Faʻafefea ona aveese loi mai le taele ma taofi i latou mai le toe aliali mai

Anonim

Matou te taʻu atu pe faʻafefea ona aveʻesea loi i vailaʻau ma vailaʻau o mea ma fefaʻasoaaʻi tulaga lelei o le puipuia.

Faʻafefea ona aveese loi mai le taele ma taofi i latou mai le toe aliali mai 5710_1

Faʻafefea ona aveese loi mai le taele ma taofi i latou mai le toe aliali mai

O Muraviev e le mafai ona manatu i iniseti leaga. Latou te aumaia ni penefiti tele i se mutia poʻo le vaomatua, tautua o se ituaiga paleni mo soʻo se ecocgical system. Ae afai na e setiina i se togalaau po o se fale, mafua ai le tele o afaina. Aemaise mea mataʻutia o loi i le taʻele mai se laʻau, lea e mafai ai ona latou faʻaumatia. O le a tatou fuafuaina pe faʻafefea ona aveese latou.

Uma e uiga i le taua faasaga i loi i le taele

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i iniseti

Aisea ua aliali mai ai

Faʻafefea ona aveese latou

  • Vailaau fualaau faasaina
  • Tagata fofo

Puipuiga auala

Mea e tatau ona e iloa e uiga i loi

I le natura, e sili atu nai lo le 14 afe ituaiga o ia iniseti. Latou te ola lava i soo se mea, vagana ai apetini ma le vevesi, tuu ai i latou uma o fetuunaiga ma tauagafau. O le Masiofo o le Trouty - o le autu i koloni, e mafai ona e aveese le iniseti na o le faʻaumatiaga o le module. Atonu i ai nisi tagata, ae tele taimi e masani ai ona oʻo mai le numera o le "Krolev" e tele ni toese ma isi mea. O le tele o lona faitau aofai o tagata-fitafita ma tagata faigaluega. Latou te puipuia le kolone, fai meaai faasaesa, popole i le fanau a le fanau. E toʻatele tagata taufaipule ma tagata faigaluega, e le aafia ai le latou faʻaumatiaga o le lautele o le kolone atoa.

Delicia Powder faasaga i loi

Delicia Powder faasaga i loi

  • Faʻafefea ona aveʻesea ni loi mumu i luga o le faʻatoʻaga ma i le fale

Aisea na amata ai loi i le taele

Iniseti alofa e nofo ai i le ogalaau o cains, aemaise o potu. Latou te fiafia e dump ma mafanafana. E manaʻomia, e sili lava mo i latou le laʻau gutu auvae nifo, ae faʻapea foi mai le fou, latou te le mumusu. O foliga mai o iniseti o se faʻailoga manaia o le faʻailoga, faʻailoa mai o le togavao na amata ona palu. O se ogalaau o le ogalaau, e le ootia i le dumpine, e le tosina mai "fale mautotogi". Latou te le 'ai i nei aiaiga.

Faʻafefea ona aveese loi mai le taele ma taofi i latou mai le toe aliali mai 5710_5

Ona o le vevela maualuga i luga o le laʻau, asses o Mose poʻo le funsi ua amata ona atiaʻe, iniseti e tosina. Latou te fiafia ma le fiafia i taliga, avetaʻavale i se vaega ma fafie. O lea, latou te faʻaputu ai le tuputupu aʻe o meaola ninii ma faʻaleagaina le ogalaau. E mafai ona puʻupuʻu le puʻupuʻu o le kolone pe a e le faʻaleagaina atoa le fausiaina, ona mafua ai lea ona faʻaleagaina tele. Aafiaga e sili ona lamatia.

I totonu o fale piliki poʻo fale sima, o le a nofo ai foʻi Muralagi. E moni, o mea leaga, e pei o fafie, e le mafai ona latou talosaga. Ae o fafie uma sa faʻaaogaina mo vaega autū o le faʻatulagaina o loʻo lamatia foi. Foliga i le fausiaina o iniseti mafai i soo se taimi. O nisi taimi e tupu ile auala fausiaina. A i la se faataʻitaʻiga, o loʻo faʻatulaga le faʻavae i le tulaga o le selu pe o le isi faitotoʻa. O nisi taimi o le osofaʻiga e tupu pe a mavae sina taimi.

I le fale ogalaau e masani lava ona avea Farao o loi. O le mumu-paʻu ituaiga e nofo ai tagata o fale ma fale mautotogi. A latou togalaau uo uo sili sili ona sima poo piliki. Na latou faʻamavaia le malosi o le feaveaʻi fausaga, lona monolith. I soo se tulaga, e tatau ona aveese tagata ese.

