Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima

Anonim

Matou te faamatala e uiga i uiga o mea pupuʻu, o tagata fefaʻatauaʻi o le mamanu ma tuʻuina atu i lalo o le sitepu-sitepu faʻatonuga faʻatonuga: mai le faʻatumu o le faʻavae ma le faʻatumu o puipui o puipui.

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_1

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima

O le taʻele o le Slagoblock e le o se mea taugata, aemaise lava pe a e faʻatusatusa i le laupapa poʻo piliki. E i ai ona tulaga lelei. O se tasi o latou e maualalo tau. O mea e le maua lelei lelei uiga ma e le eseese i le malosi maualuga. O le Humarmlul Purgicity e maualalo ifo nai lo le lelei sima toetoe lava a le tasi ma le afa taimi. O le laualuga vave mitiia le susu ma o le mea lea e manaʻomia le faʻasusu. Suavai, pa'ū i le gaogao ma le faʻaʻaisa i se leaga vevela, faʻalautele ma e malosi faʻamalosi e tau atu i foliga o le tino. O mea uma na lisiina e le mafai ona faalavelave i le tau maualalo e fausia ai puipui e talitonuina. O le fale o le a umi lava. I le maeʻa ai o le osofaʻiga ma le faʻamalosi, o loʻo le tigaina le galuega o le a le sili atu le leaga nai lo le piliki poʻo le laupapa.

O le taele o paokbublocks faia oe lava

Meatotino o mea

Vaega Fuafuaga

  • Filifiliga Filifiliga
  • Aofai o mea e sili ona lelei

Galuega Fausia

  • Lipine faavae
  • Tuuina atu o fausaga
  • Mataala Faiga
  • Otooto i fafo
  • O le teuteuga o totonu

Oloa Faapitoa

O le faʻavae o se paluga o sima sima ma le otaota o togavao faʻapitoa. O le faʻavae o otaota ma le fesoʻotaʻiga o le 10: 1.

Ituaiga o Mea

  • Tumu - atoa ma le pu. Tulaga tulaga - 390x190x188 mm. O le mamafa o le atoa-fua - 25-28 kg, o le tala lea - 20-23 kilokalama.
  • Afa-tigaina - na o le au savali e gaosia. Tulaga masani - 390x120x188, 390x90x188 mm. Mamafa - 10-13 kg.
  • Oloa ma le subsist teuteu luga. O nisi tagata gaosi e tui i totonu o le paluga dyes ma masini fai mea faigaluega.
O oloa ua faailogaina i le mataitusi "M" ma le numera faʻaalia ai le maualuga o le faʻamalosi o le malosi faʻaalia i le KG / CM2.

Ituaiga o mea e ala i le malosi

  • M 35 - faʻaaogaina naʻo le ofi o le vevela.
  • M 50, m 75 - faʻaaoga mo ni vaega ma fanauina o puipui.
  • M 100, m 125 - e talafeagai mo le fausiaina o faavae.

Tetee leaga e mafai ona 15, 25, 35 ma le 50 cycles. O le vaega pito i fafo e tatau ona i ai le aisa e le i lalo ifo o le 35 taamilosaga.

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_3

O le le fiafia o le vevela i le averesi maualuga o le 1050 i le 1200 kg / m3 o le 0.35-0.48 w / MHAMD C. E tutusa ma le pa piliki, ma le tasi ma le afa taimi maualuga atu nai lo le oga faalumaina mai le ofuvae sima. O uiga o taele mai poloka poloka, o mea e tatau ai ona manaʻomia ma e sili ona fuafuaina i le saogalemu. Le mea e le itiiti ifo, le faalauteleina le malosi. Mo fausiaina, mea e faʻaogaina ma le faʻaulufale mai i le 30%.

O le mea e sili ona fuafuaina e mafai ona tutoʻatasi i luga o se togafiti o le sifi o le siʻosiʻomia. O le fofo e faatofuina i le faiga ma le puipuia seia atoa se seti. I tulaga faʻavae, o faʻatuatuaga faʻapitoa e faʻaaogaina mo le fesuiaʻiina o, faʻatagaina ai ona ausia le maualuga o le faʻailoga faʻamaufaʻailoga. O le malosi e faalagolago i le lautele.

