Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima

Anonim

Matou te taʻuina e uiga i ituaiga fausaga, filifiliga filifilia o mea ma tuʻuina atu faʻatonuga mo le fausia o se pa puipui mai se laʻau.

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_1

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima

E mafai ona faʻapipiʻi le pa o le pa i ou lava lima i totonu o se fale tumaʻoti ma le masani ai taulaga. E masani ona tuu i le umukuka po o le potu malolo. O le mamanu o se galuega o loʻo umiaina se kapoti tele ma fata, poʻo se fesoasoani e tuua le avanoa i le pito i lalo. O fofo i totonu o le fale e tatau ona 'eseʻese puʻupuʻu ma faigofie. O tulaga autu ia e faʻatino ai le poloketi. O le Wort Binlet Plate e mafai ona toe faʻaleleia se tele o avega o le tele o selau kilokalama, o lea e taua tele tapulaʻa. E masani ona latou liliu atu i se tulaga faʻapitoa na faʻapipiʻi ai tulaga faʻapitoa. O le tapulaʻa maualuga o le mamafa ua fuafuaina e faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa. E i ai le mama o faʻataʻitaʻiga lea e le manaʻomia ai lenei mea. O le a tatou vaavaai atu ia i latou i auiliiliga.

E uiga uma pe faʻafefea ona faia se pa

Ituaiga o Fuafuaga

Sili ona lelei

Filifiliga o mea

Laasaga-i-Laʻasaga Faʻatonuga mo le laupapa laupapa

  • Mea talafeagai
  • Fonotaga o le Aamosa
  • Faapipiiina o se pusa o le folauga poloka
  • Faapipiiina o laulau pito i luga

Faia o se transformer hack

Bar Rack Matutitu Filifiliga Filifiliga

Oʻomia o fale tumaʻoti ma fale maualuluga o fale e faʻatapulaʻaina ai le mangin o le saogalemu. Aua le faʻatauvaʻa ma le faʻaaluina le taimi i fua o latou o loʻo tauaveina lo latou malosi gafatia, e sili atu le faʻapipiʻiina o le faʻataʻitaʻiga ma se malamalama mataupu. Fai se pito i lalo i le ituaiga o le sima sili atu sima monolithic podium po o piliki puipui e le o se mea taua. Ina ia fausia se faʻailoga, e sili atu le faigofie ona faʻaaoga se alminisum sloud, ufiufi i le laupepa. O le a e onosaia soʻo avega i le taimi o faʻagaioia ma tusa ai ma le mamafa o le faauma i maa faalenatura.

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_3

A e suʻesuʻe ma le totoʻa le ata, e faigofie ona vaʻai i faʻafitauli faʻapitoa e masani ona taʻua. E tupu lenei mea e tusa lava po o a latou sitaili. O nisi masani filifiliga mo fausaga e talafeagai mo maota, lofts ma masani fale e mafai ona iloga.

Ituaiga o pa tu

  • Asdy Shelf - O le vaega o le vaega o loʻo faʻapipiʻi i le puipui ma se itu umi. A faʻapea o loʻo taulaʻi le umukuka a le umukuka i luga, ona faʻamafanafana lea o latou. Lalo o le a fetaui lelei o le a le mafai ona faʻalavelaveina e le faʻalavelave i vae. O le fata o le fata e faia ai le foliga o isi lagolago. Ina ia sefe le avanoa, faʻaaoga le lapotopoto uʻamea tubes, malolo i le fola poʻo le ogatotonu. O le ubes e mafai ona faʻapipiʻi i luga ma le pito i lalo o le mafanafana, e fesoʻotaʻi i le tasi tulaga ma fausia se tasi vaega malosi. O lenei togafiti e faʻaaogaina mo isi faʻataʻitaʻiga.
  • Island - o se malaga i le itu i le itu i luga o le lua itu. E tuʻufaʻatasia ma se laulau umukuka, se laulau o tu eseese faʻatasi faʻapea foi ma isi meaafale. Faʻataʻitaʻiga e feaveaʻi ma le faʻatapulaʻaina. O le countertp tuufaatasi ma meafale e faalagolago i luga atoa pe o lona vaega autu. O toega pito taofia lē tumau po ua lagolagoina e vae, racks, tūsaʻo ma o le lautele lava e tasi, e pei o se vaega faalava, teuteuina i le faiga lava lea e tasi. E tulaʻi uma mai le tasi ma luga o itu uma e lua, fausia se mamanu i le ituaiga o mataʻitusi "g" ma "p" ma le laualuga. O nisi taimi e tuu i lalo ifo, fausia se pepa e foliga. Totonu o loʻo i ai i totonu o loʻo i ai i tua o fale mautotogi, o le au faʻatau ma faitotoʻa, isi meafale faʻatumu.
  • Pensinsla o se motu e fesoʻotaʻi i le vaapiapi itu ma le puipui, kapeti, fufulu.
  • O le transformer o se laʻau faʻapipiʻi poʻo se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi ma vae i uili. O le gagau e mafai ona faʻapipiʻi e soʻo se itu. E fesoʻotaʻi ma le faʻavae ma le fesoasoani i le faitotoʻa o loʻo faʻatagaina ai e aumai i se tulaga saʻo. O le mea lea e mafai ai e le 'au ma rollers i lalo ona faʻatagaina le faʻataʻitaʻiga i soʻo se itu. E faasaoloto le avanoa, o lona pito liliu i le puipui.

