Faʻafefea ona faʻamama le masini fufulu mai le palapala i totonu ma le lelei

Anonim

Matou te taʻuina pe faʻapefea ona e fufuluina le masini fufulu, e faʻamama ai le fua, fufulu le fua, fufulu le talipaʻu, faʻamamaina, togitogi o le tino ma papupuni.

Faʻafefea ona faʻamama le masini fufulu mai le palapala i totonu ma le lelei 5895_1

Faʻafefea ona faʻamama le masini fufulu mai le palapala i totonu ma le lelei

Ile taimi o lea taimi, soʻo se metotia e sau i le le saʻo. Ina ia e le mafai ona tupu lenei taimi le fiafia i le umi e mafai ai ona e tausi. Tusa lava pe o le tape ua malamalama i fafo, e le o lona uiga o ana galuega galue o le tutusa tulaga. I le tusitusiga, o le a matou taʻu mai ia te oe le auala e faʻamamaina ai le masini fufulu ma le masini mama, ina ia umi ma lelei ma lelei.

Uma e uiga i le faamamaina o masini fufulu

Aisea e manaʻomia ai

Aveese fua

Mama Atoatoa

  • Talipalau
  • Faamama
  • Alavai
  • Powder potu

Aisea e manaʻomia ai le faʻamamaina o le masini

I le faʻagasologa o le fufuluina, o le palapala fasimea mai lavalava ma lino ua soloia i le fofo. Ae paga lea, i le iʻuga o le taʻamilosaga, pe a mou le taʻavale vai vai, ae le o latou uma ua aveʻesea faʻatasi ma le vai. O le vaega e nofo i luga o elemene i totonu, o pito o le 'apamemea, paʻu paʻu. O le mea mulimuli e le mafai ona ufiufi e mafai ona ufiufi e le uliuli masini masini. Sefulu ma nisi isi elemene ma le taimi e faʻapipiʻi ai ma se osofaʻiga mai minerale masima na soloia i le vai.

O nei mea uma e maalofia ai faiga e mafai ona faatelevaveina i lalo o aiaiga faapitoa.

O a mea o le taʻavale ua soloʻese vave

  • Mo le fufuluina, o le maualalo-lelei le lelei e faʻaaogaina, o loʻo faʻaaogaina le Chemistry Chemistry.
  • O le togafitiga o loʻo faia ai le sili ona filogia o loʻo faia: palu i masini suauʻu, sima, lapoʻa lapoʻa o laueleele, ma isi mea
  • Maualuga le maualuga o le vai sizeina.

O nei mea leaga uma e afaina ai le tulaga o le fufuluina masini. Afai o le vai inu i fafo i le ituaiga o le ea malulu o le ea poʻo auala mai le efuefu e faigofie i le auupega, ona o ai lea ma auiliiliga i totonu o le mataupu, e tatau ai. Tatou talanoa e uiga i metotia sili ona aoga mo le faʻamamaina o le fufuluina masini mai palapala ma manogi.

Faʻafefea ona faʻamama le masini fufulu mai le palapala i totonu ma le lelei 5895_3

  • 8 olaga ola mo le fufuluina i totonu o se masini fufulu, o le a faigofie ai mo le ola (toaitiiti tagata iloa e uiga ia i latou!)

Nai lo le faʻapipiʻiina o le fufuluina masini i totonu o le palapala ma fua

O le masima i le masima i luga o le tasi e mafai ona oʻo atu i le faʻaputuga O le moli moli o loʻo fesoʻotaʻi ma le tafe vai. I le faʻagasologa o lona faʻamafanafana i luga o le paipa, masoa ma kalama masima e faʻapipiʻi. O se tamai vaega e faigata ona faʻataunuʻu le polokalame, aua e faʻafaigofie ona e vevela i le fofo. Afai e tele le fuataga, o le sterter e aoga, ae o le vevela e le pa'ū, ona lele ese ai lea.

E le tupu lenei mea, e tatau ona e feagai ma le tele o le malosi o le vai. E sili le tuu o le faamalu ma le faamamaina i le ulufale. Afai e le mafai, e aoga le faʻaopopoina i le "Calgason" Ituaiga o Faʻafitauli Puipuiga Proder. O le tuʻufaʻatasia o ni vailaʻau, o lona Analole ua uma ona aofia ai. O le isi itu, e leʻo itiiti ifo ma tasi le afa ole lua pe lua masina, e fautuaina e faʻatino le puipuiga puipuia. E mafai ona e faia lenei mea i auala eseese.

