Faʻafefea ona fufulu ata vali: O aoga aoga mo ni ata eseese

Anonim

Matou te taʻuina atu nai lo le fufuluina o le vai-sulugatiti, Ilcone, o le vali ata, faʻapea foi ma Alkyd ma Boot.

Faʻafefea ona fufulu ata vali: O aoga aoga mo ni ata eseese 5575_1

Faʻafefea ona fufulu ata vali: O aoga aoga mo ni ata eseese

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

I le lisi o aʻoga e faʻamamaina ai, e manaʻomia le soloia o le manaʻoga e faʻamalu ia fusi puipui i potu. E moni, e le o tagata uma e talitonu e tatau ona faia. Ae a vali le laufanua, susu susu e tatau ai. Pefu ma pisia i luga o se lamolemole Monophonic vaalele faapitoa e faapitoa matauina. Tatou talanoa i le auala e fufulu ai puipui ma le faʻaleagaina le vaega o le faʻauma.

Uma e uiga i le fufuluina o ata vali

Sauniuniga mo afifi

Auala e fufulu ai ituaiga eseese o vali

Faʻafefea ona fufulu e aunoa ma le teteʻa

Auala e Aveese ai Pain

Sauniuniga o le laualuga e fufulu

E manaʻomia le faia o le fufuluina o puipui ao faʻagasolo atu, pei ona manino, ae sili atu ma le faʻalua i le tausaga. Poto masani i luga o talitane o lenei i le tautotogo ma le tautoulu. Mo le taimi muamua pe a uma le malulu, pe a osofaʻia le manaia ma tafega ma tafe i le pefu i le fale atoa. O le lona lua - i le taimi o le taumafanafana, ina ua pa le pefu ma palapala palapala auala mai le auala.

Ae e te lei amata fufulu, e te manaʻomia le mautinoa o le susu susu mafai ona mago vave. O lona uiga, e lava le mafanafana i totonu o le fale ma o loo leai se sili atu le susu. A leai, o le iʻuga, e mafai ona e mauaina le teteʻa le tetea, faʻatamaia ma le faʻi. A o le i fufuluina pa tetele, galuega sauniuni.

1. Sauniaina o le Falefaigaluega

O ata uma, faʻataʻitaʻiga o loʻo tautau i luga o puipui, mama. E faapena foi, tatou te faia i soo se isi fili. Matou te faamanatuina le taofi o le au ma fao ma fao ina ia aua nei mafai ona fai lima e uiga ia i latou. E faia lea mea, faʻamau ni fasi ie pupula i luga o latou. O meaafale na suia i le ogatotonu o le potu ina ia e le faalavelave i le gaoioi saoloto.

  • Faʻafefea ona fufulu umukuka suʻega: 8 fesoasoani mo le atoatoa mama

2. Matou te puipuia le fola mai le susu

I luga o le PLONEN] o loʻo taʻoto ese le ata poʻo le teʻena o ie. O le a puipuia le fola e ufiufi mai le le mautonu o foliga i vai palapala. A talafeagai, e puipuia foi le meaafale i lea lava auala, ufiufi i se ata tifaga.

3. Aveese le pefu mai le tau

Matou te faia le faʻamamaina o le faʻamamaina, ua matou faʻamalulu atoa ai le pefu mai le faʻailo o le igoa o le auʻaluga. O le faigofie auala e fai ai lenei mea ma se moli uila e aofia ai i le ogatotonu po o le maualalo le mana. O le folafu fola e tatau ona aveese ma tuu se tamai vaalele pei o le tele o pou. E mafai ona e faʻaogaina le mop ma se ie mama i luga o le.

Faʻafefea ona fufulu ata vali: O aoga aoga mo ni ata eseese 5575_4

  • Faʻafefea ona faʻamamaina le Linoleum mai le palapala o le palapala: O se aotelega o le aoga meafaigaluega ma metotia

Foliga o le faamamaina eseese ituaiga o vali

MO LE O LE ata, E ese tuʻufaʻatasiga e filifilia, o le mea lea, e ese ai foʻi le tausiga. E manaʻomia le iloa tonu pe faʻafefea ona vali le vaalele, ina neʻi 'aua neʻi faʻaumatia i le fufulu faʻagasologa. Mafaufau i le lauiloa lauiloa.

Suavai o le vai.

O le lanu valivali ua soloia i se vai o le vai, o lea o le tini e matua nofouta i le susu. E sili le faʻatapulaʻa o le faʻamamaina o le faʻamamaina, aua e i ai se lamatiaga e faʻaleagaina ai le laʻau lanu. Afai e le mafai lenei mea, faʻataunuʻuina fautuaga, pei o le fufuluina o puipui vali ma vali vai vai. Mo le faʻagaioia, naʻo le span spange e faia, e faʻasaina ai le feteʻenaʻiga lautele.

