Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga

Anonim

Matou te taʻu mai pe aisea e aoga ai le filifilia o se laʻau, faʻafefea ona e taulimaina ma avatu faʻatonuga e faʻaputuputu ai se monolithic ma gagau kapeti filifili.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_1

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga

Aoina le masani masani o leoleai mai le laʻau ma o latou lava lima e faigofie. E leai ni tomai faapolofesa e manaʻomia mo lenei. Ina ia galue, o le a e manaʻomia se fale lima mea faigaluega, avanoa mai laupapa ma matatisi. O le tagata e faigofie ona aofia ai se faʻavaʻa, ua ufitia i ni laupapa, ma faʻapipiʻi i le lagolagoina. Ia faigofie le felauaiga, o uili e faʻapipiʻi i le itu i tua. Gagana faʻataʻitaʻiga e aofia ai le lua feeberble fratuble fulafula e le hinge. O se tasi o latou e faʻaofi i le isi i le tulimanu. Le pito i luma o le muamua ma tua o le lona lua faatino le galuega a vae. Ia faʻamautuina le nofoa i se tulaga faʻapitoa, ona faʻaofi ai lea o fasi i le va o fusi. O loʻo faʻapipiʻiina i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga. Nai lo le laupapa, o le ie aie e masani ona faaaogaina.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa faʻatasi ma o latou lava lima

Laupapa laupapa

Suamalie ma le vevela puipuiga

Faatasia Monolithic mamanu

  • Meafaigaluega
  • Mea
  • Faapipiiina o nofoa
  • Faapipiiina le tua
  • Faapipiiina o le loka

Faapotopotoina nofoa laupapa

  • Mea e tatau ona e galue ai
  • Laasaga-i-sitepu faatonuga

Filifiliga ma foliga o mea

I le komiti ma Brusev ua i ai le atoatoaga ma faaletonu. O uiga lelei e sili atu.

E faigofie ma sili atu le faʻatuatuaina, ae e vave oso i luga i le la. E le gata i lea, ia avea ma mea e mo mai elemene, e tatau ona e faʻaogaina ni fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e faʻaleagaina ai foliga ma pipii pea i lavalava. O le faipule ma nati na o le tasi le isi filifiliga - o se magelia masini. E galue ai, e tatau ona i ai le tomai.

Palasitika e faigata ona faagaoioia. O le masani PVC e maualalo le malosi, vave mou atu i le la ma liusuavai i le vevela o le 60 tikeri. O le umi o fesoʻotaʻiga ma uʻamea ma palasitika e le manaia, ina ia sili atu le faʻaaogaina o se mea faʻatauvaʻa.

E faigata tele 'laʻau ma le tele, ae e le taua tele lava mea i nei meatotino pe a faʻatagaina foliga ma lagona e maua ai. E maualalo ifo i le malosi o le uamea, ae o oloa gaosi o oloa e mafai ona toe faaleleia ai le tele o mamafa. O le uta agavaʻa e faʻalagolago i ata faʻapitoa. O le lelei o oe lava-faia faʻataʻitaʻiga mo le tuʻuina atu o le mafai ona faʻatulaga a latou faʻapitoa faʻapitoa.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_3

O meatotino a Boards ma pa e faalagolago i le ituaiga. Ua teisi teisi ma le pini. E faigofie ona gaoioi. O le faaletonu o lo o paia. I le i ai o Resin, o le vaega aitema e le mafai ona ufitia i va eseese. Tele ituaiga e sili ona lelei uiga. E faigata ma faʻamalosi mea latou te galulue ma malosi, o lea na aʻoga ai ma i latou. O le sili ona lelei i lefulefu i lefulefu, beech ma alak. O le Gagana e tele mea e tele eseʻese eseʻese, ae o loʻo lelei uma mea e talafeagai mo le ogalaau ma le feaveaʻi faʻavaʻa.

A o loʻo sailia se mamanu talafeagai ma atagia mai pe faʻapefea ona potopoto se nofoa nofoa faʻatasi ma se laʻau, e mafai ona e mauaina le tele o manatu manaia i le ata. O mea e faigofie ona faʻagaioia ma faʻatagaina oe e fai se mea, e oʻo lava i foliga le masani ai.

