Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga

Anonim

Matou te taʻuina atu le faʻafefea ona faʻatinoina fuafuaga fuafuaina, filifili le mea o le aʻa ma le tuʻuga o le malulu ma faʻamalosia le taualuga.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_1

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga

O le mamanu o le lafoina i lalo o le fola o le alafaʻii e faʻalagolago i le vaega ma tiʻetiʻe foi, faʻapea foi ma le tele ma isi uiga o mea lava ia lava. Tomai faʻapolofesa o se moli moli o Kalutana uamea ma le polymer poʻo le vali ma varnish taina. O loʻo iai ni taloti o laupepa-pei, trapezoid, sikuea pe sili atu lavelavea, faʻateleina le malosi ma punou malosi. E le pei o le vaega ma fusi, uamea oloa e mafai ona susulu i le taimi o gaioiga faamalositino. E faʻateleina lo tatou teteʻe i aʻafiaga mai fafo atu. O le faʻavae, o le laupapa mafolafola mafolafola o laupapa fetuutuunai ma pa poʻo se uʻamea uʻamea ua faʻaaogaina. E mafai ona aoina mai ou lava lima, ae tasi le tagata e faigata tele ona faia. O le galuega e sili atu faʻatasi pe mataʻutia.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i lalo o le taualuga o le taualuga

Fausaga
  • Tala faatatau o mea masani
  • Sitepu elemene

Filifilia o Mea

Laasaga-i-laasaga faʻapipiʻi faʻatonuga

  • Mo se malulu malulu
  • Mo le malosi

Fuafuaina fuafuaina

O le mamanu o se faiga o le faʻatulagaina o le faʻaseʻe ma le faʻaputuga o elemene o loʻo fusia i le va o latou ma faʻataʻapeʻapeina i luga o rapters. E tatau foʻi ona taofia lona 'maso, faʻapea foi ma le aʻafia o le matagi, o le mamafa o le puʻeina ma le kiona ufiufi. Afai e tu le fale i tafatafa o laʻau maualuga, e manaʻomia le tuʻuina atu o se faʻasologa o le saogalemu ma le mamafa o le a mafai ona paʻu ese mai luga. O le faʻamoemoe o le faʻavae faʻamoemoe i le mea ua faia i le mea na faia, faʻapea lava i auala lata mai o loʻo i tua.

Mafaufau i le mamafa o le kiona e ufiufi ma le malosi o le matagi

A fuafua, e tatau ona amanaia foliga. O le mafiafia o le kiona e aofia ai se tele tele ma e taua tele i luga o le taualuga ma puipui. Ina ia fetaui lelei lenei avega, e mafai ona e faʻaogaina ni laulau faʻapitoa o le le mafiafia o le kiona o loʻo aofia ai uiga o se itulagi faʻapitoa.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_3

O le taua tele o le tulimanu o le skate, o le faʻaititia o le faʻalauiloaina ua tuai ai ona tuai ai, ma e maualuga le taumafaina o mea fau fale.

E taua le amanaia le matagi malosi. O le uta na fausia e le ea tafe e mafai ona aapa i le 400 kg / m2. I le matagi o eria, e le fautuaina le faia o se taualuga i le taualuga ma le malifa atu i le 30 tikeri.

O faʻamatalaga manaʻomia e mafai ona maua mai i tulaga faʻafanua ma laulau pe faʻailo uma poloketi. Afai o le fale o se mea o se vaega o fale o fale e fausia, pe a fai o le a fuafuaina o le a tatau ona amanaia manaoga o malo ma le snips. Latou te iloiloina uiga o le itulagi.

Fuafua le laasaga o le apaau i lalo o le polofesa

Ua filifilia Fuafua mo pe faʻapefea ona faʻaaogaina le aufaʻataui lelei.

  • Cracking stral - faʻaaoga mo moli uila. Fetaui lelei mo le malu lamolemole. O le mamao i le va o elemene o le 50-75 cm. Ia faʻateleina ai o lona mafai i lalo le malosi, lalo le katiniu i lalo.
  • Ma le laʻasaga masani - 20-40 cm.
  • Faatasi ai ma le malosi o loʻo i ai - e aofia ai le aveina o pa, o loʻo faʻapipiʻi atu i taʻavale, ma poʻo ni laupapa masani o loʻo tuʻuina atu ma ni avanoa laiti. Mo fale mafolafola ma maʻua o loʻo feagai ma le tele o lo latou lava mamafa ma le kiona e ufiufi, faʻaaoga le susu-teteʻe-teteʻe foliga poʻo le osbs. E silia ma le malosi o loʻo i le laʻau masani ma e le o ni mea vevela-susu. O ia mea o le a manaʻomia mo vaega latalata i chimone ma tulimanu o totonu.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_4

