Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani

Anonim

Ua tatou faʻatasia foliga o le taotoga o le kesi vai vai ma galuega e taua ona e mafaufau i ai i le pe a filifilia: otometi o le puipuia, fua faatatau o mamanu ma isi.

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_1

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani

O pou kesi ua faʻaaogaina lautele i fale fetogia o kesi, ae na pei lava, o le mea e sili ona masani ai, i se taimi e tatau ai ona fesuiaʻi i latou. Taʻu mai ia te aʻu le mea e tatau ona e mafaufau e filifili ai se ata fou.

Vaega o masini

O failauga faaonapo nei e ese mai ai le auala tuai pei o, fai mai, o le a feololo ai le ponaivi kesi mai AgV Soviet. O le metotia fou e iloga i le poto, lelei, otometi o galuega ma le i ai o sili atu le saogalemu puipuiga. Aemaise lava, ua uma ona aliali mai le 'au a le vai vevela ma le potu tapuni laupapa, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga e mafai ona galulue i faiga tulaga, faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaaoga le suauʻu. E leai foi ni faʻafitauli i le sui o masini.

O le tafega kesi vai vevela poster boasch wtd 27 ofa

O le tafega kesi vai vevela poster boasch wtd 27 ofa

E le gata i lea, o tekinolosi fou o le a fesoasoani e foia ai le tuai, faʻafitauli faʻafitauli e fesoʻotaʻi, mo le faʻataʻitaʻiga, e masani ona tutupu i fale mautotogi. I mea uma, e tusa ma tulafono, i totonu o le potu ma le kesi kosa e tatau ona tuʻu i lalo, o tagata illet ma le tele. O le mea lea ua masani ai ona faaofi i fale taʻele i laʻau o le aoauli i se faamalama. O le sapalaiina o le taʻavale e faʻamautinoaina ai le ulufale o le okesene manaʻomia mo le faʻatupuina o le kesi, o le aveesea - o le aveesea o le kesi ma le mafai ona fuaina poʻo le foliga o carbon monoxide. Ma afai o le fale mautotogi o le ufi ua pupuni i le web ma le pefu, e leai ni tagata palasitika, e i ai o lanu palasitika, o loʻo iai foi se eletise. mautinoa e gau.

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_4
Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_5

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_6

Faʻataʻitaʻiga vave R 10/14 (Ariston), o le filifiliga e faʻatumauina le vevela auala, faʻagaioiga mai maa.

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_7

Faʻataʻitaʻiga Zanussi Fonnte Gress, Filleronic Finition, pito i luga o le tioata o tioata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo e ki le fale puipui o le umukuka, na amata e le fro le tolotolo o le tolotolo, ma ua amata galue o le 'au a le tamaʻitaʻi o se olo. TOFOTOFO TORONCRONCE E tupu. O le malulu o le ea mai le auala i luga o le chimney e ulufale atu i le potu, e le aoga le Toutther Sensor, e malulu ma le malulu o le ea.

I nisi tulaga, e sili le faʻaaogaina o failauga ma le tapuni tapunia. O nei faʻataʻitaʻiga ua faʻafaigaluegaina faʻatasi ma a latou lava tauemuga, tuʻuina atu o le faʻamauina o vaʻalele ma susunu oloa. O latou, o se tulafono, o le faaauupegaina i se taga keaxial chimney, lea e i ai lua auala: tipiina ma le mamafa. I le tulaga o faʻafitauli ma le ventipelation pe i le leai o se masani raimney, lea koluma e mafai ona tautau i soo se mea ma alu ese ai se chicAL chimney i le auala.

O koluma faʻatasi ma se potu matala e faʻafaigofie faʻapitoa ma ile tau e taugofie, ae i fale o loʻo faʻapipiʻiina ai, sili ona manaʻomia manaʻoga.

A o le koluma ma se potu matala o le potu (Ammosheric failauga), latou te manaʻomia chimney ma le vaega o le paipa o le laina). O nei tapulaʻa uma o loʻo fuafuaina e le gaosi oloa o kesi ma ua faʻaalia i le tusi folau o le koluma. Aemaise lava, o le umi o le faʻavasegaina nofoaga o le itiiti ifo i le tolu pe fa lapoa o le chimney paipa. Afai e mafai ona e mautinoa le chimney ma le manaʻomia uiga, e le mafai ona faʻapipiʻi le ato filifilia faʻataʻitaʻiga.

O le au taʻalo e tatau ona faia le maualuga o le vevela ma o le kesi o le kesi ina ia aua le ulufale i le potu. Aua le ulufale i le potu.

