Kesi kesi mo fale mautotogi mo fale ma fale: talitonuina ma le lelei le taua

Anonim

O la matou tala o se toe iloiloga o le 5 faʻataʻitaʻiga o le kesi fugalaʻau vai e faʻavae i luga o le tagata faʻaaoga manatu, ma taua tapulaʻa o le mea e tatau ona filifilia ai le masini.

Kesi kesi mo fale mautotogi mo fale ma fale: talitonuina ma le lelei le taua 5809_1

Kesi kesi mo fale mautotogi mo fale ma fale: talitonuina ma le lelei le taua

O failauga kesi e tuu ai le fausiaina o le Soviet vaitaimi i fale. I aso nei, o le toʻatele i latou ua uma ona le faia semanu, ma faʻaaoga mea leaga e leʻo se mea, ae e matau foʻi mo le olaga. O le a tatou malamalama i le kesi kesi e sili atu ona faatau.

Kesi vai o le vai o le vai ma filifiliga filifiliga

Tulaga o Filifiliga

Faʻatusa o le sili faʻataʻitaʻiga

Auga

O a tapulaa filifilia mea faigaluega

E faigofie lava le faʻavaeina o gaioiga o soʻo se koluma. I totonu o le mataupu e mafua ai le ie puipui ma le COIL. A liliu le masini, o le kesi ulufale i le potu ma susunuina, o le loloto o le vevela. E manaʻomia le vai o loʻo pasi ile Clil. O le tulaga o lona maanu e mafai ona fetuunai. O faiga uma e tafe lelei i ai, o lona uiga, latou e fesoʻotaʻi ile vai. E manaʻomia le i ai o le gemini lea o loʻo iloga ai oloa.

E mautinoa lava fai mai poʻo a le kesi pou e sili atu, e le mafai. Lautele faʻataʻitaʻiga talafeagai mo soʻo se fale mautotogi, leai. E manaʻomia ona amanaia manaoga o lē e ona, o tulaga o le a faʻatino ai masini, ma sili atu. Matou te faamatalaina le mea ia e te mafaufau i ai pe a filifilia.

Mana

Faʻailoa mai le vave o le masini e mafai ona vevela i se aofaʻi o suavai. E tusa ai i lenei mea, o mea tau ni tau o mea ua salalau i nisi o ituaiga.

  • Verfors - mai le 17 i le 19 Kw, talafeagai mo aiga mai 1-3 tagata.
  • Feololo-lapoa - mai le 22 i le 24 kw, tautua o loʻo tautuaina 3-5 tagata.
  • Maualuga-kalave - mai le 28 i le 31 kw, talafeagai mo aiga mai le 5 ma sili atu tagata.

Ole isi taua taua e faʻalagolago i le mana - bandwidth. E faʻaalia ai le tele o litō o le aofaʻi o le a vevela i luga i le minute. O lenei fuainumera i le va o 6 i le 18 lita. O le averesi taua o 12 lita.

Kesi kesi mo fale mautotogi mo fale ma fale: talitonuina ma le lelei le taua 5809_3

Ituaiga o Burner

Heaters e faaauupegaina i le tolu ituaiga o pusa lafu.
  • Manaloa Tumau. O le aofaʻi o kesi o le kesi ma le faʻatinoga e masani lava ona faifai pea. O lona uiga, o le faʻaupuga o le malu e le faʻalagolago i le ulu o le vaalele, lona vevela, o le tikeri o le tatalaina o le crane. O le iʻuga, e maua ai le vevela manaʻomia, e tatau ona e fetuʻunaʻi le vevela i le maeʻa o faʻatasiga taʻitasi. Ae o ia maʻa maʻavatutu e sili ona maufaʻatasi.
  • Fesuiaiga malosi. Tali atu i le mamafa i le plumping ma luga o le mamafa o le vaalele. Big Plus - Otometi Tausiga o se vevela. O le tagata faʻaaoga o le a maua le vai i le tulaga manaʻomia o le vevela, tusa lava pe o le tikeri o le tatalaina o le crane poʻo le vai oona.
  • Modusia. Suiga fou o tagata pusa. E pei ona tali atu le vaega o fesuiaʻiga o malosiaga i le omiga i le paipa ma le omiga i le Crane. I se faʻaopopoga, fuafua le vevela o le vai o loʻo taofia ma faʻaaoga pe a fetuʻunaʻiina le vevela. O le tagata sili ona faaaoga filifiliga filifiliga.