O le mamao i le va o le mea na muamua e faʻalagolago i le aʻafia o le uʻamea uʻamea. O loʻo faʻaalia i faʻatonuga poʻo luga o le afifi. Afai o le talaaga o le mafai ona tatalia se mea taua tele, o le lagolago lagolago e itiiti. Afai e faigofie ona pa, o le mautu mautu ua tu i lalo. A fuaina, e taua le taofia o ni mea sese, ae o le a le mafai ona faʻasaʻoina atoa oloa - o le a tumau pea le oloa - o le a tumau pea le oloa. O ia pepa e aofia ai ma le toe suia.

Mo le taualuga na lafo i lalo o le ituaiga o le C-8 ituaiga ma le skate, o loʻo i ai i le tulimanu o le 10-20 tikeri, o le a otiina le faʻavaʻa ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood ma le malosi o le plywood i totonu o le palu palu Afai o le le mafiafia o le uʻamea e itiiti ifo i le 0.55 mm, e mafai ona e faia le fola mai le laupapa.

Mo faʻatulagaga, e mafai ona e faʻaogaina le lugalaina fuafuaga ma laulau i luga o le 'upega tafaʻilagi a le gaosi oloa.

Mea mo le Crate

Fafie

I ni paʻu maualalo o le fausiaina, elemene laupapa e masani ona faʻaaogaina. A maeʻa ona faʻagaioia ma antipirens, latou te mafai ona tatalia se afi mumu. O le a latou auauna atu i le tele o tausaga, afai latou te faʻatupulaia i anftusptics e taofia ai foliga vaaia o le guild ma le vale e puipuia ai le susu. Beech, Aldery, o 'auʻaunaga ituaiga o loʻo faʻaaogaina. O le uta autu o loʻo manatu mo se charbox ma le kolosi o le 5x5 poʻo le 2.3x5 cm. Na latou tipi i luga o le 102 i le 5 cm.

O le tele o vaega o loʻo filifilia o loʻo faʻaaogaina i le tala i fafo o avega ma foliga o le taualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma se sitepu o se nofoaga e sili atu 0.9 m mo ni laupepa mamafa, o le laupapa 50x50 ma le 3.2x10 cm laupapa o loʻo faʻaaogaina.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_5
Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_6
Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_7

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_8

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_9

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_10

Uamea

Uamea e faigofie ma sili atu le talitonuina. Latou te le susunuina ma faaalu le avanoa. O le faaletonu o uamea e mafai ona faʻailoa i le mea o loʻo taofia ai i le pasiina o leo leo galu i totonu o nofoaga. E sili atu le faigata ona galue ma ai - o le a manaʻomia se lima po o se fusi mautu. O le uamea mataupu i lalo o le taualuga o loʻo faʻapupula i luga o le taualuga mai le kavalu poʻo le kalitaina o le uʻamea. E faʻasaʻo uma i le laupapa laupapa ma metallic base. Ina ia fuafua le faʻamatalaga faʻamatalaga, o le a manaʻomia le numera faʻapitoa o le a manaʻomia.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_11

Seleseleina o laupapa laupapa ma o latou lava lima

Faʻatauga o mea mulimuli mai ma le faʻasao o le 10% i le tulaga o le faʻaipoipoga poʻo le faʻaleagaina i le taimi o le teuina ma feʻaveaʻiga. Ina ia saʻo le fuafuaina o lona numera, e tatau ona e iloa le lapoʻa o le taualuga ma le tafe i le m2.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_12

O le au malaga e tatau ona faʻapipiʻiina atoa ma faʻasaʻo i luga o puipui. E latou teʻi i le antipirens ma feteʻenaʻiga feteʻenaʻiga. Ina ia puipuia le susu mai le ulufale i totonu, o le laualuga ua ufitia i se vaega o varnish.

Malulu

Afai e le o fuafua le potu pito i luga e misia, o le Hormal Credulal Souder ua tuu i luga o le taualuga, ma le pito i luga e malulu.

O se mea e maua ai mea e maua i luga o taavale. O se tulafono, o se ata manifinifi i luga o le polythylene po o rubbroid.

