5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese

Anonim

A maeʻa ona avea tagata ma tagata maʻi o tagata tomai faʻapitoa, o le faʻaaogaina o symmetry ma isi metotia o le a fesoasoani faia se matagofie totonu, ae naʻo pe a faʻauiga saʻo. O a tatou tusitusiga o le a fesoasoani e le faia ni mea sese.

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_1

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese

1 30 suesuega

Ile foafoaga o totonu, 30 o se sili atu tele. O Le Tele Oe Oe A TA NA PUEINA OE I LE TATALAINA KSININGING, blogs ma ata, aemaise lava mafaufau pe faʻapefea ona e vaʻai i lou lava fale. O LE MEA LELEI LENEI O LE TALI O LE TALI O LE AGAGA AʻOAʻOGA E MAFAUFAU LELEI MA IA MAUA I LE A I ai tagata ma o latou manaʻoga ma foliga. O le mea lea, e le mafai ona na ona ave ma kopi le ata e te fiafia i ai i le sili ona alualu i luma. Aoina le tufatufaina o galuega ona e te fiafia tele iai ma auiliiliina. Tusi i lalo ia mea patino na e faamanuiaina ma o le a se masani masani a lea e pei o le faamalama o le potu e tatau ona masani ai.

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_3
5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_4

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_5

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_6

  • 5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu

2 lanu filifiliga

Ina ia maeʻa le potu e vaʻai lelei ma maeʻa, e tatau ona e filifili se tasi lanu o le a avea ma autu ma o le a avea ma le 60% o le avanoa vaʻaia. I le taimi lava e tasi, e taua e aua le aveina i ai ma aua le faʻagalo e uiga i le faʻaoʻoloto ma le eseese o lanu, aua e sili atu le lavelave o le monochrome stage ma manaʻomia sili atu. E le mafai ona maua se mea e le maua ai se ata ma le le fiafia.

Afai e te filifili pea ia Monochrome Intorior, ia gauai tele i le tusitusiga - o le a latou faia mea loloto ma manaia, faia e saili uma auiliiliga. O kapeti na o mai ma le faaputuga umi e o mai i le laveaʻiina, laupapa meafale ma fola, tamaitusi mai ituaiga eseese o ie.

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_8
5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_9
5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_10

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_11

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_12

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_13

  • 5 auala i totonu o le a faʻaleleia atili ai le siosiomaga i le aiga

3 Vale Mai le Sini o Vaa

Ina ia mafai ona fai se tamai potu teisi, e mafai ona e faʻaogaina se faʻafeiloaʻiga faigofie - piki le lapisi lapisi i le lanu o puipui. Ona vaʻaia ai lea o le a latou tuʻufaʻatasia sina taimi ma o le a tuʻuina atu ai se lagona o le mumu. I le taimi lea, e faigofie ai le avetaʻavale ma amata pikiina uma meafale o le lanu tutusa pei o puipui. Ae paga lea, o le aafiaga o sea vaifofo o le a tuʻusaloina, o le potu o le a amata ona vaʻavaʻai i le monolithic mamafa iunite. O le mea lea, e sili atu le nofo i luga o le tasi pe lua mataupu. Faʻataʻitaʻiga, i le umukuka o loʻo latalata i ulutala e latalata i le valivali i pa, ma o nofoaga faʻatasi ma le au faʻaleagaina ua mafai ona faʻasaina. I le potumoe, faʻatapulaʻaina le ofu o le fale, ma i le potu malolo - o se potu tusi ma se sofa.

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_15
5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_16

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_17

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_18

  • 5 Matagofie auala i totonu, mai lea o le le mautonu

4 faia symmetry

O loʻo i totonu o le symmetry o loʻo iai nei o loʻo iai e le tagata o se tagata lelei ma manaia avanoa. Ae e le manaʻomia le taumafai e ausia se faʻailoga sili. E taua le amanaia foliga o le potu, o le ulufale i ai. E fuafua lava i nei tapulaʻa pe faʻapefea ona pasi le laina o laina o le symmetry.

Tutu i le faitotoʻa, vaʻai saʻo i ou luma. O le itu o lau vaʻai ma o le laina lea o loʻo iai mea o loʻo iai. E ese mai i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sofa o le a pa'ū i le itu tauagavale, ma le vaega taumatau o nofoa poʻo se tusi fatu. Oe le mafai ona tago atu i meaafale, ae ia faʻatulaga faʻavasega ata i luga o puipui poʻo ni maʻa lelei.

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_20
5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_21
5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_22

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_23

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_24

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_25

  • Teuteuina o le potu malolo o se mamanu: 5 avanoa e faigofie ona e toe faia

5 Mulimuli i le Trendam

O le aʻoaʻoga uiga ese o eseese vine mo togafiti ma i latou na na ona amata totoa i lenei autu. Filifilia auala talafeagai mo lona i totonu, e tatau ona e muamua na folau uma au talosaga ma mea e nonofo ai nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le har hack poʻo se tamai umukuka i totonu o le umukuka e mafai ona manaia tele i blogs ma mekasini, ae e faigata ona taumafai e faʻafefeteina ma faʻalavelave i le potu. Poʻo se 'olo faʻamalosi ae le o le talieleele i le umukuka: O lenei metotia foliga foliga manaia ma sili atu, e mafai ona e tusia au meaʻai sili ona e fiafia iai. Ae i le faʻataʻitaʻi e le fetaui lelei le toso mai ona o le nofoaga, ae a o le mea lava, e ao ona faʻatafunaina le gaʻo mai le gaʻo ma luga.

O lea la, e manaʻomia le faʻaaogaina e aunoa ma ni mea laiti e foliga mai, tago loa i tagata uma ma suia foi, ae o taʻiala tele ma mea tetele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ala i luga o le siosiomaga faauo o se vavaeʻese lapisi lapisi lapisi, mea masani ma se faigofie le alu ese atu o le a le sau i fafo atu o le tele o tausaga.

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_27
5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_28
5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_29

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_30

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_31

5 Faʻafanua Faʻafanua Aʻoaʻoga E masani ona faʻaaoga sese 5243_32

  • Moni scand: 5 auala i totonu na faʻaaogaina e tagata nonofo o Finelani

Faitau atili