Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga

Anonim

Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona vave aoina ma faʻapipiʻi se vai taele ma hydrobox.

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_1

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga

O mea e totoe, hydroboxes o fesuiaiga o le mafaufau loloto. O le fono a le vai taʻele o se fesili faanatinati e masani ona 'aʻai a le tamaʻi vaʻalele, e taua le sefeina o se nofoaga i se tamaʻi faletaele ma moli ai, mo le teuina, mo le teuina, mo teuina. O le alofa tele lava ia i latou e masani ai i mea uma, e moni lava i luga o le taimi. I le tulaga lea, o le vai tafe e le gata i le nofoaga, ae faapea foi o taimi i luga o taualumaga tausa, aemaise pe a fai o oe o se tagata alofa i se taele taele.

Filifiliga Filifiliga ma Galuega Faʻatusa ma i Latou

Ituaiga o le fale

Fale teu fale

  • Maa faavae
  • Faʻafefea ona potopoto le pallet
  • Faʻafefea ona faʻamau vae
  • Galue ma le faʻavaʻa ma faitotoʻa

Faaopoopo Hydrobox

Amata le mea faigaluega ma amata fausia se taʻele ia te aʻu lava i le faletaele. Amata, e taua le faʻamautu poʻo le a le mea e te manaʻomia.

Ituaiga o le fale

Aoina le taʻele taʻele i ou lava lima - o le manatu e le o le faigofie. O le faʻatulagaina o loʻo iloa ai ata nei.

  • Tatala. O loʻo latou faʻatasi ma le faʻavae pe a leai foi, leai ni pa, e le o le taualuga, e le o le taualuga.
  • Tapunia. Amata i le sili ona eseese filifiliga: o le jet massage o le tele o ituaiga, eseese agaga filifiliga, o le sauna ma le steam generator e pei o le taele. O autafa ma o le pito i luga ua maua foi i le maota tapunia. E masani ona faaigoaina o le Hydrobocoxes.

Galue i luga o le Fono Aoao o le vai taʻele e le faigata tele ona faʻaalu. E mafai ona e faʻatagaina le vitio vitio ma siaki i ai, ae muamua faitau a tatou tusitusiga. Le isi, o le a tatou ala mai uiga e uiga i le faʻapotopotoga o eseese faʻataʻitaʻiga ma ofo atu i sea vitio.

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_3

  • Faapipiiina o le fale taʻele i ou lava lima: auiliiliina faʻatonuga i le 6 sitepu

Faʻapefea ona aoina se fale taʻele i le ituaiga o le tulimanu

Le sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga i luga o le maketi. Masalo na e feiloai ia te ia i totonu o le ata: O le masani masani o le fale, o loo tuu i le tulimanu, e ma tatala, ma tapuni. Mo le faʻataʻitaʻiga, o le maualuga o 210 sene o le pa, lea e faʻatinoina ai le faʻapipiʻiina, e tatau ona iai 225 seneturi. O lenei oloa e faia mo paipa uaea ma plum. Afai o le maualuga e le lava, mai le fale ma le palasitika o le a tatau ona teena ma faia se plum i le fola.

Aoaoga Faavae Sili

E sili atu ona talafeagai le galue ma Bam Backs, ae le ma piliki. Maualuga malosi o le malosi poloka mafai ona taofia saogalemu le mamafa o le mamafa. E faigofie ona tipi e se masani masani ma ave le itu taumatau.

Muamua e tatau ona e taʻoto le faʻavae i le matutu i luga e aunoa ma se fofo. Mafaufau o le vaega o tali ma le kulimi na siitia ai le mamanu. Mo poloka Bam, o le kulimi keyter e tatau ona faia laiti - o paga paga o o le a lava lava. Afai na e filifilia se piliki, tuu i le 8 milimita o le fofo.

