Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau

Anonim

I le faʻaaogaina o le eleele natia i fale, na faʻatinoina le masini faipule, e foliga mai e ono afaina ai uma ni au faʻatau e fa mo le aiga atoa mo le aiga atoa.

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_1

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau

E tusa ai ma fuafuaga a 'au o le New-Bream potu fou, fale sa manaʻomia e fetuʻunaʻi atu i manaʻoga o faleʻaiga ma a la afafine e toʻalua i le matua. O le Media Medianer o le mamanuina o nofoaga o lautele ma tumaʻoti faʻamoemoe, i mea faʻatulagaina o nofoaga mo le teuina ma susu susu, faʻavae i luga o se masani voluma fou.

I le faʻaopopoa i tamaʻitaʻi lauiloa (tele o puipui o le laumua, o le faʻauiga o le le lava le maualuga), o le fale mautotogi sa i ai lelei. I totonu oi latou o se lagona faagaautu o le ausilali ma ausilali, le avanoa o le lafoaia po o le solia o vaega le taliaina ma le lelei i le fuafuaina o potu le masani ai.

Lanu lanu mo nofoaga e uiga i ai

O le lanu talimalo o le nofoaga o le lautele o le faʻamoemoe - o le potu malolo ma le potu malolo e latalata i ai - fausia i luga o le faʻafeagai o le toʻafilemu o le oona ma susu.

Toe fausia

O le a amanaia le nofoaga o le Logginia ma le taumalulu togalaʻau, o le fale mautotogi o loʻo iai se manaia sili o le metro state - sili atu nai lo 150 m2. I le taimi lava lea, o faʻamalama o loʻo i luga o itu e lua, o loʻo maua ai le maualuga o totonu ma le lelei masani o le tino. O laulau a craversi o ni charriers e faʻatapulaʻaina le faʻataʻitaʻiga ma voluma, ae o nisi o itu e le mafaamatalaina e mafai ona fesiitai i tulaga fou pe faʻaumatia latou.

Le fuaitau i le umukuka flank lua r ...

O le fuaitau i le umukuka pito i tua e lua heterogenious mea - i le itu tauagavale o le maualalo le Kapeneta i luga o vae matagofie, i le itu taumatau Falksmin ua fausia.

Ina ua aufaʻatuina e le uafu elvira na auai i le galuega, o le fale o se avanoa sima e le o ni tapenaga. I le faʻaopopo atu i le faitotoʻa ulufale, faʻaopopo atu i le ala savali, e lua potu taʻele ma se auala vaapiapi ma le tuʻufaʻatasia o le upega tafailagi. Sa tuʻufaʻatasia ma o le taimi nei na iai i totonu o le umukuka na tapunia, ona maua lea o le tele o meperar o le 20 m2. Toeitiiti lava atoʻana, na faʻaauuina o se sone sone, e tutusa ma le potu vaivai, o le toega na tuʻuina atu i lalo o le faʻatulagaina o le faleuila.

I totonu o le potu i totonu o le pito i luga o le va o le x & ...

I totonu o le potu malolo i le va o le potu, potu malolo ma le umukuka, fale puipui potu, e saofagāina i le Mutuale intersles. O le "lona uiga" o le tuʻufaʻatasia o voluma fesoasoani ma le filifiliga o le tutusa tioata.

O suiga tele na faatupu vevesi o se fale mautotogi o se fale mautotogi. O le potu tele i luga o le sikuea ma le Loggidia na tuaoi ma le faaauupegaina o se potumoe o matua ma se ofisa. Talu ai o le fale mautotogi o loʻo i luga o se tasi o le pito i luga fola, o le fuaitau i le potu o le taumafanafana na mafai ona faʻalauteleina ona o le le fiafia i le poloka pito i lalo. I le va o le televave na mauaina (ma se faasaofuga atoatoa), o le tele o le mafai ona faʻapipiʻi i le sliding palu. O le potu lona tolu ma le Loggia (taumalulu togalaau) tuʻuina i lalo o le masini o potu o tamaiti, faʻatusatusaina i latou mai le tasi ma le isi e ala i le faʻaliliu o le tasi.

