Fuafuaina o meatotino o tagata tau fanua: Tali i mataupu taua uma

Anonim

O tagata taʻitasi o fale mautotogi, fale, atunuʻu nofoaga ma isi nofoaga fai fuafua uma le mauaina o faʻamatalaga faʻaletausaga e uiga i le totogiina o lafoga o meatotino. Le Auala e Suia Ai Ma Tau Matau Atu I le 2020 - O le a tatou taʻu atu i mea.

Fuafuaina o meatotino o tagata tau fanua: Tali i mataupu taua uma 5955_1

Fuafuaina o meatotino o tagata tau fanua: Tali i mataupu taua uma

Talu mai le 2015, na amata loa se faaliliuina i luga o nofoaga tau fanua i tagata taʻitoʻatasi, ae tusa lava poʻo le aoga taua. O le lafoga lafoga ua suia faasolosolo malie i le nofoia, ina ia mafai ona sui atoa i se lafoga fou mo le 5 tausaga.

I le 2020, o le suiga ofo iuga, o le lafoga i luga o meatotino lē masuia o tagata taitoatasi o le a totogiina i le atoa.

O le a le meatotino e tatau ona totogi lafoga mo?

Laina o meatotino totogi uma tagata e ona meatotino. O le lisi o mea faitino e mafua mai i le fanua ua tuuina mai i le faatufugaga. 130 Civil Code of the Chinsen Federation. E fetaui lelei lava o lenei lisi o le a ulufale i le fale, faletaavale, fanua ma fanua.

O le sini o lafoga ua iloa:

  • Fale falelauasi (e aofia ai i luga o le fanua palota aia tatau mo le faʻatautaia o le loia a le tagata lava ia, faʻatoʻaga, togalaʻau faʻapitoa).
  • Fale po o le potu.
  • Faletaavale, masini.
  • Unices Conwestry Tafafa.
  • Auga o le fausiaina o le fausiaina.
  • Isi fale, fale, fale ma potu.

Soʻo se aia o le meafaitino, o le mea lena o lafoga, e tatau ona faʻamaumauina tusia tusia. O lafoga i luga o mea e maua ai fale lautele i fale mautotogi e le totogiina.

Faʻafefea ona maua poʻo le a le lafoga e sili atu?

O le Feterale Lafoga i tausaga uma i tausaga uma i le afa lona lua o le tausaga na totogi pili mo nofoaga fanua. O tagata e ona fale ma fale mautotogi na lafo mai se faʻasilasilaga o le manaʻoga e totogi lafoga i le taimi ua leva ona lipotia. O le tusi mai le fts e sau i le meli poʻo le tala a le tagata lava ia i luga o le upega tafaʻilagi lafoga. O le tala faʻa tasi o le tagata fai lafoga e maua ai se avanoa e maua ai faʻamatalaga i luma o mea e uiga i mea totino ma lafoga, le i ai o ova faʻaalu; Totogi mo lafoga lafoga, faʻatumu le ituaiga o le 3-NDFL fomu ma mataʻitu le tulaga o lana kesi siaki; Faʻafesoʻotaʻi Pule o le Lafoga e aunoa ma se tagata lava ia asiasiga i le lafoga o lafoga.

E tutusa foʻi se fesoasoani tutusa i le taʻutaʻua o tautua lautele, ua taʻua o le "aʻoaʻo lau aitalafu". Siaki foi i le mauaina o faʻamatalaga o loʻo i ai aitalafu lafoga e mafai ona i totonu o le faletupe o nei faʻatonuga o le fono o Feterato.

Fuafuaina o meatotino o tagata tau fanua: Tali i mataupu taua uma 5955_3

Ituaiga masani, o lafoga faʻapitoa e faʻaaogaina le pepa o le a lafoina naʻo ia vaega o tagata fai lafoga: tagata e iai manaʻoga faʻapitoa o aʻu ma le loto faʻapitoa; Faʻaletonu talu mai lea i le tamaititi, e le atoatoa le maʻi o tamaiti; penisione; Tagata o loʻo nonofo i nofoaga na feosofi mai fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. Mo nisi lafoga lafoga i pepa pepa, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le asiasiga a le lafoga a le lafoga.