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_4
Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_5
Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_6

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_7

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_8

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_9

E tatau i itu uma ona i ai se tusi pasi o le tausisia o le ID State Managy tulaga. O le otaota na faʻaaogaina i le gaosiga e ono aofia ai mea leaga ma le levesiveveves, o lea pe a sili atu le faʻatau e sili atu le faʻaaogaina o le taʻaloga taʻalo.

SHLKOBOCK 'UIGA FOLAFOLAGA

O le fausaga o le fausaga, faʻapea foi ma le foliga ma le lanu o le teuteuga, e mafai ona filifilia e ata. O Mekasini Speepins e ofoina mai ai le tele o mea fiafia faapitoa ma faʻataʻitaʻiga fofo.

A fuafua e faʻatatau i mea moni vala - o le a tatau ona amanaia - tala faʻanoanoa ma le feʻaveaʻi o le eleele, le loloto o le faʻaʻaisa. O le ata o le faavae e faalagolago ia i latou. E manaʻomia le manatu o i le alavai i luga, otaota vai, fuafua le tulaga o le suauu, sauni le eletise eletise.

Filifili Lisi

I le tapenaina o le poloketi, e tatau ona amanaia vai o le vai tele. Tusa lava pe faʻaaogaina le suavai i fafo o le atunuʻu, o le a manaʻomia ai le puipuiga faaopoopo. E i ai pea le ono mafai ona faʻaleagaina vaega o le a faʻaleagaina o le a faʻaleagaina i le taimi o faʻagaioiga. Ina ia le tafe le vai i totonu o le tavavali, e sili le manaia o le taualuga i le tele o laki.

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_10

Le faavae, o se tulafono, e iai se foliga foliga. Faʻamatalaga faʻavae - 3x4, 4x4, 5x55, 6x44. Maualuga - mai le 2 i le 3 m.

O fale sili ona faigofie o se pusa pusa e vavaeeseina e se vaega i ni vaega tutusa e lua. Muamua o le steam potu, o le lona lua o se nofo nofo ma le faitotoʻa ulufale. O le potu Steam e masani ona fai se faamalama 0.5x0.5 m, i le potu malolo - 1x1 m. A o le i fafo atu o le palu i totonu. Faapitoa faʻataʻitaʻiga. A leai e tatau ona e faʻapipiʻi le lautele ma le maualuga o le faʻaaogaina i lalo o lona itu.

I totonu o le potu Steam, e faʻapipiʻi le ogaumu lea mo se nofoaga faʻapitoa ua tuʻuina. A o siakiina i lalo o lea, o se faʻavae faʻamalosia e tuʻuina atu. Ua i ai i latou latalata i le vaega ina ia aua le alu i fafo le vevela i fafo atu o le puipui i fafo. O lenei afa e mafai ona vaevaeina ma faʻaleagaina le Uosigitone ma le taʻele. A filifilia fegalegaleaiga ma ata o nofoaga taʻitasi, e tatau ona e mafaufau i mea e tele na tatou le mafai ai, o le faigofie lea, o le mafanafana lea. Umi ma le lautele i le 2 m lava mo meafaigaluega o pepelo nofoaga.

O le pusa ma le fua o le 5x5 poʻo le 4x6 m e vaevaeina i le tolu o matagaluega - o le alatele, o le potu faafiafiaga, i tafatafa o le taʻele. O le faʻavasegaina o taga e vaevaeina i le tutusa tuʻusaʻo puipui, o le sikuea ua iloga e ala i le saʻo ma le mamafa. E manaʻomia le faʻamalama i potu uma. O le tuusaunoaga e mafai ona faia o se potu ava, ae e le saogalemu. A faʻapea e leaga se tagata ma se uaea o le ola mama, o le a ia faʻafaigofie ai le tafe o le ea fou.

Afai e faʻatagaina e le faʻatoʻaga nofoaga, o le telrace i luga o se koluma poʻo se pou faʻavae o loʻo faʻapipiʻi i le fale autu.

O le ata o loʻo tusia i luga o pepa pe faʻaali atu i se tusi talosaga e faʻatagaina ai oe e vave faia 3D vaʻaia. E le manaʻomia le poto masani ma le polokalama.

Fuafuaina o le numera o mea

I le iloaina o vaega, e faigofie lava ona ia fuafuaina le numera o elemene faʻapitoa e tatau ai mo le fausiaina o se vaʻa mai le palu paʻu ma o latou lava lima. E masani ona faʻaaoga e le aunoa o le polokalama feaveaʻi. O nisi taimi e sili atu le faigofie ona faʻaalu oe lava ia.

