Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni

Anonim

Matou te taʻuina mai ni isi ituaiga o vae o le kiona, lea e faʻasaʻo ai ma avatu ni faʻatonuga mo le gaosiga o tubular ma faʻafitauli.

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_1

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni

Ia faʻapipiʻi lelei le au taʻavale aisa i luga o le taualuga ma ou lava lima, e tatau ona e sailia faʻatonuga. E sau i se seti ma auiliiliga mo le fono. Faatu le masini fale e pei o le fale gaosi. Ia faia lenei mea, e manaʻomia le tatau ona amanaia vaega tutusa e pei ona faia ai se fale gaosi. O le filifiliga o le fausiaina o loʻo aʻafia i le pito i luga o le itulagi - Le malosi o le matagi, o le mafiafia o le faʻasologa o vaega i le taumalulu ma le avega na latou faia. O le faailo o le taualuga e le tau le taua. Afai e te tele, e oʻo lava i se manifinifi vaega o le a le mafai ona taofi ai. I lea tulaga, e le manaʻomia le pa pupuni, aʻo le o le aufaʻatasi o le mataala a le gasakalasi "e le lamatia. Skat, o loʻo i lalo o le averesi poʻo le le taua o le tulimanu, e sili atu le faʻatulagaina o papupuni.

Uma e uiga i le tutoʻatasi o le gaosia o le kiona

Tofiga o tagata taofia

Foliga o le masini

Nofoaga

Gaosiga o tubular papula

  • Mea ma Meafaigaluega
  • Matou te faia lagolago
  • Faapipiiina galuega

Gaosiga o le tulimanu tulimanu

Aisea e te manaʻomia ai le taualuga o papupuni

O la latou sini autu o le taofi lea o le faʻaputuga o le vaega o le timu, lea i le paʻu e ono afaina ai le ola maloloina poʻo le faʻaleagaina. O le mafuaʻaga o lona paʻu o lona lava tele. A oʻo mai i se faʻatapulaʻa tapulaʻa, e faigata ona faia i luga o le i luga o le taimi i luga.

O le isi mafuaaga e faʻaaoga ai le kiona - faʻamafanafana le fale i fafo. E tupu i lalo o le faʻamalosiʻau o le susulu o le la, faʻamafanafana le taualuga. O mea e maua ai le mafanafana ma mai i totonu o le fale. O le vevela-islasable udket e puipuia ai lenei gaioiga, ae e le mafai ona taofia atoa ai lofi.

O masini e masani ona faʻaaogaina i luga o taualuga ma se lamolemole uʻamea peleue, o le le lelei le taofia o le aisa. Ae ui i lea, o le gaʻo tele o le slate poʻo le rubbroid fausiaina naʻo le laititi papupuni.

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_3

O le avalanche ma le taualuga o se lamatiaga tele. Lalo o loʻo aofia ai se tagata faʻapipiʻi ma le aisa. Pe a pa'ū, e mafai ona mafua ai le leaga tele o le soifua maloloina. E mafai ona faʻalavelave i mea faigaluega poʻo laʻau latalata i le fale. Afai o le punch e pei o se malifa i lalo ifo, o le ono mafai ona aliali mai o lona pa'ū. E le gata i lea, naʻo se tasi itu o le taualuga o loʻo faasao mai i le NLF, e ono tigaina ai se galuega a le REF. Ona o le le tutusa tufatufa o le mamafa i luga o le taʻavale, amata le avega ona faʻatino, saili e faʻasaga i latou. O le Uila e muamua fuafuaina mo avega mamafa, ma tatalia foi le suiga i le itu o le a faigata mo ai.

Ina ua oʻo ifo le aisa i lalo o le faʻaputuga, o le kuka kuka, e masani ona taʻitaʻi atu ai i le le mautonu. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e taʻe ese le uʻamea uʻamea o lona pito i luga fale teu oloa, o le a leiloa o ana mea teuteu ma amata vevesi. Faigofie le taualuga o le taualuga.

Aua le faatali mo le kiona e pupuni e sau i lalo o ia. E sili le mafaufau ia te oe i le fanaina oe. I le malulu o tuaoi e matua alu ese atu i le fale i le fale. O le mafiafia e le atoatoa puipuia atoatoa mai le frosts i le malulu malulu. Na o le na o le tele o le lapoa o lona mamafa. O le larters e tatau ona fuafuaina i luga o avega.

O le a le ituaiga o mamanu e sili atu le puleaina ma le galuega

O la latou filifiliga e fuafua lava i le mafiafia ma le tele o le leaga. Ina ia malamalama i le faia o le kiona ia te oe lava i luga o se taualuga, e tatau ona e iloa pe faʻafefea ona faʻavasega, ma mo lenei taimi e foliga mai i le ata.

