Faʻafefea ona feagai ma isumu i se fale tumaʻoti: O se aotelega o auala sili ona aoga

Anonim

O le Basit Bat, Disterhargers, Moautrapitists ma tagata Fork Fofo - matou lisi auala o le a fesoasoani e tafea ai isumu i totonu o le fale ma puipuia o latou foliga.

Faʻafefea ona feagai ma isumu i se fale tumaʻoti: O se aotelega o auala sili ona aoga 5707_1

Faʻafefea ona feagai ma isumu i se fale tumaʻoti: O se aotelega o auala sili ona aoga

E foliga aulelei foliga aulelei i ata tifaga. I le olaga, o latou foliga mai i le fale o le akin i se mala. O mea leaga a le vaega o meaʻai na teuina ma uaea, o se tamai manogi e le lelei - E le o se lisi atoa o mea e tatau ona e feagai ai ma le pule o le fale. O le a tatou fuafuaina le auala e aveese ai le isumu i se fale tumaoti.

Uma e uiga i le faʻaseseina o papaʻe

O fea latou te o mai ai

Faʻafefea ona e aveese

  • O le mea lea na fai ai
  • Scarlar
  • Mailei
  • Tagata fofo

Aisea na foliga mai ai

I le taumafanafana, latou te lagona le tele i luga o le auala, ae o le taunuu mai o le uluai aso malulu na amata sailia moli mo le taumalulu. O le sili ona lelei filifiliga mo manu o se fale o se tagata ma fale o fale, e le gata i le vevela, ae o loʻo taofia meaʻai. Ma le sili atu le ono mafai, o le osofaiga o tala o le a uia se fale, i tafatafa o le tele o le isumu tele ua uma ona ola.

O manu o loʻo tupu ma vave faʻateleina i mea o loʻo iai le fafaga faʻavae mo i latou: lapisi lapisi, fale teu oloa, faleoloa, ma isi O lo latou aofaʻi o loʻo maua vave se aofaʻiga, e iai nai nofoaga, 'ua avea ma ivi o latou o loʻo mapu ai iriota fou.

Ultrasonic Reprer Hud Holi

Ultrasonic Reprer Hud Holi

E faigofie ona malamalama e le i ai tuaoi le mautonu. Tagata maua mea ma oloa ma ni auala o nifo laiti. Uaea ma lavalava e mafai ona vete. I ni tulaga, i lalo o le fola ma luga o le fola, finau ma le mafiafia. O nei leo e foliga mai e masani lava, pe a o mea uma. E iai le siʻitia o le faitau aofaʻi o tagata, e foliga manogi faapitoa, e foliga mai ai ni tamatamailima laiti, lapisi.

Faatasi ai ma le toe afio mai o nei faʻailoga, e tatau ona e mafaufau vave pe faʻafefea ona aveʻesea isumu i totonu o le fale. Latou faʻavavevave vave, o le numera i nai vaiaso e ono faʻateleina i taimi o taimi. Ona galue ai lea e feagai ma latou. O 'olo e le gata e le gata o oloa ma mea, latou te fefaʻatauaʻi lava; e mafai ona tupu mai i le tagata: rabies, toxophismos, tularemis ma isi faʻamaʻi. I luga o isumu ma isumu e faaoʻo ai le vasa, latou te tauaveina tau leaga.

Faʻafefea ona feagai ma isumu i se fale tumaʻoti: O se aotelega o auala sili ona aoga 5707_4

  • Faʻafefea ona aveʻesea ni isumu i se fale tumaʻoti ma luga o le togafiti

Faʻafefea ona aumai isumu mai le fale

I le natura, o auala malolo e tele ona o fili manumalo, o le a latou puipuia le tuputupu aʻe o le faitau aofaʻi. E mafai ona faʻaogaina ni togafiti tutusa i le fale pe a fai o iai sau pusi. O le mea malie, o le a faaleagaina uma tagata lueli. E talitonu o le pusi sili atu le leaga, tuuaia latou te paie. Peitaʻi, o le mea tonu o le tulaʻi mai o le faʻailoga o le sui o le feminau o le feminau o loʻo i ai nei ua taofi o laʻau. E latou te lagonaina le manogi o se tagata moni e le talitonuina mo le tagata ma alu i le saogalemu teritori.

