E le mafai ona aapa lima: faamama le kofe kofe ma tumutumu

Anonim

Afai o le kofe i totonu o lau masini kofe e tafe ai se fugalaʻau manifinifi, ma a moli le alavai i luga, e manogi i luga o le falaoa, ua oʻo i le taimi e faamama ai. O le a matou faamatalaina.

E le mafai ona aapa lima: faamama le kofe kofe ma tumutumu 5441_1

E le mafai ona aapa lima: faamama le kofe kofe ma tumutumu

Faamama le masini kofe

E toaitiiti tagata e ufitia ai se kofe kofe i le taimi, e ui lava i luga o le fautuaga a le gaosi oloa e manaʻomia ona faia uma 2-3 masina, aemaise pe a le o le vai. O le mea moni o le mea e manaʻomia ai le faʻamamaina o le manaʻomia e mafai ona malamalama i ai i lana galuega: O le faʻatosina o le kofe ua matua manifinifi, ma na aliali mai ai le tulaga i le vai inu. Faʻamamaina le kofe kofe mafai ona faʻamamaina ma le fesoasoani a le chedity chemistry poʻo le fale.

E le mafai ona aapa lima: faamama le kofe kofe ma tumutumu 5441_3

Faʻafefea ona faʻaaoga le Chemist Chemistry

E mafai ona e faia se fofo talafeagai poʻo se mea faʻapitoa o le tutusa ituaiga o le masini kofe. O le fagu ma auala o loʻo tusia ai i taimi uma mo le tapenaina o le fofo.

  • Muamua e te manaʻomia e tape le masini mai le fesoʻotaʻiga, fufulu le otaota pusa ma faʻamama.
  • Liligi le fofo i totonu o le tane na mamanuina mo vai.
  • Fetaomi le Polokalame Faapitoa ma "Toe Foi" le mea e tatau ona talafeagai ai le masini.
  • A maeʻa ona e fufuluina tane ma faʻamama ma toe amata le masini, ae o le vai mama - E manaʻomia le leai o se leaga ma le le fiafia o le vailaʻau.

I nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se vaega faʻapitoa o loʻo faʻatamala ai le eletise mama. Ma isi, o le galuega o le mama e faʻamamaina e faʻapipiʻi, e faigofie ona faʻatumuina. Po o le i ai se tulaga, muamua faitau faatonuga mo lea mea, ei ai faatonuga mo le tausiga.

E le mafai ona aapa lima: faamama le kofe kofe ma tumutumu 5441_4

Faʻafefea ona faʻaaoga le fale

Ina ia faʻamamaina le kofe kofe mai le fua, o se vailaʻau o loʻo manaʻomia, o le tele o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le fofo o le faʻailoga poʻo le chicerid ma vai.

  • Liligi le fofo i totonu o le vai tane ma tuʻu mo ni itula - O oloa o le fale e le saua, pei o vailaʻau o le fale, pei ona manaʻomia ai se taimi sili atu.
  • A maeʻa ona faʻatautaia le polokalama kuka.
  • A mulimuli uma le vai ma le fofo, faʻatumu le vai mama fou ma toe "toso" le masini kofe.

Ina ia faasao le mama o le kofe fale faigaluega umi, fufulu vaega e aveʻesea i lalo o le vai vai pe a uma i nai aso (ma lelei.

  • 10 o nofoaga sili ona leaga i le umukuka, o le a le mafai ona aapa ane ai ni lima

Mama

A iai sau masini i totonu o le umukuka ma e masani ai, e mautinoa lava o faʻaputuputu tuʻituʻi pe susunuina fasi falaoa. E manaʻomia le faʻamamaina o le fata mai crambs i taimi uma pe a uma ona faʻaaoga, ae tele galo.

E le mafai ona aapa lima: faamama le kofe kofe ma tumutumu 5441_6

Faʻafefea ona faʻamamaina le maʻa

Muamua, tape le masini mai le fesoʻotaʻiga.

  • O fafo atu o le pito i fafo e mafai ona faʻafefe ma se ie susu mama e aveese ai ni tamai mataua o le vai mago poʻo le gaʻo, e masani ona tupu i le ipu poʻo le magoto.
  • Ia uaʻi atu i lima ma soʻo se avanoa - o le tele o le palapala faʻaputuputu iina.
  • Toso le fata ma lulu uma mea.
  • Ona (sili atu i luga o le paketa pakete pe magoto) lulu ai le mea faʻapipiʻi, liliu e aveese le sasaina o le pamu mai totonu.
  • O le fata e mafai ona vavaeina i se ie susu po o tagamea ma le punou ma le fasimoli ma le fasimoli, pe a manaʻomia.
  • Fufulu le rack (o le isi vaega, e masani ona faapipiiina i luga o le malae).

Ina ia valiina le pito i luga o le pito i luga - e masani ona faia o le spinsupless speal - faʻaaoga le faʻapitoa faʻamamaina nofoaga ma taumafai e aloese mai le areto.

Faitau atili