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_11

Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te faia ni mea masani ai oloa ma le pito i luma o 390x188 mm. O le mafiafia o le Masony fofo o le 1 cm. Lapotopoto le umi ma le maualuga, matou te maua le itu o 400x200 mm. O le itu i fafo o le vaega o le 0.08 m2.

Ina ia sailia le tele o laina e manaʻomia mo le pa 2 600 mm maualuga, vaevae lenei numera 200 mm. Matou te mauaina 13 laina. E faapena foi, ua tatou iloa le numera o elemene i le laina. Mai lea, matou te faʻatinoina le fuafuaina o le pusa atoa ma ana vaega. O le vaega o faamalama ma faitotoa ua toesea mai le aofai.

Poloaiga mea e mulimuli i se faʻasao o le 10% pe a fai o le faʻaipoipoga pe faʻaleagaina i le taimi o galuega fausiaina.

Galuega Fausia

Fuafua ma Faʻatumuina Faʻavae

O le mamanu e faʻalagolago i le tele o le fale, faʻapea foʻi ma meatotino a le eleele. O se tulafono, o se ivi asoaso. Mo le faamauga tapunia eleele matutu ma le eleele, faʻamalosi sipuni e talafeagai, fesoʻotaʻi i luga o le fusi o le fusi. O sea polokalame e sefe. O le poletito ua faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa poʻo se aluga sima.

I le ogatotonu o le iʻa, o le tau o loʻo susu, o le a le puipuia o le eleele i eleele le eleele. O le lipine lipine e le tatau ona mamanuina i lalo ole 40 cm i luga aʻe o le eleele tulaga, a leai se mea o le a le susu o le susu. E mafai le faia i lalo ifo, ma luga o le mea e fai ai le siliva siliva e le fefe lava i le dumpini.

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_12
Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_13
Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_14

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_15

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_16

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_17

I le mea e tatau ona e manaʻomia e faʻailoa ai nofoaga o malologa i le fusipaʻu. E manaʻomia mo le faʻaegaʻaga o fesoʻotaʻiga ma le faʻatauvaʻa.

Muamua e tatau ona e saunia le tulaga - ia faʻamamafaina, e avatu ai le avanoa ei ai, faʻafetaui le nofoaga mo le faleiina o mea. Uila i lalo o le afu oona ma lelei i lalo o le koluma e tatau ona e 'eli i luga o le faʻailoga. O ie ma pou, na ia faʻaloaloa atu i le va o latou fanua, o loʻo iai ni feʻau o ni pa i le lumanaʻi. E faʻapipiʻiina ina ia iloa ai le lautele o le utu. E masani lava 0.5 m.

Loloto e tatau ona 20 cm i lalo ifo o le maualuga o le tumutumu o le eleele. E faʻapipiʻi i tuutuuga o le aloese mai le le fiafia. O le pito i lalo o le moe i le oneone ma susu e te mauaina. Ona moe ai lea o le pa le manava. O le mafiafia mafiafia - 20-30 cm. E manaʻomia le puipuia o le lipine mai vai o eleele, faʻapea foi ma le le mautonu o le eleele i le eleele. O le laualuga ua tumu i Rubberoid pe malo polythylene. Lalo le faamalosia faamalosi tino. E aofia ai le mafiafia o uʻamea uʻamea papa o loʻo i luga o le itu i tulimanu. Latou fesootai e le sili atu le sili ona faʻatamala, faʻamalosia i luga ma le leo o le 40 cm. Mo se mea maualuluga, o se paʻu faʻapitoa ua faʻaaogaina poʻo se masini tane.

O le Steel Fort elemene ua tuʻufaʻatasia i se fofo i le loloto o le 2 cm. A faʻafesoʻotaʻi le laufanua, o le uamea vave Ina ia faʻatulaga i le manaʻomia loloto, o le auʻaunaga maualalo o loʻo tuʻu i luga o le palasitika faʻapitoa poʻo se lagolago mai lalo mai lalo. O le pepa o loʻo faʻaseʻe mai i laupapa. Ua punou i pou o loʻo ufiufi i le eleele, o loʻo iai o le laupapa e le ofi i lalo o omiga. E sili le faʻamalosia i latou ma isi faalefanefa, ma puipui o le faʻavae e faʻafesoʻotaʻi ai alavai.

