Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina

Anonim

O tagata e ona o le palu piliki cottapege o loʻo miti i se laupapa laupapa mo le tumau pea nofoaga. I luma o le au mamanu na fai o se galuega faigata: mo le 4 masina ma le Pertick paketi ma luga o se tamai vaega e fausia ai totonu i le faiga o kola.

Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_1

Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina

O le fale o le piliki tuai na tosina ai le mafaufau o a tatou toa - o se ulugalii talavou - ae le o se ata, faataatiaga poʻo le nofoaga, o le nofoaga na fausia ai i le amataga o le Sarara , lelei atoatoa. O le fale o loo i ai i le ata tifaga na filifilia e faʻatau ai, toe fai ma liliu i totonu o le taumafanafana - O ana lava pisinisi faʻatagaina e mafai ona galue i se nofoaga tumau - Samara.

Tagata Manaomia Managutu

I le au manaʻo, na faia e tagata mamanuina, o mea nei sa faʻamatala: ufitia lelei le laulaufatu ma le seleseleina o le faletaele poʻo le vaipuna. o nofoaga i luga o le fogafale lona lua. O isi faatonuga na tuuina mai. O le fale o piliki e foliga pei o se laupapa ia i totonu, ma suiga uma e tatau ona paketi. O le mea lea, o le poloketi na sosoʻo ai ma le taugata tele (poʻo le faʻataʻitaʻiga) o le masani o foliga ma foliga.

I le Asthetics Choot, lea e mulimuli mai ...

O le asthetics o le filifili, o le mea uiga ese i mea masani ma mea masani o mea masani ma foliga, vaʻai i le ogatotonu ma le foloa o le fola, pei o le fola laupapa.

Foliga o le faʻatinoina

Mai le fale mautotogi o tagata faʻatau, e pei o Samara, seʻia le mafai ona ausia le fale i le taʻavale, lea e umi pe ... fāiga poʻo le ... vaʻa. Ole mafuaʻaga lea e tatau ai ona maeʻa le poloketi aʻo leʻi tapunia le folauga folauga. So o le isi itu, o le galuega uma o le a taofi seia oʻo i le ogatotonu o le tautotogo, seia oʻo ina ou sau i lalo. E tusa ai ma tagata mataʻitau na galulue i luga o le fale, o le taimi faʻaalu i toe faʻaleleia ua faʻamauina - naʻo le 4 masina. Talu ai nei suʻesuʻega, ua uma ona fai le siaki siaki mulimuli aʻo leʻi faia ni aso, i ni nai aso aʻo le i fusu mai le vow

Luga o le fola i nofoaga uma

Lapania I nofoaga taʻitasi o loʻo filifilia, mo le faʻatasiga tuʻufaʻatasi-ola, atonu o le fofo sili ona talafeagai, pei ona mafai e aloese ai le lauʻeleʻele i le va o le "palapala" ma "mama".

Totonu ma meaafale

O tagata leoleo na amata i se suiga i fofo a spatial. O galuega a le nofoaga na tumau pea, ae o le numera o nofoaga o loʻo i ai i lalo o le suia, ma muamua o mea uma - o le le manatu o le le mautonu. O le uluaʻi potu laʻititi na siʻitia ona o le avanoa o le latalata i lalo o le faasitepu, lea na avea ma le lava e faʻatulaga ai le taʻele. I luga o le fogafale muamua na matou aveese ai le vanitiga i le va o le umukuka ma le potu malolo.

Meafale e okaina faatagaina uch & ...

Meataʻalo i le Poloaiga ua mafai ai ona amanaia le faʻafaluga sili o le faʻafefeteina i totonu o le foloa lona lua.

I le tulaga lona lua i totonu o le potu e fuafuaina i lalo o le potumoe, le tamaʻi, ae o le la feiloaʻi sa mu. Faʻamanatuina o manaoga o tagata faʻatau e uiga i moli masani, faʻalautele le avanoa i le faapaologa, o le a le gata i le faʻaleleia o le faʻaaliga o le tagata tumaʻoti o le avanoa o le fragi. I lea foi, na latou ulufale atu i le faamalama i totonu o le potu lona lua.

Ia faʻaleleia le faʻaaliga

Ina ia faʻaleleia le gatete o nofoaga i luga o le fogafale lona lua, o le tele o faiga na aveina - pe a ma le 2 taimi, o le potu e lua na tulaʻi mai - tasi i luga o le potumoe ma le ofisa.