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_4

Snowmantional filifiliga

  • O le ogalaau poʻo se isumu ma le mafiafia o le 10 cm. O se tasi lea o pito sili ona maualuga o le puipuiga. O loʻo faʻaaogaina e tupu ai i lea aso, ae o foliga o paso e le lavalava faʻavaivaia ma le taualuga faʻaonapo nei. O le tele e tele ma ua faʻatupuina ai se isi faʻafitauli i le faʻavasegaina. I se faʻaopopoga, ua suʻiina ai laʻau e tupu ai le sologa ma mafaufauga i lalo o le aʻafia o suiga i le vevela ma le susu. O le laʻau ua susunuina lava pe a maeʻa le teuina ma le antiparens. E sili atu le faigata ona faʻasaʻo i luga o le uʻamea luga - e te manaʻomia le taofia o clamps o loʻo faʻamaumau i fusi poʻo fao. E tatau ona tele le tele o le auupega e taofia ai le mamafa o le umi o le meli.
  • Steel paipa ma le umi o le 1 i le 3 m, nonoa i puipui. E faigofie atu ma sili atu le saogalemu o lo ogalaau ogalaau ogalaau. O lenei fuafuaga e talafeagai mo ni taualuga. Mo uʻamea uʻamea ma tomai faʻafomaʻi, fale gaosi o loʻo i ai tutusa lanu ma mamanu. E faigata tele ona filifili le vali i lau lava lanu o le lanu ma o le sili lea o le sili ona leaga o tagata lava e faia. E mafai ona e faʻaogaina se tamaʻi laupapa laupapa. O le uamea uamea luga o loʻo tuʻufaʻatasia lelei ma soʻo se vali. Ina ia faia se papupuni, e tatau ona e mauaina ni puipui fetuutuunai i le teuteuina o le taualuga. O Ubes e tuua le avanoa mai le pito i lalo matala, tuu oe e alu i tamai vaega e le o atagia mai ai le lamatiaga.
  • O le lattice ma limellala pa skip laiti kiona. Afai e te setiina le ipu-saoloto e aunoa ma se va, o le a le mafai ona latou pasi i le liusuavai vai, ina ia e tuua se tamai avanoa i lalo. Plate masini e le talitonuina nai lo tubular. Latou te le mafai ona tatalia ni avega ogaoga, o lea latou o loʻo tuʻuina atu i laua i laua ma se tulimanu e le sili atu nai lo le 30 °.
  • O le Swel Cornerghts Wedteth i ni nai Centerhipters o loʻo faʻaaogaina i le itu i Saute ma se laʻititi laititi o le timu. O loʻo latou i ai i le chess poloaiga ina ia faʻasolo atu le maualuga o le vaega. E maualuga lo latou Bandwidth, ae o le papupuni ua galue lelei tele. O tulaga lelei autu o le metotia o le maualuga o le malosi o pa ma le le lava o avega tetele i luga o le rafyed.

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_5

O fea o vaega o le taualuga e tatau ona avea ma vaalele

E aoina ma faʻapipiʻi Snowstander i luga o le taualuga ma ou lava lima, e te manaʻomia le ata o le fale. E manaʻomia le iloa pe o faʻapefea ona faʻatulaga le faʻavaʻa o le faʻavae o le taualuga. O le a manaʻomia foʻi e faʻailoa ai le umi o le umi.

I le puipuiga e manaʻomia le pito o le skate. Peitaʻi, o lana fuafuaga e le faʻatagaina ai le palu o le mamafa uʻamea tapu i totonu o le pito, e pei ona le tu ai o latou mamafa. Snowbornels o loʻo i luga aʻe o le pa puipui - O lenei nofoaga e sili ona faʻamalosia.

A tuu i ni laina o paipa o paipa, amioatua ma faʻaputuga faʻapipiʻi i luga o carriages o le faʻavaʻa. O sea polokalame o loʻo faʻaogaina mo le umi o le 5 m. O le vaitaimi. O le vaitau i le va o laina o le 2.5-3.5 m ia nofoaga, o loʻo faʻamalosia ai isi laupapa. O ia faiga o loʻo lava mo le tagi lea na tupu ma ia le toʻilalo ma le faʻamalieina i lalo o le ogaoga o 'olo.

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_6

O le mea e faʻatulaga ai tulimanu e leʻo ni malaga, ae i le pito teuteu. Latou te le manaʻomia le faʻavae o le mafiafia o utupoto. Ina ia mafai ona faʻatulaga le nofoaga o le latou faʻapipiʻiina, o le taualuga o le fale o le a le manaʻomia.

Valivali pa mai ogalaau e tatau ona tuu i luga o puipui puipui. O lona mamafa e le faʻatagaina oe e faʻaseʻe atu i ai e le o le tui o le skate, ma lona pito. O le Domimoy i nofoaga o le tau o le tau o alala i luga o le feagai ai e tatau ona mautu.