Faʻafefea ona aveʻesea ni loi i totonu o le paʻu

Manuia Faʻamaonia naʻo le mauaina ma le aofaʻi o le aveeseina o le affill. Ae paga lea, e le faigofie lenei mea. O lea, o le "lorovo" e masani ona o loʻo iai i nofoaga sili ona faigata i lalo o nofoaga: i lalo o le fola, i lalo o le faʻavae, ma isi. E manaʻomia le taumafai e iloa e ala i le sailia o maa o tagata lotu. A mavae sina taimi e mafai ai ona e malamalama i mea latou te sau ai, ma saili i lenei itu.

Afai e faapaleina le suʻesuʻega i le manuia, ua manaʻomia tele i le taimi saʻo. Afai e mafai e le nofoaga o loʻo i ai, ua maeʻa ona sasaa ma vailaʻau oona. O fea latou te faʻaaogaina e le aofia ai, soʻona tuʻuga o le pupuʻu vai. I le tulaga o le taimi e iloa ai le selu, e faʻaaogaina e isi metotia.

Faʻafefea ona aveese loi mai le taele ma taofi i latou mai le toe aliali mai 5710_6

Vailaau

Masalo o lona uiga sili ona aoga mai loi i le taele. Ae latou te manaʻomia ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete. I le vevela vevela ma vevela, o le vevela, o le le mafaufau i le koamimisi ma malosi. O le iʻuga, e ono aʻafia le naʻo le iniseti, ae faʻapea foi i luga o se tagata. O lea la, e manaʻomia le faʻaaogaina o le agavaʻa e tusa ma faʻatonuga. O tapenaga tapenaga e gaosia i ituaiga eseese.

Aupē

Aerosols o lona uiga o le itu agai. O loʻo fai le vaalele i le tuʻituʻi o mafatiaga poʻo ni sui taʻitasi. O le iʻuga e masani ona vave. Sporays o le a fesoasoani e faʻaititia ai le numera o le kolone, ae leʻi toe faia. A o le ustunus i totonu o nofoaga faigata-i-mea e maua e sili ona faigata ona maua.

Raid Aerrosol faasaga i lipo ma loi

Raid Aerrosol faasaga i lipo ma loi

Mulivae iniliti

Ua mamanuina mo le mea moni o le fale faigaluega e 'ai se maunu, aumai i luga o lona ato i totonu o se tapu. O le mea ua tupu, e aafia ai le kolone atoa. O le faʻaaogaina saʻo o le gel e mafai ona faʻaumatia uma meaola uma e aunoa ma se toʻilalo. E manaʻomia le tausia o fagafao poʻo fanau e le maua, e ono afaina ai.

Gel raptor mai lipo ma loi

Gel raptor mai lipo ma loi

Pepe, papaʻu poʻo le powder

O ia tupe ua matua aoga lava. O a latou gaioiga o le faaeteete, ae le talafeagai lelei le faʻaaogaina. O loʻo taʻe le mataʻupu e totoe ile taimi ole taimi, e tatau ona faʻaleleia i latou. E pei ona i ai i le tulaga o gul, e le mafai ona faʻaaoga le paʻu ma tagata faigaluega o loʻo alu ai fagafao.

Soʻo se tasi o fualaau faasaina e mataʻutia lava mo tagata ma manu, ona e ala lea e faʻaaogaina e tusa ai ma le saogalemu uma manaʻoga. Mo le puipuiga, fagu totini ma ufimata. A lavea le mea faigaluega i le mucous poʻo le paʻu, ua fufulu latou i le tele o vai. A maeʻa ona gaosia, o le vailaʻau oona ua lafoaia e tusa ma le gaosi oloa fautuaga. Fufulu lima ma matala vaega o le tino ma le vaipuna.

Powder mama fale pefu mai loi

Powder mama fale pefu mai loi

Tagata fofo

E masani lava ona suʻea se tali, pe faʻapefea ona e aveese loi i le taele, liliu i le lauiloa fua. E tele naua o latou ma e matua aoga. E moni, o le toʻatele oi latou na o le fefefe, 'ae' aua 'aua neʻi faʻaumatia. O lea, o le kesi e le fiafia i le manogi o nisi o laau. O loʻo tuʻuina i latou i potu taʻitasi, o loʻo faʻafouina i taimi o le scaping faʻailoga. Ole pnyhhyme, Ander, Parley, Tomato, mismwood, kalama, kalama ma sinaleni ma le vave. E mafai ona e faʻaaogaina uma laʻau fou ma mago laʻau.

