E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi

Anonim

O le Skeleton e mafai ona fausiaina vave, aunoa ma le faʻalavelaveina e oʻo lava mo le taumalulu, ma maua se fale faʻamafanafana mo le taimi tumau. Ae e iai ni masiofo? Ioe ioe. Ua tatou gaogao uma i le lelei ma le le fiafia i le tusitusiga.

E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi 5522_1

E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi

E tusa ai ma le tele o tagata gaosiga o Minerale fulufulu ma polymer taofiofi, nei o fale o kamuta i totonu o fale puipui i lalo ifo o le 60%. O le a le mea lea - foliga, o se mafuaʻaga o le agafesootai faʻasalalauga poʻo le tulaga o loʻo iai mafuaʻaga mafuaʻaga? Masalo o taʻaʻalo taua o le fale, e tele naua le faʻateleina o le taʻutaʻua o le ua lilo, ma e faigata tele ona latou fausia atili ai, ma tele mo le nofoaga tumau. Ma, o le tusitusiga na sosolo uma ai mea uma ma ua lelei o le fola fale, faʻapea foʻi ma le faʻasoaina o manatu o tagata poto.

Uma e uiga i le fausiaina o le l

Fanua tekonolosi

faamoemoe

Miscuses

Tau

Skewers i le tele o fale fale gaosi fale

Vaega o tekonolosi

O le tino-fale e faʻatonutonuina e le soʻotaga 352.1125800.2017 "fale o loʻo nonofo ai-amio-amio. Mamanuina ma tulafono fausiaina. " Lenei e mamao lea mai le atoatoa, ae o loʻo i ai pea le faʻatatauina o tulafono, o loʻo mafai ai ona e faʻalagolago i le tutoʻatasi o le fausiaina ma lalo o le galuega, sili atu auiliili 105-2002). O le i ai o se auiliiliga auiliili o se matua aoga.

I isi eria (maa, fale laupapa-fale) e leai ni pepa aloaia. SP 55.13330.2016 "Fale Fale o fale" e le naʻo ni faʻamatalaga o soʻo se tekonolosi faʻapitoa, e mafai naʻo mea lautele mo le fuafuaina o fofo, gaioiga, ma isi afi, ma le saogalemu o le fale.

O puipui e muamua teuteuina i le tasi ...

O pa e muamua filifilia i luga o le lima (o se tulafono, fafo), o le taualuga e fausia ma ua leai se fale o lo o iai le fale.

E sili atu ona faʻaaogaina Europa Flonet Fragy Fegasega i la matou atunuʻu mo le sili atu ma le 15 tausaga. I le vaitaimi lea, e taʻitaʻia nofoaga faioaina maua ai le poto masani poto masani poto masani, ma tagata amata maua le avanoa e lafo atu ai a latou matai mo aʻoga i totonu o faʻalapotopotoga. O nei mea uma e aafia ai le lelei o le fausiaina. O se faleoloa faaonapo po nei ua le o toe umi le fale faavaomalo, e aoga tele a matou aoga, pe a faʻafefea ona matou talanoa i faʻailoga uma, e oʻo lava i le laiti o taʻe, o loʻo vave ona maalili le potu.

Totonu puipui i le mamanu

O totonu o puipui o le mamanu e ese mai le fafo.

O se laʻau mo le fausiaina o le fale e tatau ona laititi tele (4-6 M3), ma Faʻaititia ma faʻaitiitia ata tifaga, e matua taugofie ai pe sili atu. E leai se lamatiaga o le le talafeagai piliki poʻo poloka o le a aumaia ia te oe, e faigofie atu ai le aloese mai faigata e fesoʻotaʻi ma le faʻatauga o le potu o potu.

I le fale mai sip-plines foi ...

Fale mai le sipi pane o loʻo auai i le faʻavaʻa ituaiga.

