8 aoga aoga + 5 mea matagofie o le '' autu mo ituaiga eseese o totonu o totonu

Anonim

Matou te faʻaalili ai mea aoga o le masini, pei o le vevela faʻailoga ma le pule eletise, ma matou fautuaina ni faʻataʻitaʻiga talafeagai mo le masani ai, scundina, o le a le afaina ai totonu.

8 aoga aoga + 5 mea matagofie o le '' autu mo ituaiga eseese o totonu o totonu 5923_1

8 aoga aoga + 5 mea matagofie o le '' autu mo ituaiga eseese o totonu o totonu

I totonu o le fale mautotogi na o le malulu tele ona o le faʻafuaseʻi o 'aisa? Ua e filifili e te asiasi i lau atunuʻu o le atunuʻu mo le faaiuga o le vaiaso? Aua neʻi galo e faʻasoa atu le mea totino mo le faʻamafanafana!

Galuega Aoga

1. Mafai ona galue i se potu susu ma luga o le auala

O le faia lea o lenei mea, o le ae manaʻomia faʻataʻitaʻiga ma le faʻavasega o le puipuia o le tino puipuia nai lo 4, pei o le IP 54. E leai lava ni faʻataʻitaʻiga i le maketi, ae o latou, i le hintek;

Infraed proter hindtek pe a-07

Infraed proter hindtek pe a-07

2. Teteʻe pe a oʻo i luga

Aoga galuega, faʻaleleia o le saogalemu o tekinolosi. E le gata avanoa i le tau maualuga vaega faʻataʻitaʻiga, ae i masini tauvafale mai i tupe maua, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Scipot Sc -d2d02 Sorter.

3. Maualuga vevela tausiga agavaa

E mafai ona faʻaauau le tausiga o le faʻalapotopotoga faaeletoroni, ma le puleaina o le faʻamalolo ua fuafuaina e oʻo i le tele o tikeri.

8 aoga aoga + 5 mea matagofie o le '' autu mo ituaiga eseese o totonu o totonu 5923_4

4. Talia le saoasaoa o le vevela

Faʻafaigofie le Puleaina o le Sopoia, faʻataga oe e faigofie ona faʻatautaia le auala faʻamafanafana.

5. Timer i luga ma tape

Aoga aoga, afai o oe, mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo e otometi lava ona otometi le vevela i le taimi manaʻomia pe, i se isi itu, liliu ai.

6. mafai o le king i luga o le puipui

8 aoga aoga + 5 mea matagofie o le '' autu mo ituaiga eseese o totonu o totonu 5923_5

O se galuega e le gata i le faʻalauteleina o le mafai ona mamanuina totonu, ae faʻatagaina foi oe e fai le saogalemu tele. I mea uma, o se nofoaga o le a toesea ai le vevela. O se tasi o nei masini o loʻo i le laina o le Kamupani Delonghi - faʻataʻitaʻiga HMP 1500.

Infraed proter de'longhi hmp1500

Infraed proter de'longhi hmp1500

7. Faʻamago le ea i totonu

O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia ni faʻataʻitaʻiga ma se malosi-i totonu o le malosi o le fiva - fafaga fafaga. E toʻatele i latou e sili mo le faʻamamaina o potu susu. E le o se avanoa na latou faʻaaogaina faʻamalosi ai i le fausiaina.

8 aoga aoga + 5 mea matagofie o le '' autu mo ituaiga eseese o totonu o totonu 5923_7

8. Tauloto o Faasaoaga

E faigofie ma talitonuina le faʻatonutonuina, ae peitai e leai ni galuega faʻapitoa o loʻo fesoʻotaʻi. Ae o le puleaina o le pulega faaeletoroni saunia ai nisi avanoa. I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le alualu i luma faʻasologa o Melodie D Fral Greentr O nei totoa o loʻo faʻaogaina i se faʻaeletonika e faʻamalosia ai le vevela ma le saʻo o le tasi lona tausaga. E mafai ona poloka le HerTat i le faʻaaogaina o le ki autu - o le aoga o le aoga mo aiga ma tamaiti laiti ina ia aua neʻi e oʻo i le masini ma e le fanaina le masini ma e le i lalo o le masini ma e leʻi fanaina le masini. O le faʻamafanafana o le galuega o loʻo galue e le maualuga atu i le 60 ° C. E le gata i lea, o le eletise eletise o le eletise o loʻo oso mai le 150 V i le 242 V, faʻaopopo o loʻo iai pea le galuega e otometi ai le faiga.