Lemon Acid ma vineta

Le faigofie ma sili ona taua auala. E pei ona mafai ona faʻaaoga le lemon e mafai ona faʻaaogaina le tolu-axis Carboylic Acad. Powder e moe i totonu o se cuvettte mo le leaga. DESS o loʻo fuafua e faʻavae i luga o le masini utaina. Mo kilomita taʻitasi, 25-30 kalama o le avD e manaʻomia. Ina ua uma lena, o se taamilosaga maualuga maualuga e faalauiloaina, ia e faapenei. O ie i lalo o le faatosinaga o vailaau o le a afaina ai.

O se fofo vevela o le citric acid lelei conrosive. E tagi ma aveese i le faiga o le sao o le vai. I le taimi lava lea, o le sefulu ma le lau lau lolofie e faʻamamaina. Afai e tele, o le tele o le vaega, e fautuaina e tape le paoa i le ogatotonu o le fufulu taamilosaga mo le tele o itula. E te mafaia i le po atoa e maua ai le maualuga o aafiaga o le faamamaina. I le faaiuga o le taamilosaga, e manaʻomia le faʻamamaina o le 'ai o le' ai o le 'ai, o le faʻamama ma se cuff mai tamai papa papa.

Lisi Vintiga e faʻaaoga o se auala o le masima i totonu o le masima. E sasaa atu i totonu o le curvettte, na latou faʻalauiloaina se taʻamilosaga maualuga umi taamilosaga. O lea la e sili atu le afaina o le vineta, toto se ipu vai ma le afa-vali soda o loo liligi atu i totonu o le powder. O le ipu vai o le 9% vinega e sasaa i le kesi ma fufulu i le maualuga vevela.

O nisi taimi o masini e faʻamamaina ai le koca-cola poʻo le faʻailoga e pei o le. Faʻatumu 5-6 lita i le Drum ma tuʻu mo le lua pe tolu itula, ona faʻasolo loa lea o le fufuluina o soʻo se auala. O le auala mulimuli e manuia, ae le mautinoa se taunuuga lelei.

Faʻafefea ona faʻamama le masini fufulu mai le palapala i totonu ma le lelei 5895_5

Faapitoa Chemistry

Sauniuniga o le faʻatinoina e amanaia uiga o le masini mafai ona fesoasoani. E faia i latou i le ituaiga o palu poʻo gels, vave ma lelei ma le lelei mama o luga mai fua. Eseese i le ituaiga o mea faʻagaioi ma o lona mafaufau. O loʻo iai ni mea e maua ai ni meatotino faʻaopoopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Beckuman o le a aveeseina le manogi le lelei, o le Fierono 68 o le a aveʻesea le tupe teu, "E mafai ona faʻaaogaina le fua.

O le chlorine-o loʻo iai lona uiga e le fautuaina e faʻaaoga. E leai se aoga i le masima i le masima, ae i le taimi lava e tasi latou te vetia ai le elemene elemene: pupuna ma faamaufaailoga.

Powder Express mama

Powder Express mama

Tusi Lesona I Le Faamamaina

O le tele o tulaga faigata, tusi lesona faʻamanatu o le faʻamafanafana elemene fesoasoani. Mo lenei mea e tatau ona aveesea mai le mataupu. Mai faamatalaga na le mafai ona motusia ma le mapuʻe ma uaea, ona aveese lea. E manaʻomia le faia ma le faʻaeteete. Tupe teu i luga o le elemene ma stucks filogia o le a faalavelavea. Ina ia mafai ona gagau le nonoa, o le flange o loʻo faʻalauiloaina se mafolafola sikulukalaiva ma le vevela o le a tausiga. Teisi swang ma sologa malie.

O loʻo fufuluina i lalo o le 'eleʻele eleʻele eleulu i lalo o le vaalele vai mafanafana, aveese uma faʻafitauli. Ona iloa ai lea o le fofo o soʻo se vailaʻau mai soʻo se vailaʻau mai le fua, o loʻo tuʻuina atu e le elemene i totonu. E mafai ona e tipiina le ua o se laina lautele o le afa o le lita, tuu i totonu 4 dbsp. l. citric acid. O le tauina o loʻo tuu i totonu o le koneteina, liligiina vai sulugatiti i le maualuga o le laupapa. Masani i lea taimi, o le fagu lulu i luga e faʻagaioi ai le faʻauigaina o masima. I lenei faʻatusa, o le nofoaga malu o loʻo tuʻua i le po, fufuluʻi, ua faʻamaualuga, tu i luga.

Faʻafefea ona faʻamama le masini fufulu mai le palapala i totonu ma le lelei 5895_7

Faʻafefea ona faʻatino se mea faigata

I le faʻaopopoga i le siʻosiʻosi o masima o loʻo i ai le isi filogia. E aveese ai i latou e ala i le faia o le sili atu le faamamaina i le tele o tulaga.