O pusi o le a fesoasoani i taimi uma e avetaavale tuaoi. I fale tumaʻoti, aemaise lava pe afai o loʻo i ai se tamaoaiga, fautuaina le tausiaina o ni nai sisi flaffffy. O lenei mea na faʻaititia ai le avanoa o le foliga o le faʻaseleina o le tagata. Ae e tatau ona e iloa afai e te lafoina se pusi poʻo se pusi i totonu o se fale tumaʻoti e taʻu ai isumu i se fale tumaoti, o isi auala e le mafai ona faʻaaogaina. A leai, e mafai ona latou mafaufau loloto i vailaʻau poʻo le taumafaina oa latou meaola i mailei, ma isi.

Faʻafefea ona feagai ma isumu i se fale tumaʻoti: O se aotelega o auala sili ona aoga 5707_6

Afai mo nisi mafuaaga o le pusi e le mafai ona fausia i totonu o lou fale, isi tupe e faʻaaogaina e faasaga i le au faʻaoga.

Vailaau fualaau faasaina

E faʻatamala rodents, o mea e fai ai mea oona oona faʻapitoa. O mea e sili ona galue ai i le faʻaopopoina o le bodifacum poʻo bromadiolon fasiotia se vaega pe a uma le taimi O le atagia mai o gaioiga a le Komisi o loʻo faasolosolo ona faʻaputuputu i le tino ma e tau atu i le oti pe a ma le tele o aso o lona taliaina. O le tele o oloa na faʻatau atu i faleoloa o loʻo i le lona lua.

Ratron party-pads meafaigaluega mai isumu ma isumu

Ratron party-pads meafaigaluega mai isumu ma isumu

Ua latou faʻaopopo ni vailaʻau o loʻo solia ai le toto lelava, e oʻo atu i le hepatic poʻo le faʻanoanoa, ma isi. Latou te le o lamatia mo manu ma tagata e mafai ona 'ai o se mea oona oona i le faatamala. O loʻo gaosia e PIva i le ituaiga o granules il laiti briquettes i totonu o tagata taʻitasi afifiina. E le fautuaina le vaevaeina o le faʻaaogaina, o se manogi manaia mo manu e mou atu. O le vailaau e fetaui lelei ma le vevela ma le alu i fafo.

E manaʻomia le iloa o tagata gaoi e iloa ai vailaʻau oʻona ma aloese mai ai. I lea tulaga, e mafai ona e taumafai e taʻoto i meaʻai mai meaʻai, pe a uma se taimi e suia ai i latou e oona. O le ituaiga o mea oona o lona uiga e matua lautele. Talafeagai filifili, taulai i tulaga o le a faaaogaina ai. Faʻaaoga vailaʻau e manaʻomia ona faʻaaogaina i le faʻamalosi e tusa ai ma le gaosiga faʻatonuga.

E masani lava ona latou aveeseina lelei mai le afifiina ma tuu i nofoaga i nofoaga e aliali mai ai manu. O nei mea e mafai ona 'aʻai i o latou pu, na faʻafefe i laupapa laupapa poʻo pa o fale o le faʻavaʻa o fale, faigata-i-ala-mea faigaluega, mea faigaluega Afai e iai tamaiti poʻo fagafao i totonu o le aiga, e tatau ona e avea uma ni auala ina ia latou le o se faʻafuaseʻi.

Faʻafefea ona feagai ma isumu i se fale tumaʻoti: O se aotelega o auala sili ona aoga 5707_8

Scarlar

O masini faʻapipiʻi ua mamanuina e fausia ai le sili atu le le fiafia i le paina. Latou te galulue ma le leo po o le ultrasound. O le filifiliga lona lua e sili mo fale nofomau, o le mea e le faalavelave ai i tagata.

Ultrasonic toe fai

Ultrasonic toe fai

Filifiliga mo le filifilia o se 'eleelea

  • Galu tufatufaina. Le nofoaga o loʻo faʻatupu ai e le 'au' ai, e tatau ona sili atu nai lo le tasi o loʻo nofoia pe o le fale. I le tekonolosi faʻamatalaga, o nofoaga o loʻo faʻamaumauina, aʻo faʻamaumauina le avanoa avanoa, aʻo taumau, o puipui, puipui e faapupuu ai galu.
  • Uiga mamafa. Mo le puipuiga sili, maualuga faʻailoga e filifilia. E le tatau ona i lalo ifo o le 110-120 DB.
  • Le agavaʻa e toe faʻaleleia ai le taimi o le galu. O meafaitau fetuunai i le leo o se tulaga ma le toe matauina. Meafaigaluega e otometi suia le tele o taimi mo uma 3-5 minute, e le tuua ia i latou se avanoa faapena.

O le sili ona aoga o le ultrasound discharitited faaauupegaina ma lamepa. Latou te masani ona maua le malamalama o le malamalama, mafua ai ona tupu lagona o le manava i rodents.