Ituaiga o le Sengnition

O le muamua kasa o le kesi na faaauupegaina i le sili ona taua o le phytyl. Na ia susulu mai le afitusi ma le susunuina toetoe lava e aunoa ma le taofi. Ina ua ki luga, na tutuli ai le afi. O le susunuina o taimi uma o mimiti e le saogalemu ma aofia ai le suauu anufeva. O le aso, o lenei tekino tekinolosi e toetoe lava leai se apalai, ae o nisi taimi e mafai ai pea ona maua. Tusi Lesona Pyzoorozhig o le a le maufaatuatuaina ma saogalemu. Spark mo le afi o loʻo aliali mai i le faʻagasologa o le taia o se tamai gagana anicoon. E le o tagata uma e faigofie ona faʻaaoga Pyzorozhig.

O le sili ona talafeagai mo le tagata faʻaaoga o se eletise eletise. Ina ua matala le Crane, o le kesi e otometi ona fafagaina ma o le spark fafaga faiga o lo o faigata. E tupu mea uma e aunoa ma le auai o se tagata. Pau lava le minus o le malosi faalagolago o le node. Tele faʻataʻitaʻiga o loʻo tamoʻe mai i maa e manaʻomia ona suia. Moni, e iai ninisi ua fesoʻotaʻi o loʻo fesoʻotaʻi ma le pa eletise eletise, lea e mautinoa ai le faʻagaioiga le mautonu.

O faʻailoga iloga lea e faʻalogo i ai, ma filifilia poʻo le a le kesi kesi e faʻatau. O loʻo i ai pea tulaga laʻititi. O i latou o loʻo iai i luma o isi filifiliga ma ituaiga, o le ata o fale, galuega faʻatino. O nei mea uma na faamatala ai le tau o meafaigaluega. O le tele o le faʻaopopoga, o le maualuga lea o le tau. O le tagata faʻaaoga e filifili pe manaʻomia ni filifiliga faaopoopo pe e mafai ona e filifilia le laʻitiiti galue.

Kesi kesi mo fale mautotogi mo fale ma fale: talitonuina ma le lelei le taua 5809_4

Rating o le sili kesi kesi mo le fale mautotogi mo le 2020

I le masani ai ma tulaga mo le filifilia o fugalaʻau faʻamafanafana popolega, e mafai ona e agaʻi atu i le iloiloga o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. Matou te ofo atu e faamasani ma le faʻailoga o masini ua fuafuaina mo fale mautotogi.

1. Gorenje gwh 10 nnbw

O se tasi o le sili ona talitonuina ma le lelei o le tafe o failauga. O lona malosi o le 20 kw / h, lea e mafai ai ona e fesoʻotaʻi i le lima tulaga-tagata faatau pe a tatau ai. Talu ai o le maualuga faatinoga, o le iunite vave lapataiina le manaʻomia o le tele o vai. E mafai ona i ai le maota o le tofa i luga, o le lau laumata o lo o saunia i lalo ifo. O le mea pueata e tatala ai le mea pueata, o le Chimney e manaʻomia. Eletise eletise.

Maeʻa ma le vai o le vai o le vai o le vai o loʻo le lafoina ni vaega tele o vailaʻau. Kesi faʻatonutonu vaega o loʻo faʻapipiʻiina, puipuiga i le faʻaʻaisa ma le le fiafia atu. I le pito i luma o fale e iai ni faʻailoga o le faʻamafanafana ma le aofia ai. O le sipuni e faia i 'apamemea. O mea lelei uma o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga.

Governje gwh 10 nnbw tafe kesi vai vevela

Governje gwh 10 nnbw tafe kesi vai vevela

Manuia

  • Maualalo leo leo. Faʻamatau, i le tapulaa maualuga le faʻamamaina o le a faʻateleina ai.
  • Puʻupuʻu, atoa le lelei o faʻapipiʻi.
  • O faamama atoa i luga o kesi ma vai sapalai.

le atoatoa

  • Mai le auvae e tatau ona maitauina o loʻo iai ile Ofisa o Tupe Maua o loʻo i aʻai uma. O lenei tulaga e faigata ai ona toe faaleleia ma faʻatau vaega avanoa.

