Faʻafefea ona faʻamamaina le uila i le fale: aoga aoga ma le faʻaaogaina

Anonim

Matou te faʻamatalaina pe faʻafefea ona aveesea nofoaga faʻamalosi, toto vaega, uritini, gaioiga ma fautuaga e tausi ai eseʻese ituaiga.

Faʻafefea ona faʻamamaina le uila i le fale: aoga aoga ma le faʻaaogaina 5889_1

Faʻafefea ona faʻamamaina le uila i le fale: aoga aoga ma le faʻaaogaina

O le manuʻa o le mataupu e matou te faʻafesoʻotaʻi i po uma. Ma, pei o soʻo se mea e sili ona i ai i aso uma le olaga i aso uma, o ia lava e le faʻamalieina. I le tusitusiga, taʻu mai ia te aʻu le auala e faʻamamaina ai le uila i le fale ma o le a ia vaʻaia pe a le aloese mai le faʻamamaina vailaʻau.

Faamama le faamalu sao

Lautele Lautele

Tausiga tausiga mo eseese faʻataʻitaʻiga

Faamamaina mai le gaʻo vaega ma le cosmetics

Aveesea tulaga o le toto

Tau o lanu samasama

Tau le manogi o le tapaa

Faʻafefea ona faʻatumauina le mama o le oloa

Lautele Tulafono o le Tausiga

O le fautuaga faigofie o le afu ai luga. Lenei ua lava e aveese ai le pefu o le pefu, lauulu, totoga fasimea. Ia faʻapea mo le tele o taimi o le faʻamamaina, faʻasaga ia i le taimi e tasi uma 3-4.

Faamaonia o lona uiga mo le faʻamamaina o le fulufulu i le fale - vailaʻau faʻapitoa o le fale mo le faʻapipiʻiina o meafale. Mou ese, faamamaina fale, Nordland - E tele ituaiga o le tino e gaosia ai ni oloa. Pau lava le mea tatou te fautua mai e taulaʻi atu i le tuʻufaʻatasiga ma lona maualuga saogalemu. Ae o loʻo tatou momoe pea i aso uma i le Fomate I aso uma, ma tuu ia luga i le tino, mo tagata mamaʻi, e taua le filifilia o se mea eco-faauo.

Faaaoga lelei le steam mama. Ole vaega aoga lea o le a faʻafaigofieina ai le faʻamamaina o le faʻamamaina, ma e le gata i le faʻamamaina o mea ola ola. O le a fesoasoani ia fufulu palapala mai le Intectruptic Sam ma sili atu Aveese le palapala mai le Windows.

Faʻafefea ona faʻamamaina le uila i le fale: aoga aoga ma le faʻaaogaina 5889_3

Ina ia aveʻesea le paʻu o le la, e ono mafai ona liliu i na tomai i le tusiata. Ua leva ona umi le fufuluina o kamupani le faamamaina o le fale, ina ia mou atu ai popolega o feoai.

Afai o le oloa e lua-tulaga, e fautuaina e suia le tulaga o itu a le vaega a itiiti mai uma o le 4-5 vaiaso uma. Ae o faʻataʻitaʻiga e le mafai ona o ese atu, e manaʻomia ona latou taofia le foliga o manogi o le dumping. O le faigofie mea o le tuu i luga o le tasi pito ina ia o loʻo itu uma e lua. Le itiiti ifo mo le aso.

Fautuaga mo le tausiga o oloa o ituaiga eseese

CONCUTTING TOFOAGA I totonu o le oloa e fefe i le vai, o lea aua le faanatinati e sasaa vai i luga pe o le a le solosolo. E mafai ona na o le palapala, ufiufi le laualuga i le vai susu po o se solo. E faʻatagaina foʻi ona fufulu ma le susu susu.

O Propopone ma polyearthhane Bam o oloa ua fefefe i le susu susu. E sili le galue malosi le ie susu susu po o le aveina o le mama mama.

E le mafai foʻi ona onosaia vai i luga o le tautotogo oloa, aua o vaipuna e mafai ona faanatinatiina mai le tele o le susu ma amata ona tatai. A o le tausiga o faʻataʻitaʻiga o Orthopestic faʻataʻitaʻiga, e leai ni tulafono faʻapitoa iinei. Latou, pei o oloa masani, e tatau ona e faaluaina, ua lava le faia o lenei ono masina. O le laufanua e mafai ona togafitia ma se ie puipui.