Fai se faavae mo le taele mai le palu pa poloka ma ou lava lima, e le faigata pe a e galue o se fitafita e aofia ai le tele o tagata. O le a tuʻua tele e sima, ma e tatau ona i ai sou taimi e tuʻuina ai seiloga ua tu ma ia. E le mafai ona sasaa le paluga i ni vaega se lua, aua o le a leai se pipii i le va oi latou.

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_18

O le fefiloi ua saunia e faʻavae i luga o le sima o le M400 i le M500 BROW, Rusbble ma oneone. O le tasi vaega o le sima o le a manaʻomia le 3 vaega o le oneone ma 4 vaega o rubble. O le tufuga o loo maua le malosi i le fa vaiaso. Galue e tatau ona faia i totonu o le taimi mafanafana. I le vevela, o le galuega faʻatonutonu ua tapunia mai le la, ina ia mafai lava ona fai e le faoa faamalosi. Ma le televave mago mago, o le lapotopoto.

Ina ua maeʻa ona atamai sima, o le vai o le pito i luga o le lipiʻo o le lipiʻo ua faia. E manaʻomia le puipuia o le tuiina o le susu mai le faʻavae i le masoa. Ina ia faia lenei mea, o loʻo faʻaaogaina Cubberoid faʻapipiʻi i le tolu tu i le vevela vevela.

O se faʻavae faʻamalosia ua faia i lalo o se lapoʻa maa tele uaea. Afai e fesoʻotaʻi ma le lipine, o le a foliga mai o le a foliga - o le pusa ma le ogaumu o loʻo fausia ai ni avega eseese ma mafua ai le solomuli.

Manory puipui ma fatuina o avanoa

Masony amata ma tulimanu. Muamua, e lua poloka e fausia ai tulimanu o loʻo fetaui i le fofo. Luga i le laʻei ma le faʻalauiloaina o le afa o le umi o le umi e seti le lona tolu. O fausaga faʻataʻitaʻi e faia ai le galuega a le sukalati. E tatau ona tutusa le maualuga. A maea e faasee i le va oi latou, ia e tautua. E tatau ona e galue ma se fale i le tulaga, siaki laasaga uma. Ina ia mafai e le iunite ona ave le tulaga saʻo, o loʻo feagai ma le knob o le kelma poʻo le samala samala.

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_19

O le fefiloi ua saunia mai le oneone ma sima m400 pe m500 brand. O le aofaʻi o le vai ma tuʻufaʻatasiga e faʻalagolago i meatotino o le sima ma faʻaalia i luga o le afifi. O le fefiloi o loʻo tuʻuina i se vaega o le 20-25 cm. Ina ua maeʻa faʻapipiʻi le Desces Doutment, e faʻaititia i le 10 cm. O le sili atu ua ave i le isi laina.

A faʻaaoga ni oloa pupuʻu, o le paluga e faʻaaoga i o latou ivi o le maualuga. E manaʻomia o le avanoa i totonu o loʻo totoe. O le vaʻalele a le ea faʻaleleia atili o fale o loʻo i ai. Afai e te faʻatumuina, latou te maitauina lava.

Ina ua uma le laina muamua, o le moli moli ua siitia luga. O lea e fausia le pusa atoa. Ina ia faʻapipiʻiina vaega o le Disccast elemene, faʻaaoga se lio ma se lio ua fuafuaina mo le tipi sima.

Faatasi ai ma le faʻatatauina o le fausiaina o vai taele mai le palu poloka ma o latou lava lima i le masoga o loʻo taʻoto. O nisi poloka e i ai se faaputuga faʻapitoa i lalo o le faʻamalosia rod. A leai ni uo, o loʻo faʻaaogaina le uʻamea. O loʻo faia i latou i luga o le taʻavale o le lautele.

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_20
Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_21
Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_22

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_23

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_24

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_25

I luga o le faʻamalama ma faitotoʻa '' '' 'faʻalauiloaina o galuega poʻo tuʻu uʻamea uʻamea. O le filifiliga mulimuli e faʻasaoina le taimi e manaʻomia e faʻatulaga. O le ave e mataga mai i tulimanu ma ipu. E sili atu ona talafeagai le mauga i le auala ua uma.

O le laina pito i luga o le a fai ma fofo. O oloa papal na faʻapipiʻiina i luga o le faʻamalosia o loʻo tumu i otaota, sima o loʻo taoto i luga. Malosi faʻateleina ina ua maeʻa ona sasaa le pito i luga monolithic belt ma le maualuga o le 10-15 cm.

