E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise

Anonim

E uiga i le faʻauigaina o le masini tapunia tapunia, uiga o lona faʻapipiʻiina ma eseʻesega mai le masini.

E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_1

E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise

O tagata uma o le 'e ona o tagata o loʻo leoleo, e puipuia ai le eletise eletise eletise mai fafo (faʻataʻitaʻiga, ona o le puʻupuʻu o le matagaluega) ma e fesoʻotaʻi ma lona faʻafitauli. Ae o le tasi otometi fesootaiga saogalemu switches e le ausia. Ina ia faia lenei mea, o isi mea ua faʻaaogaina, o loʻo sili ona lauiloa i aso nei o loʻo iloa nei le masini, ma le mea o iai i le eletise.

Mea uma e uiga ia Uzo.

Faamoemoega

Eseesega mai le Masini

Faapipiiina nofoaga

Aisea manaomia le Uzo.

O lea, o le a le udo i le eletise? O le faʻapuʻupuʻu o loʻo fuafuaina e pei o le "Puipuiga o le motusia o le masini", ma Engineers ma tagata faʻapitoa e fiafia e faʻaigoa ai se 'eseʻesega. O le masini ua mamanuina e siaki ai taʻavale o loʻo tupu mai i le faʻaleagaina o le uaea ma eletise eletise.

Eseese le aoga

Eseese le aoga

I tulaga masani, o le taimi nei, faigofie le tautala, tafe mai le laina i le le mautonu o le taupulepulega (mai le "Vaega") e ala i se masini butb po o le afi afi). Afai, fai mai, o le iʻuga o le faʻaleagaina o le pepe, o le uamea poʻo le uʻamea poʻo se faʻataʻitaʻiga, o le masini fufulu) e ono tupu i le taimi nei e le mafai ona faia i le " zero ", ae moni lava i le eleele. E tupu lea mea, e masani lava - o se tagata o loʻo paʻi i le uafu ma maua le uaea i le taimi nei, o le taimi ai lea na alu ai lona tino i le eleele. E leʻo matauina foʻi e le motusia o matagaluega lenei tamaʻi avega ma e le galue, ma e mafai ona avea le taimi nei ona maʻi. Lenei e puipuia mai ia auala ma e tatau ai i le Udo.

E sili ona taua togafiti e puipuia le malosi o le uaina, ma faʻataʻitaʻiga, i mea tau susu, faʻapea foʻi ma soʻo se mea e fesoʻotaʻi ma le lalolagi ma le mea e fiafia ai le lalolagi ma le mea e fiafia ai le lalolagi. O masini tapunia tapunia e faʻapipiʻiina i luga o laina eletise eletise mo faletaele mo faletaele ma mo se auala fesoʻotaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le atunuʻu.

E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_4
E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_5
E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_6
E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_7

E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_8

Uzo maualuga fuaitau o le taimi nei 25 A, Leakage Nei 30 Ma

E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_9

Eseese ABB DSH941R Masini Faʻalauteleina o le taimi nei 10 A, Lekage I le taimi nei 30 Ma

E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_10

Uzo maualuga fuaitau o le taimi nei 32 a, Leakage Nei 30 Ma

E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_11

Mo le faatusatusaga: tasi-post corgit creaker. Manatu Vaʻai: E naʻo le tasi uaea i le sao ma o loʻo fesoʻotaʻi i fafo.

Eseesega mai le Masini

O le mea lea, o le a le eseesega i le va o le RCD mai le masini i le eletise? A aunoa ma le alu i auiliiliga o le mamanu - E sili atu le aoga o le masini - e sili atu le maualuga o le avega i luga o le fesoʻotaʻiga (faʻataʻitaʻiga, e 25 amtatald. o 30 mirriamper (ma). O le mea lena, o le taimi nei o loʻo maua nei na maua mai i le 1,000 taimi vaivai. O le saoasaoa o le puipuiga e tusa ma le 100 Milliseconds (0.1 s). Mo sina taimi puʻupuʻu o le faʻaalia, o le a le lagona e se tagata le faʻalavelave.

Eseesega otometi masini abb.

Eseesega otometi masini abb.

