Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga

Anonim

O loʻo matou talanoa e uiga i mea totino o mea mo le aʻa, o le faʻatatauina o le sitepu ma tuʻuina atu i le sitepu-laasaga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o le fausaga.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_1

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-laasaga faʻatonuga

O le mamanu o le apaau i lalo o le uʻamea paʻu ese ese mai le masani. Le mamanuina o le pito i lalo mo elemene o le ogalaau, e tatau ai le amanaia lo latou tele. Lagolago e tatau ona i luga o latou pito i luga ma lalo. O le mamao i le va o laupapa ma pa e fai atu e itiiti ifo nai lo le clate po o cerram coting. Mafai ona faʻamauina i luga o se moli uila raliting faiga, aua o le avega o loʻo faʻaititia tele. O loʻo faʻatatau i le masani o le clamics chiractics e sili atu laiti nai lo le latou natura O ni lua taimi faigofie schete. O papatusi e faia i lelei uʻamea, apamemea ma le alumini. O le mea e nonofo ai. I le taimi o le timu, o le a manaʻomia e puipui ai le taualuga mai leo, ma i le avanoa avanoa e manaʻomia e maua ai se nofoaga mo le faʻatasia o le leo o loʻo taofia ai le taliaina o le leo.

Fai se tusi mo le uamea Tile

Mea Karcasa

Vaega o le taualuga pai

Shada fuafuaina

Laasaga-i-laasaga faʻapipiʻi faʻatonuga

  • Meafaigaluega mo Galuega
  • Sauniuniga o le Faavae
  • Ventitaila masini
  • Faapipiiina mamanu

Filifiliga o mea mo faʻavaʻa

O le faʻavae e aofia ai ni laupapa laupapa ma laupapa. Steel ma Aliginum talaaga toetoe lava a le aoga. E faigofie tele ona faʻataʻitaʻi le faʻagaioiga. E le fefefe le uamea i le afi ma e le o le mafaufau pe a fai o le susu ma suiga vevela, ae ui i lea, o le ata auiliili faia le faʻapipiʻi o le faaumaina e faigata. Lagolago mo faʻamatalaga e tatau ona i ai se vaega tele. O le atoaga poʻo ni paʻu e faʻaaoga e fesoʻotaʻi ai e fesoʻotaʻi, lea o le a le tatau ona iai ma vili pu.

E faigofie ma taugofie ona fausia le fafie lagolago. O lona laufanua o loʻo togafitia i le antiptoptics e taofia ai le salalau atu o le suia, ma le faʻamalosia i antiparens - faʻaopopoina e siʻitia le teteʻe i le faʻaofuina tatala i le matala matala. Puipuiga mai le susu o le vanii po o vali. A aunoa ma latou, susu susu i le taimi o le faʻaolaina o le a faʻalauteleina i lalo o poʻo faʻaleagaina i latou, mafua ai le faʻaalia o foliga mai.

A o le i faia se alalaupapa i lalo o le uʻamea paʻu, e tatau ona e faʻatauaina le avega i luga. E fuafua lava i le tele o le faʻatafunaga, o le vavaeʻese ma le vaega o le taualuga o le taualuga, faʻapea foi ma le malosi o le matagi ma le mafiafia o le kiona ua ufitia.

O se tasi o tulaga taua o le taualuga o le taualuga. O le a le mea e sili atu, e tatau ona faʻapopoleina le mafiafia o elemene. E manaʻomia le tele o mea e mautinoa ai le tau o le ea i le va o le feagai ai ma le faʻavaivaia vaega o loʻo i lalo. E aunoa ma le timu, e oo lava i vaega o le a faʻamatuʻu atu

O le ufiufi uliuli e faʻaititia mai le 2,5-5 cm mafiafia laupapa ma 10 cm lautele. O le tele o le au-i-irths 25 mm ua faʻaaogaina. Ua manaʻomia Thumatles mo le lautele o saga ma se tamai laʻau o le faʻaaloalo. Confery Greats, Beech, Alder e talafeagai mo le fausiaina o se faavaa.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_3

O le mafiafia o le mafiafia e tatau ona usitaia le taua. Maualuga faaitiitia - 3 mm. O loʻo le faʻatagaina ni faʻaletonu o loʻo iai - o faʻailoga o le ata, paʻu ma isi mea leaga. I luma o le Togafitiga ma le puipuiga puipuia, o le faaputuga ua mago ma le faaeteete, aoina i se faaputuga ma kesi e saunia ai le ea ea. Mai luga, e manaʻomia le faia o se pato e puipuia mai le faʻanoanoa ma le la o le la. Ma le vave tele ma le le mautonu faʻamago, o le fibrous fausaga e mafai ona gagau pe suia lona foliga. A tuʻu i le faaputuga, e tatau ona latou fesoʻotaʻi - a leai, pe a faʻapipiʻi i luga o taʻavale, o le a faigata le 'ea.