2. Ariston REWS EVO Sft 11 NG Expp

O se vaega malosi ma se foliga manaia ma se lautele aoga e maua ai le 11 lita o le vai vevela i le minute. Ua lava lea mo le galuega o le tele o vaivaivai. Faasee agai i luga o le puipui ma le pito i lalo. O le burner ua tapunia ma se tagata fiafia, o lea o le Standard Chimney e le manaomia. Peitaʻi, o le paipa mo le aveeseina o oloa 'oloa i totonu o le auala e manaʻomia pea lava.

O le masini e faaauupegaina i se faʻapolofini eletise, o se masini eletise eletise. E faʻatulaga, na o le oʻo i le tele o faʻamau i luga o fale. Oloa lagolagoina le vevela o le vevela. Fetaui lelei ma ituaiga uma o fefiloi, aofia ai ma mamanu i le hormostat. Faʻapipiʻiina faiga puipuia mai le siʻitia, oversheeting ma maualuga le mamafa.

O le tafega o le kesi vai vai o le arsistson i le isi evo sft 11 ng Expp

O le tafega o le kesi vai vai o le arsistson i le isi evo sft 11 ng Expp

Mamalu

  • O le tagata lava ia e mafai ai ona e iloa lelei le mafuaʻaga o le toilalo.
  • O le tamaoaiga o le tamaoaiga, e amata ai ona faʻatagaina oe e faʻaola ma le tau o le suauu.
  • Faatuatuaga faaleatele, lelei fausia lelei.
  • Tele numera o galuega, otometi pulega.

le atoatoa

  • O le faaletonu e aofia ai se tau maualuga, o foliga vaaia o le roe ma le mamafa tele.

3. Zanussi GWH 10 Fonte

O le masini e alu i luga laina pito i luga i le faʻailoga o le faʻatuatuaina ma le lelei o le paketi kesi kesi kesi. O le Humarmal mana o le masini o le 20 kw, a o le agavaʻa o loʻo i luga o le 10 l / min. O lenei ua lava e maua ai ni nai mauvai. Wall-metted masini, ma se ituaiga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ma lalo o le laumata. O loo i ai se avanoa o le potu o le 'aufalatu, o lea e manaʻomia le fesoʻotaʻiga i le tulaga masani o le chimney.

Masini pulea le 'au. O se eletise eletise e faʻapipiʻi mai ai maa. O le maualuga o le latou moliaga o loʻo atagia i le faʻailoga faʻapitoa. Faʻatinoina puipuiga mai le soona fai i le soona faʻaalu, i totonu e aunoa ma le vai, toe tuʻu le toese. Faapipiiina le tele o le saogalemu saogalemu. O le fale o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga, o le faʻamafanafana ma le faʻaopopo faʻailoga.

O le tafega kesi vai vai statsa gwh 10 fonte

O le tafega kesi vai vai statsa gwh 10 fonte

Mamalu

  • O le burner e faia i le stinsusu le uʻamea, vevela le vevela mai 'apamemea.
  • Le mafai ona aoga i le maualalo, mai le 0.15 pa, omiga i le paipa.
  • Le mafai ona faʻatonutonu le faʻatinoina o le faʻatinoga o le masini e amata mai le 5 i le 10 l / min.

le atoatoa

  • Le lelei taimi e aofia ai se maa matati na aliali mai ma le ogaoga mafanafana.
  • Le manaʻomia e faʻaliliu ai taimi o maa.

4. neva 4510-t

Le iunite mai le pito sili ona afaina o masini kesi i Rusia. Faia e tusa ai ma ituaiga ituaiga o gaioiga. GALUEGA O LE 10 REST I LE FEAGAFAIGA O LE VASEGA O LE SAMALAMA O LE HEMARAME O LE 17.9 KW, ina ia mafai ona sili atu le tautua i le tasi vai. Faaulu i luga o le puipui, eyeliner lalo. O se potu tapunia o le fale faʻapipiʻi ma le faʻamalosia o le taʻavale, e mafai ai ona e faia e aunoa ma le faʻataʻitaʻi masani. Ae o le galuega o le manava vaivai o le auala e tatau ona faamalosia.