O se vaipuna vaivai o le a faʻaaogaina o se vailaʻau. Ua tatavale i le vai ma sasaina seiloga o foliga mai o le mea leaga. Le isi - 3 tbsp. Sipuni masima po o meaai soda i le 10 lita o vai mafanafana. Fufulu le vai-maualuga o loʻo manaʻomia e le faʻaititia o vai ma sili ona manaia. O le vali e faigofie ona soloia ma fufulu ese.

  • Faʻafefea ona vave fufulu le paʻepaʻe mai le taualuga: 4 sili auala

Suavai-deppered acrylic ma silicone composictions

O loʻo auai pea Polyers i la latou faʻavae, e fai ai le vavaeʻese o le faʻamaliega o susu. Faʻatonuga, pe faʻapefea ona fufulu le puipui, valiina ma vai vai faʻatasi ai ma le silika poʻo le acrylic, faʻataga oe e faʻaaoga toetoe o soʻo se mea leaga. Moni, o le chemictive chemistry e sili atu le aua le avea. Lelei le pamu mo ipu, vai pe o le tamaoaiga. Afai e tatau, e mafai ona e tiʻetiʻe le taina ma sina taumafaiga.

Alkyd poʻo le suauʻu

O lenei faʻauma e fausia ai le mafiafia o le ata o le ata i luga o le faʻavae. E tetee i le faʻaleagaina o meaʻai, o lea e mafai ai ona e faʻaaogaina nisi taumafaiga e fufulu ai. E le fautuaina le faʻaaogaina o le soda poʻo le fasimoli. Ua faʻaaogaina se vailaʻau o Amalenia. O loʻo faʻateʻa i le vai i le fua faatatau - 1 tbsp. Sipuni i luga o se lita o vai. Malosi malosi o loʻo soloi ma pateta fou.

Faʻafefea ona fufulu ata vali: O aoga aoga mo ni ata eseese 5575_7

  • Faʻafefea ona aveʻeseina ni nofoaga i luga o le laʻau: 7 aoga auala e faʻamamaina ai meaafale, terrace ma e le gata

Faʻafefea ona fufulu puipui e aunoa ma ni teteʻaga

Amata faamamaina o soʻo se mea e manaʻomia mai le siakiina o le saogalemu o le gaogao. O le faia o lenei mea, latou te pikiina i luga o le sponge poʻo le rag ma solo le vaega le faʻatagaina. O le a le vali amio, fuafua, e talafeagai le vailaau pe leai. Afai e le o se mea e te le mautonu le vaega vali, e mafai ona fufulu atoa le vaalele.

Mo le tapenaina o se manava vaivai. I le faaopoopo atu ia te ia, o le a faia se ie lelei ma le isumu mo le matutu mago. Saunia ni taga e lua. I le tasi e puipuia ai. Tele taimi mo lenei i le vai e faʻateʻa ai soʻo se fasimoli. O le isi tali lautele o se laulau paʻepaʻe. E faʻaopopo mai le fuafuaina - o se tioata i luga o le pakete. O le tulaga lona lua o totoe.

Faʻafefea ona fufulu ata vali: O aoga aoga mo ni ata eseese 5575_9

O le faʻaumatiaga e amata mai lalo. O le amoina e susu i totonu o le faʻamaʻi, e oomiina e aveese le tele o le susu. O loʻo togafitia ma le laualuga i le pito i lalo o le tuʻuga. Uma oso mailei mailei vave. Afai latou te mamaʻi, o le a faigata ona faʻateʻaina. O le polling howlocloth o loʻo tuʻituʻi i luga o se patuta gaogao, aveese atoa le palapala le palapala mai lea. Ona toe faia lea o gaioiga.

Fufuluina vali le faavae le tatau ona fufulu. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia vai e sasaa ai, aemaise lava pe a i ai se vaega o le vai vai. O lea, o le mama vai e maua i totonu o le tane. O le susu susu lelei mafiafia, tata ia, faagaoioia le faavae. O le a aveesea vave ona aveese le ata. I le faaiuga, o se ie mago e soloiesea ai le palapala o le matutu. E le mafai ona tuua ma le susu, e mafai ona e faʻaleagaina ata.

