Manatu mai Profigner Poloketi, Faʻamalieina mo le faʻamamaina o le fufuluina masini ma faʻamamaina tala: 10 pito i luga o Novema

Anonim

Aoina o le sili ona faitau mea lolomiina i le IVD.ru ia Novema. Faitau le mea e leai sou taimi!

Manatu mai Profigner Poloketi, Faʻamalieina mo le faʻamamaina o le fufuluina masini ma faʻamamaina tala: 10 pito i luga o Novema 5689_1

Manatu mai Profigner Poloketi, Faʻamalieina mo le faʻamamaina o le fufuluina masini ma faʻamamaina tala: 10 pito i luga o Novema

1 Fautuaga mo le faʻamamaina o le masini fufulu

Afai e te umi (pe leai) e le faʻamamaina le masini fufulu, faitau vave lenei tusitusiga. Ia o le metotia galue lelei ma mo se taimi umi, na te manaʻomia le tausiga lelei. Na matou taʻu i mea uma e uiga i le faʻamamaina o vailaʻau ma fautuaga pe faʻapefea ona faʻaaogaina meaaoga, pei o le Cyrir Acid.

  • Faʻafefea ona faʻamama le masini fufulu mai le palapala i totonu ma le lelei

2 manatu mo le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i aso uma o le olaga

E mafai ona suia le po o le Hydrogen peroxide e se Wipeper, le tuuaina o vailaʻau ma faʻafefeteina mo lavalava. Faitau metotia uma mo le faʻaaogaina o le peroxide i totonu o le tatou tusitusiga.

  • 14 Filifiliga mo le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i lou fale (ma e te leʻi iloa!)

3 fofo mo laiti-lapoa na tupu i Europa fale mautotogi

E masani lava ona manaia le vaʻai atu pe faʻapefea ona tuʻuina fale mautotogi i fafo atu o le atunuʻu, aemaise lava pe a e alu ma vaʻai i ai. I o matou tusitusiga, na matou aoina manatu na maua i totonu o Mekisiko i Europa. Amuina!

  • A o le au Europa e tosina mai ai laiti-lapoa: 6 manatu mai i Sisifo poloketi

4 Faigofie le seleseleina o talafatu (ma o latou uiga moni)

O loʻo ou fufuluina vai ma le vineta poʻo le manatu o le o le a fesoasoani tiomwed ti o le a fesoasoani e tuʻuina atu mea fai laupapa fou? Ona faitau lea o le matou mataupu lea matou te aoinainaina nei ma isi tala lauiloa ma faʻalauiloaina i latou.

  • 7 faamamaina o talafatu o le taimi e le toe faatauina

5 Se filifiliga o paketi a le superb i le IKA

Afai e te manatu o le tele o le selau rubles e le tatau ona e alu i le faleoloa, o lenei tusitusiga o le a faatalitonu ai oe. I le filifiliga e i ai o se pad i le faletaele mo ... 99 rubles! Ma isi mea manaia mo lou fale.

  • O le a le mea e te filifili ai i le IKA, pe a na o le 300 Rubles: 13 aoga ma manaia mea

6 Manatu mo le faia o ni tamaʻi fale ese mai le moni mamanu poloketi

Vaʻavaʻai i galuega faʻatino, e le mafai ona e matauina i taimi uma fofo fiafia ma le ola mama. Sa matou faia mo oe - na aoina manatu mo faletusi o se vaega itiiti mai le poloketi Lolomi Lomia i luga o le matou upega tafailagi.

  • Na matou feoaʻi i le designer poloketi: 9 manatu mo le lesitala o se tamaʻi fale mautotogi

7 aoga masani mo le mama i le fale

O tulaga e foliga mai ai e le masani ona faia i taimi uma. Ma o le fale lea, e ono pupula le fale. Na matou aoina se filifiliga o aʻoaʻoga ma mea e le tele ai le taimi, ae o le a mama le fale.

  • 38 aoga masani mo le mama i le fale e le manaʻomia le taimi ma taumafaiga

8 Faʻatulagaina Faʻasalalauga mai IKEA

I lenei filifiliga - o se sofa moe, o se nofoa-o le nofoa-o le laulau e aoga ma isi mea aoga mai le swedes coupololity e mafai ona faia ai se fale. Afai e te leʻi mauaina se taimi e vaʻai ai, saʻo!

  • 8 faigofie suiga mai ikea

9 Fautuaga mo le fufuluina o peleue i totonu o le fufuluina masini ma tagata

Fufulu le tagata i fafo - "onosaʻi" autu mo le tele, aemaise lava peʻa i le tau malulu i luga o oʻu peleue. O nisi e mafai ona solia vailaʻau mama, o lea e tatau ona e 'ai i le fale. Ma e mafai ona faia i totonu o le fufuluina masini po o le lima. Sa matou talanoa i le auala.

  • O le a le mea e fufulu ai le peleue i lalo o le masini fufulu ma le mansist: faʻatonuga ma le mea e le faʻaleagaina

10 i totonu o manatu i totonu o le italia fale mautotogi

Se isi tusitusiga lea sa matou vaʻavaʻai i totonu o sisifo o le taimi lea o potu o Italia. Vaʻai pe a e manaʻo e nono ni mataupu o le dolce vita.

  • 8 Faʻaititia manatu mo le totonu o loʻo aʻafia i le Italia fale mautotogi

Faitau atili