Mai le 2018, o se aga talafeagai mo le tuʻuina atu o lafoga o lafoga mo lafoga lafoga o loʻo faʻaaogaina - o lafoga o le pulega latou te faia se paʻuga, faʻaaogaina a latou faʻamatalaga aoga mai ia i latou.

Faʻafefea ona suia le faʻatulagaina o lafoga?

O le suiga tele na tupu ma le fuafuaina o le meatotino o meatotino o tagata o tagata o tagata o loʻo taulaʻi mai le iloiloga o fanua i le faʻaaogaina o le mea tau.

Tau o le tau o le tau na faʻavaeina ona o se faʻaiuga o le setete o loʻo iloiloina i le aso o lenei iloiloga. O le siakiina o le CADAstralt o loʻo faia e tusa ma se auala e tasi i le taimi uma o Lusia. Masalo o le a atiae le Algorithm mo le otometi fuafuaina o le tau o le meatotino.

O le fuafuaina o le taua taua e faʻavae i luga o se faʻatusatusaga masani, faʻavae i luga o le tau o feuiaiga ma mea faapena i luga o se teritori faapitoa. O lenei fuafuaina o le taua o le taua e ese mai ile fuafuaina o le mea e aoga, lea o mea taua taua o mea o puipui ma le matua.

E mafai ona e aʻoaʻo le taua o lou fale mautotogi o lou fale mautotogi poʻo le faʻamamaina e ala i le tagata lava ia kapeta fatuina poʻo le feterale lafoga lafoga. E le gata i lea, o loʻo i ai le lafoga faʻaleleia o le 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi; Faʻapea foi ma le taua o le mea o loʻo faʻaalia i luga o se faʻafanua lautele.

Le a le mea pe a fai o le tau aoga o le mea e sili ona taua?

A faʻapea o loʻo suia le mea e agavaʻa ai poʻo le aofaʻiga o lafoga o lafoga, o le a faʻasaʻoina taua.

Ae a pe a le aoga le aoga o le mea ua tupu i le soona fai? Tagata taʻitoʻatasi e iai se aoga aoga - tuʻufaʻatasiga o tagi. O le auala lea, o tagata e aofia ai tulafono ma taulaga o fanua ma le taulaga o fanua ua uma ona pasia i le tele o tausaga ua mavae, pe a fai o tulafono fou o le cadastal account o lo o ulufale ai.

I le tulaga pe a suia le tulaga taua i luga o le faavae o se faamasinoga faʻamasino, o le faamatalaga e uiga i le tau aoga o le a faʻaaogaina mai le aso amata ona o loʻo iai le lafoga.

E i ai le isi filifiliga e sui ai le lafoga o lafoga - pe a o le cadastal taua na sili atu le taua poʻo le faʻaititia o se iʻuga o se mea sese. A faʻamautu mai i le fuamoa, o lenei suiga sese o le a faʻaaogaina mai le aso e uiga i ai faʻamatalaga e uiga i le sese o le taua o le mea na faia.

O le a faʻaaogaina le iloiloga o le a faʻaaogaina e le mai le tausaga o le tuʻuina atu o se talosaga mo faʻataʻitaʻiga, ae mai le taimi o le mea sese na maua i le iloiloga o le mea totino. 409 o le Lafoga Lafoga o le Rusia Federation. O lea, le tulafono, faʻasaʻo le mea sese o le au suʻesuʻe, faʻataga lafoga o lafoga e faʻaititia ai le aofaʻi o lafoga i vaitaimi ua tuanaʻi (pe a fai o le tau aoga o le mea totino).

O le a le fua faatatau o lafoga?

O le lafoga lafoga o le pasene o le lafoga faʻavae (tau o le lafoga lafoga), o loʻo fuafua le aofaʻi o lafoga. Tau faʻavae faʻavae o loʻo faʻavaeina e le numera o lafoga o le tagata Rusia o Feta.

Faʻavae i luga o Tautau Masani, o itu uma e i ai le aia e faʻamautu ai ana lava Teritoria. I le taimi lava e tasi, o le faʻavae faʻavae o lafoga o meatotino e mafai ona faʻaititia i zero pe faʻateleina, ae le sili atu nai lo le 3 taimi.

Lafoga Fua faatatau 0.1% mo nofoaga e mafai ona suia i nofoaga eseese mai le 0 i le 0.3%.