Vaitafe Moero taele cab

Vaitafe Moero taele cab

I le taimi lea e mafai ona e taumafai i luga o le pallet. O le fofo e tatau ona fesoʻotaʻi, tapuni le ata puʻupuʻu ma tuʻu le tusi faʻamatalaina. Afai e le talafeagai le mamanu, faʻaopopo sili atu le faʻapipiʻi, puʻupuʻu, faʻapipiʻi le maualuga. E le mafai ona e faʻamamaina le ata i luma o le faʻapotopotoga, o le a vave 'aveʻese ai le cab, e aunoa ma le faʻatamaia o le maa maa.

Mafaufau pea i le tulaga o Fesoʻotasi ma le Suiga o le siphon pe a tatau ai, pe o le a mafai ona e faia, ma afai - faia ni fetuunaiga i le faʻavae faʻavae. E talafeagai le faia o se pu e alu i le paipa i luga. Faʻafesoʻotaʻi le plum i le faʻaiuga mulimuli. O mai i luga o le vai o le vai e mumu. Tusa lava pe le o iai se kesi faʻapitoa, leai ni faʻaopopoga o le a le ofi mai.

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_7

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_9

Faatulagaina le pallet

E masani lava, o ni tau o tau i totonu o le seti mai le fale taitasi. O nei mea, o latou aoina le faavae mo le lumanaʻi ai le lumanaʻi. E mafai ona e faia le faʻavae mo oe - mai se laʻau poʻo se maʻa.

E oʻo lava i luma o le CAB faʻapotopotoga, e taua le feagai ai ma le faʻaaogaina o se mea teuteu o loʻo tuʻuina atu ai nisi tagata gaosi. O le taimi lava e manaʻomia ai le faia o se faʻasao - o le a sili ona faigata ia te ia e alu i le plum. Afai o loʻo nofo pea oe e tuu, ona faʻapipiʻi lea i totonu o ni fale talafeagai ma sosolo le faila faʻapitoa.

Taele tulimanu

Taele tulimanu

Faasologa o Gaoioiga

  1. Fao i totonu o le 'olo o pu o lauulu. Na ona latou manaʻomia e faʻaofi ma saogalemu bolts. E taua le faʻatumuina o pu uma i le umi poʻo pupuʻu lauulu (puʻupuʻu manaoga pe a sili atu pu). Ole a fesoasoani lea i le lumanaʻi e aloese ai mai le skew. Nati, talafeagai i luga, faʻalelei le faʻavaʻa e le faʻaleagaina ai mea.
  2. I le ata o nati, seti le faavae, aemaise mo i totonu o le fale o lo oi ai pu.
  3. Faapipiiina o nati i le isi itu.
  4. Faʻamalamalamaina le fusi i ni pu faʻapitoa i le vaega autu.
  5. Siaki pe o le faʻavaʻa ma le faʻavae ua fuafuaina. Ina ua maeʻa, liligiina uma paʻu ma nati i le iʻuga. Afai o le mamanu e mafai ona faʻasolo i luma o lenei mea, nei nei e tatau ona faʻasaʻo.

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_11

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_12

Faamaufaailogaina

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le pallet, tatou te faʻatauaina ma le faaeteete le au faʻatumu, o se sili manino taua le teuteuina o Tulafono. Vaʻai mo le silicone, e le samasama ma le taimi, e le pei o le taʻaloga. E sili le savali i luga o le fusi ma soofaatasi faalua, mo le talitonuina. Ia faʻaaoga se vaega sili atu, e mafai ona e faia faʻailoga faʻailoga. Ina ia faia lenei mea, tuʻu le paletipe i le nofoaga o le lumanaʻi, faʻataʻitaʻi le faʻailoga i le laina ma faʻafesoʻotaʻi le apamemea. Ina ua maeʻa, e mafai ona e faʻaaogaina le sami i luga o le laina ma faʻamau malosi le laualuga.