Faʻafefea ona faʻamamaina le uila i le fale: aoga aoga ma le faʻaaogaina 5889_5

Faʻafefea ona fufulu le fulufulu mai le gaʻo o le gaʻo ma le cosmetics

Tele fomaʻi o le ava malosi o le a fesoasoani. E tatau ona e faʻamalie i se solosolo ma faʻamama le auala. Ae o le suʻega muamua le fofo i luga o se tamai vaega ina ia aua neʻi faʻaleagaina le ie.

Steam Coaner Karcher.

Steam Coaner Karcher.

Faʻafefea ona aveese nofoaga toto

O le fesili o le auala e faamama ai le ulaula mai le toto, ua fofo foi foi i le fale. Sei o tatou lisi i luga o le fesuiaiga.

Faʻaaoga le Starch, masima ma Hydrogen peroxide. Ave 2 fasi fasi vaega ma 1 vaega o isi auala. O le iʻuga na o le faʻapipiʻi e tatau ona faʻaaogaina i le ala ma faʻatali seʻia faʻamavae. A mafai ai ona e aveese le paluga ma se solosolo pe o le papton disk. Masalo o le taimi muamua e le tuua ai le palapala, ona e tatau lea ona e toe fai le faʻasologa o taimi 2-3 taimi.

O manu solo ma na o ia e mafai ona taulimaina ma le faafitauli. E tatau ona suia i le vai i le faʻatasia o se tasi ma faʻaaoga ile tulaga, e alu i le afa itula, ona fufulu le solo solo. Matutu solo solo mafai ona aveeseina le tele o le susu.

Faʻafefea ona faʻamamaina le uila i le fale: aoga aoga ma le faʻaaogaina 5889_7

E masani ona avea le maydrogen peroxide e aunoa ma le paoa ma masima, o se Faaola foi. Faʻatonuga mo le faʻaaogaina e pei ona taua i lalo. O mau i le tagafaga piopini, o lenei nofoaga o le a amataina taufaamataʻu. Maua le igoa ma toe fai le taualumaga. Faatali seia taofi le fomu e taofi ai. A maeʻa ona aoga e sosoʻo ai le vai ma le vai malulu, e mafai ona e mafai ma se laʻititi faʻaopopoina o masima. Matou te tosina maia lou mafaufau i le mea moni o le vai vevela e faʻafesoʻotaʻi ma le toto e le fautuaina e faʻaaoga, o lea e i ai le lamatiaga o le "faʻamaufaʻailoga"

Otaota o le fufuluina o suavai e talafeagai foi. O le faia o lenei mea, e tatau ona e faʻafefiloi se sipuni o vailaʻau o le aiga ma le afa o le lita o le vai malulu. Ina ua uma le manogi i le faʻaiuga o le iʻuga, o le ie, tuu i luga o le pisia, aveese ma leiloa le fasimoli vaega ma se pulumu. A faʻamamaina le toto, fufulu le laualuga i le vai mama ma faʻamago le solo.

Nordland Foam mo le fufuluina o kapeti ma luga o meaafale

Nordland Foam mo le fufuluina o kapeti ma luga o meaafale

Faʻafefea ona faʻamamaina le faʻamaligiina mai lanu samasama

E masani lava, o tulaga samasama e aliali mai i le uro po o le afu. Afai o lau tama poʻo le fagafao (pusi, taifau) tuʻua se lio le manaia o luga, aua le popole. O le mea muamua e fai o le aoina o le susu ma le solosolo. Na o le le mafai ona faʻatamaina ae aua le tulei le vai i totonu o le oloa, o le a sili atu ona faigata ona aveese le tulaga ma manogi. Matou te ofoina atu ni fua faatatau o le a fesoasoani e feagai ma le faafitauli.