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_4
Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_5
Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_6
Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_7

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_8

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_9

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_10

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_11

  • Bar hack i luga o le faapaologa: ituaiga, nofoaga ma mea gaosiga

Sili ona lelei

A o le i faia se pusa pa ma ou lava lima, e tatau ona e faia se fuafuaga i luga o se fua e faailoa uma ai itu. E taua le amanaia o le mamao i puipui ma meaafale. O tulaga e le tatau ona faalavelaveina. Afai o le vaega e laititi tele, o le a le mafai ona faaaogaina.

I le vateatea studios potu, lea e leai ni partitions i le va o nofoaga ma fale, compactness e le o se tulaga manaomia tele. E le gata i lea, o laina faʻapipiʻi i luga e masani ona faʻaaogaina pe a o le zoning avanoa. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻailoga umi o le taʻele e masani ona tautua o se vaevaega vavae ese le potu. Faatasi faʻatasi ai ma le fata, taofia mai luga, e avea ma vaega o totonu, faʻailoaina mai i luga o le aoga sone.

Faatasi ai ma fua fua, e mafai ai ona tuʻuina se vaʻaiga, ae o loʻo i ai ni faʻapitoa. Afai latou te mulimuli i ai, o le a le fausia le faaletonu.

Maualuga

O le maualuga o le peninsula ma le transformer e faʻalagolago i meaafale ma latou te fesoʻotaʻi. Afai o i latou i le vaalele e tasi, o le 85-90 cm mai le fola. O le motu ma se fata uʻamea o loʻo i luga atu o le 25-50 cm. E i ai faʻataʻitaʻiga e faia le galuega o le laulau masani. O lo latou maualuga o le 70-80 cm.

Lautele

I mea masani, o le lautele e masani ona sili atu nai lo le 30 cm. I le tulaga pe a le o le numera o sikuea mita, o le a le tele tele, o le a le tele o le 60-80 cm. .

Umi

O le umi e faʻalagolago i le tele o tagata manaʻomia ona tuu. Tasi e tusa ma le tala masani mo 0.6 m.

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_13

Filifiliga o mea

Amata ona mamanuina se pa fusi ma ou lava lima mo le umukuka, e fautuaina ai le faia o se latalata vavalalata. O le a faʻatagaina oe e vaʻai i lanu ma le lanu o le a tuʻufaʻatasia.

Mo le laulau i luga

I le avea ai o se tulafono, e faia i fafie ma o ana faaupuga - Papatusi o le alafaatoaga ma le laupapa laupapa ma shoneer. O se tasi o filifiliga o se laupepa o le palapala ma teuteu. O le ofutino e mafai ona faʻataʻitaʻiina ai laʻau masani, maamora, granite, isi minerale. Swel spral, ufiufi i laupepa pito i luga o laupepa, faigofie ona feagai ma le natura ma le natura maa.

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_14

Mo se totonu i totonu o le sitaili o le maualuga o le maualuga-tech, o se tioata po o le fiberglass ma le pito i tua e talafeagai. O nei mea e tuʻufaʻatasia ma uʻamea, piliki ma sima.

Mo le faavae

O le filifiliga e faʻalagolago i luga o le faʻavae masini. Ina ia faia se faʻailoga o piliki pe faʻamalosia sima, i totonu o se fale tumaʻoti i lalo o le a uma ai se suiga faʻapitoa. I totonu o le fale mautotogi e le mafai ona faʻatinoina se poloketi. Afai e faʻatagaina le faʻatinoina o le malosi, e mafai ona e faia se masoa lautele i le pollippich. E faʻatagaina ona faʻaogaina le fulafula ma faʻafefeteina. O aʻoga faaauʻunisi ma faaonapo nei, ua maeʻa mai se uati Fity Airner, e masani ona faʻaaogaina. E mafai foi ona avea ma papatusi o le lapopoʻaina o lau laʻau ma le lalagaina o luga, platboard pepa, teuteu i le natura poʻo le maʻa masani.