I le faatusatusaina, ia tatou fai mai, o le tapunia o le puipuiga o le puipuia o le tausiga faifai pea o le puipuiga mai le matagaluega. Peitaʻi, e leai lava se mea faigata i totonu - o le e ona e tatau ona fetaomi le faʻamau i luga o fale.

E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_13

O fea ma aisea na tuu ai se matagaluega

O le masini e mafai ona faʻapipiʻiina e pei o laʻau eseese o le mana grid gaioi ma nofoaga sili ona lamatia (faletaele, o sana, faletaavale) ma le atoa fale. I atunuu i sisifo, e masani lava e leʻo faʻaleaga le ola ia malamalama i le puipuiga, e mafai ona toetoe a vaega uma o taimi.

Mo le susu sone ma auala

Ina ia puipuia mai le faʻaleagaina o le taimi nei i totonu o le susu ma le susu, ma o le auala auala faʻaaogaina le uzo i le 30 pe (itiiti) 10 ma. O nei masini e aumai ai se tulaga lelei lava o le saogalemu, ae e mafai ona ofuina atoa le fesoʻotaʻiga fale, pepelo tali atu e ono tupu.

E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_14

Mo le fale atoa

Suia i le 100 Ma (ma sili atu nai lo le 300 Ma) e le o le mafanafana - o le a lagona e se tagata le lavea i le taimi nei, ae le popole i le taimi nei. O loʻo tuʻu atu i luga o le fale o le fale e pei o isi puipuiga, faʻapea foi ma le puipuiga mai le afi. O nei masini e mafai ona taofi ai taʻavale e aliaʻe i nofoaga lilo o uaea. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se mea i le puipui pe i se kisetolo mo meaafale mo meaafale, e leai se mea e nofo ai i se uaea pe faʻavaivaia ai le faovae o fesoʻotaʻiga. E amata ona mafanafana le uaea poo se soka. Afai e le lava le tele o faleoloa (itiiti ifo le puʻupuʻu matagaluega), o le matagaluega mataga e le aoga. Mo ia mataupu, o se fesuiaiga eseese o le mea e manaʻomia ma se tali o loʻo i ai nei 100 poʻo le 300 ma.

Eseesega otometi masini abb.

Eseesega otometi masini abb.

Faapipiiina nofoaga

Faapipiiina e masani ona faapipiiina i se tasi-nofoaafi ituaiga di-nofoaafi davil. O le faʻasologa mo le faʻafesoʻotaʻi o le puipuiga tapunia ma o le matagaluega o le bropinaky e mafai ona o se mea (o le mea autu o le faʻailoga o le faʻailoga e faigofie atu ai, ma o le mea e faigofie ai, ma o le mea e tatau ai le matagaluega E le mafai ona le mautonu mo se le lava le poto masani.

Sili atu le taua, faʻafesoʻotaʻi le faʻailoga faʻapitoa o nei mea. E taua tele o le Uzo ua fuafuaina e pasi ai le taimi nei o le lava malosi pe sili atu pei o le ki. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te maua le 10 se masini otometi, ona manaʻomia foʻi lea o le RCD mo le taimi nei le 10 A. ma le mo galuega, ua fautuaina e ave se mea e tasi o loʻo fuafuaina mo le sili atu le malosi o le tasi laasaga o loʻo fuafuaina i le taimi nei. O lona uiga, i se paga ma se masini 10 a, e 16 a, mo le 16 ma le 25 a, ma isi

O le tele ituaiga o UZO o ni faʻataʻitaʻiga e fausia ai-i le puipuiga mai le voltage sili atu. Afai Nai lo le 220 i le upega tafailagi o le a amata "feʻaveaʻi" 260-2700 V O le fale o le ai ai i mea matuia. Le puipuia faasaga i ia osooso ma faamaui sea masini.

Schneader eletise eletise eletise

Schneader eletise eletise eletise

Ua mafai ona tuʻufaʻatasia e le BRACITTRS. O le fea filifiliga e sili atu le faigofie ona faʻaaoga (lua faʻasologa o fesoʻotaʻiga poʻo se tasi), e faʻalagolago i le polokalame o le tuʻufaʻatasia o fesoʻotaʻiga uma, ae o le mea moni o le mea moni

E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_17
E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_18

E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_19

E uiga i le faigata: o le a le udo i le eletise 5279_20

Faitau atili