Olaga o le olaga: Faʻafefea ona tausia le Tausaga Fou fou fou mo se taimi umi

Anonim

O le tausaga fou e masani lava ona fesoʻotaʻi ma le manogi o citrus ma nila. Ma pe a leai ni faʻafitauli i le amataga, ona ola ai lea o le laʻau e ala aʻe i taimi uma ina ua maeʻa le taua o le pese. Matou te faʻasoaina atu faʻamatalaga pe faʻapefea ona sosolo atu i lou olaga.

Olaga o le olaga: Faʻafefea ona tausia le Tausaga Fou fou fou mo se taimi umi 5263_1

Olaga o le olaga: Faʻafefea ona tausia le Tausaga Fou fou fou mo se taimi umi

O le fale e ola ai i le fale e fausia ai se siosiomaga faʻapitoa, o le manogi o le taumalulu o le taumalulu vaomatua ma o se laʻau lapoʻa o loʻo aliali mai i le ea. Ma le isi, o le siosiomaga faauo: Ina ua mavae aso malolo, o le teuteuga e mafai ona mautotogi, ma afai e te nofo i fafo o le taulaga - tuu i luga o le taulaga. Pau lava le minus o se taimi puʻupuʻu, ona o le tipi-off o le laʻau e manaʻomia ona faʻaeteete e faʻapea foi ma le avea o fugalaʻau. E tele auala e teu ai se laʻau laʻau i totonu o le potu mo ni nai vaiaso, ma e oʻo lava i le masina.

Filifili ma le faaeteete

O le sitepu muamua o le faʻatau o se laʻau lelei. Ae mai lava, afai o le laʻau ua vavaeeseina mo se taimi umi, i le fale E te le fiafia ma ulugalii aso. E tele ituaiga o loʻo feagai ma le sili ona fou i le tipiina o le pepa: FR Balatic, Sporce Colorado, For Doglas, PIIN, pene.

Ae le i faʻatauina, asiasia le laʻau e le tatau ona auro tele. Afai o ni nila ua iai - O se faʻailoga lelei lea o le Kerisimasi o loʻo tipi mo se taimi umi. O le mea lava e tasi e tatau ona taʻu e uiga i meaola poʻo ni auala e tumau ai le faʻagaioia mai ia latou - mea leaga ma iniseti ia te oe i totonu o le fale. Faamaoti mai le tagata faʻatau, i le mea ma le mea na tipi ai o laʻau Kerisimasi, fesili atu mo tusi faamaonia, Ae aua le faʻatagaina oe

Olaga o le olaga: Faʻafefea ona tausia le Tausaga Fou fou fou mo se taimi umi 5263_3

Afai o le Kerisimasi laʻau na tipiina nai vaiaso talu ai pe aumaia se isi aʻai, e aoga le pasi atu e. Siaki ni nifanua, e tatau ona fepgaia i latou e fetuʻutuʻunaʻi ma aua neʻi gagau. Ma le iuga o le Faʻaiuga Mulimuli ": Sii atili le Kerisimasi i luga o le eleele ma lulu, laititi teisi le parrem e uiga i le eleele e masani ona pa'ū, o le a le nila e le o gatasi.

Toe faafou le fasi

I le tala faatusa pei o lanu mai le faleoloa, lea matou te tipiina, ma tutu i le fuseina ile fale, e aoga le faʻalelei ma le tipi le Kerisimasi. Ina ua maeʻa le laʻau o le Kerisimasi, o le ogalaau o loʻo i ai ma taofi le tulia vai i se tele o aofaʻi. Ia o le a lava le susu o le laʻau mai ia te oe i le fale ma e leʻi lafoina ni nila muamua i luma o le taimi, o le faʻapipiʻiina oe lava e tipi se tamai fasi ogalaau i totonu o le vai.

Olaga o le olaga: Faʻafefea ona tausia le Tausaga Fou fou fou mo se taimi umi 5263_4

Aua le avanoa vai

Ina ua uma ona aumaia le laau Kerisimasi, tuu i totonu o se pakete ma le vai. Muamua, filifili se tulaga faʻapitoa ma se aufaatusa mo le vai i totonu o le faleoloa. Tuu le laau i totonu o le vai ina ia atoa le 6-10 pasene o le paelo. E talitonu o le fua o le foā e le manaomia e le vai le vai, ae leai. O ni nila i luga o le laʻau o loʻo taofi ma taofi le foliga o le elassis, ma o le olaga atoa e faʻapea foi ma le tele o vai o loʻo maua ai le vai.

Olaga o le olaga: Faʻafefea ona tausia le Tausaga Fou fou fou mo se taimi umi 5263_5

Aua le galo e uiga i le fafagaina

O matua matutua o ma matua matutua na faaopoopoina ma matua matutua i le vai mo le Kerisimasi laau. E leʻi faʻamaonia le faʻasaologa, o le aualaʻai ma le fafaga o le aualafaatasi, ae faʻataʻitaʻi lea auala e masani ona aoga. I se faʻaopopoga, e te le maua se mea - o le vai suamalie e matua le oona ma le leaga i le fale ma ona tagata.

Sili atu, ioe, faʻaaoga faʻapitoa fuafuaina mo fafie meafaigaluega. Faʻaopopo le Siʻosiʻonaʻi vai i aso uma, o le laʻau e sili le gaʻo i le loloto i se tulaga motusia, ma aso uma o loʻo manaʻomia e faʻaopopoina ni naikimeters o le vai.

Olaga o le olaga: Faʻafefea ona tausia le Tausaga Fou fou fou mo se taimi umi 5263_6

Siaki le potu ma le motolorsize le ea

E le fiafia le laʻau i le vevela vevela ma mago le ea. O le tele o agaga malulu malulu malulu, pei o le vaomatua. Aua le tuʻuina se aoga i autafa o le maa, o le afi poʻo se potu mafanafana - o le a vave ona toe setiina ni e nila. Faimauina le potu e aoga ai le laʻau, ma sili atu le fiafia i le taimi faʻaopopo. I tafatafa o lea, afai e te faʻaogaina ni laʻau na fatuina e teuteu, manatua o loʻo vevela foi i latou ma suagofie le laʻau. Faʻatoilaloina i latou pe a ma le po, pe a moe tagata uma, ma e leai se tasi e vaʻai i le matagofie.

Olaga o le olaga: Faʻafefea ona tausia le Tausaga Fou fou fou mo se taimi umi 5263_7

  • O le a le mea e fai i le Kerisimasi laʻau pe a maeʻa aso malolo: 4 faʻataʻitaʻiga manatu

Faitau atili