Faʻafefea ona feagai ma isumu i se fale tumaʻoti: O se aotelega o auala sili ona aoga 5707_10

Mailei

O ituaiga uma o Moautrap o loʻo fesoasoani e aveʻesea le supa. E faigofie le mataupu faavae o le latou galuega. Totonu o le masini na tuu se maunu. O loʻo taumafai le manu e 'ai, tiga le faʻamalosi, o le mailei galuega. Ma o le faʻatamaia e le manaʻomia. O le igoa e leʻi valaʻauina o fafine e le o fasiotia, ma e maua ai e le vailaʻau. O le tagata e faʻasaʻolotoina i latou mai le tafeaga ma maua mai i se mamao mamao mai lana fale.

Ae le o fuainumera uma ua fuafuaina. Tele Mechanisms galue e puʻeina ma faʻaleagaina le tapaa i totonu. E i ai le faigata tele masini e fasiotia ai le lafoai o se eletise i le taimi nei. Latou te le tuua roonts e le tasi le avanoa. Ua sili atu ona masani ona faʻaoga e le faigofie le tauemulu, e masani ona faʻatupu ai loa latou lima. E aoga foi lo latou lelei.

Ultrasonic Conneck The Fusuaga Ma

Ultrasonic Conneck The Fusuaga Ma

Mailei ua sosolo i le mea o feoai ai manu. Latou manaʻomia ona siaki i aso uma e aveese tagata ua oti. E le o taimi uma e faigofie ai le faʻaaogaina o mailei, e i ai metotia mo lenei mataupu pe faʻapefea ona maua se isumu i totonu o se fale e aunoa ma se mogasetrap. O le faigofie auala e faʻaaoga ai se faʻapipiʻi faʻapitoa lipine. O loʻo tuu i luga o le moega o Moose ", o manu o loʻo popole ai i vae mata ma pipii. Latou te leʻo faasaoogaina i latou lava, o lea latou te nonofo ai.

Faʻafefea ona feagai ma isumu i se fale tumaʻoti: O se aotelega o auala sili ona aoga 5707_12

O FOCK Fofoga mai isumu i le fale

O metotia o tagata e mafai ona manatu o le prophylactic. O le a latou le mafai ona faʻaumatia le faitau aofai o tagata, ae ua mafai ona feoai mo se taimi umi. O a latou gaioiga e faʻavae i luga o le mafaufau o manu i nisi o manogi. Matou te aumaia se lisi o laʻau e fesoasoani ai i le tau e tau ai le puaʻa.

Pepesi

O le manogi e manaia mo tagata e le mafai ona gafatia mo isumu, fesoasoani e nono mai ai mai fale. E mafai ona e faʻaogaina mint i auala e tolu:

  1. Faafefiloi le mama mama swab ma suauu taua, puipuia i latou i tulimanu, i le faitotoa, etc.
  2. Saunia se faʻatosina mai, togi ia vaega o mea o loʻo aliali mai ai faʻamaʻi.
  3. Freckled stalks decomose i totonu o le potu.

Banunnin.

Toto i le tele o le tele o suauʻu taua, o le manogi o lea e fesoasoani e aveese ai manu. O le ato ato i totonu o pot, lea ua teuteuina i totonu o potu i totonu. Faʻamamaina Stems Glase i Minks ma Mouse Stroke, toe faʻafou le mutia ina ia tumau le manogi. Faaaogaina le fusi e le asu i le tamaoaiga. Pe faʻaaogaina ni mea faʻasao, e faʻatumuina i suauu taua.

Fesoasoani e ave le papeti ma isi laau: Chrneklekle, Towberry, Kinza, Wormwood, Phinza, Phinma. Ua tuuina mai i latou i se matutu poʻo se pepa fou i nofoaga e le manaʻomia "tuaoi" foliga mai, pe saunia se teuteuga o nei togalaau, faitotoʻa, isi

Faʻafefea ona feagai ma isumu i se fale tumaʻoti: O se aotelega o auala sili ona aoga 5707_13

Sa matou mauaina le auala e feagai ai ma isumu i se fale tumaoti. Ae le o taimi uma o auala e mafai ona aoga. O mea e aʻoaʻoina ai, latou te maua mai ai le mosoerap, aua le 'ai le faʻaʻoleʻole. Afai ua manino o le faitau aofai o tuputupu aʻe ma le faʻamalosiʻau, ma taumafai e aveese mea e le maua ai ni faʻaiuga, ua oʻo i le taimi e faʻataʻitaʻi ai i polofesa. Ia latou lafoina meafaigaluega faʻapitoa ma vailaʻau e faʻaleagaina ai meaola.

Faitau atili