Laina taualuga ma luga

O se taualuga e lua-fusiua le taualuga e fetaui lelei mo le taele. Mo le tasi tasi o le a faia se puipui maualuga. O le fausiaina o le a avea foi ma cauldomeme. Afai e te faʻaititia le malifa, o le ea, o le ea o le a manifinifi mai luga, ma o le vevela mai le steam o le a alu vave. I se faʻaopopoga, o le lauʻeleʻele mafolafola e faigata ona faʻaaoga mo le teuina.

O le Rafter System e tatau ona malamalama, aua o le kamuta malosi o le pusa e laiti. Marylalat - Fafie Court Lagolagoina mo RFTS - o le a le tu ai. E sili le faʻatapulaʻaina o le faʻapipiʻiina o le pou tuʻaiga. Mo i latou, na tuua e le pusa le togalaʻau ma palu i totonu pe a lalagaina, pe tipiina le ulaga ma le grander, ma e naʻo le auvaʻa o le vaʻalele o loʻo tuʻuina atu. O lenei mamanu e mafai ai ona e faia le tele o le skes ufiufi le pito i luga o le alatoto.

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_26
Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_27
Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_28

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_29

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_30

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_31

O le tumutumu o se moli moli laupapa laupapa, faaofuina le mamafa o le tagata. E tumu ona sela i le le-afi o le vevela o le au faʻalavelave e le o se mea oona oona pe a vevela. O leʻau o Miraneral e masani ona faʻaaogaina, tapuni ma ata tifaga.

Faapipiiina o puipuiga malu mo le pito i fafo o puipui

O le slag sima tutoto e le malie ma e ui i le maualuga o le porosity e faʻaalu lelei le vevela. E tuʻuina mai le faʻatumu i mea taua, e tatau ai ona faʻateteai ma faʻasusu mai totonu ma fafo atu.

Filifilia Filifiliga

  • O le faigofie tali o le vai manava. Na te le misia le susu ma e iai le lelei lelei uiga.
  • Ina ia puipuia oe mafai ona faʻaogaina le sivine - laupapa, tuʻufaʻatasiga, uamea poʻo palu poʻo limmer panels, faʻataʻitaʻiina mea masani. O loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa o loʻo i lalo o le rubberoid poʻo le polythylene o loʻo tuʻuina. O le mafiafia o le faʻavaʻa o le a faʻatagaina ai le vaega o laʻau mineral okeni.
  • O nisi taimi e sili atu ona faigofie e faʻaputuputu ai le faʻavaʻa ou te oe ma ou te tiʻetiʻe ma le faʻasologa o le laupapa, seti i le soʻona faʻaalu o le pai.

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_32

Faapipiiina le faʻavaʻa o le a maua ai se auala le masani ai. O le mea tiga e le ofi ai i tua, o lea e tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le "fao vai" poʻo le totoina o le fofo. Mo le sili atu le tumau o fesoʻotaʻiga, SpaceRal Insurs faalauteleina i le pa puipui o loʻo faʻaaogaina. Pe a maeʻa ona tosoina le taʻavale i se sikuluga, salalau le suiina, lea faʻatagaina latou e faʻamaufaʻailogaina le disc o le mea.

O le vevela faʻalumaina papatusi mai totonu ma fafo ua tapunia ma le polythylene ata tifaga e puipuia i latou mai le susu. O le punitia i le tasi vaega ma le alnn i le va o le tapoleni i le 10-20 cm. O le soʻotaga e pipii i le osofaʻiga susu.

O le pito i totonu o le pito i totonu e taele mai le palu poloka

Mafanafana le pusa mulimuli na o le saogalemu le saogalemu o mea e leai ni afi. Polyloritol e le talafeagai mo lenei. O mea uma e manaʻomia e iai le laʻau minerale.

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_33
Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_34

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_35

Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima 5951_36

I le pito i luga o le polythylene vaega, o le metallic po o le laupapa laupapa o lo o tagofia. Sela ua tumu i le feololo. Afai o faʻapipiʻi papatusi, latou te faʻasaʻo le faʻaaogaina o se cord na faʻaleleia atili i le pusa. Minerale fulufulu tapunia ma se ata tifaga ma i fafo atu, ma mai totonu.

Mo le teuteuga, ua seasea faʻaaogaina le sipuni - e mamafa tele. Tele taimi e alu ai sela ua tipiina.

Faitau atili