O le tafega kesi kesi vai zanussi fonte tioata venezia

O le tafega kesi kesi vai zanussi fonte tioata venezia

Taua Taua

1. Oloa (Normical Headmal mana)

E fuafuaina i le tele o vai vevela, lea e tatau ona maua ai le koluma i le iunite o taimi. O le tau manaʻomia o le vai e mafai ona fuafuaina, tali atu i le fesili o le tele o le vai-faʻavae i totonu o le fale o le ae faʻaaogaina i le taimi e tasi. O le umukuka o le umukuka i le taimi o gaioiga masani e maua ai le 6-7 lita o le vai vevela i le minute, o le tele o le suavai e puniia o le vai i le fufulu i le hardbanin. Afai e te manatu o le 1,7 kw mo le faʻamafanafana 1 lita o le vai ua taumafaina i le minute o le 25 ° C, o le a maua ai le malosi o le vai vevela, o se faʻataʻitaʻiga, se faʻataʻitaʻiga mo le 22 kw - 13 lita.Fautuaina le taumafaina o le vai taumafa, l / min
Vai-faavae tulaga Fautuaina le taumafaina o le vai taumafa, l / min
Fufulu ma le alatoto 6.
Fufulu alatoto + umukuka crane 10
Fushbasin + umukuka crane + taele sefulu mal le fa
O agaga e tele Mai le 12.

2. Tulaga maualuga ma le itiiti ifo kesi kesi

O lenei tapulaʻa e mafai ona maua i le faʻalapotopotoga e nafa ma le faʻagaioiga o le kesi o le tamaoaiga ma filifili se koluma mo faʻamaumauga na mauaina. O le taimi i taimi uma e maualalo le kesi (itiiti ifo nai lo le 13 MBar) e tau atu i se faaitiitia le faaitiitia i le faatinoga o le koluma. O le maualalo maualalo le malosi e mafai foi ona mafua ai le le fiafia, pei o le afi "i luga o le ie puipui. E maualuga tele le kesi kesi o se taimi masani ona o le soona fai o le vevela vevela.

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_9
Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_10

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_11

Filifiliga mo le tuʻuina o se kesi tafe vai vai i totonu o le umukuka.

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_12

Le 4000 s rimiti ma se potu tapuni laupapa.

3. Fausiaina o le afi

E tolu filifiliga mo le ata o lenei node: inisinia pi pi pi pi pi pi pi pi pizorozhig; pato eletise eletise. O le eletise eletise o loʻo faʻagaioia. O filifiliga uma e iai a latou mea leaga. O lea, o le afi afi e leaga ona o lenei tulaga o le koluma e mumu pea ma se tamai afi laupapa ma tuu pea o le taumafaina o kesi. O maa e tatau ona suia mo le tusa o le tausaga, ma o koluma e fesoʻotaʻi ai i le 'upega tafaʻilagi o le a le aoga pe a tape le eletise.

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_13
Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_14
Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_15

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_16

O le pito i luma o vaipuna o vai vevela e mafai ona teuteuina i teuteuga mamanu. Faʻataʻitaʻiga ossis, 10 l / min (7 500 rubles).

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_17

Zanussi fonte tioata

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_18

Zanussi fonte tioata

4. Mafai ona setiina le vevela

O le tagata e naʻo le faʻatapulaʻaina o tapulaʻa o loʻo manaʻomia le faʻaaogaina o le fale faʻatonutonu, ma o le masini e otometi ona faʻapipiʻi lona malosi e faʻamautinoa ai le mautu o le vevela i soʻo se tulaga. O lenei filifiliga e mafai ona tuʻuina i koluma ma se faiga faʻauluusoga faʻatonutonu. Le maualuga le lelei o mea faigaluega, o le sili atu le saʻo o le vevela o le vai. Faʻataʻitaʻiga, o failauga o le homem 8000 faʻasologa (boach) e mafai ona faʻatumauina le tumau o se vevela vevela e oʻo i le 2 ° C.

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_19
Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_20

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_21

Laina kesi eletise gwhlux gwh 10 maualuga faatinoga 2.0 (a), o le LCD faʻaali, o loʻo faʻaalia le vai o loʻo vevela.

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_22

Vevela fesuiaiga mai le okesene-leai se apamemea e le o aofia ai ma le saogalemu mo le soifua maloloina.

5. O le puipuiga otometi

O pou o neipopo nei ua tuʻufaʻatasia ma le itiiti ifo ma le lua puipuiga ficnivesms: overtheting puipuiga ma kesi. I le sili atu muamua faʻataʻitaʻiga e tele ni tulaga o puipuiga.

O le tafega kesi vai vai o le artiston Warding Evo

O le tafega kesi vai vai o le artiston Warding Evo

O lea, i le auala tele evo faasologa (Ariston), o le le marmr (bosch), o le pule lolomiina (e pei o le leai o se vevela o le vaalele. o le afi i le afi ma le savali o le vai i le vevela vevela.