  • Fale talimalo o le fale talimalo: Vaʻaiga lautele o le fale tekinolosi mai le tele-faʻatulagaina panels

Aoga o Matu Matu

Paʻu puipui o puipui ma faʻasolosolo

E le manaʻomia le malosi o le malamalama o le malamalama. Faatasi ai ma le tala o paketi, e mafai ona e faia ma se faaputuga-milimili poʻo le palu-faʻapipiʻi faʻavae, e ui lava o loʻo sili atu ona sasaa ai le ogaumu. O fea mo le fale maa o le ai ai le ogaumu ma le mafiafia o le 300 mm, mo se faʻavaʻa o le 100 mm ma le maualuga o le maualuga (loloto) o le isi 100 mm.

Manuia le fiafia

O le vaega tele o le faʻavae o le pa o le le mautonu, aua e saʻo lava le vevela o le siʻitia o le vevela ma le faʻafetauaiga. Sa masani ona faʻaaoga i le maʻa ma tioata fulufulu ua faʻamalosia i lalo faʻatonutonu papa. Faafetai i se faʻaopoopoga faʻapitoa, o ia oloa e le maua ai se solomuli.

Natatalia Pakhomova, Project Engineer & ...

Natatalia Pakhomova, Damwol Degree Engineer

Mo tagata loto maumane o le fale i luga o le vāega lautele, o papatusi mai le taulaga fai mai minerale o se augatupulaga fou e lelei. Latou te malolosi i le va o elemene o le faʻavaʻa, lea e mafai ai ona aloese mai slots ma ata. I le taimi lava lea, o mea faapena e le o lafo ese ai i le vaitaimi atoa o gaioiga. E le manaʻomia le tuʻu atu o ia papatusi, ae e tatau ona saʻo le Matai peʻa ta teuteu papatusi - e tatau ona mataituina lenei galuega ile taimi muamua. Filifili le mafiafia o le le mautonu e manaʻomia i luga o tulaga o faʻagaioiga. I luga o nofoaga o tagata gaosi oloa o aitalafu o loʻo i ai i le faamasinoga o loʻo faʻatagaina e le gata ile mafaufau o le le faʻaituau o le saʻo o lau ato ma le la.

O le puipui ma le le mautonu o le minerale o fulufulu mafiafia o le 200 mm e le vevela feololo tetee toetoe lava a le atoa le mafiafia o le mafiafia. I le faʻataʻitaʻiga, na o le faʻaaogaina o le faʻalelei lelei mafai ai oe e faʻatino tulaga tau faʻaonapo nei mo le faʻasaoina o le vevela. O le isi mea o le lelei o le sili ona lelei e le lava le malosi e le mafai ona faia se microclite i le fale malosi.

E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi 5522_8
E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi 5522_9

E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi 5522_10

O le taualuga o le faavaa o le faavaa fale ua insulated e sili atu ma le faaeteete i lo le puipui, talu mai le vevela leiloa e ala i le taualuga o le fale e mafai ona ausia le 30% o le leiloa vevela faatupulaia o le fale. I le taualuga pai, ia mautinoa e maua ai le avanoa o le Ventaila.

E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi 5522_11

O le faʻapipiʻiina o Papatusi na fausia le vai i le va o fata.

Maualuga saoasaoa saoasaoa

Ia siitia i luga seisi fale (Iloilo tusitusia atu o le gaosiga o le aiga ua faigata), o le a le i lalo ifo o le ono masina. O le faʻavaʻa o le 150 m2 o le a saunia i le 3 masina, ma e te le manaʻomia se malosi malosi poʻo isi metotia, poʻo se lapoʻa o le fa-fa-fa-fa-fa-fa o tagata Tusa ai o mataupu faʻavae, mafai ona fausia tutoʻatasi, e le au faʻamalosiʻaga o se tasi aiga, o le mea autu o le saunia lelei ma aoina le maualuga faʻamatalaga.

E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi 5522_12
E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi 5522_13

E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi 5522_14

Faʻateteleina le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa ma le mautinoa lona aʻafia e fesoasoani ai i se faʻapitoa faʻapitoa.

