou faʻamago.

A faʻatau mai le mea e faʻatau ai le ata, mafaufau o le a avea ma 18-19 ml i le sikuea mita.

Faʻafefea ona e faʻamili le pou pou mai le puaa 5237_7

  • Faʻafefea ona glue fum i eseʻese luga

Faʻafefea ona fuafua le aofaʻi o mea

Fuafua le numera o pepa e faigofie: Mo lenei, o le ogatotonu e tatau ona vaeluaina i le tasi vaega eria. Faapea o loʻo matou talanoa e uiga i se potu o le 20 sikuea mita. m. Matou te iloa o le itu o le vaega o le pauna o le foma - 0.25 m (50x50 cm). O le mea lea: 20 e manaʻomia le vaeluaina 0.25, tatou maua le 80 PCs. Ae ui i lea, o se vaega o mea o le a amata i le tipiina, o lea e tatau ai ona ave ma se tupe faʻaalu: faʻaopopo le 10% i le faʻaiuga o le iʻuga ma maua le 88s. Ae afai o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻauma le faʻasolo, o le faʻasoa e tatau ona sili atu, pe a ma le 20%. O le iʻuga, o le a liua le 96 pcs.

O a mea e mafai ona maua ai mea

O laupapa na faia o le polystyrene osam - United Coating. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faia se laa mai soʻo se mea, avea ma sima, faka, poʻo le nofoaga sima. Mo lenei mafuaʻaga, o le fesili o le mea e mafai ona faʻapipiʻiina i le kuka i le tinoi ma le faigata, e le tatau ona aliaʻeina. O le tuusaunoaga ua na o le porm: O le a le taofia. Ma le faʻaeteete, e manaʻomia le faʻasino i alaʻu o loʻo ufiufi i Lime: Afai na faia mea ua leva, e sili atu le ono lamatia.

Afai e manino tele le fumm, e le mafai ona faasusuluina e le mimilo i le mafuli ese, a leai e ala mai ai pisia ma toega. I le mataupu lea, e manaʻomia muamua le faʻaaogaina o se vaega o le vai-leai se vali.

  • Faʻafefea ona sasa le taualuga ma ou lava lima: o le faʻagasologa atoa e mai le tapenaga aʻo leʻi alu ese

Galuega sauniuni

Teena le ipu

Ia amata i le, suʻesuʻe ma le totoʻa le komiti ma faʻatusatusa i le tasi ma le isi: o nisi taimi e iai ni laupepa o loʻo iai eseese ituaiga. Ile faʻagasologa o le galuega, e le mafai ona maitauina lenei mea, ae e oʻo mai o lona matua sese o lona uiga. O le iʻuga, o le ata e le tutusa ma le faʻamamaina o le ogalaau i se mea, ae i se mea o le a lapoʻa ma leaga. O lea o le toe faʻapipiʻiina o le a tolopoina e le toe tolopoina.

Sauniuniga o le Faavae

A o leʻi ta le asoa, e tatau ai i le tapenaina ma le faaeteete le faʻavae - e aveese ai le taualuga mai le taualuga. Ua faigofie ona fufulu lime ma le susu susu. Ina ia aveese le vai-saoloto poʻo le puipui, o le a e manaʻomia le mousteed i totonu o le vai ma se ray toso ma se lautele spalala.

Ma o luga e tatau ona gaosia e se aftimetritic, a le o le tausaga e tulai ai i luga. Laititi lapoʻa i le ala o le taualuga o le sioa lea o loʻo iai ni pusa e le faʻalavelave ai, ae sili atu ogaoga faʻaletagata lava e tatau lava ona faʻateʻaina e le faʻaaogaina o le shplan. A maeʻa le tulaga, o le faʻavae e tatau ona faʻaaogaina i le Primer.

Faʻafefea ona e faʻamili le pou pou mai le puaa 5237_10

Faailoga

Muamua maua le ogatotonu o le taualuga. Mo lenei, e lua alavai masani laina laina i le va o tulimanu. O le tulaga o latou feololo - ma o loʻo i ai se nofoaga manaʻomia.

Ae ua talitonu lava o se siama iinei, peitaʻi o le faʻataʻitaʻi, e masani ona avea i lenei mea: O loʻo iai le Changelier Houccaby, ma e le mafai ona pasi atu i le Geomepero. Ia, afai e alu le matau e i ai i le gagana o laina e lua, a leai o le a iai se mea taua i le feagai ai.

A maeʻa ona faʻasino le vaeluaga o le ata, lua sili atu tulaga tutusa e tatau ona faʻatinoina, o le a fesoʻotai ma le tasi le isi i itu taumatau. O le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le moli o le lamepa e tatau ona faʻaalia e se lio.

Afai o le diagonal gatete o lo o manatu, o le faʻailoga ua faia eseʻese. Muamua tufaina laina e lua i itu taumatau, faʻafesoʻotaʻi le ogatotonu o puipui. Le isi, mai le tulaga o latou vaeluaga, o le diagonal vaega o loʻo faia, o loʻo vaevaeina e le faʻatonutonuina e ala i le tuʻufaʻatasia e le afa. Ma mai le pa i le pa e leʻi tusia laina tutusa i nei vaega.

Faapipiiina

O lea, amata loa le faʻapipiʻiina. I le pito i tua o le kulupu i le tulaga atoa ma i le ogatotonu, faasino le kuli a le kuli. O le siakiina ma le faʻailoga, faʻaaoga lemu le pepa i le faʻataaa o le taualuga ma, ia mautinoa o le mea tonu o loʻo taoto ai o Ia, ma faʻapipiʻi i Ona aao.

O le tautala i pito o le sili atu o le Spiplus Glue vave aveese le mama o le hag po o le amoina. Ona matou ave lea o le isi laupepa ma taumafai i luga o lona jack i le pa o le toto. Afai tatou te vaʻai atu o loʻo aliali mai o le itupatu, matou te faʻaputu ai le kulimi i luga o le fola ma fuli i le taualuga. A manaʻomia, ua fuafuaina e suesue i nisi auiliiliga pe faʻafefea ona faʻaputuputu le mafiafia o le pito o le foe, tilotilo i lenei vitio.

Latalata i puipui pe a faʻataʻapeʻape meaʻai, o le faʻasologa o nisi taimi e fausia, o le a le lava foliga e le talafeagai ai le faʻalelei. O nei nofoaga o le a sili atu le lelei pe a fai e te matanaina i latou ma acrylic nelant. O le faʻavae e tasi e manaʻomia ona o le i le va o le laupapa.

O le feagai ma le Tylymer Dric ata e fautuaina e vali ma le vai poʻo le acrylic vali: o le a puipuia le faʻauma mai le efuefu ma faʻalautele lana tautua.

Faitau atili