Ina ia tusia le fetaui lelei, e sili atu le faʻavaeina o se 'eseʻese shicrane ma le maualuga o le vase. E mafai ai ona e aveese le televave mai i totonu, o lo oi ai i le ea, aʻo le o faʻatagaina le vai. O le utiuti o le faia i chells. Lua glacks na fafagaina i luga o o oaves, o le ai ai i le isi itu, ma ua tuu ai le membrane i luga. Amata i se alavaivai alavai, faia o le aofaʻi o le 10 cm. E taua aua le tagofia le foliga ma le itu i tua o le fale, ma o le a aliali mai o le a tupu ai le taualuga.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_13

A o le i faia se fusi i le taualuga i lalo o le saito, o le faʻailoga o le faʻailoga o le mea faʻavae.

O le au palu e fafagaina ai pa ma se seti laasaga. O lo latou maualuga na maua ai le ea i le ea e faʻataoto i le va o le ogaumu ma le laʻau gaoa. O lea, e aveʻesea se meaʻai faʻaopopo lenei mai i totonu. Mo se detese membrane, o se kilia e le manaʻomia. O pa o loʻo tata i lalo o le paluga, ona tapunia lea o le auala taʻalo, ma o le mokesi mo le mokesi mo le alavai coutter ua faʻasaʻo.

O laupapa ua faʻapipiʻi i le faʻailoga o pa. Alu e te manaʻomia mai le pito i luga i luga. Ina ia mafai ona sefe le taimi ma aua le aveeseina le laualuga atoa, latou te faʻasoaina faʻailoga i luga o pito ma faʻaloaloa i luga o latou. O le umi o fao po o le popo o le tagata lava e sili atu e sili atu nai lo le mafiafia tolu taimi. A leai, o le fola e mafai ona faʻalavelaveina le matagi i le leaga o le tau. O laina o le ogalaau e fesoʻotaʻi i luga o le pa. O faasologa o itu e le faatagaina. I itu uma o le komiti e te manaʻomia e aveina le itiiti ifo o le itiiti ifo o fao e lua ina ia le liliu le faʻamau.

I luga o le solofanua solofanua na faasaʻo e tasi le pa, pe tele foi i lana mamanu. O pito o le faavaa o le skate ufiufi ma matagi laupapa, tuu i latou i luga o le puipui o le puipui ma taavale. O nei elemene puipuia le ie mai le fomu.

A faʻapipiʻi uma auiliiliga, e mafai ona e amata le fusiina o le faʻapolofesa o loʻo folasia atu i le laupapa faʻapipiʻi.

Faafoe le Ekalesia

Mo le faʻaesea sili atu, e manaʻomia le puipuia o le pito i fafo o le taualuga. Mea e le tatau ona i ai le le mautonu ma le le-oona. Sili ona lelei o le galuega o le kopiina ma minerale fulufulu ma polyarethane osam. O fulufulu fulufulu e maua i papatusi. O loʻo tuʻuina i totonu o le sela auivi. Afai e le talafeagai Papatusi i le faʻatulagaga, latou ua tipi. O nisi oloa ua i ai le atigi, ma tipiina latou. E sili atu le faigofie ona faʻaaoga le le mafaufau, ma faʻatagata o le faʻatumuina o sela. E tatau ona puipuia le fibarthentt e tatau ona puipuia mai le susu e le gata mai i totonu, ae faapena foi i fafo. O le faia o lenei mea, faʻaaoga se polythyleine ata poʻo le manava manava e faʻailoa ai paga o totonu. Ua latou suʻi i se laupapa laupapa ma le fale faʻatau. O loʻo faʻapipiʻiina ni ie saito o uʻamea i luga o se manifinifi manifinifi.

O le Hormal Custocures e aoga tele i fafo, talu ai o le DOW Point i lenei tulaga suiga mai le solo i lona mafiafia. Faia o le vaega totonu, e manaʻomia le faia o se fuafua e saili pe o le tulaga o loʻo iai i totonu o le faʻamasani e le mafai ona fesuiai. Afai e tupu lenei mea, e mafai ona aliali mai le glaepi i luga o puipui ma le taualuga, ma le manogi o DOMP o le a aliali mai i le ea.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga 5789_14

Faatulagaina le tusi mo le vevela o le vevela mai totonu o le filifiliga e filifili. O papatusi ma le atigi pueata e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le kulimi - o elemene o le faʻavaʻa ma o latou faʻapipiʻi faʻaalu malulu. Ua manaʻomia e Doom pe a fuafua e faʻauma i le faʻapipiʻi. O lona sitepu i lenei mataupu o loʻo fuafuaina e le tele o le minerale fulufulu fulufulu - e tatau ona aofia ai i totonu o le sela, ae le o le tuʻua o le gaogao i luga o le avanoa. O le faʻaaogaina o elemene, tetele pa ma le maualuga e tutusa ma le maualuga o le vaega o loʻo faʻaaogaina.

Faitau atili