Faʻafefea ona puipuia se faʻasologa mai le susu ma le la o le la

O le mata e tatau ona iai se maelega lelei, malulu ma le tau malulu. Ina ia le faʻalauaʻitele le mea ma 'aua neʻi' ese, e ao ona faia ma puipuiga puipuia. Afai e i ai ni lanu efuefu i luga, e tatau ona iloiloina - a leai o le oloa o le a le umi lava. Ma le loloto loloto, o le fungi e sili atu le ave o se isi galuega.

Antippitic togafitiga

Antippice fofo e masani ona puipuia mai le kiona. Muamua, ua matutu o pou. O lea latou te le oi ai ma aua le faʻasoaina le taʻe, e tatau ona e filifilia se auala vaivai. E sili le mago o le la i le la i le mafanafana mago le tau. I mea mulimuli o le a maeʻa o le a talafeagai e faʻagaioia lē o le laualuga, ae o faʻavasega foʻi i lalo o le mea e maua ai le mea. Afai latou te paʻu i totonu ia i totonu ma le susu o le a paʻu'ū, faʻataʻavale.

O le faʻagaioiga o loʻo faia aʻo leʻi faia le Fono Aoao. Muamua, o auiliiliga o olo ma le fagu salu, aveese le pito i luga o le pito i luga o le grangy vaega ma faia le lamolemole lamolemole. Ona pasi lea o le paʻu papaʻu.

O le fofo e faʻaaoga ma se pulumu poʻo se faʻaseʻe. O loʻo faitauina le taimi ina ia mafai ona ia matutu.

Le fiafia o elemene

I le gasologa o taotoga, o vae o le a masani ona iai i le mutia le mutia. Faʻafesoʻotaʻi ma le vai susu o le a faʻaumatia ai le fibres pe a le ofi i va eseese. Na o le a le lava le affissptos.

Ina ia faʻaititia le soʻona faʻaopopoina o varnish, o le fibers o le eleele ma le suavai o le vai, fatuga fatu poʻo se fofo o PV keʻee i le vai. Ina ua maeʻa faʻamago, o auiliiliga o olo se pepa e totoe manaia.

A o lei faia se nofoa uili mai se laʻau ma ou lava lima, e tatau ona e mafaufau e ala i ona foliga. Ia faʻamamafaina le tino o lefulefu poʻo le 'ai, e sili atu le aveina o le' ava malosi. Mo papa o tagata e le o ese mai le sili ona lelei o mea sili ona lelei, o le suauu o le suauu e talafeagai. Ua faʻaaogaina foʻi mo le valiina o luga.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_4

E eseese lanu vai inu ava. O le malamalama ma le pogisa papa e faʻagaioia e le eseese e fetaui ma latou i le lanu. E faʻaaogaina i totonu o le auvaʻa vaega. O le lua muamua tautua e avea o se Primer, e le talafeagai ma le fiber ma tapuni. Ina ua maeʻa le latou matutu, o le konetineta o olo ni pepa emeili lelei, ona tuʻuina lea o le tolu vaega. I ni nai aso mulimuli ane - a maeʻa ona faʻamamaina le faʻamago muamua - ua maeʻa ai le mulimuli, mama.

Togafitiga ma le suauʻu vaʻai pasi pasi i tulaga tolu. O le a mago le vaega o le a matutu mo le 6-24 itula.

E galue, faʻaaoga se pulumu poʻo le tamtuon mai le ie. Ina ia mafai ona tuua, o le sili atu i luga o le ie po o pulumu e manatu o se ipu lamolemole. O fasiga e faaputuputu ma le alnn i le tasi vaetolu. O gaioiga e tatau ona anapogi. E le tatau ona faia i le tele o taimi i le nofoaga e tasi - o le a faʻaleagaina le faʻaalia o le uitimina.

Faia o se monolithic mamanu ma le toe tu i tua

E potopoto se laupapa laupapa laupapa ma ou lava lima, e te manaʻomia ata eseese ma lapoʻa. O fua o le tasi auiliiliga faalagolago i le isi. E tatau ona fuafua muamua ma vaʻaiga uma. Faia lenei mea i le faiga e le mafai ona fai.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_5

Mafaufau mo le faʻataʻitaʻiga o le faigofie filifiliga. O le faʻavae o se faʻatafunaga o le faʻafanua i luga o vae. O le ulu o le ulu o loʻo oso mai ma lalo ifo, faʻatagaina oe e suia le nofoa i le la moega. O le le ogalaau e aofia ai laupapa lautele.