Vaega o le taualuga pai

O se taufaʻatasiga sili aleʻaleʻa e puipuia potu i totonu o le malulu mai le malulu, suavai ma leo. O le a le taualuga o le taualuga, e ese mai le tele o polokalame mai le uʻamea i luga o se laupapa laupapa. O le filifiliga o le fausiaina e aafia i aiaiga masani o le itulagi o fea o le fausiaina. Matagi ma Snow uta i le itu i matu po o le mauga i nisi taimi e sili atu i le 400 kg / m2. E taua le amanaia o le malifa o le taualuga. Nai lo le isi, na faʻaitiitia ai le uta a le Sapati, ae o le maualuga foʻi o le uta mai le matagi ma lona lava mamafa - mulimuli ane, sili atu, e manaʻomia mo sina uila afi. I le itu i saute, lea el ¯ e mafai ai e le tele o malosiaga, ona faʻatinoina.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_4

Vaega o le taualuga pai

  • Raffters - Latou te malolo i luga o puipui ma taofi le mamafa o le vaega o totoe o le taualuga.
  • Susu susu. Mo le alofa i le auala, faaopoopo isi faletalimalo o faataatia.
  • O le 5x5 cm brcks o loʻo faʻaaogaina e faʻateleina ai le malosi o le mamanu, faʻapea foi ma le faʻamalosi. Faʻatupuina o le faʻamalosi e mafai ai ona e alu ese mai le susu i totonu o le keke tele, lea e tupu pe a o le faʻauiga o le susu.
  • Totogi i lalo o le ufiufi.
  • Faaitioina, tapunia ma le susu. E tuu i le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. Mai luga ma lalo ifo o le sweet ata tifaga, talafeagai mo le susu.
  • Felauaiga i fafo.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_5

Fuafuaina o le paolo o le apaau i lalo o le uamea Tile

A o le i faatauina le mea ma amata faʻapipiʻi galuega, e tatau ona e tuufaatasia se polokalame faʻavae. E tolu ituaiga.

Circassia polokalame

  • Atiaʻe - Lagolago o loʻo i lalo o pito o le ipu, tutusa ma le skate ma o eAves. O lenei ituaiga e aoga tele. E faʻaaogaina i se tulimanu o le faʻaaloalo mai le 20 tikeri.
  • Faʻasaʻo - O le avanoa i le va o lagolago o le 2-3 cm. O ia folau e faʻapipiʻiina i luga o fale feololo. Nai lo le fafie masani, e mafai ona e puʻeina le suamalie o le susu poʻo le chippord pepa. E sili atu lo latou faʻatinoina o aʻafiaga mai fafo ma latou te le maua se pepa pe a suia le vevela ma le faʻanoanoa.
  • Tuʻufaʻatasia - tuʻufaʻatasiga o le mautu ma seasea faʻapalepale. O le maumaututumau ua tumau latalata i puipui ma chimneys, faʻapea foi ma i totonu o itu i totonu, o le mea e sili ona tele ai le kiona. E manaʻomia i isi avega e tulaʻi i luga - latalata i faamalama founa, faasitepu, o oso aʻe, sami papaʻe. O isi vaega o le vaega o loʻo nofoia se paʻu ua seasea lava.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_6

Shada fuafuaina

Ina ia talafeagai lelei le laasaga, e tatau ona e iloa le tele o le tasi laulau ma le mamao i le va o ona lagolago ma fusi. O le sitepu e le faʻalagolago i luga o le mamafa o auiliiliga, lea, o se tulafono, e le sili atu i le 7 kg / m2. O le elemene ua faʻapipiʻiina i le faʻaofuga o le tagata lava i luga o lona pito i luga. O le pito i lalo o loʻo i ai se tamaʻi sitepu, lea e le o saʻo i le faʻavae.