E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi 5522_15

E faʻafesoʻotaʻi le elemene, o se tulimanu ma se lipine o loʻo faʻaaogaina.

Malosiaga e galue ai bordade i le malulu vaitau

Faʻavaʻa pa e faigofie ona aoina i soʻo se ea vevela - e te manaʻo e aloese mai le faʻamalamalamaina o le faʻalumaina ma le faʻavasegaina vaega. O le faaputuga o le faaputuga o le faaputuga e mafai ona tuu i luga o le mauga i le taumalulu. O sea bine e mafai ai ona e sefeina, aua o le tau malulu tau mo auaunaga fausiaina e faaitiitia ona o le pa'ū i manaoga.

Faʻatulafono i luga o mea ua tuufaasolo, masalo, o le tali i le fesili pe o le fale faʻavae e aoga ona fau, e manino. Ae o lenei tekinolosi ua i ai.

Sergey Zatsepin, Sili Enisinia o Teplokomplekt faapipiiina

O le autu o le fale o le skeleton House e maualalo le taumafaina o le malosi mo le vevela. Ma le mamanuina talafeagai, faapipiiina o le maualuga-tulaga sili ona lelei faamalama ma le faitotoa ma le avanoa o le sao o le o loʻo taumafaina mo le vevela o le nofoaga i le vaitau o le nofoaga o le 200-300 w (mo le fale puipui O le masani ona manatu o le 1 kw mo le 10 sikuea mita). O le mea lea, e mafai ona e faʻaaogaina le saogalemu o mea teu tupe ma tausia se vevela mafanafana i le fale i le tausaga atoa. Tusa lava pe mafai ona faʻapipiʻiina le eletise, o le a faʻapipiʻiina tupe, o le a taugofie ai tupe faʻaalu. A o le faaletonu, e tele lava o le sili atu ona faigata ea fesuiaiga o le ea.

Leaga o nofoaga mo le Faavae

O le mea leaga tele e fesoʻotaʻi ma se microclite, sili atu tonu, ma le lavelave o le faʻatumauina o le sili ona lelei tulaga o le le malie ma le aano o le okesene i le ea. O le puipui o le hermetic e le fiafia i le malulu malulu, ae le o maua ai le ea susu mai i nofoaga. Ona o le maualuga o le susu, o se lagona o le vevela i totonu e aunoa ma le faʻatulagaina lelei o le ea e sili ona maualalo nai lo le mea moni. Faʻavasegaina le faʻafitauli o le faʻafitauli e faʻatagaina ona o aso o le manuia o le vevela ma le faʻamalosia o le ea o le ea ma sapalaiina o masini (faamalama, puipui). Ma o le sili ona aoga le sili ona aoga-ocheat system i le vevela toe faaleleia. Ae peitai, mo le faapipiiina o se faiga i le fale o 150 m 2 o le a maua e totogi le itiiti ifo i le 500 afe rubles. (I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le maua o se nofoaga muamua mo le nofoaga o le ea auala).

E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi 5522_16

O le isi itulagi o se puʻupuʻu o le olaga puʻupuʻu o le fale, ona o meatotino autu o le faʻatiga. Le fauina o se taumalulu taumalulu ma le 40 tausaga, e manaʻomia le filifilia naʻo tulafono uiga lelei ma tausisiga i tulafono mo le faʻapipiʻiina. Ae peitai, o le talafeagai o le fausiaina o le vaegaina o le "Maota mo le Senituri" O loʻo Faʻaleleia atili ai lenei, o faʻamaumauga masani masani, o auga o augatupulaga e tele.

