Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga

Anonim

Matou te faamatala e uiga i foliga o le mamanu, ituaiga, ituaiga lagolago, gaosia le faʻavaʻa ma le faʻaseʻe o polycarboate laupepa.

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_1

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga

I totonu o le fale o le atunuʻu, o le faapaologa e masani lava laititi ma faʻatusa se tamai tulaga ma sitepu. Mai le timu ma le kiona, O le fausiaina e ufitia e le pa pule. Tatou talanoa e uiga i le faia o se faʻaaliga i luga o le poletito ma ou lima mai polycarboate.

Faia o se Vaogāga i luga o le potuina

Ata mamanu

O le fomu

Faatonu o Shota

Lagolago

Fausia le faavaa ma nonoa

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le pato

Ata mamanu

E puipuia e le pu le faitotoʻa faitotoʻa, sitepu ma faʻasolo mai le timu o le susu ma le lauʻeleʻele, puipuia le faʻavaeina o fanua ma faʻaititia le aofaʻi o le kiona i luga o le kiona. E le mafai ona faia e aunoa ma lenei elemene, ma le vave o le a faapipiiina, o le sili ona faapipiiina. E sili ona faigofie le faʻatau o se mea ua maeʻa - o ia oloa ua faʻatauina i maketi o fale, ma i le talaaga o hypertimaketi.

O lona faʻavae o le lua callulever puipui mai le uʻamea poʻo le faʻapipiʻiina o le uʻamea, e le mafai ona avea ma posimini, ma apamemea o le 6-10 M Fai se Suʻesuʻe i luga o le poleti ma ou lava lima e faigofie, ma faʻatau atu i se seti o faʻamatalaga, e le sili atu faigata nai lo le laulau mai iksa. Ae o faʻataʻitaʻiga e masani ona laʻititi (e le sili atu i le 2.2 m2), ma o la latou fausaga e sili atu ona lelei.

Sili atu faigata ma mamanu e mafai ona okaina i se parmping borkoph po o le fai ma faia oe lava. E manaʻomia se ata. A galue i ai, muamua lava, ia tatau ona filifilia i foliga o ata tusiata ma le mataupu o nonoa.

Filifili Faiga

O le masani masani i luga o le faapaologa e masani ona faia le aotelega (ma le tasi, lua pe tolu states). Ae ui i lea, o le mea faʻapitoa o le cellalar polycarboate o loʻo mauaina le aoga, o loʻo i ai i le tele o laina i le ivi o le le mama. O nei mea e sili atu le fefe i uta i totonu o le faʻaoʻo atu ma faʻaputuputu fale. Ma le saʻo (mafolafola) o le a manaʻomia ai le soʻona faʻauʻu, e mafai ona faʻaleagaina foliga o se faʻaaliga o se faʻaaliga ma i soʻo se mataupu o le a faʻaititia ai lona malamalama. O le manatu o le papy o polycarboate lava ia o lona uiga o le malamalama, matala ma lamolemole le pipili. Afai e te manaʻomia pea le faʻatulagaina o tau tuʻutuʻuga, e sili atu le filifilia o se monolithoc polycarboate ma le mafiafia o le 6 mm (matou te matauina o le monolithic ipu e sili atu ma avega mo avega i le faʻaopoopoga i le faʻaopoopoga i le faʻalauteleina o le monolithoc

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_3
Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_4
Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_5

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_6

O se videeseded Wededed o le a tau 6-8,000 rotabs.

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_7

O puipui o loʻo faia i le palasitika o loʻo i totonu o le palasitika i le tuʻufaʻatasia ma uʻamea.

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_8

Trump ma le pants elemene, tau - 6,800 rubles.

Filifilia o le itu o le skate

Ma le lamolemole polycarboate, o le kiona ua atoatoa ona fulieseina. Afai e te lafoina le Faapipii i luga o le pito o le faapaologa, i le taumalulu e masani ona e maua se suo e faigaluega tele. E taua foi ma le fesili o le saogalemu, aua o le fausiaina o polekaraepate e le masani ona faʻaoai (i mataupu faʻavae, e mafai ona fetaiai, ae o le a mafatia aise tagata. Nei o finauga autu e lua e lagolagoina le faʻatulagaina o le skate (skates) ese mai i le sitepu. O le mea e sili atu le lamatia i le taimi muamua e maua ai se vaega lelei o le kiona mo se temlice, ma o le a faigofie atu ai le faamamaina o le sone sone.

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_9
Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_10
Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_11

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_12

Trump ma tolu sao fai sima.

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_13

Trump ituaiga

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_14

Faaluaina na folau.

Avanoa Avanoa

E mafai e le Voary e mafai ona ofi mai i luga o le puipui poʻo se isi i luga o pou - e faʻalagolago uma i lona eria ma le kiona i luga o se vaega faʻapitoa.

Faamafanafanaga

I lea tulaga, o le oloa e nofo ai na o le puipui. Ia, afai na i ai ogalaau, utupoto po o isi suiga i le taimi o le fausiaina o le fale pusa. Ae e masani ona latou faʻagaloina i latou ma vaʻalele a Carriver o loʻo faʻapipiʻi i le puipui ma mata, o loʻo feosofi mai le tele o taulaʻiga (matou te toe foʻi i le televave (matou te toe foʻi mai i le faʻavavevave metotia). O le faʻamalologa o le faʻamalosi e le fuafuaina mo mamafa avega, o lona maualuga o le 3 m2, o le aveʻesea mo le pa puipui o -1.5 m o le alatele pe O faʻatoʻaga e sili: o le a le tu i le oso o le kiona o le snowy avalanche.