E mafai ona puipuia soʻoga mai le susu mai le palapala o se tulimanu o le tulimanu ua faʻatagaina i le Seam. I lea tulaga, le manaʻoga mo le sami mou ese, aua o isi itupa ua i ai se fale teu puipuia. E ui lava, pe afai e te faia se maupupuni ma - e leai se mea leaga o le a tupu.

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_13
Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_14

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_15

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_16

Faatuina vae

O le faʻasologa oa latou faʻapotopotoga e oʻo i le isi.

  1. Faʻapipiʻi le taofi.
  2. Fao ma fao ma fulufulu. Aua neʻi galo e tuʻu i luga o le teuga mama.
  3. Fao vae o latou lava.
  4. Alu ifo i lalo. Afai o le pallet e laʻititi, e liliu i ai ma, o loʻo sosolo le vaalele e faʻatatau i le fola, ma mimilo vae. Afai o le pallet o le aotelega, o le a faigata i vae. O lona uiga, ua feololo, faaali atu i le maualuga tutusa. E mafai ona e siaki ma se maualuga.

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_17
Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_18
Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_19

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_20

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_21

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_22

Faapipiiina le faavaa ma faitotoa

Matou te avatua le taiala. Le isi - le faʻavaʻa. O loʻo faʻaputuputu mai le semisāina ni taʻiala ma itupa. Ia o le mamanu, e sili atu ona tumau i fafo o faitotoʻa. O le taimi lava lea i puipui e le faʻamaumau, o le laualuga e seasea lava lamolemole. E leai se mea e matauina o le a matauina pe a e tuu le faʻavaʻa - toetoe a le latalata i le puipui atoa, e tele naua avanoa.

Taele cab malosi

Taele cab malosi

O le agaga o le agaga e masani lava, o le mamanu o le tulaga lua - e lua arcs ma lua fata e fesoʻotaʻi e puipui pe a uma ona tuʻufaʻatasia ma nonoa i totonu o faʻailoga. Ona tuu ai lea o le tioata itupa ma le puipui ma puipui.

O loʻo faʻapipiʻi nei papa mo faitotoʻa. E ese i latou e tele, ae o le faʻavae o galuega o le tasi lea: O tuʻutu ua tuʻu, ua uma ona faʻatu i luga le au faʻatau.

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_24
Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_25

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_26

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_27

Na aoina Rama. E faʻapipiʻiina i luga o le panu, siaki pe na ou vave makaina i le mea e nonoala. E mafai ona faia lea e le masani masani. Ua aveese le cab ma amata ni pu e fai ifo pu i lalo o le faletalimalo. A sauni ia oe, ua faʻasoasoa i luga o isi lava mea ma faʻatumu ai le sami e totoe. E aoga atili le onosai o le vai ina ia le malolo malosi i lalo o le mau. O le sili atu na mafai ona feoaʻi.

Le isi, faʻapipiʻi le taʻiala ma toe faʻalelei i latou ma fusi. O le taligalu ua sasaa i le slot. Ua sauni le tulimanu, e tumau pea le puni kesi ma tautau ni faitotoʻa. Ua amata ona latou tautau mai luga i lalo. O fitafita e tatau ona faʻapipiʻi i pu faʻapitoa i le faitotoʻa o loʻo i lalo ma i le pito i luga. Fuafua i luga o le mamanu o le rollers, o pu e mafai ona 2 pe 4.

Parly TM911 Boom Cab

Parly TM911 Boom Cab

O lea ua matou tuu nofoa faamau i luga o taavale solofanua. O le palasitika kesi o loʻo faʻaalia i luga o le fao, e masani ona aofia ai i le afifi. Siku faʻapipiʻi i totonu o le pu faʻaavanoa, pe a uma ona e tuʻuina i luga o le lona lua kesi. O sea faʻasesega o le faʻasesega o le alu i totonu o le filo i totonu o vaʻa taʻitasi. I fafo, e fausia i ou tamatamai lima, tutusa ma ia. O le auala lava lea e sau ai ma mea uma o taavale uma. Aua le faʻamalamalamaina le sikulu malosi seʻia maeʻa lau galuega.