O le tagata lava ia o loʻo faʻapipiʻiina e faʻapipiʻi i totonu o le ogatotonu o laina ogatotonu ma mai le pito o le amataga, o loʻo uiga solo i le tino. O vaega pito i lalo o le uamea ufiufi ua faʻasaʻoina ma fao mai luga ma lalo. Ma le lautele o le ipu o le 35 cm, o le va mamao i le va o nofoaga autu o le a tutusa o le a tutusa ma le tau tutusa. O le amataga ipu ma le lautele o le 10 cm o loʻo i le mamao o le 30 cm mai le isi, pei o fao e faʻaseʻe i lona pito, ae le o le ogatotonu.

Ina ia faia lelei le faʻailoga, e tatau ona e masani ai ma le sitepu-i-laasaga faʻatonuga mai tagata gaosi. O a latou fautuaga e masani ona ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi fale gaosi e fautuaina latalata i Eave i fao i le lua laupapa e ala i le faʻapipiʻi o se pa i luga. E avea ma sili atu le lagolago. Latalata i le Karnis o loʻo fautuaina foʻi e faʻapipiʻi le laina faʻaiʻu, ma le pito i luga. Ua ufitia i latou i faʻamatalaga faʻapitoa. O le tagata lava ia o le tofo i le itu ma pito i luga o le uʻamea atigivae, faʻaleleia i le iʻuga ma le fetaiaʻi.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_7

Faapipiiina o se laupapa laupapa mo le laina

Meafaigaluega mo Galuega

Ua sili atu lo latou saunia muamua i le taimi nei e le mafai ona faalavelaveina e a latou sailiga pe a faʻapipiʻiina.
  • Fausiaina tulaga ma roulette.
  • Penitala ma twiling e fai ai le faailogaina.
  • O le samala.
  • Vaai i luga o fafie.
  • Sikulukalaiva.
  • Shiorcase ma scaffolding.
  • Saogalemu le saogalemu - e le faigofie ona nofo i luga o le avetagata.

Sauniuniga o le Faavae

A o le i amataina galuega, e tatau ona e mautinoa o mea taua o le au fana. Faʻatulaga mea sese faʻatagaina pe a fatuina ni fauina fausaga, sili atu aʻo leʻi amataina le galuega o loʻo feagai ai. O le faʻasologa mo le faʻavae mo se taimi umi, e pei foi ona faia ma le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le tausiga.

Meafaigaluega gaosi

  • Antiparens - faʻagesegua lemu le susunuina.
  • Antsusmeptics - puipuia mai le suia ma isi microorinanists e faʻaleagaina ai le fausaga o mea.
  • O le Hydrophobic faʻaopopo e lava e faʻaaoga e faʻaaoga ai le tele o vaega o vale o vale o valevale poʻo le vali.
  • Lautele muamua gaioiga.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_8

Fausiaina o se Suafa

E manaʻomia le tuʻuina atu o le mamafa o le fausaga. I se faʻaopopoga, e faʻatonutonuina i le militeri o le ata mai le vai poʻo ni faʻafitauli "e manava" i membrane. O lenei membrane e mafai ona uniking ulugalii o ese mai le potu. I le taimi lava e tasi, e talafeagai le manaia mo le susu mai fafo. O le isi vaega o le faʻaopopoga o se masini o se masini o le ventiplation gap manaʻomia mo le taualuga o le taualuga pai. Le sili atu le mamao i le va o le apaau i lalo o le uʻamea paʻu ma le suavai, o le sili atu le fesuiaiga o le ea. E le o mulimuli tele - o le a taitaiina atu foi i le vevela leiloa ma le susu i totonu o totonu.

O se tulafono, o mea lava ia e faʻaaogaina mo le faʻavae autu. Latou te tausia i le malaga. O mea e mafai foi ona tautua ai e oʻo atu i le 5 cm poʻo laupapa, na vaʻaia. E tatau ona faʻamalosia faʻamalosi i le rafting utupoto. Le mafai ona tuua avanoa.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_9

Faapipiiina o le ata autu

Amata mulimuli mai le faailoga. E faʻaoga lelei lava - a leai o le ipu o le a leai se fesoʻotaʻiga, a le o loʻo piʻopiʻo. O le tulaga o le mea na faʻaulufale mai e le filogia e le Twit, na tulaʻi mai i fao, alu ese atu i pito o le skite. Ina ia tuua le auala vaaia, ua ufitia i le vali, soloi i luga o le laualuga i luga ma tatala. A e lavea, o se laina malie e tumau pea.