Faʻafefea ona faʻamamaina le uila i le fale: aoga aoga ma le faʻaaogaina 5889_9

  • Ina ia aveese le manogi le lelei, ave le masani ai le vinega ma palu faatasi ma le vai i le va o le tasi i le tolu. O le fofo e tumu i se tane ma se sprayer - o le a faigofie ona faʻaaoga i luga ae aua le ova le sili atu.
  • O le isi auala e tau ai le tele o le susu mai se pamu le manaia o le meaai o le soda. Ua lava lona na te faʻataʻapeʻapeina ae o lea ua alu ai mo sina taimi puʻupuʻu, lava mai le 10 i le 15 minute. Aoina Syda Powder e faigofie atu nai lo se moli uila. Ae maitau o loʻo 'aina o ia, ma e ono tatau ona e sui le ato mo le aoina o le pefu i totonu i totonu pe a maeʻa le faʻamamaina.
  • E tasi le mea e mafai ai ona maua se mea faigaluega o le a fesoasoani ai e foia le fesili o le faamamaina le faamama mai le urone. Lenei citric acid, tetea i se laititi o le vai ma fefiloi ma masima. Faʻaoga Cashitz i luga o le vaʻa, aua le pai i le itula. A maeʻa ai le taimi lea, sa faʻataʻamilomilo le lalagaina ma le lauʻeleʻele ma le pulupulu, e le tatau ona susu. I le auala, o lenei fua e faasaʻo ma mai le mea tuai.
  • Faʻaaoga le fale faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, faʻafefiloi le sipuni ti o vai masani ma se sipuni tele o le 9% vinega ma se sipuni ti o le fufuluina o le paʻu. Faʻaopopo iina le 2 sipuni o soda. Faʻaaoga le iʻuga o le fefiloi i luga o le faʻafitauli o le sone ma le blot ma se pepa soloto pe faʻaalu. Ina ua uma mago se solo matutu.
  • Fai se fefiloi o le hydrogen peroxide (peroxide) ma le soda ma vai fasimoli. I tuʻufaʻatasiga, o le a tusa ma le 100 leitio o le taʻapeʻapeʻa, lua TBSP. Sipuni o soda ma nai mataua o le fasimoli. I le maeʻa ai o le palue e tatau ona e sasaa i totonu o se fagu i le spray fana. E taua lenei mea e le mafai ona toe fanaina luga. Ina ua uma ona pa, tuu le fofo e galue ai mo le 5 minute.

Aua le taumafai e faʻafetaiaʻi ma ulo ninii ma le chlorine. O lenei matua le mautonu vailaau o le a tuua ai se manogi le lelei e le faaleagaina umi. E le gata i lea, ia fufulu atoa le i le kapone, e ono le aoga. O le le fiafia o le a lamatia foi o le a lamatia.

Faʻafefea ona faʻamamaina le uila i le fale: aoga aoga ma le faʻaaogaina 5889_10

Faʻafefea ona aveʻese le susu

Afai o loʻo iai le tagata ulaula ma o loʻo ia teuina i totonu o le fale mautotogi Ae o lenei faʻafitauli e mafai ona e faʻafetaui.

Muamua lava, e taua le sui o moega, aʻo leʻi lelei le ie apu. Fufulu o le a foʻia lenei faʻafitauli.

E mafai ona e taumafai e togi le spray spray anti-tapaa i luga. Peitaʻi, e le mo tagata uma. O le manogi o spray e mafai foi ona malie. I le taumafanafana, afai o iai se avanoa, ave le 'oloa i le auala i lalo o le pupula malamalama. O se manogi le lelei o le a mautinoa e mou atu pe a uma lena.

Faʻafefea ona faʻatumauina le mama o le fulufulu mo se taimi umi

A maeʻa ona faʻamamaina le oloa ma faʻamago, e mafai ai ona tuʻuina atu le ola o lana tautua ma le fesoasoani o faʻamatalaga faʻapitoa: o le fofo ma le ufiufi uila.

O le Soman umia o se fesoʻotaʻiga faaopoopo e tuu i luga o luga ma avea o puipuiga. O le lelei oloa e aofia ai le tele o vaega. O le pito i luga ma pito i lalo o se ie, ma e ese le faʻaputuga.

O le tapuni pupuni e faigofie ona aveese ma fufulu, tusa lava pe goto masini. Ona e le tatau ona faia ni taumafaiga e faʻamamaina ai le faigata ona faʻaali atu i le aotelega o le mataʻupu. O le tulafono, o le tisu o le uila e aofia ai feoai-tetee ma tetee atu i le tele faamama.

Faʻafefea ona faʻamamaina le uila i le fale: aoga aoga ma le faʻaaogaina 5889_11

Mataupu o le a puipuia ai le tui o le susu i le manuʻa o le lelei tele lea o le fofo, aemaise mo tamaiti ma tamaiti laiti. E ui i le vai-eltnt meatotino, e le o se ata lea o le a tufatufaina le le mautonu. O le tumutumu pito i luga e faia i ie manaia i le tino, pei o le cotton.

Matmart Broress Cotton ufiufi

Matmart Broress Cotton ufiufi

Peitai, o le toʻafilemu vai e aofia ai, e le faʻatatauina e faʻamalieina ma fufulu i le taʻavale. E sili le faʻamamafa ia latou ma le faʻamaoni ia latou mea na latou leiloa ai a latou mea totino.

Faitau atili