Tafe kesi vai vevela neva (10t

Tafe kesi vai vevela neva (10t

O se koluma ma le faʻatonutonuina o masini, o se eletise, fafagaina mai le fesoʻotaʻiga. O le puipuiga mai le gaoioi, o lo o malamalama ai. Masini ma le tele o le puipuiga malu puipuia, e aofia ai le kesi. Faʻatinoina le faʻaolaina o le tau o le tapulaʻa. O se faʻaaliga o loʻo i luga o le ufiufi o fale o le mea e te manaʻo ai o loʻo faʻaalia.

Manuia

  • Copper Rapiator.
  • Tausia lelei. Taugofie ma le gafatia o vaega.
  • O le ea e faʻatumauina le mumū ua tapunia mai le auala, ma aveese ai. O le mea lea, i totonu o le fale mautotogi i le gasologa o le galuega e leai ni ata.
  • Maualalo tau.

le atoatoa

  • O le le mautonu e faʻailoa mai e le aoga le vaega.

5. Mora vega 1z

Malosiaga malosi tele vai. E mafai ona sui le au Azzles e galue i luga o se suauu po o se suauu. O se ata manaia o le vaega o le vaega o loʻo faʻaseʻe i luga o le puipui, eyeliner i lalo. O lona agavaʻa o loʻo i luga o le 13 l / min, e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻia nai lo le tasi le taimi o le vai taumafa. Faʻagaioiga o le mamafa o le mamafa - 0.2-10 ATM. Faʻalapotopotoga eletise faʻatonutonu, o loʻo faʻaalia uma faʻamatalaga i luga o se tamai faʻaaliga.

Tafega kesi vai vevela mora vega 13

Tafega kesi vai vevela mora vega 13

O le iunite o loʻo faʻaoʻo atu i se tagata e tapunia e le afi, o se eletise eletise, fausia-i le hermomot ma thermometer. Faʻapipiʻi le kesi paoa fale, puipuiga mai le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa. Otometi ona tape i le leai o le vai. I tulaga o loʻo iai faʻailoga ma le faʻamafanafana.

Manuia

  • O le taumafaina o suauu tau tupe. O isi mea uma mea e tutusa, ae e itiiti ifo nai lo le faaeega, i le 10%.
  • Ata puʻupuʻu i le faʻatinoga maualuga.
  • Faalagolagoga lotu, olaga umi umi.
  • Le mafai ona galue i ituaiga eseese o kesi.
  • Faigofie ona tausi, avanoa o vaega o sparepa.

le atoatoa

  • O le minus ua manatu o se tau maualuga.

Auga

I le tulaga o le sili kesi kesi kesi mo fale mautotogi, o mea e, o loʻo lisiina i le tele o tau e tosina mai ai. E maufaatuatuaina ma tumau i latou. Peitaʻi, o le faʻatinoga uiga e ese. A filifilia e tatau ona iloiloina. O lea, mo se aiga o ni tagata se toalua, e le manaʻomia se masini malosi. Ma, mo se fale mautotogi tele e fa pe lima tagata ola, e te manaʻomia se masini malosi.

Ua tatau ona iloa lelei le mataala. O masini uma e manaʻomia le faʻatulagaina ma se masani seti o malo malo, ae o le isi o le a aoga. O se mea faʻaopopo o le a puipuia ai le faʻaʻaisa o alatoto. O le a matua oso aʻe le tautua o le tautua o le tuʻufaʻatasia. Puipuiga faasaga i le aofia ai "faʻamago" ma overheting o le a puipuia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le paneta.

Kesi kesi mo fale mautotogi mo fale ma fale: talitonuina ma le lelei le taua 5809_10

Ina ia pikiina meafaigaluega talafeagai mo lona fale mautotogi, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le totoʻa le uiga o le uiga o masini e te fiafia ai. Masalo o le filifiliga filifilia o le a le i ai i le pito i luga, ae e tatau lava ona faʻamaoni saʻo i manaʻoga o le lumanaʻi tagata faʻaaogaina.

Faitau atili