O le Trim o loʻo sologa masani i luga o le rafter utupoto ma fao. I itu uma, latou te piilima e lua ina ia le mimilo ai le laualuga. O le mamao mai le pulou i le pito sili ona lata mai - 2 cm. O le fao e tatau ona sili atu i le tolu taimi le mafiafia mafiafia. O le sili sili ona lelei o le 70 cm. E sili ona lelei e faʻavae i luga o se tulaga faʻanoanoa ma le ofi i luga. O le tele o le taimi e maua ai le faʻapipiʻiina o oe lava o ia foliga, ae e galulue faʻatasi ma latou e tele se taimi. E faigofie atu le sikoa o le fao nai lo le faʻamalamalamaina o le siku, pe a uma ona saunia se pu mo ia.

O le tausuaga o loo i luga o le tali atu. E tatau ona latou i le ogatotonu o le pito i lalo pa. O faasologa o itu e le faatagaina. Fafie tusa lava pe a le gaosia puipuiga puipuia e mafai ona faataatia ma faalauteleina. Ina ia mafai e itu auai ona fetaomi le tasi i le isi, e tele le milipima i totonu o latou i le va.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_10

Faapipiiina o le fofo mo uʻamea paʻu amata i lalo ifo. Muamua fusiua le pito i lalo o le laina, o loʻo uiga i le tino o le fale. Pei o se tulafono, ua faʻamalosia e se isi itu, faʻapea e saofa ai i le mamafa o le mama ma alavai gaosi alavai. E tatau ona manatua o le pito i lalo o le laina e le faʻapipiʻiina i le ogatotonu, ae i le pito sili o nei faasologa. O le mamao i le isi o le a itiiti ifo nai lo le afa o le laupapa. Le isi, o le mamao i le va o laina e fuaina mai le ogatotonu i le ogatotonu.

Faʻapipiʻi e tatau ona faia e aunoa ma mea sese. O le fuaina ma se roulette e le lava mo lenei. E tatau ona e faʻaaogaina se uʻamea mea ma matamata i le mea tonu na te tu i luga uma o laina fou. Faʻateʻa e le mafai ona aveʻesea e tina ma manifinifi ma manifinifi. Ua vavaeeseina le deptrics e le vaalele. Mo fuataga, o le fausiaina tulaga o loʻo faʻaaogaina. Aunoa ma le iloa, o le a iloa ai ni faʻaletonu. Afai e te misia i latou, pe a maeʻa le teuteuga o le a latou vaʻaia lelei. O laʻasaga taʻitasi o le a faʻaogaina e tatau ona faʻatonutonu ma le faʻaeteete. E sili le gauai atu e puleaina pe a faʻapipiʻiina, nai lo le aveese le ogaumu i le faamamafaina.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_11
Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_13
Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_14
Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_15

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_16

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_18

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_19

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mo le uamea Tile: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga 5677_20

O le Luma o le taualuga, itu i totonu o le itu, o le avanoa faataamilo i chimneys, o fugalaau na atili ai ona siitia faamalama e ala i se fale mautu. O le a talafeagai mo le faʻamamaina o le susu o le susuga pali, hops poʻo le laupapa. Mai i luga atu, ua faʻamutaina i latou i elemene faʻataʻoto, faʻataʻitaʻiga, tulimanu ma faʻataʻamilosaga mo le skate.

Afai e faia le fola e aunoa ma se faʻasalalauga, e mafai ona faʻataʻapeʻapeina i le taimi e tasi ma le mafanafana, magoto i soʻoga ma soʻoga scotch. O le lautele o le Allen o le 10 cm. A galue, e taua le le afaina o le ata. Afai e aliali mai se lipine le pu, e ono mafai ona pipii i ai ma le sikola.

Ina ua uma ona sauni le ogalaau ma siaki siaki, e mafai ona e amata faʻamaeʻaina galuega.

Matou te fautuaina foi e vaʻavaʻai i le faʻapipiʻiina o faʻatonuga mo Crates ma se auiliiliga auiliili o le faiga i luga o le vitio.

  • Faʻafefea ona fai le faʻapipiʻi mai fafie ma o latou lava lima

Faitau atili