Kesi vai sē o le arm 6000 o (bosch) p

O le vai vevela o le vai o le 6000 o (bosch) e otometi uma le faʻafetai i le fale o le hydropower.

6. Galue mai le Propane-Beanesa kesi mai Cylinderers

O loʻo i ai le faʻatau ma ia faʻataʻitaʻiga. Fonte Linte LPG Soul Seaters Series (Zanussi) ua fuafuaina e vevela vai ma paluni kesi. O le faʻailoga fou o le au faitele ma fetuunai i le talafeagai o le kesi-vai e faʻatumu ai le malosi o le faʻavae o le faʻatuatuaina o le koluma.

Sergey Bugaev, Faapitoa Puʻupuʻu & ...

Saute Bugae Bugaev, Tagata poto faapitoa o le kamupani "Atenitina":

A o le feagai ai ma ia le suauu o se kesi, e faigata ona ova le tau o le tau o le saogalemu. Sa i ai ni taimi na le toe faʻaaogaina ai "pusa" tautau i luga o le pa i le umukuka e mafai ona mafua ai se faʻalavelave matuia. I aso nei, e oo lava i le tupe faʻatatauina o faʻaaogaina i le otometi puipuiga. O nei mea e sili atu i le poto, afi ma le vai, sauā. I le tulaga o faʻafitauli o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma, i le saʻo le faʻagaioiga, ua vave ona motusia le koluma.

Faʻafefea ona aʻafia le mamafa o le vai

O le mamafa o le vai i totonu o le vai e tatau ona totonu lea ile koluma tusifolau. O loʻo maualalo le mamafa o le vai o le vai e tau ai le vevela o le vevela ma faaititia le olaga tautua, o le a maualuga tele e agaʻi atu ai i le telefoni. O le mea lea, o le faʻamalosi vai e tatau ona fetuʻunaʻi. Maualuga maualuga e faigofie ona fetuunai le faʻaaogaina o se laupepa faʻapitoa i le tamai paipa.

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_26
Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_27
Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_28

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_29

Anapogi evo c 11/14 kesi vai vevela (Ariston). Tolu puipuiga faiga: afi pulea le tomai demor, ulaula ulaula, o lo o ulufale ai i le puipuiga. Rosge mai le mana grid.

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_30

Tafe le kesi vai vai. Faʻataʻitaʻiga Superlux DGI 10L, 10 L / MIN (6 500 CROP.).

Auala e Filifiliina ai se Vailaau Scarch Wack Sorters: 6 taua tapulaʻa ma aoga fesoasoani 6004_31

Faʻataʻitaʻiga "Ladogoz", 11 L / Min, masini vevela vevela (9 100 rubles).

E le gata i lea, e manaʻomia le mama o le vai, saoloto e lua leaga leaga ma masima o le mamana ma le uʻamea (e manaʻomia e faʻaaogaina ai manaʻoga o le sasi i le inu vai). O le i ai o faʻafitauli o meaʻai e mafai ai ona faʻaleagaina le iunite o le vai, ma le koluma pe le toe liliu i luga, poʻo le a le tapeina (o le a sili ona lamatia). O mea leaga e mafai ona faʻaleagaina e mafai ona faʻaleagaina uma le iunite vai ma le vevela vevela. Aemaise tupe teu lamatia i luga o puipui (fua), lea e mafua ai le soona fai ma le toilalo o meafaigaluega. O le mea lea, vai aʻo le i faigaluega i le koluma e tatau ona fua ma le faʻamamaina vailaʻau.

Oskana Greashina, faʻapitoa "BOSCH TOFO":

O mea taua e tatau ona fai ina ia mafai ai ona galue le vai mo se taimi o le faʻatulagaina ma faʻagaioiga. Tulaga mo le tumau o galuega koluma o le masani o le mamafa o le kesi ma le vai, lona mama, o le mea tonu chimney masini. A faʻapipiʻi ma le tausiga, e manaʻomia ona siaki le pa puipui, ma afai e talafeagai, e manaʻomia le faʻasaʻolotoina. Faʻalogo i le manaʻoga i le eleele poʻo le i ai o le faʻaputuputu o mea e ono tutusa. O tulaga o Rusia o le mea lea e faʻaleagaina ai le eletise eletise i le fale poʻo le faʻauiga o le eletise eletise i luga o le vai eletise. O nisi taimi i se tulaga, ua le manuia le suiga o le vevela vevela mo ni nai masina, e ui lava o lona olaga tautua ua tusa ma le 15 tausaga.

Faitau atili