O isi suiga uma e leʻi faʻatagaina ai galuega taua na fausia, naʻo le faʻamaeaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le afi afi i le maʻete ua i ai lona fatu, ae ua suia ona faʻapaʻaga mai le pisi ipo nei. Ile lautele, o loʻo toe faʻaleleia le totonu o totonu. O le masani masani o pa ma pipi ma itupa, atoa ai ma le meafale ma lona faʻatulagaga ua avea ma aoga ma sili atu ona aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se potu lautele ma se tuʻuga vaʻavaʻaiga i le va o kuka kuka ma le 'auvae afa o le' afa o loʻo tuu i le tasi ma le magalafu.

Faatulaga o Lucares po o le gutu

Faʻatulaga o Lucares poʻo le faʻapipiʻiina o le maota o le a oʻo atu ai ma le umi o le maota ma le taugofie galuega. O le isi avanoa atofaina o le mamanu o le puipui o puipui o le malamalama o le malamalama ma toetoe lava o le papala leo.

I le agaga o le taimi, na foia ai le ulu ulu o le umukuka - ua fausia e tusa ai ma le laina o le laina, o le teuteuga o le tele o le potu malolo grezed "auauna". I totonu o mea o le faʻauma, faʻalelei lelei le laupepa, pocecemilin fulufulu mo maamora ma fafie, laminate.

Taele nichhe i se auala poto & ...

O le taele Nichhe i se avanoa faigata i lalo o le sitepu e faaauupegaina i se auala fausiaina.

Faʻatapulaʻaina e tagata o loʻo faʻatagaina i luga o le paketi ma le vaitafe folau - Mo le faʻatulagaina o le poloketi, e faʻaosofia ai le muamua filifilia o mea ma tulaga. Sa manaʻomia le le lelei, ae agavaa ma tusa ai ma isi aso nei assethics, ma e le gata i lea, e aunoa ma le faʻatuai. O le mafuaʻaga lena, e manaʻomia ai e tagata loia i oloa a Lusia, ituaiga, e pei o Cereale Tiles ma Porcelain Chiness Cradiware: IKea, nofoa o le lauiloa Surama - iskea.

O puipui ma le fola o loo ufiufi i ceramogras ma ...

O puipui ma le fola ua lafoina i se meaaoga o loʻo faia, o le faitotoʻa na faia e okaina, o le alavai e maua ai le taʻele.

O nisi mea, pei o le malosi o le sofa mo le potu malolo, sa faʻatau saʻo i luga o Saara Sarans, o le isi-tusi ata na faia e tusa ma ata o tagata mamanuina. Meafaigaluega, e aofia ai ma nisi o tamaitusi, na filifilia i le Assarment of Zara Home ma H & M HOU. I le ala, o le tusitusiga e tesnoia ai tusitala o le poloketi, e le gata o faamalama, ae na o ituaiga o eleele na aafia, ao manatu mai le mataupu o le manino ma le sitaili.

Na o le pau le faletaele maua

Naʻo le pau le faletaele e tu i luga o le fogafale muamua, ma o le potumoe o loʻo i le lua, o le mafuaʻaga lea ua tuʻuina atu ai le low poʻo le a le faʻafanua i laina taʻitasi - Talia.

O le lanu lanu o le totonu o le totonu o le totonu e matua toʻafilemu - e aofia ai lanu paʻepaʻe paʻepaʻe, lanu enaena ma enaena; O le leo leoleleia i le umukuka-ola potu e mafai ona fufuluina, mafiafia aradentite bene, i le potu moe - mafiafia lanumoana-lanumeamata

Lotogatasi e le gata i le Asthetic ...

O le 'aʻai o le mea na o le faʻatasi ai, ae faʻapea foʻi na faʻaalia ai filifiliga o mea taua i le tele o nofoaga i nofoaga uma.