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_15

Mo pop aport style, lanu lanu enaena panels ma ballling po o kalone uamea fasi pepa o se uiga. E iloga ona latou iloga i se ofu manaia. O le faʻauma o loʻo faʻaofi i totonu o le faʻavaʻa mai le almininum talaaga.

Nai lo le masani o Steel ma Aluminim faʻavaʻa, pallets faia o laupapa, tuʻu le tasi i le isi i le isi ma le le atoatoa fao, e masani ona faʻaogaina. Pallets (o loʻo taʻua foi o paltthamp) i ai se tulaga maualuga o le 0.144 m lautele o 0.8 m ma le umi o le pepa o le 10210 cm. Afai e te tafi le pamu o loʻo i ai Lua vaega tutusa o le ogatotonu lagolago, o le a liliu ese ai le lua o le 40 cm lautele. Tuu le atoa o le pan i le pito, matou te maua ai le faavae ma le maualuga o le 0.8 pe 1.2 m i le maualuga maua se lautele lautele itiiti ifo i lalo ifo o le 30 cm.

O loʻo faʻapipiʻiina le chatetertops i luga o laupapa ma uamea lagolago. E sili ona faigofie le faapipiiina o le mea taua i lalo ifo, ae e le o le tulaga maualuluga latou te faia mai le besev. O le shilvan steelta o le a ulagia ai i luga o le swed I totonu o le totonugalemu o oloa-Fed-Fedges mai le uʻamea. E sili atu i latou nai lo shel ma alumini. I se faʻaopopoga, i le galuega faʻatino o se mea na galulue ai, e mafai ona e tuʻuina atu se foliga e tusa ma le ata tusia e le tagata faʻatau.

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_16
Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_17
Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_18
Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_19

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_20

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_21

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_22

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_23

Faatonuga mo gaosiga ma au lava lima pa puipui na faia i laupapa

Mafaufau o se faʻataʻitaʻiga faʻatonuga mo le faʻaputuputu o se faʻataʻitaʻiga talafeagai mo se ituaiga taulaga. O le laina faalava o le faʻasologa o le faʻasologa o papa. Verar lautele - 30 cm, lalo - 25 cm.

Mea e tatau ona e galue ai

  • Lautele 30 cm lautele ma 3-4 cm mafiafia.
  • Brux 5x5 cm.
  • Plinthes.
  • Se laina mo le uma ma le mafiafia o le 1 cm.
  • Vanise ma Antispitic Hustostgization, pulumu mo le faaaogaina.
  • Vili.
  • Hacksaw.
  • Samala ma fao.
  • Lava-Tap e fao ma sikulukalaiva.
  • Oneone pepa pe a soli masini.
  • Sealant.
  • Roulette, penitala.

Faapipiiina o le tino maliu

O le faʻavae o se faʻavaʻa lea mai le pulumupalava, o se faʻasologa, ufiufi i se faʻasologa. O loʻo tatau ona togafitia faʻamatalaga i ni mea e mafua ai ona latou vave oʻo atu. Ina ua mavae le faaautama, ua faatagaina i latou e faamamago ma ufiufi le vaega o varnish, puipuia susu i le fibre.

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_24

O le faʻavaʻa e aofia ai le pito i lalo, o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga ma le pule i le gutu. Faatasi ai ma le fiafia tele, o le taiala e fausia ai foliga. O loʻo tuʻuina atu vaega o loʻo faʻamauina i totonu o le 0.5 i fao poʻo le faʻauiga o le tagata lava ia. O le lautele lautele o le 25 cm. O le vaega o le vaega o le pa - 5x5 cm. O le umi o le jorizontal jampers o le 15 cm (numera Faʻavasega fuafuaina i le tutusa auala i le maualuga.

ua teuteu le faavaa uma ma laupapa teuteu ma, afai e talafeagai, e fesootai i le fola, puipui ma meafale i luga o le puipui uamea mai le totonu.

Faʻapipiʻi le pito i luga o le foa o poloka

A o le i faia se pusa pa ma le sipuni ai lava ia lava, e te le manaʻomia e faʻamaopoopo le toe faʻatulaga poʻo le toe faʻaleleia. Mea e i ai le tele o le tele. O le a le fausia se uta i luga o le luga luga o luga o le fuafuaina.