Filifilia o le sterter i lalo o le sitaili o le potu

Faapitoa eseese faʻatasi ai ma le lapotopoto ma feteʻenaʻiga e le maitauina, ae o se mea e mafai ona fautuaina.

1. Classic

Manaʻo i se mea masani ina ia tutusa ma le vevela ma le tuai o le lelei-uʻamea maa? O lenei filifiliga e faigofie ona maua: lelei afa o le suauu uma e talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, le suauʻu suauʻu. I totonu o le vai o le faʻamafanafana o le suavai o loʻo faʻamafanafana ai le vai, maa faʻaleaganuʻu ma uʻamea uʻamea pe lafo fuaiupu. Prost ma talafeagai e galue. E i ai faʻataʻitaʻiga tutusa i le taʻaloga taʻaloga.

Suauu curdioutor Timberk.

Suauu curdioutor Timberk.

2. Aso Nei

I le aso nei, e mafai ona e pikiina uma le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma le masini i se ata sili ona manaia, lea o le a avea ma se lagona. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le electrolux wave ooh / m-9209 vevela. Alualu i luma faataitaiga ma ergonomic mataupu. E le gata o se ata faʻapitoa o le pito o le ituaiga o pito, ae o se mamanu lelei lelei ma se mea lelei (faigofie e felauaiga) ma le faʻaseʻe cord teuina. Faʻatasi ma le au tekinolosi - o le eletise eletise e faʻaaututoaina ma le faʻaaogaina o le puipuiga puipuiga, soʻoga puipuia o le puipuiga ma ua faia i mea tau masani masani.

Suauu Clatitor Electrolux

Suauu Clatitor Electrolux

3. LOTO.

Tele faʻataʻitaʻiga e mafai ona mitamita i se fale gaosi e fetaui lelei i le LOFT ma Alamanuia faiga. O se tasi o nei mea o le suauʻu vevela o scertlet sc3 (311 s3b. Mamana (2300 w) faʻataʻitaʻiga, 'savali vaʻavaʻaia o le malosi o le malosi, tuʻufaʻatasia mo le teuina o le paoa malosi, ia faʻailoa mai ai le aoga aoga. Ma, ioe, e tosina mai e le popole i se tino uliuli.

Scarlett Suauu Sweator

Scarlett Suauu Sweator

4. maualuga-tekonolosi

Mo totonu o le maualuga-tech, e taua le aoga. Vaʻai i le Badu BOP / ITULAU-1000 faʻataʻitaʻiga. Manaia le Black Parnel, Adctonic Exped ma Blue Uila, potoga - a leai e le mafai ona e fai atu - tino. E laitiiti le mana, ae o le otometi i le maualuga - o le puleaina o le eletise, timer, taofiofi.

Convector Ballu.

Convector Ballu.

5. Scandinavian sitaili

8 aoga aoga + 5 mea matagofie o le '' autu mo ituaiga eseese o totonu o totonu 5923_12

Scandinavian style o le a talafeagai e filifili ai le faʻataʻitaʻiga i le lanu o puipui. O le sili ona lauiloa filifiliga e paʻepaʻe e aunoa ma le le aoga auiliiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, Contractor Nob Oslo Nte4s 05. Atoatoa mafolafola foliga, manaia lanu ma leai se mea e sili atu. Le malosi o le 500 w e le lapoʻa, ae o se aʻoaʻoga laititi i le laina, e iai ma le malosi tele.

Convector Nobo Nte4s 05

Convector Nobo Nte4s 05

Faitau atili