Nikolay Raskow, o le foreman o le kamupani "dsk-istra"

Le faavaa mamanu o le pa e mafai ai ona e laveai i faʻavevela ma le ea malulu, ma le auaunaga o le ola o le fale o le itiiti ifo i le 50 tausaga, ae na o pe afai e leai se mea sese talatala i le taimi o fausia. Tele taimi e masani ai, faʻafitauli e mafua mai i le mea moni o le faʻavaʻa e faia i le sww ma le vasega maualalo. O ia laupapa lea ua mago ai tele, latou te taʻitaʻia i latou, o nisi taimi e amata ai le u i luga, ma fusi - rist. O le isi mea sese masani o se mativa-lelei faʻapipiʻiina o le aposonization ma totonu o fesoʻotaʻiga i totonu. Afai o le faʻamaoni o le vaprar parder o loʻo faʻalavelaveina, o le susu mai totonu o le fale, o loʻo pipiʻi le faʻamalosia ma le vevela o le vevela. O le Standence RindSente ma faʻaiʻu e tutusa lava lona taua.

A le tulaga e lelei ma leaga o le fale faavaa ua disassembled i le fono fausia, e masani ona latou tusi iloiloga e uiga i isumu, lea e faʻataga masani ona oo mai i totonu o le pa. O le mea masani ai, latou te faapea mai e uiga i le soatau-laupapa, ona o le isumu e le o nofo i le migarale faul. O lea, i le fausiaina lelei, pe leai se fua o pa puipui ma luga ole sili atu, o le isumu skewers ua le sili atu nai lo se isi fale.

Tau

I Rusia, i aiaiga o le tulafono faatonutonu faapitoa vaivai ma le leai o se tulaga o le pule i luga maualalo tulai fale-fale, o le tau o le fale e fuafuaina le mea e tele ina le isi itu, o le autu lea o le tulaga lelei o le fausiaina. I se faʻaopopoga, o le faʻailoga o le poloketi, le tulaga o inisinia meafaigaluega ma faʻaiʻu ua taina. O le mea lea, e mafai ona tau e sili atu le auivi nai lo le fale brusade, ae na o le muamua i le taimi lava lea e tasi o le a fausia e tusa ma le tulafono i ona po nei, ma le lona lua - e tusa ma le tekinolosi toe aoga, faatamala, ma faasaoina i mea uma, vagana ai mo le puipui mea.

I le isi itu, e tele naua filifiliga taugofie i le maketi i le laina o le tulaga o loʻo taʻua ai o le faʻaaogaina (1 M2 tau e le sili atu nai lo le 10 afe rubles). Ae peitai, o se fale e ono le fiafia i ai le tagata e faaaogāina auaunaga: o le ai ai le faʻalo maualalo, vevela matitiva ma e leo faʻaʻesega, faiga inisinia anamua ma se tini taua. I le taimi nei, e faigata ona faʻaleleia se fausiaina o se fale i se tulaga e taliaina, e le aoga, ma e masani lava ona le mafai ona pau i ai.

E aoga le fausiaina o se nofoaga o le faʻavaʻa: e manaʻomia ma le leaga o lenei tekonolosi 5522_17

Faavae mataupu i le tele-faleoloa fausiaina

I le vaega tele fausia le taulaga, na oo mai se fale monolith-tino i se vaega fale maualuga-tulai mai, o le tulaga e lelei ma leaga o lea ua mamao e le o manino i tua. o le ute lea o le faatulagaga o le fale muamua e ala i le auala o faia ai le faaiuga monolithic, o le o loo faatinoina faavaa tauaveina mai le racks (po partitions lotoifale) ma overlaps, ma taoto lea o le loops faafoliga i poloka malamalama. Ina ia aloese mai le malulu i vaega sima o le faavaa, sa latou tuu le pepelo vevela ma le faalagolago faafoliga mafanafana. O le suaina lelei o fale e maualalo le tau, e faapena foi fale fou ua avea ma pu faapelepeleina. O loʻo pei lava le lelei o le fomaʻi, ae o le tuʻufaʻatasia o itu e mafai ona pasia le leo o le ea (tele e faʻalagolago i le lelei o le tagata atiaʻe). E uiga i le tautua o le ola o ia fale o le vevela fefiloi: O le tele o le tusiata ma tagata atiaʻe e talitonu i ai i le 30-50 tausaga, o fale Monolithic o le a manaʻomia ai se tele o le auala.

Faitau atili