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_15

Faamalo ma le le mautonu faaleoleo

O le mataʻupu lautele iinei, ae o tulimanu mamao e leʻi taofia i le vaʻa, ma tausia foi pa. O sea oloa i faʻataʻitaʻiga e mafai ona oʻo atu i le 6 m2 ma taʻalo le puipui puipui e sili atu nai lo 2 m.

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_16

Lagolago i pou

Faatasi ai ma lenei ituaiga o faʻamau i luga o le lagolago, e mafai ona fefe i le kiona, seʻi vagana le ata o le nofoaga ma miti e le saʻo. O le aʻoaʻoga e mafai ona ufiufi e le gata i se faapaologa tele, ae foʻi o se vaega foʻi o le fanua. Ae e i ai le isi taufaamataʻu - E mafai ona tulaʻi i pou i le palu paʻu, lea o le a faʻapea e mafua ai le faʻaleagaina o le folasaga mamanuina ma lona leaga. E le tupu lenei mea, e tatau ona tuleia pou o le loloto o le faʻaʻaisa poʻo le faʻaaogaina o le faʻavae o le tele o le tele o le tele o le tele o le utaina). Afai o le poletito e faʻapipiʻi i le fale laupapa, e leʻi tuʻuina atu le solomuli, e tatau ona faʻaoʻo le palisi i ni tau faʻamalosi. I le fale laupapa, ua faaauupegaina pou i le soli i luga o tau. E tatau ona fetuʻunaʻiga i le muamua tausaga talu ona maeʻa le fausiaina.

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_17

O le a ma le auala e fai ai se ata vaʻaia i luga o le poletito

O le faʻavaʻa o le sili ona faigofie rudo-bolliuque o le "apaau" e na o ni faʻatoaga (puipui), ia o loʻo faʻatumauina le laupepa o le polycarboad i luga. O le fai faʻatoʻaga e le tatau ona sili atu i le 600 mm. I le tele o faigata o loʻo i ai o loʻo i ai o ni faʻaupuga (tsargi. E masani lava, o le faʻavaʻa ua aoina mai vaega uamea. O le masini o loʻo taʻua i le onapo nei ma le masmeleon mask faʻatagaina oe e fai oe lava. I le taimi lava lea, o le faʻafitauli autu e fesoʻotaʻi ma le manaʻoga e tui ai paipa poʻo tulimanu. E tele auala e fai ai. O le muamua o loʻo punou i luga o le poppel ma se faʻamafanafana kesi gaoi. O le lona lua o se masini o slots e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu le faʻamatalaga le manaʻomia foliga e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga (ona o le sili ona lelei - punou o le asi e faʻaputuputu saʻo pe a faʻaputuputu le 'au a le avega pe a faʻaputuputu le ale a le avega pe a faʻaputuputu le' au a le Kamupani a le Kamupani.

Mataupu Faavae o le punou o le a potopoto a o potopoto ai faatoaga

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_18
Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_19
Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_20

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_21

Muamua faʻasaʻo le tasi pito o le faʻaiʻuga.

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_22

Ona o lea e tofu lava le magafagafa.

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_23

Ma weld le pito faalua.

O le faʻamalamalamaina e tatau ona malosi tele mo le faʻaosoosoina o le mamafa o fata.

Faapipii i le puipui

O le sili sili ona lelei metotia o le faʻapipiʻiina o faʻatoʻaga - studs poʻo bolts e ala i le puipui. Ae e le faigofie i taimi uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o totonu o le pa o loʻo ufiufi i lotoa faʻataʻamilosaga poʻo isi mea, o le faʻauma e tatau ona toʻeseeseina. I le laupapa (brosade poʻo le ogalaau) puipui, o le conmole faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaseʻe ma le paʻu o le paʻu mai le 70 mm umi. I puipui mai monolithic poloka ma piliki - bolts ma shelle taula-solo, i le fomu i luga o le 100 mm (e ui lava e sili atu o le 100 mm (e ui lava e sili atu o le futu o le 100 mm (e ui lava e sili atu le faaeeina). Mo poloka poloka (cerramzite sima, o le sitaili ceramic, faʻapea foi ma blotted bricks) sili ona lelei aʻiaʻi vailaʻau. Ia, i le tulaga o se faʻavaʻa puipui, e manaʻomia le faʻapipiʻi i le faʻavaʻa fata, o loʻo mo le vaʻai i luga o le 'aʻai (fesoasoani foʻi i le puipui ma faʻamasinoga e oso ai le puipui).

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_24

Filifiliga ma faapipiiina o le tau mafanafana mo le faaaliga

Mo se suʻega, e sili atu le faʻatauina atu o se telefoni feʻaveaʻi ma le mafiafia o le 10 mm poʻo se monolithic mafiafia o 4 mm. Afai e mafai na paʻu le kiona ma i faiga mai le taualuga o le fale autu, e sili ai le siʻitia o le mafiafia o le mea oti, na o le 14-16 ma le 62. E faigofie ona maua mai e Matte ma Bronze laupepa faigofie, manino le malamalama malamalama o le malamalama e toetoe lava a lelei pei o le sili sili

Faapipiiina

Polycarbonate faʻalauteleina pe a vevela ma faapunoa pe a malulu, o lea o pu mo fusi e tatau ona sili atu nai lo le lapoa o le fao pe a le o le 3 mm. O loʻo faʻamaufaʻailogaina i se manino poʻo le lanu o le tagata. O le sili sili ona manaia o le fao o le 25-30 cm; Ma le mamao mamao, e le mafai e le pulepone ona tetee i le matagi matagi.

Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga 5913_25

Faitau atili