Mo le masonry, poloka i luga o le 10 cm mafiafia e talafeagai. Latou te fetaui i le ofu i luga o le pito. O nei mea, o le ae manaʻomia e lafoina le pusa ma le lautele o le 25 cm. Faia lenei mea, e manaʻomia le saunia o auiliiliga o le umi faʻapitoa. Faigofie le galuega o le galuega - o le sima sima faigofie e tipi ese ai le masani ona vaaia ma tele nifo. Mo le puipuiga, e te manaʻomia mata tioata ma le manava. O se faʻapitoa faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo le sima sima o loʻo faʻaaogaina o se fofo masory. O le faʻatonuga o loʻo faʻaaoga i luga o le afifi.

A o le i amataina le galuega, e kilia le ovala. Ua aveese le pulu ma le pefu. Faailoga e apalai i luga o le fola ma puipui. I le poloaiga mo le faaee atu o le laina, o le taiala ua atoatoa faamafolafola, alumini talaaga otooto po o rails saʻo. Mo laina i luga o le muamua i le va o rails tūsaʻo lua, ua faaloaloa atu le maea, lea coincides ma le matagaluega puipui. O laina uma e siaki mai le fale ma ua naʻo le lautele, ae faʻapena foi le maualuga. Mo lenei, o poloka o loʻo taia e le paʻu o le paʻu, faʻatupuina ai le loloto o latou i le fofo.

O le laina mulimuli ane o le laina o loʻo punitia i le laʻei - i le mea atoa na tuu le afa o le paʻu, alu i le pito i le nofoaga. O le ogatotonu o le pito i luga o le elemene pa'ū pa'ū i luga o le Seam o le pito i lalo.

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_25
Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_26

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_27

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_28

A o le fauina i le puipui ma meafale, uamea uamea o tulimanu o loʻo faʻaaogaina le mafiafia o le 2 mm. O lenei mafiafia e le tatau ona sili atu nai lo le vaega pito i lalo, a leai e i lalo o le tulimanu o le a tatau ona teuina i totonu o mea.

O le Mauga o le Paʻu, o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻi i luga o le puipui i luga o puipui o le faʻaaogaina o oe lava. O mea o loʻo feagai ma o loʻo taofia ai laupapa i fao.

Faapipiiina o laulau pito i luga

Ae le i faʻapipiʻiina e togafitia ma asseptotics, mago ma faʻamama ma le faʻaeteete. Ma o le laualuga ua ufitia i va eseese i itu uma. Ina ia mafai ai i le itu tauagavale, sa leai ni fao manu, o le vaega faalava o loʻo faʻamauina i luga o puipui mai totonu o le faʻavaʻa. O avanoa uma ma pu mai totonu o loʻo i totonu o le faʻamalosi i le sami poʻo le lacquer. O le itu i fafo e togafitia ma varnish.

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_29
Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_30
Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_31
Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_32

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_33

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_34

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_35

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_36

O le pito i luga o loʻo tapunia i le tino na tapunia ma le faʻatonutonuina o fusi puipuia le pito i luga o pito mai le lalagaina, athy ma isi mea leaga.

Faapipiiina faatonuga faʻataʻitaʻiga

O se tulafono, o le umukuka i fale masani e i ai se vaega o le 6-8 m2. I ia tuutuuga, e matua faigata tele ona faia foi o se laulau masani. Masalo e tatau ona e ositaulagaina le avanoa mo le kukaina ma le teuina o oloa. Afai e faʻapipiʻi se ogaumu eletise i totonu o le fale mautotogi, ma e le faʻaaogaina le kesi, e mafai ona talosia se vaega o le potu e vavaeeseina ai le potu, ma tuʻu le pa puipui i lona tulaga. I le mea tonu pe a fai le kesi i le ogaumu, e faasaina le soloia o le vaega. O nofoaga e tatau ona vaevae le faitotoʻa.

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_37
Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_38

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_39

Faʻafefea ona fai se pusa pa mo le umukuka ma ou lava lima 5259_40

O le mamanu o se galuega e faʻapipiʻi i le puipui ma se itu mamao o le telē. E faʻapipiʻi i luga o le puipui ma luga o le siʻosiʻomaga luga. O se paipa uʻamea uʻamea e mafai ona faʻaaogaina o se lagolago. O loʻo faagasolo i luga o le fusi, faʻatagaina oe e gagau le laupapa ma faʻasaʻo i luga o le puipui. I lea tulaga, o se tamaʻi fata o le a manaʻomia, o le avanoa o loʻo feagai ma le a fetuʻunaʻi le taofi. E sili atu le talafeagai le faia o se lagolago e aunoa ma se lagolago.

Faitau atili