Faʻafefea ona aveese loi mai le taele ma taofi i latou mai le toe aliali mai 5710_10

O se aafiaga lelei o loʻo tuʻuina atu le faʻapopoleina. O le mea oona i luga o le puimanava o loʻo iai le bora poʻo se acic acid. O nisi nei o le tele o le maunu.

Faapipii ia Ut

  • O le aano o manu e 'aina o manu fefiloi ma se buoy, faʻataʻitaʻi tamaʻi polo.
  • O le tolu o le Burs, 1 tbsp. Suka suka, 3 tbsp. Vai sipuni. Faafefiloi mea uma, decompinase i tamai vaega i luga o alavai.
  • Ave 5 vaega o le vai, 0.5 vaega o le Borax, 0.5 fasi meli, 2 fasi suka. Oso i totonu o le, eleele ma ni tane laiti, tuu ese mea e foliga mai ai pine.
  • Fefiloi tutusa i vaega o meli, vai, pule, glycerin ma le suka. O le iʻuga o le ausa o loʻo faʻasolo i polo laiti, tuʻu i nofoaga o taʻaloga.
  • O le ofu lelei o loʻo tatagi, olopalaina le sprigs o anufe ma tamato. O le iʻuga o loʻo togafitia ma vaega o loʻo aliali mai ai loi.
  • I tulaga tutusa, o agaga o loʻo fefiloi, suka, laʻau afu ash ma bric acid. O lenei efuefu o loʻo i ai ni nofoaga e faʻaputu ai tagata.
  • E faʻapena foʻi ona tutusa le fofo o le uʻuʻia o le masima, tapuni le vai faʻafefe i le vai kerone. O le vaega mulimuli e faʻaaogaina pe a o le a le o se manogi le lelei o le a tumau pea le umi o le taimi.

Faʻafefea ona aveese loi mai le taele ma taofi i latou mai le toe aliali mai 5710_11

Puipuiga auala

Ina ia le feagai ma le faʻafitauli, pe faʻapefea ona maua ni mea e maua mai le taʻele, ua i ai i le fauina o latou manaʻomia e fai ni faiga e puipuia ai i latou i foliga. Se nofoaga ua fausiaina ma le faaeteete lelei. A faʻapea e maua se kulimi, ua mamago le mea na fai ma sui i le vai faʻafefeteina ma vaipanoa. O nisi taimi o tagata fauina e fautuaina e aveese le pito i luga o le eleele.

Sasha Raptor Puipuiga i Atts i granules

Sasha Raptor Puipuiga i Atts i granules

Uma fale fausiaina uma o loʻo i ai togafitiga faʻapitoa togafitiga faʻapitoa ma antisceptics, le lelei. A leai, i lalo o le malosi o le osofaia ai, e amata ona faʻatoʻilaloina ai, lea o le a tosina ane ai ni loi. A o taimi o le faʻagaioiga, e tatau ona totogi i le faʻaitiitia o le faʻatosina i le le tagi. E fesoasoani tele le ventilation masani aveese le tele o le susu ma puipuia pe taofia le suia o gaioiga.

E faʻafefeteina ona malo le faʻatagaina, e mafai ona e faʻaaogaina ni fesoasoani. I le tulaga o le fale o le fale o le falesa, e lelei le totoina o laʻau e le fiafia i iniseti: o le pyrsem, o Arasley, Karlic poʻo le tamato. Peitaʻi, ua latou gagau a latou laulaʻau poʻo ni mea e ave i totonu o le fauga ma tuʻu i potu uma.

Faʻafefea ona aveese loi mai le taele ma taofi i latou mai le toe aliali mai 5710_13

O lea, na matou iloa ai o le Clolon ua mautu le taele i le taele e tatau ona aveesea. A leai, i se taimi puupuu, e naʻo lana fausaga, o le a oʻo atu i le sili ona le lelei o taunuuga. Afai e le galue le fua o le malosi, e tatau ona taumafai vailaau. I le tulaga o le toilalo, e tumau lava le sailiga o le fesoasoani i polofesa - le mautonu. Latou te faʻaaogaina ni vailaʻau faʻapitoa, o le faʻaleagaina lelei o meaola.

Faitau atili