Lafoga o lafoga i lalo o le faatufugaga. 406 o le lafoga lafoga o le Rusia Federation:

  • Up i le 0.1% (mo fale ma fale fale ma fale nofomau, fale e leʻi maeʻa, faletaavale ma masini).
  • Tusa o le 2% (mo nofoaga e le mafai ona taofiofi, e faʻaoga i ofisa o fale gaosi, fefaʻatauaʻi fale ma galuega taua, faʻapea foi ma mea taua, o le tau o le atunuʻu).
  • Tusa i le 0.5% (mo isi meafaitino mea).

Faʻamolemole matau: Mo faʻapisinisi mataupu fanua, o le faiga mo le fuafuaina o le lafoga ua le toe faʻalagolago i latou fesoʻotaʻiga i tagata taʻitoʻatasi poʻo faʻalapotopotoga faaletulafono. I soʻo se tulaga, o le lafoga faʻatatau i luga o se mea faʻapitoa o le a 2%, e leai ni penefiti.

Fuafuaina o meatotino o tagata tau fanua: Tali i mataupu taua uma 5955_4

O a ni tulaga ma pe o ai a aoga?

I nisi o tulaga, mo ni vaega o tagata fai lafoga, e maua ai penefiti. Faamolemole ia Tusitusiga: O mea e le mafai ona tuuina atu le soifua maloloina e naʻo le faʻaaloalo i mea totino e le faʻaaogaina mo le fai pisinisi. I lea tulaga, o talosaga moni e tutusa sini o ituaiga taitasi.

O le manuia e tuʻufaʻatasia i le lua lisi. I le faatufugaga. 407 O le Lafoga Lafoga o le Lafoga o le Fedian Federations o loʻo lisiina e latou o loʻo taofia atoatoa le feterale tulafono na te tuʻua mai le totogiina o lafoga. O lenei vaega e aofia ai, faʻataʻitaʻiga, o toa o le USSR ma Lusia Federation, O le tagata le atoatoa o aʻu ma le ii vaega, tagata auai i le taua tele o Simprioictic.

O le lisi lona lua o tagata e maua le alualu i luma i le itulagi tulaga. O se lisi atoa o ni vaega e sili ona leaga ma o le tele o penefiti e mafai ona maua i luga o le upega tafailagi.

O le tamaʻi taavale mo le tamaititi, o le e ona poʻo le komiti meatotino o meatotino, totogi matua; O le mea saʻo i aoga o lenei lafoga ua faʻaleaogaina, ma i nisi itulagi ma tamaiti matuaoti i aiga tetele.

Faasilasilaga o le Aoga

Faʻamolemole Faʻamatalaga: O faʻamanuiaga talafeagai, o lona uiga o le tagata fai lafoga e tatau ona faʻailoa mai e faʻatatau i mea o lafoga i mea faitino. Ole aso e gata ai mo le lafoina o sea faʻaaliga - seʻia oʻo mai ia Novema 1, le tausaga, o se vaitaimi o lafoga. O le fomu o le faʻasilasilaga o loʻo i luga o le 'Upega Tafaʻilagi o Fetagata Faigaluega, ma o le Talosaga lava ia mafai ona lafoina mai le teuga tupe a le lafoga, o le faʻaulu a lafoga o lafoga.

Afai e iai faʻamatalaga o lafoga e uiga i le iai o se tagata fai lafoga, o lafoga e otometi lava ona fuafua i se faʻaititia tele. Afai e le mafai ona tuʻuina atu pemati mea aoga, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le lafoga ulufale ma se faʻamatalaga.

E mafai ona e faia lenei mea i soo se taimi, o le tusi apalai e tuʻuina tasi, e te le manaʻomia le faamautu penefiti. A iai ni mea se tele o ituaiga o ituaiga (lua fale mautotogi, faʻataʻitaʻiga), i le faʻamatalaga e tatau ona faʻamaninoina, o fea o latou na e filifilia o se tagata matautia. Afai e manaʻomia, o se mea e faia e ala i le faʻafesoʻotaʻia o le faʻaaogaina talafeagai mo le Pulega o Lafoga seʻia oʻo ia Tesema 31 o le tausaga ina ia maua ai lafoga. Afai o le mea o loʻo i totonu o le tusi talosaga e le o faʻamatalaina, o le fanua moni ma le maualuga taua o le a otometi ona filifilia pe a fuafuaina le lafoga. Afai o le talosaga mai le tagata fai lafoga e leʻi mauaina, o le toesea o le a faʻaaogaina otometi e faʻatatau i le tasi fanua o le fanua ma le sili atu o le lafoga o lafoga. Afai o se tagata e iai le aia tatau e toesea, na faʻaaogaina muamua lafoga o lafoga, toese ese o le lafoga faʻavae o le a faʻaaogaina otometi o loʻo avanoa, e aunoa ma le manaʻomia o lafoga lafoga.