Meafaigaluega mo Galuega

  • Roulette ma penitala.
  • Faamauina
  • Ma mea totino ma electrolybiz.
  • 'Au ma le fiafia ma le lapoa o le 4 cm.
  • Sikulukalaiva.
  • Oneone pe Burgarian ma olo le lio.

Mea talafeagai

  • Boards 2.5X10 CM - O le a matou faia se faʻavaʻa ma le fola.
  • 4x4 cm brus mo vae.
  • Studs - masini e mafai ai ona siitia ma tuu i lalo le pito i tua, liliu i le fesoʻotaʻiga nofoaga ma le faʻavae.
  • Uamea meafale tulimanu e fesoʻotaʻi ai itu o le faʻavae pusa.
  • Galvanzed Steel fao.

Nofoa nofoa

Faatulaga le tulaga le mautonu. Fai mo se faʻataʻitaʻiga o le aotelega o itu o le 2x0.6 m. O le umi o le ulu o le 0.6 m.

Pusa e aoina mai laupapa ma nonoa mai i totonu ma totonu ma meaafale mama. O le a matou manaʻomia le 2 billets 2 m ma le lua i le 60 - 10 - 2.5x2 = 45 cm. O le lautele lautele, sa matou tosoina ese le mafiafia o vaega.

Mai totonu, matou te faʻapipiʻi lagolago ma le maualuga o le 0.5 m. Latou te le o le ofi i tua atu o le sefulu centimeters base e 0.4 mita

O loʻo matou ofuina le faʻaumaina o le faʻaumaina ma vaega tutusa o le lautele o le 0.6 m i le nofoaga o loʻo i ai le laupapa.

E tele auala e fai ai se nofoa. Nai lo o vae, e mafai ona e setiina uili ma le lapoa o le 10 - 20 cm. E i ai ni faʻataʻitaʻiga puʻupuʻu e aunoa ma le lagolago-lagolago. E sili atu lo latou fetaui nai lo le pepelo. O le pito i tua o le tino ua tuu i luga o le eleele. O le autafa o le afu o le aano o le vai inu mai lapopoa lautele. O lenei metotia e mafai ai ona e faia se mea e le masani ai. I se faʻaopopoga, o le le mautonu o le suavai e mafai ai ona e faia se tulaga sili ona lelei. Aoina o se nofoa faʻataʻavalevale ma ana lava laʻau, vaʻai i le ata ma ata, e faigofie lava ona maua sau oe lava fofo faʻapitoa.

Faataamilo i tua

E faʻatulaga i le auala e tasi e pei o le faʻavae. O le mamanu o se itu i totonu. E tatau ona tuu i totonu o le autu. Ina ia mafai ona o le gaoioi pe a aʻe i luga ma lalo se mea na puipuia, e manaʻomia le tuʻuina atu o se avanoa ma se faʻavao o le mea e tutusa ai i le tele o fale. Afai e le o faia lenei mea, pe a fulafula ma masini ma masini i totonu, o le itu i totonu o le a taofi le tuu i le avanoa avanoa mo ia. General Gutufings - 0.6x0.6 m. Rama i le ulu o le a puʻupuʻu nai lo le 5 cm ina ia le mafai ona faalavelave ai O lona lautele o loʻo fuafuaina, sulfing le mafiafia o le mea e tupu mai ai elemene mai le lautele o le vaega lilo: 0.45 - 0.5 m.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_6

Le itu faafeagai i le laupapa, osofaia i luga o mata. I lalo o latou o le a manaʻomia e 'aua ai le pu i le lapoʻa.

I le pito i luga mai le pito o le a manaomia le faia o se 'au. O se tasi o filifiliga o se pu mo le lima. Faatasi ai ma se laʻasaga tele i le va o elemene o le tuʻuga, e le mafai ona faia le 'au.

Faapipiiina o le loka

O lenei auiliiliga e taofia ai le pito i tua i se tulimanu. O le fofo faigofie o le laupapa faʻapipiʻi i le pito i totonu o togato i luga o le faʻavaʻa. O lona uiga o loʻo latalata i vae, o le maualuga lava le laga o le faʻavaomalo. O le loloto o le 'aufaigaluega e tatau ona misia ina ia le paʻu le tagata taofia. E masani lava 3-5 cm ua lava i le maualuga o le pito o le pito 10 ma le lautele o 2.5 cm. O lenei metotia e i ai le faaletonu - e i ai le le lelei o le user.

