O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe

Anonim

Ivan Kashin, Maria Searozhentoo, Vera Shevendock ma Desigers of Studio Baccon o loʻo fefaʻasoaaʻi o latou lava manatu e uiga i le mea e tatau ai i le tagata faʻatau.

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_1

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe

TV i le potumoe o se feeseeseaiga faaopoopo i totonu. O tagata tusia e toetoe lava a autasi - e le o i ai iina. Toe faitau tele atu ia i latou lava.

Alexander Kozlov: "E leai se lalolagi lelei o televise i potu moe."

Alexander Kozlov mai le Studio Balcon e talitonu o le TV i le potumoe i le potumoe vete o le asthetics o lenei potu. Ae talu ai o manatu o le tagata faʻatau e tatau lava ona manatu i taimi uma, o ofo atu ona tagata e viʻiga o le uliuli.

"I le galuega," nofo mautotogi "o le tagapito sili," o lenei, "o le tala lea a Alexander. - ma i le lalolagi sili o televise i le potumoe e le oi ai. Ae i totonu o le potu palu, matou te le faʻamasinoina lau oe lava sitaili, ae matou te faia ai i totonu o le tagata e ona faʻamatala le tala e uiga i le e ona ma lona fale. E i ai ni a matou mea lilo tatou te faʻaaogaina i lau galuega. "

Designer Alexander Kozlov, stu & ...

Demigner Alexander Kozlov, Studio Balcon:

Afai o loʻo tatou feagai ma se fale iloga, matou te taumafai e tausisi i totonu e faʻamaeʻa ai le tusiata ma faʻamamafa le sitaili. Mo isi potumoe, matou te ofo atu pea e lafoai le TV i mea e fiafia ai mea faitino. Ma o le TV o loo i ai i le nofoaga faafiafia.

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_4
O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_5

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_6

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_7

Afai o loʻo agavaʻa le tagata o tausia, matou te faʻaaogaina ni faʻavaega faʻapitoa e nana ai le TV le, "o loʻo faʻaauau pea Alexander. - I le mataupu, i totonu o loʻo matou vaʻaia le ata i le faʻavaʻa, lea e agaʻi atu pe a manaʻomia. E i ai nai tusitusiga e maua ai lea faʻavave. O le isi filifiliga o le nana lea o le TV i tua o le faʻata

Talu ai foi, o filifiliga eseese lava mo le tupulaga Ten in -s amata amata ona aliali mai. O nisi e sili atu tutusa ma le fasi meafale ma le faʻaititia o mamanu ma fetaui lelei i totonu o le itu faaonapo nei, o isi ua maeʻa ma se faʻavaʻa. O se tulafono, o se mataupu lautele lenei: E mafai ona e amata le faʻapipiʻiina i luga o le mata, ma o loʻo faʻaaoga le laualuga o se fata mo mea lelei ma tusi. "

Ivan kashin: "Mo aʻu, o le potumoe o le nofoaga o le autasi ma malolo. O le mea lea, o lea ua ou faʻatele le tuʻuga o le TV i le potumoe o le potu.

O le tagata mamanu e talitonu o le potumoe e sili atu le lafoaia o le TV. Ae a faʻapea e tatau lava pea - Ivon iloa le ala e alu ese ai i fafo o lenei tulaga.

"Mo aʻu, o le potumoe o se nofoaga o le 'avea ma tasi ma faʻafiafiaga. Nofoaga nofoaga. O le mea lea, o aʻu sa faʻatulaga e faasaga i le nofoaga o le TV i totonu o le potumoe, fai mai Indan. - ma pe a fai o le potu o se vaaiga matagofie poʻo se gramoucc o le gramouccing, o lona uiga, o le agasala "!

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_8
O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_9

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_10

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_11

E masani lava ona faʻatautaia le faʻaaogaina o tagata faʻatau e uiga i le tuʻuina o mea tau televise ma le tele o loʻo tatou o atu i le fetuutuunai. A faʻapea e masani ona moe se tagata i lalo o le "talaʻaga o le rost", ona o le acaustics o le atoatoa filifiliga. E mafai foi ona e faia musika, ma leo o le natura, ma sinasina, ma se faiga faʻapolokiki, pe a e maua ai nei talanoaga, e le mafai foʻi i totonu. "

Designer Ivan Kashin:

Designer Ivan Kashin:

A faʻapea e tatau ona tuʻuina le TV, e masani ona tulaʻi mai faigata i totonu o loʻo i totonu o le mea lea e leʻo vaʻai i le potu uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se tagata uliuli o se ata uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se tagata uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se tagata uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se tagata uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o se nofoaga uliuli o le uliuli nofoaga. Afai e i ai le avanoa, matou te o faʻapipiʻi uma masini tifaga i le kapoti ma le faʻataʻamilomilo-stradble metotia. Afai e leai se avanoa (talu mai le taimi mulimuli, e tele ma sili atu tagata tuʻuina atu i le eria i lalo ole avanoa masani, tipi i le laʻititi potu), matou te fautua e faʻatu ai le faʻavasegaina. E le gata i lea, o lea ua iai ni faʻataʻitaʻiga e le maualalo tele i le lelei o le ata i le taimi o latou puʻupuʻu.

  • 6 potu, le mea ua suia le TV i le poloketi (ma e te fiafia i ai?)

Maria storozhenko: "E manaʻomia le i ai o le avanoa e aunoa ma se isi stimulus, aofia ai ma le TV"

ArchitectRactact Marsia Storozhenso e talitonu o le potumoe o se nofoaga o malolo ma malolo e le o se nofoaga e faʻapipiʻi ai masini televise. Lenei, aua ua naunau Maria i lona tulaga.

"Afai tatou te iloiloina le potumoe o se nofoaga o le malologa ma atoatoa malolo, e tatau ona e gauai atu i foliga o le masini o le snurvous system, - amata Maria. - O le malolo ma le toe faʻafouina saʻo faʻalagolago i le faʻaititia o le stimulu i lenei vaitaimi.

Tuuina atu matou te ola i taimi o se uiga sili ona malosi o loʻo tafe mai, oe manaʻomia le i ai o se avanoa e aunoa ma isi faʻaoso, e aofia ai le TV. Ma le potumoe e mafai ona avea ma se nofoaga lelei mo lenei. "

Tusiata maria storozhenko:

Tusiata maria storozhenko:

Mai se mea aoga o le vaʻai, o le TV ona o le mataupu o le "taulaga" i le faia o le tuʻuina o nofoaga teu oloa poʻo se sili ona manaia masini. Faʻataʻitaʻiga, I se tasi o aʻu poloketi autu na mo lavalava o loʻo teuina ma faʻavasega se galuega i le va oi latou. O lea, na matou faʻateleina ai le aoga o le avanoa. E le gata i lea, o le tagata faʻatau e seasea ona matamata i le TV i le potumoe, e fiafia i le potu malolo mo nei faʻamoemoe.

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_15
O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_16

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_17

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_18

Vera Veradock: "E mafai le TV ile potumoe, ae e tatau ona le mafai ona fetuʻutuʻuafia pe manuia le totonu o loʻo"

Tagata e faaaogāina auaunaga o le faʻatuatua ua masani ona fai atu e faʻafefeteina se TV i le potumoe. Sa fautuaina e le tagata faataʻitaʻi ia lalafi ia te ia.

"I le aluga o le galue ai i galuega, fale mautotogi e masani ona fono ma le manaʻoga o tagata faʻatau o tautau le televise i le potumoe, - amata le faʻatuatua. - Ioe, o le potumoe o se nofoaga malolo, ma ou te le manaʻo i se mea e faʻalavelave ai i le tulaga vavalalata. "

Demigner Verra Sheverdock:

Demigner Verra Sheverdock:

Afai o le TV o loʻo i ai pea i le potumoe, e tatau ona e faʻaalia le maimoaina pe le mafai ona ulufale i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e vali puipui i totonu o le potu malolo i ata pogisa (ma e tatau ona latou momoe), ona tumau lea o le Black televise ma le puipui ma e le tu i fafo.

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_20
O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_21

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_22

O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe 5556_23

"O lenei ua i ai ni faʻataʻitaʻiga o telectins, i luga o le mata o ia e mafai ona faʻamatalaina soʻo se ata i se manifinifi, ma le manuia lava le mamanu. - E mafai ona avea ma TV e mafai ona avea ma fai buctor ph. E i ai faʻataʻitaʻiga o televiseinaga o faʻaalu (faʻataʻitaʻiga, o vae, ata faʻatino e faʻasino i le 60th). O le mea moni, faʻapena ona le mafai ona ulufale se T TV i totonu.

O le TV e mafai ona i totonu o le potumoe, ae e tatau ona le mautinoa pe faʻamanuiaina i totonu. O aso nei gaosi oloa ofoina faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina oe e faia. "

  • 11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma

Faitau atili