Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo

Anonim

O le tusialoa o lenei lua e faigofie ona fetuunai e toetoe lava soʻo se ituaiga fale ma elemene, o mea taua e tatau ona faʻatali mo ni nai masina.

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_1

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo

Tagata faʻatau

Uluga faʻaipoipo faʻatasi ma le ataliʻi (Oki i le fuafuaina o matua, o le aʻoga fou a se tamaititi e tatau ona alu i le aoga) fuafuaga i le fou-potu aiga nofoaga. O le Demigner Dania Shirnova (Dariol Studio) na valaʻaulia e fesoasoani i le faʻatulagaina o avanoa ma le mamanu (Darotil Cadio).

Galuega

O le tagata faʻatau - Na fai o ia e avea ma sui o le aiga atoa - fesiligia e faatulaga se nofoaga o loʻo nonofo ai i le umukuka, aua e le mafai ona tuʻuina i totonu o le potumoe i le potumoe, ae e le mafai ona tuʻuina atu i le potumoe , faʻasolo se nofoa i lalo o se potu laʻei poʻo se ofu o le leoleo. O le vaitaimi o le faʻatinoina o le 4 masina.

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_3

Toe fausia

E ui i le le mafai - o le vaega i le va o le alatele, o le umukuka ma o se tasi o potu malolo e le o tagata faʻatauvaʻa - O suiga o le Volus-Smatulial i le filifiliga muamua-statal e leʻi faia. Na fautua mai le tagata tusia, ma le tagata Tan ¯ a faamaonia le tulafono mulimuli: i le faʻaliliuina o faitotoʻa, lea e manaʻomia ina ia faʻaputu ai oloa uaeale ma le saʻo o le faitotoʻa o oloa uaealeva O le faʻaseeina o le Logisia, o le faʻatulagaina o se niko i totonu o le alatele mo le kapoti, o le fausiaina o le pusa i totonu o le faleuila.

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_4

Valivali Palette

O le faʻavae o le totonu (foloa, puipui, faʻamaualuga) e le faʻamaoni, e le tosina mai le mafaufau, e le tosina mai le mafaufau ma avea o se tulaga lelei mo ni faʻamatalaga malamalama. E tusa foi ma le mafai foi le mafai ona faia e le Kapeneta meaafale. O le faʻamamafa o loʻo faia i luga o tamaitusi - Faʻaliga o mea na ola ai, ie puipui, ma isi E fiafia tele le tagata faʻatau i le lanumeamata, ma sa ia manaʻo e vaʻai ia te Ia i potu uma, ae na ofo e le ua fuafuaina e faʻaaoga isi lanu ma sili atu ona manaia.

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_5

Mea teuteu

O la latou filifiliga e mafua mai i le aoga ma le tala o tupe ua faʻaagaga e faʻatino ai le poloketi. I le avea ai ma laupapa fola, polecelian cydure ma le maualuga-vasega luminare o lo o fuafuaina; Mo le tusiaga o pa, na mafua ai loa ona ave le pepa pepa. O le taualuga ua faʻaloaloa, o la latou sao i le tau maualalo faʻatusatusa i le GLC, saoasaoa faʻapipiʻi, maualalo tupe leiloa i le tulaga o faalavelave.

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_6

Teuina faiga

O se fale-i totonu o le alavai i le alatele o le sili sili ona teu nofoaga i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi. E i ai iunite mo fafo, seevae, pusa mamago ma toʻaleʻa, sua faʻamama ma le teuteuina. Kapeneta ma fata i le vasega pepe - o le teuina o mea o le tamaititi e le o i tua atu o le fanau. E i ai nofoaga mo lavalava o luga ma masani, nofoaga mo meataʻalo meataʻalo ma fata mo tusitusiga tusi, tusi ma api i le fale faigaluega. I totonu o le potu malolo, e aofia ai ile Kapeneta ou faʻasoaina o ou faʻasoaga, o mea tau pisinisi mo faʻafitauli o ofuvae pele i lalo o pusapaʻu mo ni laupepa mo pepa. Kapeneta meafale, na fausia lava-in - vavae ese le aoga e le ausia le manaʻoga tatau mo le mafai gafatia ma galuega faʻatino. Kapeneta i totonu o le potumoe ma le alatele, o le umukuka seti o oloa mai le chipboard (fale), kapeteni i totonu o le fanau.

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_7

Malamalama loloto

O le moli autu o le pito i luga o le moli, i le lotoifale, e masani ona teuteu i tua, o se faʻailoga i le auala, o le ulu o le umukuka (umukuka i le potu ma potumoe a tamaiti).

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_8
Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_9
Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_10
Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_11
Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_12
Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_13
Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_14
Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_15
Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_16
Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_17
Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_18
Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_19

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_20

Umukuka-ola potu

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_21

Umukuka-ola potu

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_22

Umukuka-ola potu

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_23

Potumoe

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_24

Potumoe

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_25

Potu o tamaiti

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_26

Potu o tamaiti

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_27

Faletaele

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_28

Malolo

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_29

Faletaele

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_30

Vaega

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_31

Vaega

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Susulu lanu i scandinavian style ma pupula leo 5628_32

Tagata mamanu: daria smirnova

Vaeliʻili: Olga Krasnikova

Matamata i luga

Faitau atili