Plasterboard i le faletaele: foliga o filifiliga, faaaoga ma le kukaina

Anonim

O le faʻagasologa o le feololo o le taualuga ma puipui ma digwall (glc) e faigofie, vave ma taugofie. O le a tonu lava le mea e talafeagai mo le maeʻa o nofoaga susu susu, faʻafefea ona puipuia mai le susu ma faʻatulaga le faʻamaeaina atoa - matou te faamatalaina i le tusitusiga.

Plasterboard i le faletaele: foliga o filifiliga, faaaoga ma le kukaina 5611_1

Plasterboard i le faletaele: foliga o filifiliga, faaaoga ma le kukaina

O le susu o le susu o le nofoaga, pe a fai o le sundide o le ea i latou i taimi uma e sili atu 60%. O umukuka ia, timuga ma faletaele, taumalulu togalaau, etc. I totonu o latou, o le taualuga, puipui ma fusi e masani ona avea ma avea ma punou laufanua laufanua pe faʻafesoʻotaʻi tuʻusaʻo ma le vai.

O le faaumaina o nei ituaiga e le mafai ona taofia i mea vai vai ua tumu i le tupu o koloni o le fungi ma glamita ma le vave sasaina. O le mea lea, mo le tulaga o taualuga ma puipui, o le fausiaina o vaega ao fuafua e teuteu ni mea lelei o le susuga-striw).

Plasterboard Waimproof Knauf

Plasterboard Waimproof Knauf

Foliga o le susu o le susu o le eleele

E le pei o le masani ai, o ona lua vaega o pepa laupapa o loʻo iai le autu mai le gypsum maaleale gypsum, o mea faʻapitoa e faʻaititia ai le susu o le vai. Vaʻavaʻai i le iloa lelei o le suamalie o le susu-faigata e faigofie ona i luga o laupepa lanumeamata. Peitaʻi, o loʻo i ai se isi filifiliga i moli uila-faʻamatupuina Mumu, O le upu moni e sili atu ona taugata. O tulaga taua-fibels, o isi itu ua taua ai le a le aoga o le abro. O latou 80-90% o loʻo aofia ai siʻosiʻomaga, lea e tuʻuina atu ai le faʻaputuga tupe ma mineral. Faʻamau ia laupapa faʻapea foi le GLC, i se uʻamea, e le tele lava o se laupapa laupapa.

I itulagi ma maualuga susu susu & ...

I itulagi ma le maualuga o le susu, e fautuaina e tagata atamamai i le faʻaaogaina o le susu-puipuia o le eleele o loʻo i ai i potu ma le mama ma le le fiafia o le susu

Faaopopo puipuiga o le HCL

I le maeʻa ai o le taualuga ma puipui o loʻo ufiufi i ie, o nei ituaiga o loʻo ufiufi i le eleele i le eleele i le eleele, o le faamalosi ai lea ma faʻaititia le mafai ona faʻaaogaina. O palu e latalata i atigi, taele ma taʻele, faʻapea foi ma le pito i lalo o puipui, i se upu, o mea uma e mafai ona fesoʻotaʻi ma vai susu.

Plasterboard i le faletaele: foliga o filifiliga, faaaoga ma le kukaina 5611_5

Nofoaga o le suavai o le suavai ma suavai vaʻa, a faʻasolo atu i le totoina o le suavai, ua fofogaina ma le faʻamaufaʻailogaina o lipine mai vai o le vai. O soo se ipu, faʻapea foi ma pa ma meaola, ua tumu i mautane tumama, lea e fai ma vai ma le taimi lava e mafai ai ona faʻasolo atu i luga o le susu.

Lisi Lisi (glc) susu tetee

Lisi Lisi (glc) susu tetee

Foliga o styling ua maeʻa i le gkl

Ceramic Tiles e masani ona faʻaaogaina o loʻo avea o le omea o puipui o le faletaele. E faʻailoa mai e le tatau ona taʻoto i le vaipuna i luga o le vai ma le sima o loʻo tata ai gluue glue, o le, na e tumau ma le mautu. O le sili ona faʻatuatuaina i lenei mataupu o le faʻamau o le lua vaega o gvlv. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona faailo laupepa o laupepa. O le sili mamao atu i le va o latou mai le 40 i le 60 cm. Ma le isi, e le tatau ona latou faʻapipiʻiina i luga o le fola po o le taualuga. Ina ia aveese le foliga mai o lagona o totonu, o laupepa o loʻo toe faʻaleleia se nofoaga mai le ogatotonu o le vaega i le pito poʻo le tasi pito i le isi.

Plasterboard i le faletaele: foliga o filifiliga, faaaoga ma le kukaina 5611_7

O le maeʻa o le tuʻi ae le tuʻuina atu e ulufale i totonu o le vai totonu i totonu o le feaveaʻi. I le tasi e le manaʻo e sneak o puipui o le faletaele ma cerammics, ae o le sili atu pepa teuteu poʻo le a le mafai ona avea ma faʻalavelave. Faʻataʻitaʻiga, Pressaiga Faapitoa ma le Susulu.

Plasterboard pepa (GLC) decorator susu mai

Plasterboard pepa (GLC) decorator susu mai

Faitau atili