Mo potu taʻitasi na atiaʻe

Mo potu taʻitasi, lua moli laupepa o loʻo atiaʻe - le autu ma filifiliga.

Lipea

O vaega fou na fausia mai i luga o paam poloka ma saunia i lalo o le ata vali, pipili i le pepa puipui ma le liligi i le pupuni. Tuuina atu le le lava maualuga o le taualuga, o lo latou tei na faia lelei ma i le itiiti ifo. I totonu o nofoaga e nofo ai, o le pito i luga "tulaga" vaega, o loʻo i lalo ma glcs e le 30 mm - sa manaʻomia mo le nanaina o moli manifinifi. Lau pele i lalo (tusa o le 25 cm), o le taualuga na tuu i luga o le umukuka, luga o le ulu o meafale, lea na mafua ai le nanaina o le paipa. Ia vaʻai vaʻai mo le tamai mea maualuga o nofoaga, o soʻoga i le va o le taualuga ma o puipui na tapunia i le polofesa o loʻo i le lautele o le tino.

I le umukuka mo le ogatotonu, solo

I totonu o le umukuka mo le ogatotonu, o le moli o le pito i luma e nafa ma le moli, lea e taulaʻi ai vaega 'aiga, mo le ausilali o le fale faigaluega. O se vaʻaiga tutusa e faʻatinoina foʻi i isi potu - o le moli autu o loʻo maua ai le faʻamalolo, faaopoopo - scum, laulau, poʻo le laumei e fausia i le faʻafanua faʻataʻu.

O fola i nofoaga e nofo ai ma lata ane i fale o le ausilali na tuuina atu se oak inisinia laupapa, i le potu tele, faitaaga o le potu, umukuka ma faletaele. O faitotoa na faia e oka ai - le tapoleni na faia mai le MDF ma vali paʻepaʻe vali. O laupepa uma na faʻapipiʻiina ma tuʻuina atu e avea ma fale puipui.

Mo le faamalama mamanu, filifilia & ...

Mo le mamanu o Windows, Detese, na paʻu i le matagofie o le ie ma se moli lelei, sologa lelei. Gaicein Umi - mai le taualuga i le fola, lea e sili atu ona afaina ai le le lava o le maualuga.

Na muamua i le umukuka e lua i fafo, o se tasi o latou (mai le mea o loʻo tuʻuina atu i le fale) mai le potu malolo). Faʻafetai i nei taʻitaʻi, o le umukuka ua avea ma faʻatulaga i luga o le M-Faʻataga Polokalama. Tolu vaega maualuga ma fausia-i le pusaaisa, apamemea ma mimita kapeneta, atoa ai ma le fola ma le fufulu o le laina masani o loʻo i ai i le potu masani o loʻo i le taimi atofaina. O le mutia na vaʻaia e se tulimanu umi o le galulue i luga o le maʻamamaina ma se ata sima ma foliga mai i le faʻasologa, lanu ma le lanu o le proncuani. I le faʻafeagai o le 'aiga o le afiafi - o se auauna, o ia o le Kapeneta i lalo o TV.

O pupuni Roma i le kapeneta pulou

O pupuni o Roma i le ofisa o loʻo faia pea i luga o le faamalama o silasila.

Fausaga

O totonu ua fuafuaina i le agaga o le aso po o le vasega; O le sili ona manino itu o loʻo faitauina o loʻo faitauina i le lautele o le fale ma le potumoe o 'au. O foliga masani o loʻo aofia ai le paʻepaʻe o faitotoʻa ma kapeneta ma faʻavaʻa o mea, stucco eAves ma upu, faʻataʻitaʻiga o tagata fiafia e ala i le vae vaapiapi e ala i le vae vaapiapi e ala i le vanimonimo. O elemene o loʻo tuʻuina atu e ala i le mafaufau vali ata, o le tasi vaega o latou (sofa, faʻamalosiʻau, faʻamafanafanaga) e faʻasino i Amerika.