O loʻu talipalau

Afai ua aliali mai se manogi le fiafia, ua oʻo i le taimi e mafaufau ai pe faʻafefea ona fufulu le lauʻeleʻele o le fufuluina o le palapala mai palapala. E faigofie ona faia, na o le tamoʻe le taamilosaga o le fufuluina ma se vailaʻau e le faʻatagaina ai vailaʻau e aunoa ma ie lino. Ina ua maeʻa lena, saesuʻe i le vaipuna vai ma se apogige fufulu le fagu. E fetaui lelei lava, fufulu uma le fogafaletino, tapuni mamago. Afai o nofoaga ua aliali mai i luga o le paʻu paʻu, o loʻo togafitia i meaʻai soda poʻo le 'apamemea o lo o suluia fofo. Alu mo le lua itula, ona fufulu lea.

Papa mo le faʻamamaina o le au talimalo o le fufuluina o masini

Papa mo le faʻamamaina o le au talimalo o le fufuluina o masini

Faamama le moli moli

E tu i le pito i lalo o le Hull, tuai mai se lapisi tele, lauulu, ma isi O le faamama e masani ona tapunia ma papatusi mafolafola. O loʻo tuleia e le mafolafola sikulukalaiva poʻo se mea faʻapena. Ina ua uma lena, sa latou tuu i luga o le fola se atigi fagu ia o le mea o totoe o le a totoe. O le faamama ufiufi e leai se mea na tafe ai, ona aveese lea. E tatau ona fufulu, aloese i lapisi faaputuga tupe, ma fufulu i lalo o le crane.

Faʻafefea ona faʻamama le masini fufulu mai le palapala i totonu ma le lelei 5895_9

Fufulu alavai

E fesoʻotaʻi ma le masini ma se paʻu paʻu. E uiga i le tasi i le tausaga pe le tele naua e masani ona faʻamamaina ina ia mafai ai ona galue le masini. O le palapala faʻaputuputu iinei ma osofaʻiga mai le paʻu ua faigata ona alalaina, taʻitaʻi i foliga o se manogi le lelei. E ala i le 'au taʻavale e aveese ai mea totoe o le suavai mai le mea faigaluega, lafoai le mea e te fiafia ai. Aveese i totonu ma le uaea ma le rash i le pito. E laumei totonu o le mea, ona ia fufuluina lea ma le vai mafanafana.

Suavai mama mo masini fufulu

Suavai mama mo masini fufulu

Matou te fufuluina le powder potu

O le taimi o loʻo ufiufi i se paʻu paʻu, paʻu paʻu paʻu o toega, ma isi

  1. Tatala le vaega mo le malosi, fetaomi le ki ma aveese mai le fale.
  2. O loʻo matou fufuluina i lalo o le Crane, matou te aveese le paʻu pu, tusi ata. Afai e i ai ni lanu uliuli o le ata, ave ni kelori-aofia ai fualaau ma gaioiga.
  3. Matou te pueina se tamai pusa, tuu se cuivette i totonu. Faatumu le fofo vevela o Citric Acid. E mafai ona e faʻaogaina le anti-Nakipin mea faigaluega. O loʻo matou faʻatali mo le itula ma le afa. Faatasi ai ma ogaoga filogia, matou te o ese mo le po.
  4. Fufuluina o le lapisi palapala. Mama ma le mama i tulimanu uma ma sooga. Matou te fufulu, lotoleaga.

E mafai ona e taumafai e aveʻesea le paʻu paʻu ese. Latou te momoe le soda, ona amata loa lea o le laulau vinega. O le taunuʻuga o le saoasaoa tali, na faʻamaligiina ai le lino, ua aveʻesea. O le Contang mo Cuvettes e tatau foi ona fufulu. O loo faagaoioia e ni mea mataga na faia o le fasioti tagata, alu mo sina taimi. Ona fufulu ma solo ma se ie mago.

Faʻafefea ona faʻamama le masini fufulu mai le palapala i totonu ma le lelei 5895_11

E tele auala e faamama ai le uati le masini mai palapala i totonu. Tatou te le mafai ona sili ona lelei. E tatau ona malamalama i le tausiga faifai pea ua manaomia. O le faʻamamaina mai le palapala ma le tele o le taimi na faʻatatauina ai le tautua o le tautua o le fufuluina masini.

  • 6 O mea sese sese e faʻaaoga ai le masini fufulu e faʻaleagaina ai au meafaigaluega

Faitau atili