Afai o le mea totino ua faʻamuta ai, o le lafoga ua le gata ina totogi mai le aso muamua o le masina o le oti poʻo le oti, lea e tatau ona talosaga ai le tagata totogi lafoga i le nofoaga o lafoga i le nofoaga.

Faʻafefea ona faʻamaonia le faʻamaumauga o lafoga?

O le tele o le nofoaga o fanua o loʻo iai le lafoga lafoga e mafai ona faʻaititia o loʻo faʻamauina. O le aia tatau i lafoga lafoga e iai sona lava fale mo mea uma e uiga ia te ia. O lona teuga tupe na tupu.

O le toesea o le lafoga o lafoga mo nofoaga eseese fanua: Mo le fale o le 50 ² (mo se vaega o se fale nofomau - 20 ², mo le potu - 10 ² Faaliliuina mai le tulafono i le rusia. O lē e ona o se atunuʻu o le 50 o le lafoga e le totogia, ma o le e ona le fale o le 100 M². O le a totogi lafoga o le 50 'ioe.

Fuafuaina o meatotino o tagata tau fanua: Tali i mataupu taua uma 5955_5

Faʻafefea ona fuafua le lafoga i meatotino a tagata taʻitoʻatasi?

Ole aofaʻi ile tausaga e faʻalagolago i le fua faatatau ma lafoga o lafoga. O le fua faatatau o loʻo fuafuaina e le tulafono ma pulega faʻaitulagi. Lafoga o le lafoga o le tau o le mea. O loʻo fesoasoani mai se lafoga fuafua o le a fesoasoani e fuafua le aofaʻiga o lafoga i luga o le fale mautotogi, o loʻo tuʻuina atu foʻi le fuainumera i totonu o le fomu.

Faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o le lafoga mo se fale mautotogi o 54 m2

Mafaufau i le lafoga i luga o le faʻataʻitaʻiga o se potu o le 54 M², e toʻalua ana ana uma. Ole aoga o le a iloiloina tutusa ile 5 miliona tafao. O le Defelator Blekiction mo le 2019 e tutusa ma le 1.518. Lafoga o lafoga na faʻatuina e le tulafono faʻaitulagi o lafoga o lafoga o le 0.1%.

  1. Fuafua le tele o le tau o le 1 M² o le matou nofoaga o le a le aoga i le aoga. 5 000 000 000: 54 = 92 593 rubles.

  2. Fuafua le vaega o le potu e totogi lafoga. Ina ia faia lea mea, tatou te faʻaititia ai le aofaʻi o le 20 m². Ina ua uma ona toese, o le fale o le fale o le 34 a alofa.

  3. Matou te manatu o le lafoga o lafoga. Mo lenei tau o le 1 m o le faatoilaloina e le vaega o lafoga o le fale mautotogi o le fale mautotogi. 92 593 × 34 = 3 148 162 RUS.

  4. Fuafua le Aofaiga o Tulafono Faʻalauiloaina, faʻateleina le tau o le lafoga totogi i le tau o lafoga lafoga, o lona tausaga, e 0.1%. 3 148 149 × 0.1% = 3148 ru.

  5. O le a matou faapea i le itulagi o loʻo iai le matou fanua moni, o le lafoga i le tau aitalafu ua iloga o le lona lima tausaga, o le a tatou le manatu i ai i lalo.

  6. Talu ai o loʻo iai ni tagata e toʻalua, o le a totogi uma o le aofaʻi o le aofaʻiga o lafoga (pe a fai o le mea totino e aofia ai i latou i sea sea).

O lea, o le tau lafoga mo na o tagata taʻitasi o le a tutusa ma 1574 rsrates.

Faitau atili