Ina neʻi 'aveʻeseina o fesoʻotaʻiga i fausaga, o le papupuni e naʻo le mea e manaʻomia ai. O se tulafono, o le ulufale ai i le fale, segaaga, lea, o le avanoa, o le avanoa, o le ala i le faapaologa.

Faʻafefea ona fai se kiona i ou lava lima mai le faʻailoga paipa

O lenei fofo faʻapitoa o loʻo faʻaaoga soo. O le lattice ma le anilalala pa e tele a latou masani ai. O le eseesega tele e talipalau i le ata tifaga, ae i le mamanu o le masini lava ia.

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_7
Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_8
Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_9
Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_10

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_11

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_12

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_13

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_14

Mea ma Meafaigaluega

  • Steel Durable Corner 4-5 CM lautele. O le mafiafia mafiafia - 2-3 mm.
  • Galvation pe valiina paipa ma se puipui mafiafia o le 3-5 mm. O lo latou umi o le averesi 3 m, ae ma se maualuga avega e sili atu le faʻaaogaina o le mita paipa. O le averesi tino o le 2.5-3.5 cm.
  • Steel Struck 3 mm mafiafia ma le 10 cm lautele.
  • Polokalame mo le maopoopo.
  • Lapotopoto iloa.
  • Vili.
  • Rofautte ma fauina tulaga, faʻapea foi ma le penitala ma le faʻailogaina o le maea.

Matou te faia lagolago

Faatasi ai ma le fesoasoani a se Grinder, o le tulimanu e tipiina i le fa vaega 50 cm. O le tipiina o le tutusa o tafatolu tafatolu mai le ipu. Latou te vili pu tutusa ma le lapoa o le paipa. O se tasi o tulimanu e sao. Uumi cat darnagle ma le lotolotoi i se tulimanu. E tatau ona fai sina puʻupuʻu puʻupuʻu, lea e faʻamauina ai. E faʻasaʻo le lima i le lima, e tutusa lava le pu i luga.

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_15

O mea uma e le mafai ona tipiina i se ata ma olo. O le laufanua o le eleele ma ufiufi i le tele o vali vali i le leo o le feagai ai.

Faapipiiina galuega

I le faʻavae, o pu e tatau ona faia aʻo leʻi faʻapipiʻiina - e matua faigata ona faia nei galuega i luga o le taualuga. I le taualuga, tutusa pu e faia i luga o le faʻailoga na faia i luga o faʻamatalaga-faia. Afai i le faagasologa o '' 'sese uamea, na faia ai se mea sese, e tatau ona toe fausia i luga o le faavae o le tatalaina o le kepiside. O elemene o loʻo tuʻu i luga o le skite.

O le tagata lava ia o le faʻaaogaina o tagata o loʻo faʻaaogaina o le faʻapipiʻi. Ua latou tuli i le utupoto e ala i le pusa. O faʻamatalaga faapitoa mo le faʻatulagaina o le fofoga o loʻo sili ona fetaui. Ua maeʻa ona faamauina atoatoa le pu, ae le o le faʻatagaina o le susu e felelei ai i totonu ma puipuia le solo solo. O le aafiaga ua ausia e ala i se elastic neoprene kesi. Pe a faʻamalosi, e faʻatumuina uma slots i luga o le faʻatasiga.

Vaʻai faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o tubular faʻataʻitaʻiga i luga o vitio.

Faʻafefea ona fai ma faʻapipiʻi nofoaga o Snowmaders

O ni tafatolu ma o se itu tuusaʻo o loʻo feagai ma le skite. O le tasi o ana pati e taoto i le taualuga, lona lua, lava ia te ia, tilotilo i le solofanua. O Ia na te auauna i se faafitauli i le puaa. O le pito sili ona umi o le resider o le malosi e maua ai le mamanuina mautu.

Tafatolu o loʻo vaʻai mai i le steel talaaga. Ina ia talafeagai lelei le aofaʻiga o latou aofaiga, e manaʻomia le fuaina o le vaega o le skate ma fuafua e fia na tulimanu e manaʻomia mo puipuiga lelei.

Faʻafefea ona fai le kiona ma au lava lima: faʻatonuga mo le tubular ma le tulaga papupuni 5624_16

E sili atu ona fetaui lelei pu e faia muamua, ona tuʻu ai lea o le tulaga o pu i luga o le taualuga. E tatau ona tuuina i laina e lua. E masani lava ona fa fa fao. Ua latou feoti i fafo i totonu o le laupapa laupapa laupapa o le taualuga, ae o lona feagai. A o le i tausasia, e manaʻomia le tautevateva ma vali.

Sa matou faia ni auiliiliga auiliili, pe faapefea ona fai ni kiona i le taualuga ma o latou lava lima. Maua le mataupu ma o le a e manuia!

Faitau atili