Toetoe a uma le kapeneta uma meafale i kv ...

Toetoe o mea uma a le Kapeneta na faia i totonu o le fale mautotogi. O lea, o tamaiti, o faamoemoe e nonofo ma afafine o augatupulaga o augatupulaga tutusa ma le faaumaina o mea.

E leʻi fuafuaina e le tagata mamanuina ma le faʻaumaina, sili atu i mea masani - ok, cout i totonu o le sukalati o le inisinia, o se ata tele o le bege Eseese mafiafia, lanu ma susulu. O se tamai stylictustic redreat na faia i le faletaele, lea o laina lanu o le pseudo-enaena-enaena-lanu laupapa ua sili atu i le hexagon pou ma le tutusa o le tino. O latou faʻaaogaina e mafua ona o le manaʻo e faʻamamaina le faʻasologa o ata, aumai se ecperc i totonu.

Lua vl & ...

E lua sone susu o loʻo faʻatulaga i totonu o le fale mautotogi: O le tasi i tafatafa o le alatele, e pei o se faletaele o le potu malolo, lona lua - o le potumoe o le potu, e faʻauma e pei o le faletaele. Fufulu ma faʻamamago masini, isi mea faʻatau o loʻo tuʻuina i le potu lavalava.

Demigner Elvira stankevich, AV & ...

O le Demigner Elvira Stankevich, Poloketitusi poloketi:

O lenei tolu-potumoe fale potu o loʻo tu i le itu i saute-sisifo o le laumua i se tasi o le TM-25 potu fale. Ae, e ui i le faʻasoaina o suiga o le fuafuaina, ma se masani e mafai ona ia maofa tele ai. O se tasi o ona o le lua cylias o loʻo i ai i le jumper i le va o fale e lua o le fale, ae o le tamaititi o le tamaʻitaʻi e sili atu nai lo le 15 M2. Sa matou lesitala e pei o ni tala. I le taimi muamua, faʻaesea le loggi ma faʻafefeteina le potu malolo, fusifusi i le tamaʻi taʻavale mulimuli. E leʻi paʻi i totonu o le laumua i totonu o le laumua. O le malulu o le malulu na fuafuaina e le tagata atiaʻe na suia i le mafanafana, mo le mea na faʻaaoga e le tolu sima moli uila. O le foloa, puipui, o le taualuga o le taumafanafana na fusia, saunia mo le eletise eletise - fale teu oloa (luga o le puipui pito i fafo). O lona uiga, o le potu lona tolu na amata mai i totonu o le potu malolo ma le potu malolo, ma le tamaʻi potu malolo, ma le ulumatua, o se tamaititi, na mauaina se isi potu.

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_13
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_14
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_15
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_16
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_17
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_18
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_19
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_20
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_21
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_22
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_23
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_24
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_25
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_26
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_27
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_28
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_29
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_30
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_31
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_32
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_33
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_34
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_35
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_36
Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_37

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_38

Potu malolo

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_39

Potu malolo

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_40

Potu malolo

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_41

Umukuka

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_42

Umukuka

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_43

Umukuka

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_44

Umukuka

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_45

Potumoe

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_46

Potumoe

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_47

Potumoe

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_48

Potumoe

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_49

Fanau

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_50

Fanau

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_51

Fanau

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_52

Fanau

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_53

Fanau

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_54

Kapeneta

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_55

Faletaele

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_56

Faletaele

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_57

Malolo

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_58

Ofu

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_59

Falefaafiafia

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_60

Falefaafiafia

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_61

Vaega

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_62

Vaega

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Mai le laau i le fa-potu potu fale: nofoaga innels ma se potumoe i luga o le nofoaga o le taumalulu togalaau 5738_63

Designer: Elvira stankevich

Matamata i luga

Faitau atili