O tusitala tusitala, olg & ... tagata mamanu

O tusitala o le poloketi, Depigner fan boisov, Maria Karpova:

I le faʻasologa o Galuega, Sa matou feagai ma se faʻafitauli - O le tau fuafuaina o le tuina o le sulugatiti e le masani ai tau o tagata faʻatau. Sa le mafai ona iloa e teʻeteina le suʻega - O le mea moni, o le faʻamau ma faʻatuina le foliga o le fale laupapa laupapa. O le togalaʻau masani na pikiina se sui usufono - laminate. O le faʻaumaina o polofesa ua lauiloa o le faigata o le faʻaumaina o mea oona i le itu o le 45˚. Sa manaʻomia mo i matou - e faʻataʻitaʻiina Utums e tatalaina i le va o le faitotoʻa muamua ma lona lua. O le 'au fau fale e faʻapipiʻi lelei, e sili atu le lelei, ma le manuia i itu uma e lua o lotoa i le taʻitaʻiina o lipine.

Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_13
Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_14
Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_15
Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_16
Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_17
Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_18
Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_19
Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_20

Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_21

Potu o le umukuka

Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_22

Potu o le umukuka

Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_23

Potu o le umukuka

Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_24

Potu o le umukuka

Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_25

Potu moe

Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_26

Falefaafiafia

Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_27

Falefaafiafia

Paketi o le sui o se fale tuai: mai se fale piliki i se fale sili ona lelei mo le 4 masina 5821_28

Falefaafiafia

O le faʻalauteleina o le faʻatulagaina o le tau o le faʻatulagaina o le fale ma le atoa o le 81.5 m2, tutusa ma le *

Igoa o Galuega Aofai o Tau, olo.
Sauniga ma le aoga
Faailoga Axes e tusa ai ma le poloketi, loyout, atinae, malologa ma toega o le eleele seti 46 0.
Oneone lapisi masini i lalo o le faavae seti 16 650.
Masini o le monolithic faʻamalosi sima o le pito i lalo o le lipine ituaiga seti 89 300.
Faatosinaina faavae faavae seti 11 500.
O le vevela o le faavae o le faavae seti 17 900.
Isi Galuega seti 9750.
Atoa 191 150.
Apalai mea i luga o le vaega
Oneone mo galuega fausiaina seti 22 500.
Mamafafo fofo, faamalosia seti 165 300.
Suavai Membrane seti 29 100.
Minera Wool (150 mm) seti 33 200.
Isi mea seti 12 500.
Atoa 262 600.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
O le masini o le puipui i fafo o pili atoa-fua-atoa ma le maualuga ma fafo seti 389 700.
Masini o le taualuga o le tele-ituaiga uamea taleva ma hindus seti 148 400.
Faʻapipiʻi le faʻamalama ma le faitotoʻa o poloka ma le faʻauma seti 76 500.
Isi Galuega seti 30 700.
Atoa 645 300.
Apalai mea i luga o le vaega
Atoa piliki, sima, minerale fulufulu (150 mm mafiafia), plaster, campolith car, ma isi mea seti 629 500.
Uʻamea uʻamea, ata ata o le faʻamalosiʻau, minerale fulufulu (250 mm mafiafia), susu membrane membrane, etc. seti 323 700.
Palasitika Windows, tolu-itu, ma le lua potu tioata tioata rehau, faitotoʻa o faitotoʻa faitotoʻa (potu potu) seti 231 400.
Isi mea seti 59 250.
Atoa 1 2450 850.
Inisinia faiga
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti 25 200.
Faʻapipiʻiina o le faʻamafanafana, kesi sapalai ma le ea seti 148 400.
Taofia galuega seti 38 950.
Atoa 300 950.
Apalai mea i luga o le vaega
Mea mo eletise eletise ma faʻapipiʻiina o le moli uila seti 154 600.
Meafaigaluega ma Mea mo Faʻapipiʻiina o le Suavai Seace ma le Sweage System seti 190 650.
Se seti o meafaigaluega ma mea mo le muinaina o le vevela o le system (kesi bouler, o le fatufatu afi mumu, laupapa fafie seti 328 500.
Atoa 673 750.
Faauma galuega
O le fausiaina o puipui i totonu mai le GLC, teuteuina o puipui mai le sikafuti sipuni ma chralec pou;

faiga o le fola; Vali ma isi galuega

seti 398 800.
Atoa 398 800.
Apalai mea i luga o le vaega
GLK, Time vaega 39 × 66 MM, Minera Wool isover (50 mm mafiafia), decorave plaster, chramic

Tile, Porcelain Codeware, Laminate ma isi mea faigaluega

seti 474 800.
Atoa 474 800.
Atoa 4 191 200.

* O le fuafuaina o loʻo faia e aunoa ma le teuina o le ea, felauaiga ma isi tupe alu, faʻapea foi ma polofiti a le kamupani.

Faitau atili