  • Faatatauina faatonuga: Faʻafefea ona aveʻesea vali mai le puipui

Auala e Aveese ai Pain

Ina ia maua se iʻuga lelei, e manaʻomia e le gata i le iloaina pe faʻafefea ona fufulu le vali vali, ae pe faʻafefea ona aveese le tao mai ia latou. Latou te foliga mai mo ni mafuaʻaga eseese, ae tele lava o le gaʻo ma le pefu ma le palapala faʻapipiʻi i ai. O le a matou auiliiliina ni auala e faamama ai sea filoū. I soʻo se tulaga, e manaʻomia le manatua a o le i faʻagaioia le pisia, e tatau ona e faʻataʻitaʻi le saogalemu o le oloa i luga o se vaega le mautonu. A leai e iai le lamatiaga e faʻaleagaina ai le vali pe tuʻu ai se teteʻa.

Matou te ofoina atu ni metotia mo le aveesea o nofoaga.

Tax pe Stachmal

Ua aveesea lelei le Beat Butter Beat Brashoshes po o le tolopoina o meaai. Ave se solo pepa po o se solosolo, fufusi malosi i luga. Pop filogia efuefu, alu ese mo sina taimi. Faatalitali seia asi le gaʻo i le starch poʻo le pasene. Powder salu le malu malu. Afai e tatau ai, solo le isumu susu i le vaipuna.

Fufuluina gel

Faatasi ai ma le vai vevela, o le gel e fesoasoani tele e aveese ai le sili ona vaivai. Tele faalagolago i luga o auala. Mo faʻailoga tuai o gaʻo, e sili le filifilia o tapenaga faʻamatalaina o loʻo soloia. Mo se faʻataʻitaʻiga, faifeau, AO, Volchch, ma isi O loʻo faʻaaogaina i le palapala palapala i se faiga e le mafai ai, tuʻu ai le faʻamamaina o le gaʻo o loʻo toʻesea. Tele gels e saogalemu mo le pito i lalo lanu ma aua le tuua auala.

Ina ua mavae sina taimi, o le vailaʻau ma mea na totoe o le palapala ua aveese ma se ie vaivai poʻo se ieie. Leai se mea e tatau ona ou gaioi ai. O le TOCG e faaeteete, e aunoa ma se isi taumafaiga agai i lalo. Afai e tele le fasimoli, e tatau ona fufulu. I le faʻaiuga, o se solo pepa na faitio i le faʻavae.

Faʻafefea ona fufulu ata vali: O aoga aoga mo ni ata eseese 5575_11

Ethanol

O le 'ava malosi o le a fesoasoani e aveese vai inu, sauā, gaʻo na toe faʻatulagaina. O le matutu o le ie susu ua susu i le ava malosi, solo solo ma le loto i ai le pala. Afai e matua le palapala, atonu ona e tatau ona e fufuluina le puipui. Suia le faʻaaogaina o le susu susu i luga o se 'ava malosi. O loʻo soloi lemu le palapala, taumafai e aua neʻi faʻaleagaina le faʻavae.

Manufa

Ofu o le faʻaliliuina o le faʻamamaina o le tele o le faʻaleagaina, aemaise lava mo le gaʻo lelei. O sina vaega laititi o le a vavaeina i luga o le evaporator puipui. E mimita ma alu ese mo le lua pe tolu itula, ina ia solomuli le pisia. O le iefua fula ua faamamaina i se matagi malosi, pe a tatau ai, aveese ona toe vaega ma sina ie susu.

  • Faʻafefea ona aveʻeseina ni tagata talimalo mai le Wallpaper: 11 e le talafeagai auala faigofie

Vali fou.

O le tele o auala e te alu ai e aveese ai le pisia - vali se fasi vaega. Ua faʻaaogaina pe a leai ni isi metotia ua leva ona faʻatupuina. O le nofoaga e aafia ai ua faʻamamaina lelei i le faʻavae, pe a manaʻomia, mapuea ma toe pupula. E taua le malamalama e le mafai i taimi uma ona filifili le lanu. O le mea lea, e tatau ona e sauniuni mo le mea moni o le a ese ma le ese.

Faʻafefea ona fufulu ata vali: O aoga aoga mo ni ata eseese 5575_13

TULAFONO, AUALA E IA E IA E faamamaina le ata valivali, faigofie, ae aoga. O le mea sili ona taua o le fuafuaina sao i lo le faavae o le ata vali. E tusa ai ma lenei, o le saosaoa tapenaga ma le gaosiga metotia ua filifilia. O le tele o vali o le faʻamaapeina o loʻo teteʻe, latou te faʻapalepale lelei. Tuusaunoaga - vai-emlilsion. E sili mo lona mama faamamaina.

  • Faigofie fofo mo le lavelave nofoaga: aveese le filogia mai le itupa, puipui ma le pronth

Faitau atili