O tali o tautau, e tumau lava le faʻamalamalamaina o faʻavave ma tuʻu faʻamaufaata. E faigofie ona latou faʻapipiʻi, e tatau ona e snap i itu e lua o faitotoʻa.

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_29
Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_30
Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_31
Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_32

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_33

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_34

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_35

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_36

Faʻafefea ona faʻapitoa se taʻele-hydrobox

O le a le eseesega i le va o le aoina o se masani masani tulaga tulimanu mai se faigata mamanu ma se pati - hydrobox? O le faʻavaʻa, e pei ona tatou iloa, o le a tutusa mai le eseʻese faʻataʻitaʻiga. O le Hydroboxes o loʻo faʻaogaina i se vaega faʻapitoa ma eseese galuega. E manaʻomia ona aoina ina ua uma ona e faʻapipiʻi le pallet.

Am.pm taʻele fale

Am.pm taʻele fale

Muamua, o ni faʻalumaina o ni failauga, failauga, e aofia ai ma isi mea faʻaopoopo i totonu o le pusa. E na ona faʻaofi i totonu o le muamua-tapenaina pu. O mea sese e le mafai ona aua e iai uma mea e maua ai le tele ma e le talafeagai mo isi pu. Ina ia aloese mai le fua o le vai vaega i le lumanai, taʻe uma o pa pupuni ina ua maeʻa faʻapipiʻiina o mea faigaluega e tatau ona afifi i totonu o se taligalu.

O ni au faipule e tumau i nofoaga ma faʻafesoʻotaʻi le Hose. Siaki ma se Laʻasaga / Laʻasaga / Sounter Stonel Cleal Council Scheme. E masani ona teu tupe i le seti. Ia mautinoa ia taulimaina nofoaga uma o isi mea e mafai ai ma vai-solo le aofia ai. A maeʻa lau galuega, faʻafesoʻotaʻi le vai, taufetuli le taʻele. Afai o le vai o le vai e lelei ma e le i fausiaina i le tafe, e fesoʻotaʻi mea uma.

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_38
Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_39

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_40

Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga 5680_41

Seti puipui ma le taualuga. O lo o tagofia i le moli, pe a fai, ma le taʻele paʻu. Aofia ai masani le masani ai pe o le vai taele. Puipui le mata i luga o le paipa, e pei ona e faia ma auupega, faamalosiau e faamama ai.

Fesootai le moli. O faaiuga mai i lapa e manaʻomia ona fesoʻotaʻi ma avetaavale ma e iai foʻi le tuʻuina atu ma le puipuia saogalemu, ma e mafai ona faʻaaogaina le le-tasi, ma tele le vevela vevela. Faatulaga uma i nofoaga. O lenei o le laina o le faitotoa faitotoa. Taimi uma e taulimaina ai le taligalu. Ua maeʻa le Fonotaga o le vai taʻele.

Tallow Water Niagara.

Tallow Water Niagara.

O lea, tusi le mea na fai mai ai. O le taʻele ma le faʻaititia o le mea na tupu ai ma le maualuga o le malosi o se mea e maua mo tamaʻi faletaele. E aoina se taʻele, e te manaʻomia le itiiti ifo ma sina mea na tupu i le palu. Lelei, afai e te mafaia i le fale. Ile faiga o galuega, ia mautinoa e faʻaaoga le faʻaaogaina o le vai-ie-ie o le a faʻaleleia atili ai mea uma, o le fuafuaga umi o le a lafoina ma faʻaleleia atili tuaoi. Faʻatau mea uma e te manaʻomia ma alu i le galuega!

Ma ina ia mafai ona masani i le faiga i le sili atu auiliili ma manino vaʻai i vaega taʻitasi, matou te faʻaopopoina se ata vitio e faʻaputuputu ai le taʻele taʻele.

Faitau atili