E i ai le isi auala. E sili atu o Ia. O le pito i totonu o totonu o loʻo aofia ai ni vaega se lua: Ople ma le faʻatapulaʻaina. O le muamua o loʻo i luga, o le lona lua - pito i lalo. E mausali le malosi o le fao. Na i ai le prooves o le 2-3 cm loloto. O le maualuga o latou taʻitasi o le 5 cm. O le faʻavaʻa o le ulu o le stud o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le faʻavaʻa ua faʻapipiʻi i totonu o le faʻavaʻa ua faʻaoʻo i luga o le tino e faʻapipiʻi i totonu o le faʻavaʻa o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le tino o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le tino e faʻapipiʻi i totonu o le faʻavaʻa ua faʻapipiʻi i totonu o le faʻavaʻa ua faʻapipiʻi i totonu o le tino. E aoina mai le lua tutusa faʻailoga o loʻo faʻapipiʻi i potu, ma le tasi lapotopoto i le va o latou. O le Grooves faia sina lautele lautele lautele. E sili atu le faʻatulagaina o le laititi i le itu laititi ina ia faigofie ona ulufale i ai le raked rax.

Laasaga-Autu Faʻatonuga faatonuga, pe faʻafefea ona faia se monolic taumafai na o ia, vaʻai foʻi i le vitio.

Faapipiiina o se fasi laupapa laupapa deck e faia oe lava

E aofia ai le lua Frame faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga i le ituaiga o le mataitusi "X". Le pito i luma o le muamua ma tua - le lua faatino le galuega o vae. I le va o itu pito i luga o le ie ua faaloaloa. O le nofoaga o le feololo o le lua prefab elemene o elemene o loʻo faʻataʻamilomilo i le nofoa. O le mamanu o se Tane o le Sound Sport, e tutusa ma se Hammock e mafai ona gagau ma o loʻo taʻoto i le faʻatulagaina o le ulu o le ulu. O lona tulaga o le suia o le faʻaaogaina o se taofi o le galue i le faʻavae tutusa e pei o monolithic faʻataʻitaʻiga. O le pule o le Tysie Auauna ma le tua, ma le nofoa.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_7

Mea talafeagai

  • Bruks 25X60 cm.
  • Rake faataamilo kolosi vaega ma se lapoa o le 25 cm.
  • Fao, lauulu po o fusi i nati.
  • O le tapoleni 50x200 cm. Folau atu e talafeagai, Tarpallin, Tick mo Heaghts, Denim Cotton Fabc. Aua le faʻaogaina ni synthetics. Faatasi ai ma fesoʻotaʻiga umi ma le paʻu, mafua ai le le fiafia.

Laasaga-i-sitepu tusi lesona faatonuga

O le pa e lua faʻavasegaina e lua - o le pito i fafo 1.2x0.6 ma le totonu o le 1.1x0.55 m. O loʻo olo ma le vaniti.

I le pito i lalo o elemene, o pu mo mulivae na faia i se mamao o le 0.4 m mai le pito i luma. E masani ona faia le lapoa 8 - 10 mm.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_8
Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_9
Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_10
Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_11

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_12

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_13

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_14

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_15

I tua o le pito i totonu o le fale, o loʻo tipi ese ogalaau mo le faʻamalosi. O lenei mea e faʻapipiʻi i se mamao o le 0.4 m mai le pito i tua o le pito i tua na fausia e le pito i tua o le basut. O le faʻatumauina ua aoina mai pa e lua na faʻapipiʻi i luga o le tino, ma teuga ma se laʻau lapotopoto, o loʻo punitimoli i le urofu.

Uma ato ato ma o le taofia o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina poʻo le fao. E tatau ona pulea fesoʻotaʻiga.

O le ie o loʻo punitia i tumutumu o le faʻavaʻa. A oʻo i le nofoa o loʻo i ai i le tulaga tatala, e tatau ona teisi teisi, fausia se nofoa ma se tua. Nai lo le ie, e mafai ona e tosoina le lua tutusa fusi ia o loʻo i ai ni meaʻai eseese e masani ai. E i ai isi fofo faʻapitoa e faʻatagaina ai ona e faia se nofoa felauaiga.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_16
Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_17
Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_18
Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_19

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_20

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_21

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_22

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa potu laupapa ma ou lava lima: faʻatonuga mo le gagau ma monolithic faʻataʻitaʻiga 5444_23

Faitau atili