Lelei tele mo se tamai potumoe: 7 manatu mo le faʻapotopotoga o le teuina i lalo o le moega

Anonim

O fale talimalo faʻapitoa, o le Homemade Modules pe masani lava papeti o ato - i le matou filifiliga o manatu mo le faʻaaogaina o le potu e te fiafia ai.

Lelei tele mo se tamai potumoe: 7 manatu mo le faʻapotopotoga o le teuina i lalo o le moega 5744_1

Lelei tele mo se tamai potumoe: 7 manatu mo le faʻapotopotoga o le teuina i lalo o le moega

I totonu o se tamaʻi potu, o le a le talafeagai le faʻaaogaina o le nofoaga e tumau pea i lalo o le moega. Na matou mauaina ni manatu o le a fesoasoani e faʻatulaga ai le saʻo o le teuina iina.

1 liligiina o masini i le moega

O le faigofie filifiliga o le mafaufau tele teuina i le tulaga o le faʻatau meafale ma filifili se moega ma le siʻitia o le masini.

O le tau o ia faʻataʻitaʻiga, le iʻuga & ...

Leo o ia faʻataʻitaʻiga, o lea na sili atu nai lo moega masani. Ae o loo i totonu o loʻo i ai le maualuga o le avanoa, lea e le gata o le mafai ona ofi i luga linou o le a ofi, ae foʻi o ni meaʻai ma seevae. Vaega o lenei auala e mafai ai ona suia le fatafata po o leoleo.

  • 7 faigofie le teuina o manatu e mafai ona e faʻaaogaina i soʻo se potu

2 fausia-i pusa

Afai o le gaosi oloa ua fausia-i pusa i le faʻataʻitaʻiga o le moega, o lona uiga o le tali sili ona manino - e faʻaopoopo i totonu o le potumoe. Ma, i mataupu, e mafai ona e faʻatauina nei atigipusa i soʻo se taimi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i IKa, o se filifiliga lea 'ai ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, i Aki, o le filifiliga lea mo le moega "Mamoe", "tufugau" eltimo ".

Ae naʻo le Suetena le numera o le Suetena, e iai isi faʻataʻitaʻiga o meaafale ma taʻavale toso i luga ole maketi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, iinei latou te opoina e le ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, o iinei oi latou o loʻo fausia i totonu o le faʻavaʻa ma ua teuteuina i le ie lava lea o le faʻa-lanase galuega. E foliga mai e le masani ai ma le manaia. Moni, faʻatau pusa eseʻese mai le moega o le a le manuia - e aunoa ma latou o le a le foliga matua lelei.

  • 6 Faʻafetaui ma matagofie manatu mo le teuina o le ie lino lino

3 Faʻavasega ulugaliʻi

E tele mea uma e faigofie atu iinei iinei e filifili ai le faʻataʻitaʻiga e te fiafia ai, ma tuu i lalo o le moega. E mafai ona avea ma se pusa faigofie afu poo le frander filifiliga.

Misslinist Monophonic Mo

O faʻataʻitaʻiga a le Inchinist Monophonics e talafeagai i so o se potu, ae o filifiliga wicker poʻo pusa pupula e tatau ona filifilia e tusa ma le sitaili (mo le vanimonimo, atunuʻu,;

  • Faʻafefea ona fai se pusa i lalo o le moega e faia oe lava

4 na o pusa

E le manaʻomia le sailia o se ata faʻapitoa o pusa moega, e mafai ona e faʻaogaina ato masani poʻo ni filifiliga palasitika.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei tulaga, le faʻavae o le ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei tulaga, o le faʻatulagaina o moega i luga o uili na faia o latou lava lima ma sa iai i totonu o atoʻeʻe a Wickker.

5 toese module

O se faʻapitoa mafolafola module i luga o uili o le a ofi i lalo o le moega o soʻo se maualuga, o lavalava ma le ie puipui o le a le mautonu.

Ae o se manatu lelei lea mo le teuina ...

Ae o se manatu lelei sili lea mo le teuina o seevae - mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o iai sau aofaʻi tele e le ofi i totonu o le kapoti. O mea e te ofuina e sili ona e ofuina e sili i taimi uma, o le mea moni, e sili atu le tuʻua i le ala savali, pe tatau ona e fufuluina ma le faʻaeteete le taimi uma.

6 Faletalimalo module

Faleoloa ofu, seevae ma le moega ie link i lalo o le moega e le mafai ona faʻatapulaʻaina. VAAI i lenei faataitaiga - o se module mo le teuina o meataalo.

O lenei filifiliga e atoatoa mo le tane & ...

O lenei filifiliga e lelei tele mo se tamaititi teine ​​teine ​​poʻo le taimi na tuʻufaʻatasia ai potumoe ma se tamaititi i le tasi potu.

7 ato ato

O le isi filifiliga o le a teu na o ofu i lalo o le moega. E mafai lava ona e fai mai na o ni lavalava i lenei ata e teu ae 'aua le tumau, ae meataʻalo ma e faigofie lava tusi.

O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina le PL & ...

I le faʻataʻitaʻiga lea, taga palasitika e mafai ona maua i soʻo se supamaketi o loʻo faʻaaogaina. Filifili faiga talafeagai mo lau totonu.

  • 6 mea e te le tau tausia i lalo o le moega

Faitau atili